29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nabidlí mi novou práci.jsem Rok a půl jsem na uřadu práce.Vzala jsem to je to vypomoc v obchodě vedle ve vesnici.Je to snad dobré na 6 hod.denně.Ale stejně jsem asi blázen-mám z toho strach a nervy celé odpoledne.Mám tam zítra nastoupit.Bojím s i těším.Mám strach jak jmě přijmou ostatní jestli udělám správně to co mám dělat.Nevím.Máte taky podobnou zkušenost.?Přitom jsem už dělala v obchodě vím trochu co to obnáši,prodavačky trochu znám.
Upravil(a) Ilonka 61 (22. 7. 2010 20:26)
Není tady
Ilonko, já myslím, že to je úplně normální pocit před nástupem do nové práce, zvlášť když jsi byla teď delší dobu doma.
Je to asi totéž, jako když se lidi bojí před zkouškami. Všichni se bojí. Přečti si sousední vlákno o strachu před státnicemi.
A někde bys našla pár měsíců starý příspěvek eremurus, která psala tentýž pocit, že se bojí, jak to v nové práci zvládne (tuším, že to byla práce pokladní). No a zvládla to, samozřejmě.
Ty to zvládneš taky, neboj. Ať se ti v nové práci líbí .
Děkují moc hezké povzbuzení.Celkem jsem doma už 4 roky.I krásne motto.Děkují
Není tady
Já myslím, že po takové době by měl divný pocit každý. Taky mě to po mateřské čeká a mám z toho strach už teď. Držím palečky...
Když jsem před lety nastupovala do své první práce a bála jsem se, že to nezvládnu, tak mi můj táta říkal: A ty si myslíš, že někdo je nějaký zázrak? To víš, že to zvládneš.
Od té doby se tím řídím a mohla bych ti odpovědět jeho slovy, nikdo není žádný zázrak a ty to zvládneš!
Není tady
Ilonko, to je normální, že máš obavy, to má opravdu každý, kdo jde poprvé na nové místo. Neboj, to zmákneš, držím palce.
Není tady
Děkují Vám všem.Vím jsou horší věci.
Není tady
tak jak bylo v práci???? :-))
Není tady
jj taky se připojuji s otázkou? Věřím, že fajn a že nám nadšeně poreferuješ
Ilonko,praci prodavacky jsem zvladala dobre i na te pokladne se me pak libilo,ale byl to strasny stres,ze me nevyjde pokladna nastesti se me nikdy nestalo,ze by me v pokladne neco chybelo.O praci jsem prisla snizovanim prodavacek,prisla jsem posledni tak jsem musela odejit.
Nastala doba hledani nove prace.Praci jsem nasla v tovarne,prace jako takove jsem se nebala,ale bala jsem se kolektivu.A mohu potvrdit,ze jsem se bala opravnene kolektiv pracovniku se kteryma delam je katastrofa.Ale bylo me prislibeno,ze budu prendana do jine party tak uvidim.....ale i tak se bojim opet lidi....
Kdyz jsem prodavala meli jsme skveli kolektiv ten me moc chybi.
Upravil(a) eremuruss (23. 7. 2010 11:20)
Není tady
Tak po dvou dnech zatim dobrý,ale obavy ještě mám .Jsou menší ale jsou tu rodina mi říka že to moc prožívám.
Není tady
To přejde:-) až se tam pořádně seznámíš a oťukáš, budeš si ještě říkat, jak ses zbytečně stresovala:-)