29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Marluk, ať jste v pohodě, my zatím taky bez teploty.
Mag, jak ti je?
Není tady
Ahoj,
hm tady se někdo snaží o další přírustek, obdivuju, já bych na to teď neměla A poněvadž jsem ms ještě vůbec nedostala, tak bych to poznala asi těžko. No někdy takhle večer když se podívám na svoje břicho, tak si říkám, jestli bych radši netestla
Ale u nás je té romantiky jako šafránu, tak to sand nebude třeba
Potvůrko to je sranda Si užiješ, ale máš pravdu, že takové dítko se ve světě neztratí
Mag Agi je vážně rychlík
Jitul ty kortikoidy bych též nedala, nestihla jsem. Má to nějak hodně? Má to třeba rožkrábané do krve? pak možná, ale jinak ne. Zdá se mi, že kožaři předepíšou vždy takové srágory. Aspoň my byli u dvou a vždy jsme dostali kortikoidy.
No a já jsem asi největší lenoch, poněvadž doma mám bordel jak v tanku, nelátkuju a ještě jedu na skleničky teda na půl, už jsem začala Kamče i vařit, takže to střídám. Ale prý ty moje blafy jsou nic moc
Nemáte některá tušení jestli je v Kamči věku dobré, když jí dávám každý den jogurt? Já už jsem z těch možných alergii tak zblblá, že nevim.
Musím jít žehlit chjo
Není tady