|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Grainne napsal(a):
Mikeš napsal(a):
carlos napsal(a):
...že to asi nebude jen tak nějaké ustříknutí jako u chlapů
Pro mě teda orgasmus rozhodně není "jen tak nějaké ustříknutí", ale nádhernej prožitek... jak tělesnej, tak někdy i vizuální...
Jak vizualni ?
jak vizualni????? No prece se koukam a vidim. To je nadhera.
Není tady

Grainne napsal(a):
Mikeš napsal(a):
carlos napsal(a):
...že to asi nebude jen tak nějaké ustříknutí jako u chlapů
Pro mě teda orgasmus rozhodně není "jen tak nějaké ustříknutí", ale nádhernej prožitek... jak tělesnej, tak někdy i vizuální...
Jak vizualni ?
Noo... jak bych to řek... prostě když kromě samotného fyzického cítění orgasmu u toho třeba i vidím, jak to partnerce stříká do xxxx nebo na xxxx apod.

Není tady
Jak vizualni ?
Ty ses nikdy nedívala? A chlapi si víc užijou toho, co vidí, než toho, co si "jen" představují. proč myslíš, že existujou "nemravý obrázky"?
u muže je to prostě biologicky omezené
Ale to u ženy taky - jen to prostě trvá o chvilku dýl. Nebo si myslíš, že to máme nepřetržitě?
Není tady
carlos napsal(a):
Tušíl jsem, že budeš takto argumentovat. Samozřejmě, že nebyly nikdy muži, ale umějí rozlišovat čas a taky poznají, že něco jde znovu a znovu
Ale pocity neprožily.
Jeden pán se po orgasmu oblékl a spěchal na MHD. 
Cítila jsem se "báječně". 

majkafa napsal(a):
carlos napsal(a):
Tušíl jsem, že budeš takto argumentovat. Samozřejmě, že nebyly nikdy muži, ale umějí rozlišovat čas a taky poznají, že něco jde znovu a znovu
Ale pocity neprožily.
U chlapů je to u všech podobné a hodně. Navíc pořád v podstatě stejné a každý orgasmus další v řadě je slabší. Co vím od partnerky (která je zřejmě na vrcholu) je jí 41, tak ony to mají pokaždé jiné, různě dlouhé a někdy i pár za sebou. Hlavně "po tom" jim zůstává vzrušení, ale to už jsem tady psal. Taky neplatí, jako u chlapů, že by ty další následné orgasmy byly slabší, spíše naopak.
Není tady
carlosi, NO A CO?
Proč to tolik řešíš? Znáš ten důvod?

majkafa napsal(a):
carlosi, NO A CO?
Můj závěr: ženy (ty o kterých píšu) by si měly vážit, pokud chlap jim dopřává tyhle radosti, páč sám z toho má míň..a ne kecat na fórech o líných a "sobeckých" chlapech. Někdy to prostě není tak jednoduché, jak si to ony představují!
Není tady
carlos napsal(a):
majkafa napsal(a):
carlosi, NO A CO?
Můj závěr: ženy (ty o kterých píšu) by si měly vážit, pokud chlap jim dopřává tyhle radosti, páč sám z toho má míň..a ne kecat na fórech o líných a "sobeckých" chlapech. Někdy to prostě není tak jednoduché, jak si to ony představují!
A muži by si vážit neměli? Ježíši, to jsou kecy. 
Hle, promluvil MACHO. 

majkafa napsal(a):
carlos napsal(a):
majkafa napsal(a):
carlosi, NO A CO?
A muži by si vážit neměli? Ježíši, to jsou kecy.
Hle, promluvil MACHO.
Zkusím ti to vysvětlit jinak.. my s partnerkou pro sebe uděláme maximum oba, ale vetší omezení v tom užívání mám já, ona by mohla furt. Už chápeš? A důvody jsou jasné a níže tady uvedené. Silnějším pohlavím je ve skutečnosti žena. Uspokojit muže je vždy jednodušší, bohužel, chlapi na to své naprosté uspokojení najdou vždy spíše nějakou, než obráceně..
Není tady

carlos napsal(a):
Můj závěr: ženy (ty o kterých píšu) by si měly vážit, pokud chlap jim dopřává tyhle radosti, páč sám z toho má míň..
Carlosi, sorry, ale tohle je blbost - jakýpak míň??? Pokud počítáš počet orgasmů, pak teoreticky možná ano, ale jinak si rozhodně nemyslím, že by z toho měl muž něčeho "míň" než žena...
Není tady

