|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
nemám Silvi,proč? mám ho frčet někam koupit? to jsem si ani neměla číst:)
Není tady
Přesně..neměla si to číst
já jen, že anopyrin ředí krev a působí proti trombozam...také ho beru na doporučení hematologa....po ET už bych měla píchat Fraxík...ale ten anopyrin stačí-100mg...1tableta denně po obědě
jenže né každá lékarna ho dá bez receptu 
Není tady
moc děkuju,zkusím ho sehnat:)
Není tady
Silvi měla jsi toho pregnylu taky 2x 5000?
Není tady

Kalop taky moc držím palečky..a já teda příbalák taky radči nečetla
a já so píchala jedenkrát 5000...a ty vejce,ty jo to jedno už je na prasknutí,né?
Není tady
Lucko díky,já ti nevím,už abych to měla za sebou a bylo vše v pořádku.já právě píchám 2x5000 jednotek a to se mi zdá moc:D
Není tady

No mě tenkrát píchal toto můj gyndař těch 10000...takže jako cyhyba to určitě nebude..držím pěsti at to zmákneš 
Není tady
Ahoj Kalop ....
ani nevím kde začít, ale určitě Ti mudr řekl v jaké formě se dá OHSS předpokládat. Mě rovnou řekl, že tam bude (a to jsem 2 dny před OPU měla vaječníky 6,3mm). Právě kvůli tomu jsme píchala jenom 7.500 jednotek Pregnylu. Na nežádoucí účinky jsem nekoukala a to táta měl embolku a já mám křečáky. Až se rozjel hyperstimulák dali mi Clexane - injekce na ředění krve - píchala jsem jednu denně do břicha.
Jinak mě taky embryoložka nedoporučovala transfer 2 embryjek - prý by mi to mohlo ublížit, jenže to se jí i mě mudr vysmál, že to sice bude nepříjemné, ale né životu nebezpečené, že tady mluvíme o nízké formě OHSS, tak ať jako nejančíme. Že jsou na tom ženský daleko hůř !!!!! No já nakonec dala na mudra, jsem si říkala, že sakra ví co říká a šla do transferu dvou....přeci jenom šance se tím zvyšuje. OHSS byl nepříjemnej, ale rozhodně mi to za to stálo. Jenže já mám doma už jedno dítě a to potřebovalo abych fungovala. Jiné by bylo, kdybych mohla v klídku ležet ..... Druhou čárku na testu jsem objevila 6. den po ET protože si mi strašně nafouklo břicho a já prostě cítila, že tam něco je .... a bylo !!!!!
Držím moc palčáky a ten transfer s doktorem prober .....
Držím palečky

Není tady
Kalop já měla také 10000 jednotek pregnylu
Držím palce!
Dadul asi si měla vaječník 6,3...ale spíše centrimetrů
mě ten můj narost na skoro 11cm a myslela jsem, že je to můj ámen

Není tady
Tý vado, já jsem pako
Silvinko díky za upozornění, no jasně že CM !!!! Tahle míra byla před OPU po naměril 8,6 cm, ale mít vaječník 11cm tak si myslím to samé ...bych to asi nedala, ale nejsem takovej bojovník jako Ty.
Holky, jak já Vám držím palčáky

Není tady
Musela bych, to je jasný ..... jenže já nemusela bojovat tak dlouho a s takovýma "jobofkama" .... jsi fakticky statečná .... ale to jsme asi všechny ženský, který toužíme to těch uzlíčcích
...... Chlapi by to dávno vzdali, nemám pravdu ???? Ten můj mi už říkal, ať se na to vyprdnu, že to nemá cenu, že se odrovnám psychicky apod. .... ještě že jsem v tomhle byla paličatá
Ono se to vyplatilo a Tobě se to kočko taky vyplatí
MUSÍ !!!!!
Není tady
Dadul,díky za popsání tvé zkušenosti.mě o tom transferu dvou embryí neřekla embryoložka zatím nic,jen dr na ambulanci. no nic uvidím,zítra opu a nic jiného mi nezbývá,než to brát jak to přijde.myslete na mě a dám co nejdřív nové info,papa a DĚKUJU
Není tady
Myslet na Tebe bubu určitě 

Není tady

Ahoj holky, pročítala jsem vaše příspěvky,měla bych dotaz,zítra jdu do CAR čeká nás konzultace a domluva,máme naplanováno pravděpodoně ICSI (špatny SPG, jen mě neteší, že mi nabízi darce, ja doufám že se unás něco podaří vykúzlit) to znamená v skratce:stimulace,odběr vajíček,oplodnění a případny přenos,píšete něco a kratkém a dlhém protokolu a léky ty vám přidělí nebo jsem někde četla že se vybírají...od čeho to záleží...
A co je to ta materí kašička? Omlouvám se, ale vůbec nevím co mě čeká, díky všem
Není tady
podávám info po opu..37 folikulů z toho zralých 28,břicho bolí jako čert,ale co je horší,nechtějí mi udělat transfer,nejdřív v lednu,tak jsem se rozbrečela a dohodla se s dr.že se dohodneme v úterý na kontrole dle stavu:(,ale stejně si myslim,že mě chtěla jen utěšit a nezavedou mi nic,takže brečím a brečím
Není tady
Kalop neplakej...je to neuvěřitelnej počet folíkůůů
mají o Tebe starost...ohss se asi nevyhneš...zkus si nakoupit ty nutridrinky a jontové nápoje a lij to do sebe...třeba to pomůže a v úterý budeš moci ET absolvovat!!!! Jinak k tomu úžasnému počtu gratuluju...to s tou stimulkou nějak přehnali néé 
Není tady
Ahoj ttýnko!
vítám Tě! docela vše je dobře popsáno tady:
http://www.ivf-motol.cz/ivf.aspx
kdybys měla konkrétní dotazy, klidně se ptej 
Není tady
Silvi,prosím tě jaké ty iontové nápoje si mám koupit?
Není tady
holky chápu dobře,že už dr, věděla,že žádnej transfer nebude,jen mě chtěla uklidnit,jinak by mi dala Utrogestan že jo:(?
Není tady

Kalop moc mě to mrzí,že to takhle dopadlo..transfér ti udělat nechtějí,protože se bojí toho OHSS při takovým počtu je to pro tebe fakt nebezpečný 
Myslím,že opravdu nebude....bohužel a moc mě to mrzí
..ale utečeou Vánoce a miminka půjdou k tobě do bříška 
Není tady
Lucko díky:pussa:...myslíte holky,že kdybych trvala na transferu jednoho embrya,tak mi to musí udělat? nebo mě prostě odmítnou,chápu,že tam jsou rizika,ale nechodím do práce,ležím piju,mám nutridrinky,sypkou bílkovinu a když se mi do úterý nepřitíží,tak bych ten transfer ve středu chtěla,jen mě zajímá,jestli budou chtít třeba něco podepsat nebo tak,děkuju
Není tady
Silvi,trošku mě bolí břicho,ale jinak vše funguje normálně
,byla jsem nakoupit,poklidila jsem a prolejvám se vším co pomáhá..moc ti držím pěsti,utrogestan mi nedali,bylo by pozdě,kdyby mi ho dali až den před transferem?
Není tady