Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 22. 7. 2010 21:10

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

Ceny kosmetiky, manikury, pedikury, masazi atd.

.

Upravil(a) misha88 (30. 3. 2011 8:57)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#2 23. 7. 2010 7:07

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Re: Ceny kosmetiky, manikury, pedikury, masazi atd.

Ahoj Misho. Ja chodim ke kadernici na vesnici - barva, melir, strih, foukani - 500 Kč. Za pedikuru davam do 150 kc, a za kosmetiku kolem 500. U masazi je to ruzne, nejcasteji si skocim jenom na necelou pulhodinku na masaz sije za 80 tummenupp a je mi hned lip. Nemuzu totiz najit nekoho, kdo dela dobre masaze vissla

Není tady

#3 24. 7. 2010 14:15

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Tak u nás pedikúra 170-200 Kč (tahle cena je skoro všude stejná), na gelové nehty jsem chodila za 400-500 Kč doplnění, ale známé chodí některé k větnamcům za 200 Kč nebo chodí někdo k nim domů a to je cca za 300 Kč. Kadeřnice: střih a melír 500 - 800 Kč - podle kadeřnice.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#4 2. 3. 2011 9:54

ludmilka.sk
♥------

Zdravím. Nechávám si dělat gelové nehty - francouzskou manikůru za 490 Kč, ale vážně to stojí za to..

nepovolená reklama

big_smile

Upravil(a) AndreaP. (2. 3. 2011 11:04)

Není tady

#5 2. 3. 2011 10:53

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

ludmilka.sk napsal(a):

Zdravím. Nechávám si dělat gelové nehty - francouzskou manikůru za 490 Kč, ale vážně to stojí za to..
big_smile

Ludmilo, přestaň tady spamovat...pokud je paní tak dobrá, zákazníky si obstará sama.

Upravil(a) laminanonte (2. 3. 2011 10:54)

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#6 2. 3. 2011 11:02

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

ceny u nás jsou velmi rozdílné (ČB) ,ale zrovna jsem jsem byla na kosmetice, na celkové péči + denní líčení za 350Kč za 1,5h.Takže cena velmi dobrá.

na pedikůru nechodím a kadeřnici mám kamarádku, která mi přijede domů a bere si tak 150- 200Kč za střih a foukání.I sdcerou to pak mám za 250Kč..
Manžel se synem chodí do kadeřnického salonu za 170Kč.Stříhají tam výborně.Chodívali do kadeřnictví Klier,ale tam většinou kadeřnice byly neochotné,střihy nic moc.Ceny taky 170Kč.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#7 3. 3. 2011 20:06

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Pedikúra 190Kč  (důchodci 170Kč)

Není tady

#8 16. 3. 2011 15:58

Veronika Kremzová
Partner Babinet.cz
Místo: Praha
Web

Dobrý den,

ze zkušenosti, náklady např.na pedikúru často 190,-Kč významně přesáhnou - buďto je pak péče nedostatečná, nebo se někde musí ubrat nebo je pedikérka neohodnocená.

Rozumné ceny

Praha mani, pedi - 450 až 700 (a to máte špičkovou péči)
Kosmetika - tam velmi záleží na značce.

U nás v klinice například jednu značku kosmetiky účtujeme striktně podle toho, kolik mililitrů produktu dáme na pleť - klient přesně ví, co dostává a za to platí.

Na základě mé zkušenosti, z dob, kdy jsem školila manikérky i pedikérky, naprosto nesouhlasím s tím, když se používá opakovaně pilník na nehty - je tak špatně dezinfikovatelný, že pokud to chce manikérka udělat pořádně, úplně ho zničí. Ke každé manikúře a pedikúře dáváme vždy pilník - klient si ho odnáší domů. Přestože se ošetření nepatrně zdraží, jsem si jista hygienou a perfektní čistotou.

Někdy skutečně nízká cena může jít na úkor kvality.

Užijte si opečovávání.

Vvv

„Největším ze všech majetků je krása ženy…“  Autor: Johann Christoph Friedrich Schiller
Klinika Esthesia - estetika, relaxace, krása

Není tady

#9 20. 3. 2011 11:02

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Veronika Kremzová napsal(a):

Dobrý den,

ze zkušenosti, náklady např.na pedikúru často 190,-Kč významně přesáhnou - buďto je pak péče nedostatečná, nebo se někde musí ubrat nebo je pedikérka neohodnocená.

Rozumné ceny

Praha mani, pedi - 450 až 700 (a to máte špičkovou péči)
Kosmetika - tam velmi záleží na značce.

U nás v klinice například jednu značku kosmetiky účtujeme striktně podle toho, kolik mililitrů produktu dáme na pleť - klient přesně ví, co dostává a za to platí.

Na základě mé zkušenosti, z dob, kdy jsem školila manikérky i pedikérky, naprosto nesouhlasím s tím, když se používá opakovaně pilník na nehty - je tak špatně dezinfikovatelný, že pokud to chce manikérka udělat pořádně, úplně ho zničí. Ke každé manikúře a pedikúře dáváme vždy pilník - klient si ho odnáší domů. Přestože se ošetření nepatrně zdraží, jsem si jista hygienou a perfektní čistotou.

Někdy skutečně nízká cena může jít na úkor kvality.

Užijte si opečovávání.

Vvv

Jsem si naprosto jistá, že má péče je dostatečná a nikde neubírám...všechny zákazníky dělám tak, jako by to byly moje nohy a neodejdou dřív, dokud nejsem spokojená s prací. Tuhle práci dělám už skoro 20let a pravda je ta, že si připadám neohodnocená, ovšem v našem kraji ceny nejsou a ani nemohou být bohužel vyšší. grater

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí