Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#176 18. 7. 2010 18:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Jsem ted milenka mého manžela!

majkafa napsal(a):

jaevik napsal(a):

Angeliko a vyhovuje ten stav i ženám? Já si nedokážu představit, že bych se o něj měla dělit, ale vykopnout ho neumím. Zatím se o něj nedobrovolně dělím. Jsme spolu už 16 let, zažili jsme toho už hodně a i potom, co mi provedl, ho pořád miluji. Teď jsem ho přistihla, jak s ní komunikuje přes ICQ. Co můžu dělat? Když budu dělat scény, odejde definitivně a já zůstanu sama se 2 malýma dětma. Tím, že přistoupil na tu poradnu, věřím, že ho tam proberou a pomůžou nám oběma.

NO A CO, že zůstaneš sama se dvěmi malými dětmi? Btw vaše děti už tak malé nejsou. Lepší skončit to dříve, než když budou v pubertě. Nesou to pak daleko hůř.
Mně osobně je můj vnitřní klid přednější, než nevěrný manžel, když mě jeho nevěra ničí. Přijde mi, že manželská poradna je pro tebe kouzelný pojem. Abys nebyla zklamaná. Tam vám nepomůžou. Dokud si nebudete chtít nejdříve pomoct vy sami. Tam nemávají čarovným proutkem.
Raději necháš ze sebe dělat hadr, hlavně aby TI neodešel. sad

Čo ti to zrkadlí? wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#177 18. 7. 2010 18:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

jaevik napsal(a):

Všem děkuji za všechny podněty, i když nejsou pro mě příjemné. Samozřejmě vím, že s ní spal, ale nebylo to už v prosinci, ale později. Jak co probíhalo vážně nechci vědět. Co se týče dětí, nepíšu o nich, protože o ničem nevědí. Chováme se k sobě úplně normálně, chodíme s dětmi na koupák, hrajeme si s němi, manžel je koupe, ukládá ke spánku, povídá si s němi. Prostě běžný provoz. Nezhroutila jsem se po zprávě, že má jinou. Byla to souhra okolností, o kterých jsem psala. Před hodinou jsem se ho ptala, co ke mne cítí a řekl mi, že mě má rád. Teď se zasmějete, je u ní na návštěvě, ale mám to brát, že jde za kamarádkou. Spát s ní nebude, je odhodlaný vydržet. Já mu věřím. Smějte se, je mi to jedno. Díky vašim podnětům už to snáším líp. Smějte se, věřím na tu poradnu.

Svätá prostata! lol gloria A ty mu to, pravda, veríš... tongue No nič, nebudem ti nič písať, vidím, že to je márne. Upínaš sa na úplne márne veci...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#178 18. 7. 2010 18:47

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Proste mi to prijde jako uchylnost vlastne schvalovat aby moje dite lezelo u ni v posteli , a ja jeste rikala, to jsi si ale uzilo vikend detatko moje, kdyz se tam maji tak radi vem si z toho priklad, do haje co z tech deti pak vyroste..... je to normalni budu to delat taky tatinek vypadal stastne tak kdyz to udelam taky tak budu taky stastny, do haje dyt je to jeho vzor ten otec...soud to jiste schvali, ale tatinek ho casto navstevovat nebude.

Není tady

#179 18. 7. 2010 18:50

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Helena Dost běžné bývá i v normální rodině, že táta nemá na dítě v průměru na hodiny víc času, než hodí dva víkendy do měsíce. Myslim si ze dva dny za 14 dni nikdy nenahradi diteti treba i obden prectena pohadka ale ja jsem ta s rohama tak mam blby nazory

Není tady

#180 18. 7. 2010 18:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

jaevik napsal(a):

Měli jsme klidné, spokojené manželství. Nikdy žádná Itálie. Hádky občas, ale vždy jsme se dokázali rychle usmířit. Vím o dvou věcech, které mu vadili, ale ty jsem ochotna změnit, abychom byli šťastni oba.

A čo vadilo TEBE? Čo urobí ON pre záchranu vzťahu? Nič, len bude dýchať  a občas sa s tebou vyspí? Baby, ja chcem byť v budúcom živote chlap... Najlepšie takýto kujevník. stolt

Brita

Není tady

#181 18. 7. 2010 18:51

agewa
♥♥♥♥♥♥-

11angelika napsal(a):

Proste mi to prijde jako uchylnost vlastne schvalovat aby moje dite lezelo u ni v posteli , a ja jeste rikala, to jsi si ale uzilo vikend detatko moje, kdyz se tam maji tak radi vem si z toho priklad, do haje co z tech deti pak vyroste..... je to normalni budu to delat taky tatinek vypadal stastne tak kdyz to udelam taky tak budu taky stastny, do haje dyt je to jeho vzor ten otec...soud to jiste schvali, ale tatinek ho casto navstevovat nebude.

já myslela, že tam bude hlavně s otcem.
proč ne? zavidíš mu, že si to dokáže nebo umí užít, že může být s otcem?
a co když si najdeš partnera ty? budeš ho zapírat,aby dítě nemělo špatný vzor?radši budeš žít nadosmrti sama? a co mu předáš jako vzor ty?