Mikeš napsal(a):
carlos napsal(a):
Můj závěr: ženy (ty o kterých píšu) by si měly vážit, pokud chlap jim dopřává tyhle radosti, páč sám z toho má míň..
Carlosi, sorry, ale tohle je blbost - jakýpak míň??? Pokud počítáš počet orgasmů, pak teoreticky možná ano, ale jinak si rozhodně nemyslím, že by z toho měl muž něčeho "míň" než žena...
Máš pravdu, možná se moc soustředím na počet orgasmů a jejich délku. Ale furt mi to nedá. Možná to je jinak, ale opravdu řadu žen to už napadlo a některé podávají takové dotazy sexulogům: "Dobrý den pane doktore.. Zajímalo by mě zda je normální, když mam při orgasmu stahy nejen v bříšku, ale stahují se mi svaly i v nohách a někdy i v rukách.. Dále by mě zajímalo v čem máme my ženy oproti mužům výhodu, poněvadž mi přijde že chudák můj přítel má orgasmus oproti mě nesrovnatelně slabší a mnohem kratší..Velmi vám děkuji za odpověď.."
Není tady

Nebo tenhle popis orgasmu: "Nedávno jsem vak poznala úplně nový rozměr orgasmu a to spočívalo v tom, že kdy mě partner dráždí např. prsty v pochvě,tak to je velmi příjemné a k zešílení, ale orgasmu takto nedosáhnu,ale kdy mě dráždí v pochvě a já se zároveň dráždím na klitorisu,tak se u mě po chvíli dostaví neskutečný orgasmu,který trvá asi tak minutku a pul a mam při něm asi tak 50 možná více silných stahů po celém bříšku,které mi vždy vystřelují i do nohou..Velmi by mě zajímalo jestli je takovéto vyvrcholení a jeho délka a průběh u žen normální a jestli jste se s tím u setkal..Moc Děkuji za váš názor..Budu zase o něco moudřejí..
Není tady
Pán byl zřejmě ženat...
Jenže v tom případě s něčím podobným musíš počítat. Ostatně pořád lepší, než kdyby hnal na MHD tebe, případně polooblečenou 
jestli je takovéto vyvrcholení a jeho délka a průběh u žen normální...
Co je to normální? Každýmu vyhovuje něco jinýho, některý stačí orgasmus jeden, jiná by bez svýho multipacku neusnula. Ale jak tak koukám, z tebe hovoří bledá závist 
Není tady

helena napsal(a):
Pán byl zřejmě ženat... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png Jenže v tom případě s něčím podobným musíš počítat. Ostatně pořád lepší, než kdyby hnal na MHD tebe, případně polooblečenou http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Co je to normální? Každýmu vyhovuje něco jinýho, některý stačí orgasmus jeden, jiná by bez svýho multipacku neusnula. Ale jak tak koukám, z tebe hovoří bledá závist http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Nevím sám jestli to je závist, částečně v tom může být taky. Spíše jsem chtěl naznačit, že někteří chlapi by byli aktivnější, pokud by před sebou měli vidinu takovýchto orgasmů (něříkám, že je mají všechny ženy)
Není tady

sahleb napsal(a):
Grainne napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Pro mě teda orgasmus rozhodně není "jen tak nějaké ustříknutí", ale nádhernej prožitek... jak tělesnej, tak někdy i vizuální...Jak vizualni ?
jak vizualni????? No prece se koukam a vidim. To je nadhera.
Aha, ja jsem u toho jeste nikdy nevidela nastesti .
Není tady

helena napsal(a):
Jak vizualni ?
Ty ses nikdy nedívala? A chlapi si víc užijou toho, co vidí, než toho, co si "jen" představují. proč myslíš, že existujou "nemravý obrázky"?
u muže je to prostě biologicky omezené
Ale to u ženy taky - jen to prostě trvá o chvilku dýl. Nebo si myslíš, že to máme nepřetržitě?
ja ted uplne nechapu na co ? Sebe opravdu nesleduji , to bych si musela nainstalovat zrcadla .
Predpokladam, ze se bavime o vlastnim prozitku ne toho druheho .
Není tady

majkafa napsal(a):
carlosi, NO A CO?
to je jedno ne . Mne to pripada jako zajimave tema .
Není tady

carlos napsal(a):
majkafa napsal(a):
carlosi, NO A CO?
na jakych forech , chtela bych si to precist 
Není tady

