|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

majkafa napsal(a):
carlos napsal(a):
Já závistivě po nikom neplivu, doma mi to ženská přizná a tady podle každé z vás já nemůžu nic tušit. Zajímal mě jen pohled žen na rozdíly v orgasmech muže a ženy a všechny z toho vyvozujou úplně jiný souvislosti. Tak promiňte že s tím tady vopruzuju, ale ženy taky řeší svoje orgasmy i neorgasmy na netu. tak se omlouvám... Protože muži podobné servery jako je Babinet nemají, řeším to tady, proto to tady možná působí divně.
Nu, víš, ženy možná své orgazmy i neorgazmy někde řeší, ale zatím jsem se NIKDY nesetkala s tím, že by je srovnávaly s orgazmem mužů způsobem, jakým srovnáváš ty.
No nic, zasmála jsem se, jdu. Šmarjá, doufám, že já nejsem takhle - heh, nu jak bych to...
Mimochodem se ani nedivím, že to ženy takovým způsobem nesrovnávají. Není ani proč. Nepotřebují připomínat, že to mají delší, silnější a mohou vícekrát opakovat (né všechny). Pak by měli někteří "líní" chlapi další argument proč to nepřehánět.
Není tady
Opravdu ti žádnej chlap nepopsal svůj orgasmus? Kde ho cítí, jak ho má dlouhej atd?
Aúúúú - proč popisovat, vyptávat se na detaily a porovnávat nesrovnatelné? Jednak mi to poněkud připomíná laboratorní cvičení s pitváním žáby, druhak snad záleží na tom, jak si to oba "užijou" - byť každý jinak. To jako multiorgasmickou ženu má partner ze závisti nevošukat či co? Když nemá on, ať nemá ani ona, na chlapy nadávající...
Není tady
carlosi,ale podle toho co tu psali jiní chlapi,tak ta tvoje teorie nefachčí..u jinýho páru to je třeba tak,že on má intezivní orgasmus,kdežto žena má takovej vlažnější. nechápu,proč pořád tak zevšeobecňuješ.nejen ženy,ale i chlapi to maj kus od kusu jinak.
Není tady
totiž ženský orgasmus,i když je třeba jen jeden je pokaždý jiný,jak u každé ženy,tak i u jedné ženy se orgasmy liší. takže to,že ženský orgasmus je prostě delší a lepší je totální hovadina.tak si najdi nějakou,která to nemá tak intezivní a přestane tě to žrát
Není tady
mirka.. napsal(a):
totiž ženský orgasmus,i když je třeba jen jeden je pokaždý jiný,jak u každé ženy,tak i u jedné ženy se orgasmy liší. takže to,že ženský orgasmus je prostě delší a lepší je totální hovadina.tak si najdi nějakou,která to nemá tak intezivní a přestane tě to žrát
Skvělý nápad! 
carlos by si měl najít nejlépe partnerku, která nikdy nemá žádný orgazmus. 

mirka.. napsal(a):
Vím, že se i její jednotlivé orgasmy liší a taky vím, že JSOU delší. Navíc to cítí v celém těle. proboha ženský, máte vůbec orgasmus??
Není tady
carlos napsal(a):
Vím, že se i její jednotlivé orgasmy liší a taky vím, že JSOU delší. Navíc to cítí v celém těle. proboha ženský, máte vůbec orgasmus??
Orgasmus? Co to je? 

Upravil(a) majkafa (11. 8. 2010 13:49)

mirka.. napsal(a):
carlosi,ale podle toho co tu psali jiní chlapi,tak ta tvoje teorie nefachčí..u jinýho páru to je třeba tak,že on má intezivní orgasmus,kdežto žena má takovej vlažnější. nechápu,proč pořád tak zevšeobecňuješ.nejen ženy,ale i chlapi to maj kus od kusu jinak.
Chlapi to mají kus od kusu daleko daleko stejnější, to vám řekne každej oblastní sexulog!!
Není tady

No nic, tady tu diskusi ukončím. Nepřinesla mi nic, co by mě zajímalo, nebo něco, co bych nevěděl. Jen neporozumnění. A co se týče toho, že " o tomhle skoro nikdo nemluví a neřeší to" tak to není vůbec žádná pravda a budete se divit, řeší to dost žen, hlavně těch, co si to umí užít a pořádně a zároveň hodně milují svého partnera a chtějí, aby si to taky užíval.
Mějte se tu pěkně...
Není tady

Carlosi, zamotáváš se do toho. Nemůžeš říci, jakej orgasmus má tvoje partnerka, protože pocity jsou nesdělitelné. Musel bys bejt napojenej na její mozek a mít stejný vyhodnocovací aparát, tedy opět mozek. Buď rád, že máš orgasmus, že ho partnerka umí dosáhnout. Je spousta těch, co ho v životě neměla. Takové ženě bys asi nezáviděl. Pořád je lepší nějakej orgasmus než žádnej. Drtivá většina chlapů dokáže dosáhnout alespoň jednoho orgasmu, což se nedá naprosto říci o ženách.
Není tady

carlos napsal(a):
Jak víš jakým jsem mužem??? Myslíš, že tu jako nadávám na ženský? Jen se snažím naznačit, že žena si často užívá víc, přes ty všechny kecy o sobeckých chlapech. Ale pořád narážím na houževnatý odpor, nebo neochotu to přiznat. Myslím ted ale samozřejmě ženy, které s to užívají, né ty co mají orgasmus 1x za měsíc nebo vůbec..
Bez toho "často" a povedzme takto: Niektorá žena si niekedy užíva viac ako niektorý muž. Takto je tá veta logicky a fakticky správne.
Ale zasa to nie je dosť na skuhranie.... 
Není tady

mirka.. napsal(a):
jinak heleno,já bych si radši holila tu miniaturní část těla jako je obličej než to,co si ženské většinou holí
to je totiž mnohem větší plocha=)

Není tady

carlos napsal(a):
majkafa napsal(a):
Panenko Maria Podsrpenská
Budu mluvit za sebe, ale myslím, že i jiné ženy to mají podobně.
Probůh, co je to za blbost, neochota to přiznat?
Já totiž nevím, jak prožívá orgazmus muž, neboť jsem žena. Tak jak můžu "přiznávat", jestli ho prožívám víc, než muž?
Ty jsi dobré pako, carlosi.Já vycházím z reálu, ale tady na diskusích je to zdá se jinak. Moje ženská to např. přizná, pak nevím proč anonymky na netu nikoliv... Opravdu ti žádnej chlap nepopsal svůj orgasmus? Kde ho cítí, jak ho má dlouhej atd? Sis toho nikdy nevšimla ani v reálu?
Ja ani nemám vždy rovnaký orgazmus, vždy rovnako dlhý a tak... ale tak, ako neporovnávam SVOJE orgazmy medzi sebou(a nestopujem si ich dĺžku
), tak ich neporovnávam s partnerovým orgazmom. Odhliadnuc od toho, že ani on ich nemáva vždy rovnaké, tak netuším - ako to merať (okrem dĺžky v sekundách, minútach či hodinách teda)? Podľa tuposti výrazu? Nepríčetnosti pohľadu? Intenzity hlasových prejavov? Intenzity kŕčov(ja som raz dokonca pri orgazme dostala kŕč v stehne - to je lepšie alebo horšie ako inokedy..?)? Netuším... 
Upravil(a) Selima (11. 8. 2010 15:43)
Není tady

KALIK napsal(a):
Carlosi, zamotáváš se do toho. Nemůžeš říci, jakej orgasmus má tvoje partnerka, protože pocity jsou nesdělitelné. Musel bys bejt napojenej na její mozek a mít stejný vyhodnocovací aparát, tedy opět mozek. Buď rád, že máš orgasmus, že ho partnerka umí dosáhnout. Je spousta těch, co ho v životě neměla. Takové ženě bys asi nezáviděl. Pořád je lepší nějakej orgasmus než žádnej. Drtivá většina chlapů dokáže dosáhnout alespoň jednoho orgasmu, což se nedá naprosto říci o ženách.
Samozřejmě, že pocity jsou "nesdělitelné", ale do určité míry se sdělit dají. Pokud třeba popisuješ nějakou bolest (kterou jiný nezažil) můžeš jí alespoň se snažit k nějaké přirovnat. Dále také můžeš sdělit, jesli jí cítíš jen v jenom místě, nebo ti vystřeluje třeba do nohou, nebo je tak hrozná, že ti projede celým tělem jako blesk. Chápeš už trochu? Podobné je to taky s orgasmem... zvláště se ženským. Chlapské orgasmy jsou si mnohem podobnější, i když se tu mnohé ženy snaží naznačit opak. A co se týče, že mnoho žen orgasmus vůbec nemělo atd atd, to přece dávno vím. Netřeba mi to opakovat, o to tu vůbec nejde. A není to o závisti, špatně je to tu pořád chápáno. Ach jo..
Není tady

Podľa mňa ty proste berieš orgazmus príliš technicky a teoreticky, takže nachádzaš malé pochopenie... Ak ccheš niečo o zmene kvality orgazmu _ u ženy aju muža - prečítaj si knihy Margo Annandovej alebo Tao sexu, prípadne iné podobné knihy (jogína A. van Lysebetha Tantra) alebo K. Janouchovej Knihu o orgasmu, O lásce a sexu... 
Upravil(a) Selima (12. 8. 2010 17:21)
Není tady

Selima napsal(a):
Podľa mňa ty proste berieš orgazmus príliš technicky a teoreticky, takže nachádzaš malé pochopenie... Ak ccheš niečo o zmene kvality orgazmu _ u ženy aju muža - prečítaj si knihy Margo Annandovej alebo Tao sexu, prípadne iné podobné knihy (jogína A. van Lysebetha Tantra) alebo K. Janouchovej Knihu o orgasmu, O lásce a sexu...
Jo přesně. Mě totiž jak začne něco zajímat, jsem schopnej o tom vyhledat strašně informací. Když to pozoruješ u parnerky a navíc čteš na internetu příspěvky od žen např.:
"Záleží, co si představuje pod pojmem "multiorgastická". Jestli několik plnohodnotných orgasmů, tak to ji skoro lituju, protože to jde už skoro o život Jestli tím myslí sérii drobných, tak to už je lepší jeden pořádný. Ale jestli tím myslí jeden pořádně dlouhý, několikaminutový orgasmus se sérií "záchvěvů", tak to fakt stojí za to. Akorát si občas člověk myslí, že umře, protože to přece srdce nemůže vydržet... no, zatím vydrželo a i kdyby ne, pořád lepší než umřít při plnění pracovních povinností "
Dojde ti, že to musí být opravdu něco víc, nežli to, co těch cca 8 sekund zažívám já. Chlap např. nikdy neomdlívá, nemá strach "že umře". atd atd. Je toho prostě hodně.
Díky za tip na knížku.
Není tady

Carlos, popsat pocity můžeš, můžeš to popsat různě. To je jako když se díváš na obraz, někdo ho vidí tak, druhej onak, jednomu se líbí víc, druhému míň, přitom se jedná o stejný obraz. Takže jak to chceš srovnávat? Kdo se blíží pravdě blíž? Už chápeš, co tím chci říci? Z těchto důvodů bych si netroufl tvrdit, že jeden má orgasmus "lepší" než druhej. Důležité je, aby se ti to celé líbilo a pak je to tak, jak to má být 
Není tady

KALIK napsal(a):
Carlos, popsat pocity můžeš, můžeš to popsat různě. To je jako když se díváš na obraz, někdo ho vidí tak, druhej onak, jednomu se líbí víc, druhému míň, přitom se jedná o stejný obraz. Takže jak to chceš srovnávat? Kdo se blíží pravdě blíž? Už chápeš, co tím chci říci? Z těchto důvodů bych si netroufl tvrdit, že jeden má orgasmus "lepší" než druhej. Důležité je, aby se ti to celé líbilo a pak je to tak, jak to má být
Tak znovu. Vím sice jak to myslíš, ale uznej, že pokud někdo přitom částečně omdlí, nebo se to skoro minutu a víc vrací v záškubech celýho těla (i to cítí v celým těle) tak z toho už srovnání s mým (pokud přistoupím na tvrzení, že to má každej chlap jinak??!!!) orgasmem vyvodím.
Není tady

Já mívám občas taky záškuby a tiky třeba v oku, ale nijakej požitek mi to nepřináší. Omdlet jsem viděl taky pár lidí, že by z toho byli nadšení? No, nevím
Taky jsem slyšel, že dost ženských orgasmy předstírá a že prej to umí. Taky jsem rozhodně nevyslechl všechny chlapi, jak prožívaj svůj orgasmus a neporovnával jsem intenzitu jejich prožitku případně práh omdlení
Takhle můžu pokračovat do nekonečna a nakonec mi nezbyde než prohlásit, že každej to má jinak a nemá smysl to zkoumat, každej jsme originál 
Není tady

KALIK napsal(a):
Já mívám občas taky záškuby a tiky třeba v oku, ale nijakej požitek mi to nepřináší. Omdlet jsem viděl taky pár lidí, že by z toho byli nadšení? No, nevím
Taky jsem slyšel, že dost ženských orgasmy předstírá a že prej to umí. Taky jsem rozhodně nevyslechl všechny chlapi, jak prožívaj svůj orgasmus a neporovnával jsem intenzitu jejich prožitku případně práh omdlení
Takhle můžu pokračovat do nekonečna a nakonec mi nezbyde než prohlásit, že každej to má jinak a nemá smysl to zkoumat, každej jsme originál
Chlapi i ženské už za tebe dávno milionkrát vyslechli sexulogové... Takže jakés takés povědomí o orgasmech tu zdá se je. Pokud si vyhledáš na internetu různé diskuse pod články o ženském orgasmu (nebo pod články jinými) najdeš dost zajímavé popisy pocitů žen při orgasmu. Ty se tomu omdlení, záškubům atd směješ a porovnáváš to s tikem oka... To je dost nezralé, řekl bych. Samy ženy, které to prožívají, to musí napadnout. Ano, můžu prohlásit, že to má každej jinak a protože to nemůžu cítit sám, nemůžu také vědět jaké to je. Já o tom otevřeně mluvím s partnerkou a prostě mě to zajímá tolik, že takto ještě vyzvídám na internetu. Toť vše.
Není tady

Zajimavé já jsem muž , a po orgasmu nikdy nemam dost ... kratky maly slaby ... 6 10 vterin ,.,. takze si jich dam vic a pak si pokecam nebo zalížu ... a nikdy nemam dost nikdy nejsem spokojen a porad bych jel dal jak jen telo dovoli
a kdyz nedovoli telo moje stale silna mysl me posouva stale kupredu ...
Není tady

chlapci moji skuste to pres prostatu masaz ... a budete mit multiorgac treba i 30 minut ... 45 min je rekord ale to je jen pro prave opravdove fajnsmekry ... a pak at baby zavidi ... v celem tele zaruceno :-)
Není tady
PannaMariaPodsrpenská, ty to vidíš! 

Už celá zelenám závistí 
to jsou teda případy 
Není tady