Není tady

#182 18. 7. 2010 18:52

agewa
♥♥♥♥♥♥-

11angelika napsal(a):

Helena Dost běžné bývá i v normální rodině, že táta nemá na dítě v průměru na hodiny víc času, než hodí dva víkendy do měsíce. Myslim si ze dva dny za 14 dni nikdy nenahradi diteti treba i obden prectena pohadka ale ja jsem ta s rohama tak mam blby nazory

nějak si nepamatuju ani svého otce ani svého manžela, že by některý četl dětem pohádky.

Není tady

#183 18. 7. 2010 18:54

11angelika
♥♥♥♥---
Web

agewa A TY DETEM PREDHAZUJES HNED KAZDEHO FRAJERA KTEREJ PROJEVI O TEBE ZAJEM?????

Není tady

#184 18. 7. 2010 18:55

11angelika
♥♥♥♥---
Web

AGEWA TAK JASI PAMATUJU OBOJI U EX KDYZ SE SNAZIL NAM DOKAZAT ZE NAS MILUJE A MUJ TATKA MI JE CETL BEZNE

Není tady

#185 18. 7. 2010 18:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

11angelika napsal(a):

tak ono to prave neni tak jednoduchy big_smile takhle zjednodusene mi to rekla psycholozka, ten chlap kdyz je zamilovany tak nevidi ze tam budou taky treba jiny problemy a vetsinou kdyz se odmiluje se chce vratit protoze prave zjisti ze problemy jsou vsude a navic u sve rodiny ma sve vlastni deti a manzelku kterou uz po svem odmilovani nevidi tak hroznou ze? ale nekdo nedokaze prekousnout to ego aby priznal udelal jsem chybu tam to bylo lepsi....

tohle je taky moc zjednodušené. je spousta lidí, co je v druhém manželství spokojenější než v prvním.

Áno, nezjednodušovala by som to. Na druhej strane si fakt myslím, že je viac chlapov ako žien, ktorí proste NEVEDIA prísť a povedať: "Sorry, stalo sa, je mi ľúto, ale odchdázam.." ale majú snahu veci tutlať, klamať, viesť paralelné životy... Trebárs desaťročia. roll

Brita

Není tady

#186 18. 7. 2010 19:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

11angelika napsal(a):

angeliko a kde by mělo spát, na balkoně ? pokud ji bude vaše dítě mít rádo, ona se k němu bude chovat hezky, bude se vracet spokojený, tak o co jde ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#187 18. 7. 2010 19:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

jaevik napsal(a):

Měli jsme klidné, spokojené manželství. Nikdy žádná Itálie. Hádky občas, ale vždy jsme se dokázali rychle usmířit. Vím o dvou věcech, které mu vadili, ale ty jsem ochotna změnit, abychom byli šťastni oba.

A čo vadilo TEBE? Čo urobí ON pre záchranu vzťahu? Nič, len bude dýchať  a občas sa s tebou vyspí? Baby, ja chcem byť v budúcom živote chlap... Najlepšie takýto kujevník. stolt

i já jim chci být, říkám to pořád stoltvissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#188 18. 7. 2010 19:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

11angelika napsal(a):

agewa A TY DETEM PREDHAZUJES HNED KAZDEHO FRAJERA KTEREJ PROJEVI O TEBE ZAJEM?????

angeliko a co to má s tím na co se tě agewa ptala co dělat ?

Není tady

#189 18. 7. 2010 19:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

11angelika napsal(a):

cim mu ublizuju kontaktu s otcem nebranim jen nechci aby videl neco co jeste neni pro jeho ocicka, vim ze vsude je to normalni, ze vsichni to maji takhle zazite, ale co se deje v dusi a v hlave takoveho ditete, ktere takhle pendluje to mi prijde ze nikoho nezajima, socialni pracovnice mluvi podobne jako ty, ale ono kdyz se nejdedna o jeji vlastni dite tak to neresi je to jeji prace, a je znamo, ze dite vse vnima ikdyz spinka je velky rozdil, kdyz tatinek prijde je doma dite pohladi i co by spici  nebo kdyz nedorazi vubec.

A môžem sa ťa spýtať, keď je on taký otrasný, že nezvládne ani postarať sa o dieťa (z toho, čo píšeš), nemôžeš mu ho "požičať" (ako nejakú hračku), tak prečo si s ním mala DVE deti? Hlavne teda to druhé, keď píšeš, že ani o prvé nemal záujem... wink
Jasné, že ho trestáš za to, ako sa zachoval - a ako sa stále chová - a ani sa ti celkom nečudujem, ale pripravuješ tým hrozné peklo svojim deťom. Ty si totiž ešte môžeš nájsť iného muža, ale ony už iného otca mať nebudú. Každý prípadný ďalší chlap v ich živote už bude len otčím, nie OTEC. stolt Takže by som sa im naopak snažila vysvetliť, že sa narodili z lásky a ich rodičia sa mali radi, ale teraz sa to zmenilo, ale ich dvoch budete mať OBAJA radi až do smrti... aj keď spolu nebývate, aj keď ste s niekým iným. hjarta
A to, ako si ho ocko berie - to sa dá zmeniť, ale msuela by byť vôľa na oboch stranách, a ja sa bojím, že nie je ani na jednej. Myslím, že ty by si ani nezniesla, bay malo tvoje staršie dieťa dobrý vzťah s otcom - brala by si to ako SVOJE zlyhanie (namiesto, aby si to brala ako víťazstvo vás oboch, vlastne všetkých troch stolt ).

Brita

Není tady

#190 18. 7. 2010 19:11

agewa
♥♥♥♥♥♥-

11angelika napsal(a):

jak každého? přece s ní bydlí,  a žije

Není tady

#191 18. 7. 2010 19:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

víš Sel, já bych neříkala, že každej další bude už LEN otčím, ne otec. to, že chlap zplodí dítě z něj ještě otce nedělá a kolikrát je ten otčím tomu děcku daleko lepším tátou, jak ten, jehož geny to dítě nosí.

Není tady

#192 18. 7. 2010 19:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

11angelika napsal(a):

Bože, ty to dieťa berieš ako nejakú vec, ako plyšovú hračku...  o ktorú sa naťahuješ s tou ženou, ktorá ti "vzala muža". Chúďa dieťa, takýchto rodičov mať... ani jednému vlastne nejde o jeho dobro, ale len o presadenie vlastných predstáv a vlastného ega. roll A o utvrdenie sa, že LEN JA som schopná dať mu všetko, čo potrebuje,  a otca teda rozhodne nepotrebuje! reta Hlavne nie takého, akého som mu JA vybrala. cool
Okolnosti určite nie sú ideálne, ale ony sú málokedy ideálne... a takého ideálneho otca, akého opisuješ, poznám možno jedného... stolt

Brita

Není tady

#193 18. 7. 2010 19:16

Blossom
Host

Myslím, že být "milenkou svého manžela" se stává asi častěji, než je obecně známo. Například tuto situaci popisuje vtipně film Nějak se to komplikuje s Meryl Streep. Doporučuju ke shlédnutí.

Jinak vím o případu, kdy chlap měl milenku dlouhodobě paralelně s manželstvím, poletech  se k ní odstěhoval, ale nerozvedl se, a nyní zas už léta potajmu chodívá občas na návštěvu za manželkou, tedy pomilovat se s ní. Trvá to už řadu let. A i ta milenka to ví, že jí on tajně je nevěrný s vlastní nerozvedenou manželkou.
Trápí se už léta obě - milenka i manželka, ale žádná ho nechce úplně ztratit, žádná ho není schopná opustit a vyhodit. Dokud to budou tomu chlapovi tolerovat a obě doufat, že on to na druhé straně skončí, tak to asi bude trvat navěky.....
No a do toho přišel nedávno další pikantní skandálek - v jeho životě se objevila třetí žena, a provalilo se to...no - Itálie a Kocourkov v jednom. Inu: Nějak se to komplikuje....vissla

#194 18. 7. 2010 19:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

víš Sel, já bych neříkala, že každej další bude už LEN otčím, ne otec. to, že chlap zplodí dítě z něj ještě otce nedělá a kolikrát je ten otčím tomu děcku daleko lepším tátou, jak ten, jehož geny to dítě nosí.

Pavli, otčím môže byť pre dieťa vlastne viac otcom ako biologický.... ale čo si budeme nahovárať, biologický otec je len jeden, aj keby zomrel ešte pred narodením dieťaťa, aj keby to bola spermia zo spermabanky - a nemá zmysel nahovárať si niečo iné. Na druhej strane nemá zmysel upínať sa na tú biologickú stránku, ale povedať dieťaťu: Toto je tvoj biologický otec, s ktorým sme ťa splodili(zrejme z lásky) a toto je tvoj druhý otec/otčím/strýko ktokoľvek... kto sa o teba bude starať. Môjmu nevlastnému synovi som bola matkou asi viac ako jeho biologická matka, ale vyvsvetlila som mu, ako sa veci majú (navyše si pamätal, kedy som  k nim prišla, takže nemalo zmysel neičo mu nahovárať...). A pretrhať potenciálne fungujúci vzťah medzi dieťaťom a otcom je proste svinstvo, to nech s ana mňa nikto nehnevá. Nakoniec, vždy je lepšie, keď má dieťa AJ otca, AJ otčíma a v prípade problémov má DVOCH dospelých spriaznencov, ako ANI JEDNÉHO.

Brita

Není tady

#195 18. 7. 2010 19:37

Majklovna
♥------

Angeliko čtu mezi řádky...."Jak si dovolil vůbec ode mě odejít, jak si dovolil mě nechat samotnou s dvěma malejma dětma, jak si dovolil se odstěhovat k jiný ženský, jak si dovolil nechovat se, jak já chci, chci a chci a chci, jak si dovoluje být šťastný?"
Bolí to, já tě chápu, ale tvůj vztek na něj a na všechny, co si dovolí vidět věci jinak než ty, nic nevyřeší. Pro tebe ani pro tvé děti ne. To by ti mělo bliknout na prvním místě.

Není tady

#196 18. 7. 2010 19:48

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Majklovna napsal(a):

Angeliko čtu mezi řádky...."Jak si dovolil vůbec ode mě odejít, jak si dovolil mě nechat samotnou s dvěma malejma dětma, jak si dovolil se odstěhovat k jiný ženský, jak si dovolil nechovat se, jak já chci, chci a chci a chci, jak si dovoluje být šťastný?"
Bolí to, já tě chápu, ale tvůj vztek na něj a na všechny, co si dovolí vidět věci jinak než ty, nic nevyřeší. Pro tebe ani pro tvé děti ne. To by ti mělo bliknout na prvním místě.

ona opravdu ubližuje i svým dětem

Není tady

#197 18. 7. 2010 19:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

stolt V prvom rade... tomu mužovi je to asi vcelku fuck a tej druhej duplom.

Brita

Není tady

#198 18. 7. 2010 20:31

11angelika
♥♥♥♥---
Web

tak jednak jsem nikde nenapsala, ze jedine ja jsem schopna se postarat dobre o svoje deti, ale on to sam nikdy nezvladal, nemohla jsem jit ani na cviceni. Za druhe kdybych vedela ceho je schopen dite bych si s nim nikdy neporidila, protoze se staram co vyroste z ditete a jak to nese, dela mi starost ze ma v hlavicce gulas tak proto je chudak, proto je hracka? Kazdy druhy tyden mi pise ze na ni kasle ze se od ni stehuje atd to mi neprijde ze by spolu zili, nechci aby dite bylo pokazde u jine,jestlize nektere z vas nevadi ze se milenka mazli s vasim ditem tak to chapu me to zkratka vadi.Neprijde mi,ze by meli stabilni vztah, ano CHCI aby bylo me dite i nadale psychicky vyrovnane nespokojim se s tim ,ze DETI SI PROSTE ZVYKNOU ale je mi srdecne jedno jesttli jeho otec je v pondeli s tou v utery s Betou poznala jsem jaky ma charakter a to mi staci jsem mama tak se hold staram

Není tady

#199 18. 7. 2010 20:51

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Angeliko, ty pořád píšeš MOJE dítě......no zachoval se k tobě ten tvůj muž hnusně, ale to nic nemění na tom, že je to taky JEHO dítě. Píšeš - já jsem máma, tak se holt starám. Ale on může stejně říct - já jsem otec, tak se chci taky starat. Teda pokud chce, a vypadá to, že jo. Pokud u něj dítě nestrádá, je spokojené a nikdo mu neubližuje, bylo by proti zájmu toho děcka kazit mu vztah s otcem, i když jsi ty na otce naštvaná.

Není tady

#200 18. 7. 2010 20:58

11angelika
♥♥♥♥---
Web

nebranim mu v tom at se stara o starsi jsem kdyz se narodil ho dokonce prosila at se stara, at se stara i o to miminko ktere jeste ani nepochoval

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí