Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#201 18. 7. 2010 21:15

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jsem ted milenka mého manžela!

11angelika napsal(a):

tak jednak jsem nikde nenapsala, ze jedine ja jsem schopna se postarat dobre o svoje deti, ale on to sam nikdy nezvladal, nemohla jsem jit ani na cviceni. Za druhe kdybych vedela ceho je schopen dite bych si s nim nikdy neporidila, protoze se staram co vyroste z ditete a jak to nese, dela mi starost ze ma v hlavicce gulas tak proto je chudak, proto je hracka? Kazdy druhy tyden mi pise ze na ni kasle ze se od ni stehuje atd to mi neprijde ze by spolu zili, nechci aby dite bylo pokazde u jine,jestlize nektere z vas nevadi ze se milenka mazli s vasim ditem tak to chapu me to zkratka vadi.Neprijde mi,ze by meli stabilni vztah, ano CHCI aby bylo me dite i nadale psychicky vyrovnane nespokojim se s tim ,ze DETI SI PROSTE ZVYKNOU ale je mi srdecne jedno jesttli jeho otec je v pondeli s tou v utery s Betou poznala jsem jaky ma charakter a to mi staci jsem mama tak se hold staram

takže sám to nezvládal, ovšem pokud to chce zvládat spolu se svou partnerkou je to špatně.
proč ty a jakým právem posuzuješ jejich vztah?
já měla pocit, že má jen jednu partnerku a  stou žije.nebo jich je víc,?

Není tady

#202 18. 7. 2010 21:16

agewa
♥♥♥♥♥♥-

11angelika napsal(a):

nebranim mu v tom at se stara o starsi jsem kdyz se narodil ho dokonce prosila at se stara, at se stara i o to miminko ktere jeste ani nepochoval

nebráníš, ale musí to být za TVÝCH podmínek a podle TVÝCH představ

Není tady

#203 18. 7. 2010 21:17

11angelika
♥♥♥♥---
Web

agewa mam preci jen jednu podminku

Není tady

#204 18. 7. 2010 21:19

11angelika
♥♥♥♥---
Web

agewa z toho co povida ze se od ni stehuje ze na ni kasle atd

Není tady

#205 18. 7. 2010 21:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

roll No, na reči by som uňho moc nedala... To už by ti mohlo byť jasné, keď je to jasné tuná nám... A inak fakt nechápem ČO vlastne chceš (okrem toho, aby býval s tebou a deťmi, čo on zjavne nehodlá...). Máš v tom jasno?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#206 19. 7. 2010 6:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥

kdybych vedela ceho je schopen dite bych si s nim nikdy neporidila... at se stara i o to miminko ktere jeste ani nepochoval
Miminko, který sis pořídila jako kouzelnou formulku, která měla zachránit vztah a přitáhnout ho zpátky domů? Miminko, který od malinka s tvým mlíkem pije hořkost a nenávist? Miminko, který (pravděpodobně) bude poslouchat, jakej je jeho táta píp?
Chudák miminko.
jestlize nektere z vas nevadi ze se milenka mazli s vasim ditem tak to chapu me to zkratka vadi
Ze dvou zel vol to menší - šťastná být nemusíš, ale podle mého je to lepší, než "když nožičky myje, o škopíček bije". Je docela možný, že kdyby byla s prckem častěji, zas tak nadšená by nebyla, což by ti asi vadilo víc.
Neprijde mi,ze by meli stabilni vztah
Nepřijde mi, že bys byla oprávněná jejich vztah hodnotit.
A ještě něco - asi bys měla malinko ubrat ve svém vyjadřování. Neustále píšeš "moje dítě... on není schiopen se postarat... já se starám..." Je víc než pravděpodobné, že stejně mluvíš i s partnerem, čímž mu vlastně dokazuješ, jak je neschopný, nemožný a nikdy nebude pro dítě TAK báječný, jako ty. Upřímně řečeno, taky by mě to štvalo...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#207 19. 7. 2010 10:01

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Helena:¨

Miminko nebylo zadne lepeni vztahu udrzet si muze, protoze on s nami chtel byt a daval nam to i najevo

O tatinkovi jsem nikdy spatne nemluvila a delat to nebudu.

Vztah nehodnotim ani me nezajima, to mi vnucuje on.

Ano pisi moje dite, ale dyt je snad i moje, ale neznamena to ze to neni i jeho,

Ano staram, ale to snad kazda mama.

A pletes se naopak jsem ho prosila, aby mi pomahal a pomohl,nemyslim si ze tak bajecne jako ja se nedokaze postarat to nikdy neslysel, spis bych rada mela cas i na sebe cvico, kafe s kamaradkou atd.

