6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A máme tady pondělí, a s ním přichází vyhláení dalího tématu naich hrátek, nyní s číslem 74. Vítězkou minulého kola se stává Gabka a ta zadává, e za pouití jakéhokoliv libovolného kitu/ů, a placeného, či frebíčka, upravte toto template
Stáhnout toto template můete zde http://timounette.canalblog.com/archive … l#comments
Svá dílka vkládejte zde do galérie v neděli 25.července 2010 v době od 20.00 do 21.30 hod.
Prosím, dodrujte čas vloení ! Díky.
Není tady
´kredit u mě na blogu
Není tady
Není tady
holky máte to nádherný, mě se tam prostě nějak nehodilo moc elementů, tak nevím
Není tady
A já nesu jednu ílenost, snad Jirku netrefí , ale kdy mě nebaví pořád děti a srdíčka, kytičky, tak jsem to zkusila jinak ... uffff. Bojím, bojím
Není tady
Není tady
ufff holky teda máte to krásnééé!!!
tady můj pokus
Není tady
Není tady
za Floranku
Tu je kredit
GoldenSun Pastel life
WA TouchMe My lovely garden
Není tady
Není tady
Není tady
dusička
Výborné! Dnes se mi líbí předevím fotka a hlavně bezchybná barevnost.
Verulinka76
Výtečné fotky, navíc skvěle zakomponované. Tleskám!
sillwan
Jako vdy skvěle technicky zpracované!
kindle
Mám rád jednoduchost, ale v tom to případě je jí na mě trochu moc. Ale jako místo dovolené bych to bral.
čarodějka
Moc hezky zpracované, ale mám jednu připomínku: fotky jsou různě barevné, chtělo by je to trochu sladit!
AndreaP.
Překvapivě se mi to líbí, originalita se vdy cení! Snad jenom to kroukové pozadí bych udělal méně výrazné, ale jinak to beru!
Jiruska
Důkaz rčení, e v jednoduchosti je síla! Moc se mi to líbí!
pacina1
Ten strom měl být mírně ostřejí, výraznějí. Pak bych byl velmi spokojen!
Gabka
Naprostá paráda, nic bych v tom určitě neměnil!
Floranka
Líbí se mi to, jenom bych nepouíval tolik různých fontů v jednom dílku. V tom případě vdy platí, e méně znamená více!
těpánka.
Moc hezké! Opět milé fotky i zpracování, to beru!
lentilkayes
Na mě příli ostrá zelená, ale jinak není co vytýkat. Líbí!
Není tady
Vítězí Gabka
Není tady
Gabko, moc moc Ti gratuluji! A jsem zvědavá a zároveň se těím na nové zadání soutěe... mě to tak baví tady s váma soutěit
Jirko, díky Ti za komentář, který mě potěil
Není tady
jejda, jejda Moc moc děkuji musím rychle něco vymyslet, jeliko zítra mám plno vyřizování a večer odjezd na letitě
Není tady
Gabko, moc gratuluju a těím se na zprávu od Tebe.
Jirko, díky za hodnocení...
Není tady
Gabko velikáááá gratulace!!!!!!! Jirko dík za komentík!
Není tady
gábi, gratulace
Gabko, gratuluji moc moc!
Není tady
Gabka, gratulujem k vitazstvu a uzi si dovolenku!!!
Není tady