Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 22. 7. 2010 18:36

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

Re: stav po orgasmu muže

majkafa napsal(a):

misha88 napsal(a):

smile...

Taky se po..nemazlíme... ale spíš třeba vyčkáme 5minut "odvalení" big_smile...a pak se třeba přitulíme a usnem tak...ale už jakoby bez pohybu, v náručí prostě.

My se nikdy "neodvalíme". Ležíme spolu v objetí a vychutnáváme si přítomnou chvíli.

To my pak taky,ale až po chvilce..

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#27 22. 7. 2010 18:37

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

carlos napsal(a):

Další věcí je samotný orgasmus. Shodli jsme se s partnerkou, že ho má mnohem delší nežli já. A po něm přicházejí ještě další a další dozvuky a stahy. Něco takového je u chlapa vyloučeno!

A proč to vlastně řešíš. Ty jsi chlap a ženská je ženská...je jasné, že to má každé pohlaví i každý jednotlivec jinak..

Není tady

#28 22. 7. 2010 18:48

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

No, já jsem teda žena, ale po orgasmu se taky nemazlím. A chápu to i u mužů... neotravuju je s nějakým mazlením. Orgasmem se báječně uvolním a potřebuju si to vychutnat, tak se prostě odvalím... big_smilewink

My to mame obracene , muz by se mazlil , ale ja ne .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#29 22. 7. 2010 19:00

majkafa
Host

carlos napsal(a):

Další věcí je samotný orgasmus. Shodli jsme se s partnerkou, že ho má mnohem delší nežli já. A po něm přicházejí ještě další a další dozvuky a stahy. Něco takového je u chlapa vyloučeno!

Proč ten vykřičník?
Každý máme  své.
Žena to má tak a muž zase tak. Máš s tím, carlosi, nějaký problém? Máš problém se svým pohlavím?

#30 22. 7. 2010 20:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

carlos napsal(a):

Zasa pri vašej intenzite a ďalších okolnostiach by to asi bolo o život...! wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#31 22. 7. 2010 20:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

mariposa napsal(a):

Četla jsem, že žena funguje jako měsíc a muž jako slunce. Tedy žena přijímá, je pasivní a muž dává, je aktivní. Tím, že muž energii dává, se unaví a poté potřebuje ztracenou energii načerpat, proto je logické, že potom spí. Žena naopak energii dostává, tedy příjímá, proto je potom činorodá a plná síly. Muž je tedy aktivní, žena pasivní a navzájem se doplňují. Žena uleví muží tím, že přijme to co on ji dává, takže spokojení jsou oba dva.

Další zajímavá věc je ta, že muž když má chuť na sex, tak už je vzrušený a potřebuje si orgasmem ulevit, cítí tíhu. Žena naopak se vzrušuje pomalu, není to ráz na ráz jako u muže, je to delší proces, vlastně necítí ohromné vzrušení jako muž, ale postupně je jím naplňována. Postupně k ní vzrušení přichází, zatímco u muže odchází (během styku). Muž a žena vlastně fungují na opačných principech. Jako opačné póly. Geniální, ne? big_smile

Keď to tak čítam, tak som asi muž... roll cool

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#32 22. 7. 2010 21:53

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

lol
Já poloviční big_smile

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#33 22. 7. 2010 22:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

tummenupp

Brita

Není tady

#34 23. 7. 2010 7:34

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

carlos napsal(a):

Ženy prý po orgasmu tak unavené nejsou, zeptal jsem se partnerky a potvrdila mi to. Cítí se pak jak znovuzrozená prý a má energii. Tohle já mám přesně naopak.. Proto se někdy ani neudělám. Těch pár sekund totiž vždycky nestojí za určitou ztrátu touhy a "nadrženosti"...

Já se taky kolikrát neudělám - zatímco rukou jsem schopen se "obsloužit" cca do dvou minut, se ženskou je to pro mě těžká makačka, takže si taky říkám, že mi to za to nestojí... uspokojím partnerku, a sám orgasmus mít nemusím.
A když už ho dosáhnu, tak bezprostředně "po" jsem fyzicky zcela vyřízenej, ale za malou chviličku jsem naprosto OK a pak si klidně povídám, mazlím, jdu něco dělat apod. - nikdy v životě se mi nestalo, že bych se po orgasmu odvalil a usnul. U nás doma naopak tvrdě usíná po orgasmu manželka big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#35 23. 7. 2010 8:51

carlos
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

carlos napsal(a):

Proč ten vykřičník?
Každý máme  své.
Žena to má tak a muž zase tak. Máš s tím, carlosi, nějaký problém? Máš problém se svým pohlavím?

Několik žen mi v rozhovoru přiznalo, že ví o tom, že si ženy sex víc užívají. Prostě z toho mají víc než chlapi (ne všechny, ale ty pořádně "rozjeté" míním tím, co prožívají časté orgasmy, nemusí být nutně několikanásobné) Taky by prý s námi chlapy kvůli tomu neměnily.. Já nemám problém se svý pohlavím a nikdy jsem neměl. Je mi 40 let. Jen někdy mám divný pocit z toho, že nemůžu poznat jak je cítit např. ženský orgasmus (prý někdy v celé těle atd) Tohle se nedá totiž ani vysvětlit, protože něco, co si nikdy necítila, nemůžeš přesně pochopit a představit si. Nevím, jestli mi rozumíš.

Není tady

#36 23. 7. 2010 8:55

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

To je pochopitelný že nevíme jak to má druhý, slova to nevystihnou. taky bych si na chvilku zkusila být mužem:)! Ale jen na chvíli....big_smile

Není tady

#37 23. 7. 2010 8:59

carlos
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

carlos napsal(a):

Ženy prý po orgasmu tak unavené nejsou, zeptal jsem se partnerky a potvrdila mi to. Cítí se pak jak znovuzrozená prý a má energii. Tohle já mám přesně naopak.. Proto se někdy ani neudělám. Těch pár sekund totiž vždycky nestojí za určitou ztrátu touhy a "nadrženosti"...

Já se taky kolikrát neudělám - zatímco rukou jsem schopen se "obsloužit" cca do dvou minut, se ženskou je to pro mě těžká makačka, takže si taky říkám, že mi to za to nestojí... uspokojím partnerku, a sám orgasmus mít nemusím.
A když už ho dosáhnu, tak bezprostředně "po" jsem fyzicky zcela vyřízenej, ale za malou chviličku jsem naprosto OK a pak si klidně povídám, mazlím, jdu něco dělat apod. - nikdy v životě se mi nestalo, že bych se po orgasmu odvalil a usnul. U nás doma naopak tvrdě usíná po orgasmu manželka big_smile

Mě se to stalo v manželství plnokrát, partnerka ale vždy měla předtím orgasmus. Byl jsem s ní řadu let...

Není tady

#38 23. 7. 2010 9:00

helena
♥♥♥♥♥♥♥

něco, co si nikdy necítila, nemůžeš přesně pochopit a představit si
Jojo - my taky nikdy nepoznáme a nepředstavíme si pocity po kopnutí do koulí http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png... ale řekla bych, že podle komplexních projevů nakopnutého leccos poznáme. A s pánským/dámským orgasmem to máš podobně.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#39 23. 7. 2010 9:05

carlos
♥♥♥♥---

helena napsal(a):

něco, co si nikdy necítila, nemůžeš přesně pochopit a představit si
Jojo - my taky nikdy nepoznáme a nepředstavíme si pocity po kopnutí do koulí http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png... ale řekla bych, že podle komplexních projevů nakopnutého leccos poznáme. A s pánským/dámským orgasmem to máš podobně.

Pokud bych měl posuzovat podlě vnějších projevů, jak navrhuješ, už to mě hodně naznačí.. Pokud někdo dlouho řve (ani o tom skoro neví), je mimo a dál se klepe dalšímy a dalšímy stahy, poznám, že to asi nebude jen tak nějaké ustříknutí jako u chlapůbig_smile

Není tady

#40 23. 7. 2010 9:22

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

TAKŽE TVUJ ORGASMUS JE PRO TEBE NUDA?

Není tady

#41 23. 7. 2010 9:29

helena
♥♥♥♥♥♥♥

že to asi nebude jen tak nějaké ustříknutí jako u chlapů
No jestli to máš takhle, tak se nedivím, že nám "závidíš" http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Ovšem jsou i pánové, kteří to neprožívají jenom jako "nějaké ustříknutí " - byť ne tak bouřlivě, jak píšeš o prožitku dámském.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#42 23. 7. 2010 9:33

carlos
♥♥♥♥---

helena napsal(a):

že to asi nebude jen tak nějaké ustříknutí jako u chlapů
No jestli to máš takhle, tak se nedivím, že nám "závidíš" http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Ovšem jsou i pánové, kteří to neprožívají jenom jako "nějaké ustříknutí " - byť ne tak bouřlivě, jak píšeš o prožitku dámském.

Taky si rád zařvu, ale je to prostě mnohem kratší.. to se neokecá!

Není tady

#43 23. 7. 2010 9:33

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

carlos napsal(a):

...že to asi nebude jen tak nějaké ustříknutí jako u chlapůbig_smile

Pro mě teda orgasmus rozhodně není "jen tak nějaké ustříknutí", ale nádhernej prožitek... jak tělesnej, tak někdy i vizuální...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#44 23. 7. 2010 9:36

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

carlos napsal(a):

Několik žen mi v rozhovoru přiznalo, že ví o tom, že si ženy sex víc užívají. Prostě z toho mají víc než chlapi (ne všechny, ale ty pořádně "rozjeté" míním tím, co prožívají časté orgasmy, nemusí být nutně několikanásobné) Taky by prý s námi chlapy kvůli tomu neměnily.. Já nemám problém se svý pohlavím a nikdy jsem neměl. Je mi 40 let. Jen někdy mám divný pocit z toho, že nemůžu poznat jak je cítit např. ženský orgasmus (prý někdy v celé těle atd) Tohle se nedá totiž ani vysvětlit, protože něco, co si nikdy necítila, nemůžeš přesně pochopit a představit si. Nevím, jestli mi rozumíš.

Carlosi, můj přítel dokáže prožívat orgasmus i několik minut a je na něm vidět, že je to opravdu silné. Podle mě jde o citlivost muže - která se dá postupně vypěstovat. Například tantrou. Velmi důležitá je důvěra a naprosté odevzdání a vypnutí hlavy, mozku. Jednoduše přestat přemejšlet a to se pak dějí divy.

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#45 23. 7. 2010 10:21

majkafa
Host

carlos napsal(a):

To jsou ale nesmysly. Ty ženy byly někdy muži, když se "přiznaly", že ví o tom, že si ženy sex užívají víc? va
Jen když poznám obojí, můžu případně srovnávat. Ale proč? Každý máme to své. Jedině že bych nepřijímala to, že jsem žena, nebo muž to, že je mužem a furt musela něco srovnávat a chtít něco jiného.
Já jsem ráda ženou. big_smile

#46 23. 7. 2010 10:30

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

My se mazlime, neco si rikame, muj partner je tak nejaky "zensky". Chce se sdilet nebo co. Taky to proziva az az......az jsem s tim mela probelm.....no a nekdy jedeme na otocku. gloria

Pro me bylo neprijemne, to si vzpominam , kdyz je to razdva a pan je(tedy byl)  hned nepritomen, usnul. Nezajimalo ho m ze ja jsem nekde v prvnim patre. zatim co on jede z desateho patra dolu. No to uz je davno.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#47 23. 7. 2010 10:33

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

carlos napsal(a):

...že to asi nebude jen tak nějaké ustříknutí jako u chlapůbig_smile

Pro mě teda orgasmus rozhodně není "jen tak nějaké ustříknutí", ale nádhernej prožitek... jak tělesnej, tak někdy i vizuální...

Jak vizualni ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#48 23. 7. 2010 10:33

carlos
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

carlos napsal(a):

To jsou ale nesmysly. Ty ženy byly někdy muži, když se "přiznaly", že ví o tom, že si ženy sex užívají víc? va
Jen když poznám obojí, můžu případně srovnávat. Ale proč? Každý máme to své. Jedině že bych nepřijímala to, že jsem žena, nebo muž to, že je mužem a furt musela něco srovnávat a chtít něco jiného.
Já jsem ráda ženou. big_smile

Tušíl jsem, že budeš takto argumentovat. Samozřejmě, že nebyly nikdy muži, ale umějí rozlišovat čas a taky poznají, že něco jde znovu a znovu smile

Není tady

#49 23. 7. 2010 10:34

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Mikeš napsal(a):

carlos napsal(a):

Ženy prý po orgasmu tak unavené nejsou, zeptal jsem se partnerky a potvrdila mi to.

Cítí se pak jak znovuzrozená prý a má energii. Tohle já mám přesně naopak.. Proto se někdy ani neudělám. Těch pár sekund totiž vždycky nestojí za určitou ztrátu touhy a "nadrženosti"...

Olalala!!tummenupp

tak tohle jsem jeste neslysela. Slysivam spis nejapnosti typu, po orgasmu (mem) s e manzelka ma promenit v basu piv usch

Upravil(a) sahleb (23. 7. 2010 10:34)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#50 23. 7. 2010 10:35

carlos
♥♥♥♥---

mariposa napsal(a):

carlos napsal(a):

Carlosi, můj přítel dokáže prožívat orgasmus i několik minut a je na něm vidět, že je to opravdu silné. Podle mě jde o citlivost muže - která se dá postupně vypěstovat. Například tantrou. Velmi důležitá je důvěra a naprosté odevzdání a vypnutí hlavy, mozku. Jednoduše přestat přemejšlet a to se pak dějí divy.

Několik minut?? A to prožívá po střiku nebo před střikem?? Já se snažím to prožívat taky co nejvíc, ale u muže je to prostě biologicky omezené...

Upravil(a) carlos (23. 7. 2010 10:36)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí