4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
A máme tady pondělí, a s ním přichází vyhlášení dalšího tématu našich hrátek, nyní s číslem 74. Vítězkou minulého kola se stává Gabka a ta zadává, že za použití jakéhokoliv libovolného kitu/ů, ať placeného, či frebíčka, upravte toto template
Stáhnout toto template můžete zde http://timounette.canalblog.com/archive … l#comments
Svá dílka vkládejte zde do galérie v neděli 25.července 2010 v době od 20.00 do 21.30 hod.
Prosím, dodržujte čas vložení ! Díky.
Není tady
´kredit u mě na blogu
Není tady
Není tady
holky máte to nádherný, mě se tam prostě nějak nehodilo moc elementů, tak nevím
Není tady
A já nesu jednu šílenost, snad Jirku netrefí , ale když mě nebaví pořád děti a srdíčka, kytičky, tak jsem to zkusila jinak ... uffff. Bojím, bojím
Není tady
Není tady
ufff holky teda máte to krásnééé!!!
tady můj pokus
Není tady
Není tady
za Floranku
Tu je kredit
GoldenSun Pastel life
WA TouchMe My lovely garden
Není tady
Není tady
Není tady
dusička
Výborné! Dnes se mi líbí především fotka a hlavně bezchybná barevnost.
Verulinka76
Výtečné fotky, navíc skvěle zakomponované. Tleskám!
sillwan
Jako vždy skvěle technicky zpracované!
kindle
Mám rád jednoduchost, ale v tom to případě je jí na mě trochu moc. Ale jako místo dovolené bych to bral.
čarodějka
Moc hezky zpracované, ale mám jednu připomínku: fotky jsou různě barevné, chtělo by je to trochu sladit!
AndreaP.
Překvapivě se mi to líbí, originalita se vždy cení! Snad jenom to kroužkové pozadí bych udělal méně výrazné, ale jinak to beru!
Jiruska
Důkaz rčení, že v jednoduchosti je síla! Moc se mi to líbí!
pacina1
Ten strom měl být mírně ostřejší, výraznější. Pak bych byl velmi spokojen!
Gabka
Naprostá paráda, nic bych v tom určitě neměnil!
Floranka
Líbí se mi to, jenom bych nepoužíval tolik různých fontů v jednom dílku. V tom případě vždy platí, že méně znamená více!
Štěpánka.Š
Moc hezké! Opět milé fotky i zpracování, to beru!
lentilkayes
Na mě příliš ostrá zelená, ale jinak není co vytýkat. Líbí!
Není tady
Vítězí Gabka
Není tady
Gabko, moc moc Ti gratuluji! A jsem zvědavá a zároveň se těším na nové zadání soutěže... mě to tak baví tady s váma soutěžit
Jirko, díky Ti za komentář, který mě potěšil
Není tady
jejda, jejda Moc moc děkuji
musím rychle něco vymyslet, jelikož zítra mám plno vyřizování a večer odjezd na letiště
Není tady
Gabko, moc gratuluju a těším se na zprávu od Tebe.
Jirko, díky za hodnocení...
Není tady
Gabko velikáááá gratulace!!!!!!! Jirko dík za komentík!
Není tady
gábi, gratulace
Gabko, gratuluji moc moc!
Není tady
Gabka, gratulujem k vitazstvu a uzi si dovolenku!!!
Není tady