6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Silvi,já tobě také a moc:)),budem si psát jak na tom jsme:)
Není tady
jetě jsem se chtěla zeptat,na ten hyperstimulační syndrom..bojím se toho a tak mě zajmá zda ho včas poznám,atd.máte s tím někdo bohuel zkuenost? děkuju
Není tady
Kalop pozná neboj...ale zase se toho neboj...ta pravděpodobnost, e bys ho měla není vysoká. A příznaky? jse hoooodně nafouklá, břicho jak kdybys byla několik měsíců těhotná a bolesti jako zaraený prdy Hodně pij při stimulce a hlavně po punkci...min. tři litry vody dej
Není tady
kalop napsal(a):
jetě jsem se chtěla zeptat,na ten hyperstimulační syndrom..bojím se toho a tak mě zajmá zda ho včas poznám,atd.máte s tím někdo bohuel zkuenost? děkuju
Ahoj Kalop, tak já budu dret pěstičky stejně jako Silvince.
Hyperstimulák je hnus, to ti povím, nic tak nepříjemného jsem snad jetě nezaila, ale nechci tě strait dopředu .... Neboj, kdyby k tomu mělo dojít, tak ti gyndr řekne - ono se to nejdřív pozná podle velikosti vaječníků.
Silvinka má pravdu, hlavně pít a pít ....
Já začínala Gonalem 260 jednotek, pak 225 a do konce - byla jsem přestimulovaná. Velký dávky a pak to takhle dopadlo, ale zase 28 folíků !!!!!!!
Není tady
Dadula napsal(a):
kalop napsal(a):
Ahoj Kalop, tak já budu dret pěstičky stejně jako Silvince.
Hyperstimulák je hnus, to ti povím, nic tak nepříjemného jsem snad jetě nezaila, ale nechci tě strait dopředu .... Neboj, kdyby k tomu mělo dojít, tak ti gyndr řekne - ono se to nejdřív pozná podle velikosti vaječníků.
Silvinka má pravdu, hlavně pít a pít ....
Já začínala Gonalem 260 jednotek, pak 225 a do konce - byla jsem přestimulovaná. Velký dávky a pak to takhle dopadlo, ale zase 28 folíků !!!!!!!
tak já začínala 225jednotek,pak dva dny 150 a pak zase 225 a k tomu Orgalutran,toho se bojím nejvíc,jak mi bude,v pondělí jedeme na uz a podle toho by byla ve středu punkce
Není tady
Kalop neboj, ten OHSS vubec nemusí mít ... jak jsem psala, já byla přestimulovaná. Předepsal mi mega dávky a jetě před OPU mi říkal, e se OHSS nevyhneme - prý v lehké formě. To jsem jetě nevěděla, co je to "lehká" forma. Jsem potom myslela, e toho doktora zbiju.
Drím paláčky
Není tady
ahoj holky,tak jsem byla na uz.na kadé straně mám 15folikulů,sliznice byla 8,4mm,jsem 9.DC,tak jsem myslela,e končím s injekcema,ale musela jsem si dokoupit do středy orgalutran a dnes a zítra jetě píchnout gonal,a ve středu zase na uz a opu by byla v pátek.bya jsem nadená,e mám 15 folikulů na kadé straně a asi to nestačí,nevíte?
Není tady
Kalop teda 15 na kadé straně je opravdu hodně, ale je moné, e jetě nebyly dost velké - proto moná tvůj doktor chce, aby sis jetě píchala, aby dorostly do správné velikosti pro transfer
Není tady
Ronjo,moc děkuju,o velikosti mi právě dr.nic neřekla:(,břicho mám nafouklé jak blázen a kadý krok mě bolí,snad to bude dobré.a to se mi ted jetě asi počet folikulů zvedne e,kdy musím dopichovat? a prosím tě,kdy by pořád neměly dobrou velikost,tak se postupuje jak? děkuju
Není tady
Kalop neboj, ony dorostou, zjevně u jim moc nezbývá, protoe datum odběru u ti dali Take počítají s tím, e jich tam na odběr bude dost, jen je jim potřeba jetě trochu pomoct, to je normální postup. Má jich tolik, e bude z čeho vybírat
Není tady
děkuju ti,já jsem takový poseroutka:)
Není tady
JJ Kalop Ronjísek má pravdu....počet je teda parádní se nedivím, e si nafouklá....jen potřebují dozrát, proto jetě dopichuje, také jsem to tak měla! Tak drím palce na OPU a vzhledem k tomu počtu bych koupila nutridrinky či iontové nápoje a pěkně se napájela!!! papkej hodně bílkovin, hlavně po OPU
Není tady
silvi moc díky za doporučení,nakoupím.zítra frčím na utz,tak vám zase písnu. a tobě drím mooooooooc palce,těím se na dobré zprávy:)
Není tady
kalop napsal(a):
silvi moc díky za doporučení,nakoupím.zítra frčím na utz,tak vám zase písnu. a tobě drím mooooooooc palce,těím se na dobré zprávy:)
nápodobně!
Není tady
Fíga Kalop, to je teda úrodička .... bezva, mohla bys folíky prodávat
Silvinka radí dobře, aby jsi předela OHSS tak hodně pij, já jsem si kupovala Isostar.
Drím pěstičky a budu nakukovat ....
Není tady
Dadul moc díky,piju jako divá,ale stejně se toho hyperstimuláku bojím,dám vědět zítra aktuální info.jste vechny zlaté,díky:hjarta:
Není tady
Ahoj Kalop, u teď se těím na info ..... budete napichovat vechny vajka, nebo něco necháte přirozeně ???? Při takovém počtu folíků ....
Není tady
Dadul,musíme mít icsi,protoe přítel je po TESE..v 1 mám být na utz,tak se těim,e se snad pohneme zase kousíček dál
Není tady
kalop napsal(a):
Dadul,musíme mít icsi,protoe přítel je po TESE..v 1 mám být na utz,tak se těim,e se snad pohneme zase kousíček dál
Aha, já zapoměla promiň.
Není tady
ahoj Silvi a Dadul:),tak vám píi slíbené info. na utz sliznice 11mm,folikul nejmení 20mm a největí 26mm,cemu nerozumím,to je fuk:). jinak chtěli jsme zavést 2 embryjka,pokud to bude moné a bohuel mi doporučuli zavést jen jedno,e se u mě bojí toho hyperstimuláku a ty dvě by mi jetě více ublíili:(.v pátek v 9.15 mám opu.
Není tady
Kalop sliznice nádherná!!!! a ty vajucha to u je na opu dávno ne?? proč a v pátek?? tomu moc nerozumím, ale drím palečky
Není tady
Silvi ano dnes ve 22hod píchám Pregnyl,ale ted jsem si četla příbalové informace a normálně ve mě hrklo. píí tam,e tromboza bud u mě nebo v mé blízké rodině je závanost a měl by o ní vědět lékař.ale mě se na to nikdo neptal nikdy,tak mám ted strach,babička a tety mají vechny za sebou plicní embolii:(,v centru mi to u nikdo nebere a já mám večer píchnout..
Není tady