29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky..zdravíme do nového chlívku
a nelezoucím mimčům přejeme ať se brzy rozlezou ať mají mamči taky nějakej ten adrenalin - já se dnes omrkla a Anet se mi schovala do komory
honila baloon
jj jídlo tak u nás oběd taky max 100g pak se jde napít mlíka páč se tak uspává tak nevím kolik toho dopucne a odpoledne malej kelímek hami . Kaši flákáme a těžce ujíždíme na mlíku mno snad nebudu kojit až do puberty ...a váha i tak přes 8kg takže ono to nejni jen o těch porcích
Není tady
PetraP napsal(a):
ježiš ten je slaďoučkej!!!!!!!
Danýsek mě bere od samého začátku
takového klucínka bych taky chtěla
Není tady
A jinak dobré ránko
Kaši jsem večer do Kiky nenatlačila ani omylem, párkrát potáhla, takže jsme měly v pět budíček a od té doby nechce zabrat.
A venku je šeredně, tak to vypadá na prolenošený den
Není tady
Dobré ránko
Teda vy jste ale kecalky Nevím už ani na co všechno jsem chtěla odepsat.
Clari...Kika je kouzelná s tou nožkou nahoře My takhle jezdíme i v kočárku
Peťo... už je mi lépe,nějak rychle to odeznělo,sem tam ještě zakašlu.
Jituš...ať se berušce udělá už lépe
Clari my taky ještě nelezeme,neobjevili jsme nohy.Opravdu je každé dítko jiné a neboj ono to přijde a pak vše půjde hodně rychle A ty šperky jsou pěkný,taky by se mi líbily
My jsme spinkali klasicky do 7:15,teď na mě kouká jak datluji na klávesnici.Babička nám navařila přesnídávky,tak je dnes vyzkoušíme a pokud mu budou chutnat,poprosím o recept a hodím vám ho sem,ale vypadá pěkně
Není tady
Jdu se vám pochlubit, spala jsem dohromady asi 5 hodin a Kamča tak o dvě víc V noci bylo drama od 2 do půl 5 plakala. Drnacala jsem jí v postýlce, nosila na ruce, pak i zpívala
2x dala prso, ale když jen dudala, tak jsem to zas vzala. Stále přemýšlím, říká se, že dítě je obraz rodičů, proč mám tak nespokojené dítě
Nemyslím teď konkrétně, zdá se mi, že toho od začátku řešíme moc a nebo si to jen všechno příliš beru?
Peti Dany je brouček
Není tady
Dají... chce to vydržet.Určitě to neděláš špatně.U prvního dítěte to člověk bere jinak,na druhé budeš už koukat jinak.Teď je člověk je ze všeho hned vyplesklej.Oni mají prckové různá období,mě malej sice v noci spí,ale uspávání je katastrofa,řve a řve.Tak včera koukal chvíli na simsonovi a zklidnil se,pak šel do postýlky,chvíli se tam mrskal a smál na mě,ale nakonec usnul.A Honza mi nespal do 3 let v noci,až když dostal Niku do pokoje s postýlkou,tak začal spát celou noc.
Není tady
TAdy člověk jeden večer není, bo mu přijede návštěva a tady je nový chlív a prokecaný tři strany
U nás se spalo od sedmi do dvou, pak do šesti a pak ještě do osmi, což je dobře protože po roce jesem v sobě měla půl falšky vína a dokonce i cigáro (no fůj).... ale bylo to skvělé
Upravil(a) mag (20. 7. 2010 9:02)
Není tady
clariceann napsal(a):
PetraP napsal(a):
ježiš ten je slaďoučkej!!!!!!!
![]()
Danýsek mě bere od samého začátku
takového klucínka bych taky chtěla
Kuju
Není tady
no tak náš frajer asi pročítá babinet semnou a rozhodl se držet basu s Daníkem....dneska byl taky každou chvíli vzhůru na kojo........to je masakr.-já jsem zvyklá vstávat jednou dvakrát za noc -a to máme jet na výlet-sem fakt svěží....takže jsem do sebe po ránu hodila presso abych se nakopla......
jo a ráno jsem ho vyfotila s tou nohou ven-foto hodím večer až budu stahovat i z toho výletu.......
teda mag-ty si užíváš
holky-chodíte některá cvičit?? vím že se říká že když se cvičí že dětem pak nechutná mlíko.....je to tak??já chodila když jsem kojila ádu-ale to už bylo spíš kojení nekojení..... a ted jedeme na plno-příští týden se chystám na zumbu-to dám ne??????
Není tady
mag napsal(a):
protože po roce jesem v sobě měla půl falšky vína a dokonce i cigáro (no fůj).... ale bylo to skvělé
ALE FUUUUUUUJ
Není tady
Dobré ráno
Sudi já cvičím co druhý den tak hoďku, je sice pravda, že čekám až malý usne v noci ho kojím a zatím nic neříkal
Není tady
stydím se, stydím
Není tady
joooo fuuuuuuj-ale já se přiznám že bych kouřila až bych brečela-ale jelikož vím co jsem to za tvora-že by mi nestačila jedna tak to nepokouším......naposled jsem měla cígo v hubě před skoro 5 lety.........tak to stojí za to vydržet........ale přiznám se že mi chybí ty siestičky s kávičkou a cigárkem-jenže na ty není čas no.....bych to ani nevychutnala.......
hele a v těhotenství se mi kolikrát zdálo že kouřím-a norlmálně jsem se ráno probudila s výčitkama -fuj to bych miminku nikdy neudála
-hlavně nikdo nepiště že jste v těhu kouřili-na to sem fakt alergická...no ale kdo by se tímhle chlubil že
Není tady
na to jsem alergická taky a hlavně se mnou byla taková na pokoji, co si poslední cigáro dala před porodním sálem A měla z nás nejzdravější dítě
Není tady
Teda Mag
Mě se nechce z postele ale potřebuji pověsit prádlo a dát vyprat další.
Není tady
Mag nejzdravější dítě,to se tak nedá říct.Ono se to projeví později.Moje kamarádka kouřila celé těhu a její holčina je samý průdušky a zápaly plic.
Není tady
Hoj ahoj,
no to teda...to ste nezahalely vcera
Mag,cigaro a vino,ty si uzivas Me nechybi nejak ani jedno
Cigaro vuubec a vino,to se docela divim,ale taky ne.
A kdyz uz sme u toho tak dame Clariinu oblibenou anketku? o koureni.Kdo kouril a jak moc a jak dlouho a tak..
Ja kourila ve svy podstate od 16 a nekourim 5 let uz a v poslednim roce sem kourila 30 denne..no fuuuj
Jinak Clari,z niceho nesteresuj kdyz se Kristynce nelibi na brisku,tak proc by se na nej otacela
a hele,u nas jeste porad nozicky neobjeveny a takovej smich jak predvadi Kika na tom tvym videjku
to u nas teda neni,Alik tak maximalne hykne,ale ze by se takhle rehtal to ne
Alik 3 dny nekadil,ted sem se otocila od monitoru a on byl od pasu dolu celej zlutej a spokojenej,vubec mu to nevadilo
Jitu,at je prcince lip brzy.Toho se ja desim porad az bude nejaka nemoc...tak posilame i Alickem jednu uzdravovaci
Daji,tyo,ja bych ti hrozne rada poradila,ale nemam vubec tuseni jak ..preju pevny nervy.
Není tady
no holky ono te může být zdravý-ale pak se neco po..... a já bych si pak vyčítala že to je z toho kouření.......hele moje kámoška-jinak norlmálně chytrá bezva holky kouřila....a její malej je věčně na hromadě.......ted dokonce zjistili epilepsii..... -jako samo že to nemusí být z kouření,ale........
Není tady
Tak sem hodím taky jednu
Black and white
Není tady
tak já zkoušela ve svých 16-ti a blééééééééé, takže já nic
Není tady
tady slibovana fotka z prochazky
http://tan-ka.rajce.idnes.cz/Alex_6.mesic/#IMG_3090.JPG
Upravil(a) Tanka (20. 7. 2010 9:24)
Není tady
Sudi tak si to užijte
Mně dneska taky přijede kámoška z daleka tak si budu taky užívat
Jo holky a dneska jsem si po ránu dala papiloty ať taky vypadám ve městě a Tomášek spustil takový řev ja mně viděl, že jsem ho nedokázala uklidnit vůbec ničím ani jeho oblíbenýám prsem, tak jsem to musela rychle sundávat a on chudáček vytuhl u kojení jak byl vysílený z toho řevu.
Tak jsem si zkřížila plány, protože jsem doufala, že vydrží do devíti a pak ho uspím v kočárku a zajdu kámošce naproti .
Není tady
Tanko ten si tam lebedí to by jeden nevěřil
Není tady