6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moc prosím o radu. Byla jsem v bazénu a den na to, jsem zjistila e mám lehké hnědé pinění. Doktorka je samozřejmě ke ví smůle na dovolené a nad akutními případy stejně ohrnuje nos. Je moné, e jsem si něco přinesla z bazénu?? U je to tři dny a dneska je to lepí. Mohla bych situaci zachránit například gyntimou čípky? nebo doporučujete něco jiného?? děkuju moc. tohle se mi stalo poprvé a jsem z toho taková vyplaená.
Edit:\ Jetě dodávám, e mě nic nebolí, nepálí, prostě ádný jiný problém. HA neberu.
Upravil(a) Jaina.90 (18. 7. 2010 15:41)
Není tady
nemyslím e to bude infekci z bazénu, ale spí tím, e jsi náchylnějí na prochladnutí a prochladly ti vaječníky v chladné vodě. Nebo tím, e jsi si nechala na sobě mokré plavky
Není tady
laminanonte napsal(a):
nemyslím e to bude infekci z bazénu, ale spí tím, e jsi náchylnějí na prochladnutí a prochladly ti vaječníky v chladné vodě. Nebo tím, e jsi si nechala na sobě mokré plavky
jo, na to jsem zapoměla! ...mokrý plavky jsem si na sobě nechala. Neví co s tím. Nechat to zmizet volně (teda doufám, e to zmizí samo a nevrátí se to) nebo si skočit pro něco do lékárny?
Není tady
Musí k doktorovi, jestli to není slabounké krvácení!
Není tady
Bety napsal(a):
Musí k doktorovi, jestli to není slabounké krvácení!
krvácení to není, jen takové hnědé pinění, bez pálení, bolesti, svědění. Skoro jsem to ani nepostřehla nebýt toalety. Ale musím zaukat e dneska odpoledne u je to lepí. Tak doufám e se to zlepí. Ale jestli to bude díky bazénu, a díky mokrým plavkám, tak si na to musím dát pozor.
Upravil(a) Jaina.90 (18. 7. 2010 18:43)
Není tady
tak má výtok nebo hnědé pinění? protoe hnědé pinění je rozloená krev, pravděpodobně tedy má asi výtok?
Není tady
Bety napsal(a):
tak má výtok nebo hnědé pinění? protoe hnědé pinění je rozloená krev, pravděpodobně tedy má asi výtok?
promiň já se patně vyjádřila. V pátek jsme měla spí jako hnědý hlen, v sobotu také, ale dneska je to jen takové jakoby ,,pinění,,...
Není tady
já nevím, kdyby to nepřelo tak radi jdi aby se ti něco nerozjelo...
Není tady
Někdy se stane ,e i tím ,e má na sobě mokré plavky můe prostydnout.
take můe dříve klidně dostat měsíčky.a nebo kdy je někdy moc desinfekce klidně i výtok,který ani nesvědí a po určité době sám zmizí!Taky na to trpím.
a nebo přesně pokud to nepřejde zajít k dr.aby se nejednalo o nějaký zánět.
Upravil(a) sisi21 (19. 7. 2010 1:15)
Není tady
nepovolená reklama
Upravil(a) tina (3. 3. 2011 14:01)
Není tady
Nevím, jestli je to povolená reklama. Dává sem samé reklamy.
Upravil(a) majkafa (3. 3. 2011 13:34)
Já jsem si spletla tlačítko. Chtěla jsem dát nahlásit reklamu a dala jsem citovat.
Ale u nahláeno
Není tady