carlos napsal(a):
helena napsal(a):
Pán byl zřejmě ženat... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png Jenže v tom případě s něčím podobným musíš počítat. Ostatně pořád lepší, než kdyby hnal na MHD tebe, případně polooblečenou http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Co je to normální? Každýmu vyhovuje něco jinýho, některý stačí orgasmus jeden, jiná by bez svýho multipacku neusnula. Ale jak tak koukám, z tebe hovoří bledá závist http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pngNevím sám jestli to je závist, částečně v tom může být taky. Spíše jsem chtěl naznačit, že někteří chlapi by byli aktivnější, pokud by před sebou měli vidinu takovýchto orgasmů (něříkám, že je mají všechny ženy)
Mne staci 1 za 3 mesice 
Není tady
carlos napsal(a):
Několik minut?? A to prožívá po střiku nebo před střikem?? Já se snažím to prožívat taky co nejvíc, ale u muže je to prostě biologicky omezené...
Po ejakulaci prožívá stav, kdy se "vznáší" několik minut. Je velmi citlivý i v běžném životě. Podle mě to souvisí s vnímavostí muže, nakolik se dokáže otevřít pocitům (tělesným, duševním).
Vnímavost se dá prohloubit, když se na to člověk zaměří a začne se tomu věnovat, prožívat víc sám sebe.
Není tady

carlos napsal(a):
Mám dotaz na přítomné ženy. Jak vnímáte stav těsně po orgasmu muže? (míněno jeho stav). Mnoho žen si stěžuje, že se muži těsně po orgasmu nedostatečně mazlí atd. V nejhorším případě dokonce odvalí. Chtěl bych zde rozvést diskuzi proč se toto děje, lépe řečeno zjistit, do jaké míry jsou ženy informovány o pocitech muže po jeho orgasmu...
No, ačkoliv jsem žena, tak v tomto muže chápu! Po mě chtít někdo po tom mazlení, tak ho asi něčím majznu po hlavě
.
Není tady

Grainne napsal(a):
carlos napsal(a):
majkafa napsal(a):
carlosi, NO A CO?
na jakych forech , chtela bych si to precist
Tady to máš, všechny si stěžujou, že to jejich chlapi dělaj málo... já se snažím přijít na koub, proč tomu tak je...
http://www.emimino.cz/diskuse/jak-casto … ete-41315/
Není tady

Barborka napsal(a):
carlos napsal(a):
Mám dotaz na přítomné ženy. Jak vnímáte stav těsně po orgasmu muže? (míněno jeho stav). Mnoho žen si stěžuje, že se muži těsně po orgasmu nedostatečně mazlí atd. V nejhorším případě dokonce odvalí. Chtěl bych zde rozvést diskuzi proč se toto děje, lépe řečeno zjistit, do jaké míry jsou ženy informovány o pocitech muže po jeho orgasmu...
No, ačkoliv jsem žena, tak v tomto muže chápu! Po mě chtít někdo po tom mazlení, tak ho asi něčím majznu po hlavě
.
souhlas, ale muj m. je zrovna pravy opak.
Není tady

carlos napsal(a):
Selima napsal(a):
Mňa ten "stav" trochu mrzí, lebo ja mám naopak PO úplnú eufóriu, vlčí hlad (vžd sa po TOM musím najesť
) a chuť niečo robiť... ale tak si čítam alebo počúvam hudbu(inde) a niekedy sa len tak pritúlim a mám to vybavené. Pokiaľ sa chlap PO odo mňa neodtiahne, tak je to v poho. Beriem to tak, že je ako po vyfáraní z bane, takže neprudím a neprepínam.
A to je právě ten zásadní rozdíl mezi ženským a mužským orgasmem, pokud pominu že některé ženy jsou schopny orgasmu nekolikanásobného a jejich orgasmus často cítí v celém těle, narozdíl od mužů. Ale ze všeho nejvíc jim závidím, že většinou nezažívají ten hnusnej pocit "po". tzn ztrátu chtíče, touhy, síly, vzrušení a touhy pokračovat. Já ten pocit po přímo nenávidím! A nejhorší je, že to je biologická a daná záležitost, nikoliv věc nějakého momentálního rozpoložení, či nálady!
Nerozumím, co je na tom hnusnýho? Já bych to nechtěla mít jinak, jsem po tak příjemně a krásně unavená a je to fajn a nerozumím, proč se ti to zdá špatné a proč bys po chtěl něco ještě dělat?
Není tady