Není tady

#208 19. 7. 2010 14:45

jaevik
♥♥-----

Ahoj holky. Vrátím se opět ke svému problému. V sobotu byl u ní, ale přišel tak, jak slíbil. Věřím mu, že nic nebylo i když vy o tom pochybujete. (Po tom všem, co jsme prováděli už by asi ani nemohl...) Byl ale podrážděný. Řekl mi, že už nás má obou plné zuby. Odplula jsem do postele a přemýšlela, co se asi stalo. Ráno jsem se ho ptala, jestli mě má ještě plné zuby, řekl, že ne. Vylezlo z něj, že když odchází za ní, tak říkám, aby nechodil a když odchází od ní, tak je to stejné. Změním taktiku. V neděli jsem se neozvala, protože jsme byli na rodinném výletě. Ráno použil parfém, který mě vzrušuje (dlouho ho nepoužil), vzal si tričko, které nemá rád, ale ví, že se mi v něm líbí. Pěkný den s dětmi, nenaléhala jsem, aby se mě dotýkal, držel za ruku... Večer jsme si každý četli svou knihu a pak krásné milování. Řekl mi: "Dobrou noc, miláčku." Já stále věřím, že si to jen teď nedokáže srovnat v hlavě. Týrám se představou, že za ní půjde. Můžu si za to sama. Oba si uvědomujeme, že jsme v manželském konfliktu. Plzák radí, jak postupovat v léčebném režimu. Píše o tom, že jeden z manželů může pochybovat, což je náš případ. Manželé se musí umět zprostit vlastní verze konfliktu 1. V konfliktu se volí soužití, jež nerespektuje povahu manželů. (domácnost, finance,děti, volný čas) 2. Splnit podmínky léčby - odblokovat rodiče, nemluvit o nevěře, nemluvit o konfliktu. 3. Současně obnovit sexuální porozumění, kožní sympatii, slovní dorozumívání. 4. A nakonec se pokoušet vylepšovat manželskou pohodu, zpočátku ne jinak než trénováním společného odpočinku bez součinnosti.

Není tady

#209 19. 7. 2010 15:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

A mieni sa tým riadiť aj ON(nemyslím Plzáka)? Aby si na to riešenie konfliktu nezostala sama... hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#210 19. 7. 2010 15:10

11angelika
♥♥♥♥---
Web

jaevik omlouvam se za rozvasneni v tvem vlaknu, no ja bych rekla, ze to hraje na obe strany, bojim se ze ceka az si to sedne a on bude moct mit obe nemyslis?

Není tady

#211 19. 7. 2010 15:21

jaevik
♥♥-----

Doufám, že ne. Oba máme Plzáka několikrákt přečteného, čekáme na tu poradnu, od které si podle vás nemáme nic slibovat. Pro mne je to z jeho strany 50 na 50. Až vše zanalyzujeme (teď o tom podle doporučené terapie nemáme spolu mluvit), slíbil, že když bude mít smysl vztah zachránit, tak to s ní utne. Umí být čestný, i když mi hned předhodíte nevěru. Řekl mi o ní, protože už mi nedokázal lhát. Pravda je, že chtěl po návratu z dovolené k ní na noc, ale zatím to neudělal. Byl tam 3x na dvě hodinky a její dítě nespalo.

Není tady

#212 19. 7. 2010 18:00

jaevik
♥♥-----

Tak je to definitivně v pr.... Omlouvám se za výrazivo, posrala jsem to definitivně. A ani Plzák už nám nepomůže. Tak to včerejší milování bylo naposled. Prostě ji miluje.

Není tady

#213 19. 7. 2010 18:44

agewa
♥♥♥♥♥♥-

11angelika napsal(a):

agewa mam preci jen jednu podminku

prosím JAKOU? konkrétně a podrobně

Není tady

#214 19. 7. 2010 18:46

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Při vší úctě, Eviku - možná byl ten pr.ser to nejlepší, co jsi pro sebe udělala. Z těch předchozích devíti stran běhal mráz po zádech.

Není tady

#215 19. 7. 2010 18:46

agewa
♥♥♥♥♥♥-

jaevik napsal(a):

Tak je to definitivně v pr.... Omlouvám se za výrazivo, posrala jsem to definitivně. A ani Plzák už nám nepomůže. Tak to včerejší milování bylo naposled. Prostě ji miluje.

co se stalo?

Není tady

#216 19. 7. 2010 18:48

agewa
♥♥♥♥♥♥-

11angelika napsal(a):

Miminko nebylo zadne lepeni vztahu udrzet si muze, protoze on s nami chtel byt a daval nam to i najevo

Ano staram, ale to snad kazda mama.A pletes se naopak jsem ho prosila, aby mi pomahal a pomohl,nemyslim si ze tak bajecne jako ja se nedokaze postarat to nikdy neslysel, spis bych rada mela cas i na sebe cvico, kafe s kamaradkou atd.

ale, ale ...děláš to, přečti si svoje přispěvky
myslím, že se za dítě, tak trochu schováváš, některé tvoje (doslova) výmluvy, proč on se nemůže starat o své dítě, proč mu ho nemůžeš dát na noc, jsou směšné.

Není tady

#217 19. 7. 2010 18:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

jaevik napsal(a):

Ale no tak - ty si nič neposrala a možno ani on. wink Všetko sa ešte uvidí - možno budete obaja šťastnejší s niekým iným... alebo - ktovie?

Brita

Není tady

#218 19. 7. 2010 18:56

agewa
♥♥♥♥♥♥-

agewa napsal(a):

11angelika napsal(a):

Ano staram, ale to snad kazda mama.A pletes se naopak jsem ho prosila, aby mi pomahal a pomohl,nemyslim si ze tak bajecne jako ja se nedokaze postarat to nikdy neslysel, spis bych rada mela cas i na sebe cvico, kafe s kamaradkou atd.

ale, ale ...děláš to, přečti si svoje přispěvky
myslím, že se za dítě, tak trochu schováváš, některé tvoje (doslova) výmluvy, proč on se nemůže starat o své dítě, proč mu ho nemůžeš dát na noc, jsou směšné.

myslím hlavně přispěvky 149,178,198 (na který  jsi mi neodpověděla)

Není tady

#219 19. 7. 2010 19:13

solkla
♥♥♥----

jaevik napsal(a):

Ahoj holky. Vrátím se opět ke svému problému. V sobotu byl u ní, ale přišel tak, jak slíbil. Věřím mu, že nic nebylo i když vy o tom pochybujete. (Po tom všem, co jsme prováděli už by asi ani nemohl...) Byl ale podrážděný. Řekl mi, že už nás má obou plné zuby. Odplula jsem do postele a přemýšlela, co se asi stalo. Ráno jsem se ho ptala, jestli mě má ještě plné zuby, řekl, že ne. Vylezlo z něj, že když odchází za ní, tak říkám, aby nechodil a když odchází od ní, tak je to stejné. Změním taktiku. V neděli jsem se neozvala, protože jsme byli na rodinném výletě. Ráno použil parfém, který mě vzrušuje (dlouho ho nepoužil), vzal si tričko, které nemá rád, ale ví, že se mi v něm líbí. Pěkný den s dětmi, nenaléhala jsem, aby se mě dotýkal, držel za ruku... Večer jsme si každý četli svou knihu a pak krásné milování. Řekl mi: "Dobrou noc, miláčku." Já stále věřím, že si to jen teď nedokáže srovnat v hlavě. Týrám se představou, že za ní půjde. Můžu si za to sama. Oba si uvědomujeme, že jsme v manželském konfliktu. Plzák radí, jak postupovat v léčebném režimu. Píše o tom, že jeden z manželů může pochybovat, což je náš případ. Manželé se musí umět zprostit vlastní verze konfliktu 1. V konfliktu se volí soužití, jež nerespektuje povahu manželů. (domácnost, finance,děti, volný čas) 2. Splnit podmínky léčby - odblokovat rodiče, nemluvit o nevěře, nemluvit o konfliktu. 3. Současně obnovit sexuální porozumění, kožní sympatii, slovní dorozumívání. 4. A nakonec se pokoušet vylepšovat manželskou pohodu, zpočátku ne jinak než trénováním společného odpočinku bez součinnosti.

Jaeviku k přemýšlení:
"ráno jsem se ho ptala jestli mě má ještě plné zuby.."
"nenaléhala jsem, aby se mě dotýkal, držel za ruku..." (Ty někdy snad naléháš??)
to mě tak bouchlo do očí, že je něco špatně.

A jinak Ty jsi nic nepo...., uvidíš jak to dopadne, myslím, že tak rychlý to nebude, bojím se, že to bude nekonečný příběh.
držím palce

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#220 19. 7. 2010 19:42

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Milé píšící- od začátku na  tohle vlákno nakukuju.  Nemůžu se absolutně vcítit do  těch,které se dobrovolně dělí(a´t už  milenka-nebo manželka,která o milence ví) . A poslední příspěvek  jaevik mi prostě  nedochází.. va

Ptát se na plné zuby?  Nedotýkat se (( nevtěrkovat).?...

Nechápu,kde jste milenka i ty Jaevik nechaly sebevědomí a   co od takového přebíhače očekáváte.   On si v tom lebedí, udržuje v  "tónině" obě, je obletován , chlácholen a kdykoliv se mu zamane připuštěn   do lože co: va
S odpuštěním- copak je to jediný majitel pindíka na světě?

Chraň Bůh -nemyslete si , že vás odsuzuju- jen fakt absolutně NECHÁPU ,  CO vám takový vztah nabízí neodolatelného , že v tom dobrovolně pokračujete.  mad
  Pro mě by bylo logičtější,kdbyste se s milenkou spojily, koply pán do gatí a našly si na společném mejdanu  parťáky, kteří ve vás uvidí střed vesmíru a ne jen jednu z   čekatelek na sex a na  pohlazení....

Není tady

#221 19. 7. 2010 19:52

solkla
♥♥♥----

Hele víš co jsem se Zuzi777a přistihla? A že bych to od sebe nečekala! Že tady křičím, sakra, kde je Zklamaná, ta má aspoň "koule"...

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#222 19. 7. 2010 19:58

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pro mě tohle vlákno jen dokladem , že ani tuny chytrého psaní přečtené   a zafixované  do kebulky  nejsou k ničemu, pokud  se nesprávně aplikují na konkrétní situaci. A taky by mě docela zajímalo,  Co doopravdy říkal  psycholog v poradně. Nemůžu se ztotožnit se zde podanou verzí. To mi přijde nějaké difffné...  va
A Zklamča mi tu chybí taky.

Není tady

#223 19. 7. 2010 20:12

11angelika
♥♥♥♥---
Web

jaevik co se stalo, ze to bylo naposledy???

agewa precetla jsem si hlavne vsechny TVOJE reakce, at napisu co napisu, vsechno je tak jak rikas TY, domnivala jsem se, ze tady to je o pokecani, nazorech a ne dokazovani a preni, mezi radky ctu ne ne ne delas to spatne, vsechno je spatne ty jsi spatna, dobre tak jsem a nechame toho.

Není tady

#224 19. 7. 2010 20:28

haluad
♥------

Ageliko tak se hned neurážej, myslím že holky tady radí dobře. Je pravda že z tvých příspěvků je cítít ta zlost, ale možná se pletem. Je to hrozně těžký, vím co prožíváš. Zkus se fakt zamyslet co tady holky píšou.
Jak dlouho je od vás pryč?
Chce to asi čas ono se to trochu zklidní  a budeš vidět taky plno věcí jinak.Já už taky jsem jinde eněž před těmi 3,5měsíci, jen se vždy chytnu na ty sladký řečičky a pak mě to háže zpátky  a zas musím kus cesty ujít  srovnat si to v hlavě co chci. Taky si ještě přeji aby se vrátil, ale chvilkama si říkám že jí ho ráda přenechám, když vidím co je schopnej dělat i potom. A to je to čemu nerozumím, proč když už je  sní proč chce si užívat sex semnou, proč se nechce rozvádět. Na to jsme se tu snažila najít nějaký vysvětlení nějaký podněty aby jsem si to srovnala v sobě.
Moc chápu že ti vadí že manželovo milenka- přítelkyně by se měla starat o o tvoje- vaše dítě, ale nic  s tím neuděláš!!!

Není tady

#225 19. 7. 2010 20:45

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Haluad ja se vubec neurazim spise me to mrzi, vim, ze nejaka zlost ve me je, ale urcite ne na nej, ze je stastnejsi atd., ale sama na sebe, na to, jakeho jsem detem vybrala otce, ze jsem opravdu mohla tusit jak se zachova, kdyz uz pri prvnim diteti mi to ukazal, ale ja si opravdu myslela, ze si uvedomil co chce a ze jsme to my,vzdycky jsem touzila po tom aby deti mely uplnou rodinu,ale to je prece normalni, ptas se jak dlouho to je ?vyhodila jsem ho v lednu,snazim se jak to jde, nase deti od toho vseho uchranit,rozhodne nejsem z tech co by si myslela, ze vsechno dela bajecne a nejlip co se vychovy tyka a taky si nemyslim, ze deti jsou hracka a ze se za ne schovam nebo ze jsem si ditetem chtela udrzet chlapa, to fakt ne.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí