|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

agewa ale ja ale trauma u ditete nepestuju a take trauma nema nikdy o tatinkovi neslysel nic spatneho lhat mu ale nebudu.
pandorro ale ja s nikym nevalcim a ani to nemam v umyslu
Není tady

Pandorro to chapu ze semetriku opusti ale neridim si mimco ze?
Není tady
11angelika napsal(a):
cim mu ublizuju kontaktu s otcem nebranim jen nechci aby videl neco co jeste neni pro jeho ocicka, vim ze vsude je to normalni, ze vsichni to maji takhle zazite, ale co se deje v dusi a v hlave takoveho ditete, ktere takhle pendluje to mi prijde ze nikoho nezajima, socialni pracovnice mluvi podobne jako ty, ale ono kdyz se nejdedna o jeji vlastni dite tak to neresi je to jeji prace, a je znamo, ze dite vse vnima ikdyz spinka je velky rozdil, kdyz tatinek prijde je doma dite pohladi i co by spici nebo kdyz nedorazi vubec.
co KONKRETNE není pro jeho očíčka?
to jako, že když otec bydlí jinde a matka taky, tak otec má smůlu, protože dítě by pendlovalo?
a co v tom připadě děti tatínků, co jezdí na montáže, na služebky...ti přece taky nejsou doma.
řekla bych, že sis prostě usmyslela, JAK to má být a na nic jiného nejsi ochotna přistoupit.
Není tady
11angelika napsal(a):
agewa ale ja ale trauma u ditete nepestuju a take trauma nema nikdy o tatinkovi neslysel nic spatneho lhat mu ale nebudu.
ty ho nepěstuješ, ale velice velkou mírou k tomu přispíváš.
Není tady
11angelika napsal(a):
Omyl děvče, ty už dávno ve válce jsi. Jen sis toho ještě nevšimla.
Není tady

i ty co jezdi na sluzebky a montaze jsou obcas prece doma, jasne usmyslela jsem si neco co neni bezne, bezne to soud rozhodne 1xza 14dnu vikend a tim jestli si otec a dite za par dnu v mesici vytvori vztah nikoho nezajima tim to hasne, kdyz si myslim, ze je to pro nase dite spatne jsem divna,mstim se byvalemu a ja nevim co vsechno jeste, dyt vsichni to prece tak delaji.
Není tady

Pandoroo a v jake 

Není tady
11angelika napsal(a):
Pandorro to chapu ze semetriku opusti ale neridim si mimco ze?
Ale jdi.
"Neřídím si mimčo"..to je jako CO? A že to zmáknul chlapec jeden šikovná úplně sám, co?
Chceš po něm zodpovědnost, přitom sama jsi tutéž chybu udělala po druhé. Co prosím tebe ještě čekáš?
Chyby se napravují tam, kde začaly, ne tam, kde je jim "konec". Tak hledej, děvče. A začni u sebe, na něj se vykašli, jeho nezměníš, ale sebe můžeš a tím můžeš změnit naprosto VŠECHNO 
Není tady

agewe a cim prispivam?? dite nic spatneho neslysi neslysi hadky ani nic podobneho od narozeni jsem ho vedla k tomu ze ma tatinka a to se na nej ani podivat neprisel
Není tady
11angelika napsal(a):
Pandoroo a v jake
Neboj, pokud budeš pokračovat tak, jak to máš zatím nalajnované, brzy to zjistíš sama, nepotřebuješ, aby ti to někdo věšel na nos. Nakonec to, na co si člověk příjde sám, to má pro něj obvykle tu největší cenu 
Není tady
11angelika napsal(a):
i ty co jezdi na sluzebky a montaze jsou obcas prece doma, jasne usmyslela jsem si neco co neni bezne, bezne to soud rozhodne 1xza 14dnu vikend a tim jestli si otec a dite za par dnu v mesici vytvori vztah nikoho nezajima tim to hasne, kdyz si myslim, ze je to pro nase dite spatne jsem divna,mstim se byvalemu a ja nevim co vsechno jeste, dyt vsichni to prece tak delaji.
A JAK BY TO mělo být dobře??
Není tady

Pandorro ano zmakli jsme to spolu ale ja jsem nehodlala odeji jinam v tom je velky rozdil
Není tady
11angelika napsal(a):
agewe a cim prispivam?? dite nic spatneho neslysi neslysi hadky ani nic podobneho od narozeni jsem ho vedla k tomu ze ma tatinka a to se na nej ani podivat neprisel
jasně a když ho chtěl, tak se ti to nelíbilo...........děvče, ty si zaděláváš na takový problémy a bolesti....
věř někomu, kdo si tím už prošel a je dál.
Není tady

agewa no rozhodne vztah 1xza14dni je dost malo,aby to neco diteti dalo, to jsou fakt jen navstevy
Není tady
11angelika napsal(a):
agewa no rozhodne vztah 1xza14dni je dost malo,aby to neco diteti dalo, to jsou fakt jen navstevy
to není odpověd na to, co jsem se ptala.
Není tady

agewa to neni pravda psala jsem ze od narozeni do tri let o nej nestal ne ze jsem mu nechtela dat, v podstate v 5.letech
Není tady
11angelika napsal(a):
Pandorro ano zmakli jsme to spolu ale ja jsem nehodlala odeji jinam v tom je velky rozdil
To máš pravdu, ty sis jenom pořídila další dítě s mužem, který hodlal odejít jinam.
Zní ti to takhle líp?
Není tady
agewa napsal(a):
11angelika napsal(a):
A JAK BY TO mělo být dobře??
takže ještě jednou.....jak by to mělo podle tebe být, aby si dítě a otec vytvořili vztah. jak dlouho, jak často?,
Není tady

tak casto jak jen to jde, vyzvednout ho ze skolky,jit s nim na hriste, do kina, jezdit s nim na kole, vzit ho na celodenni vylet o vikendu.
Není tady

Pandorro ver ze kdybych vedela zechce odejit nic takoveho bych neudelala
Není tady
11angelika napsal(a):
Pandorro ver ze kdybych vedela zechce odejit nic takoveho bych neudelala
Tak to ti smozřejmě věřím.
Jenže pokud se k tobě chlap začně chovat jako hovado a ty mu uvěříš jeho sliby o tom, jak se polepší, naletíš mu na to, že pár měsíců seká dobrotu, tak bohužel máš problém především ty sama se sebou.
Obyčejně to totiž funguje tak, že každý si k tobě dovolí jen to, co ty sama mu dovolíš. Nu a pokud přehlédneš, že ti někdo zase pomalounku polehounku posouvá hranice, nevšimneš si, že se dějí věci, tak ony tě pak prostě překvapí.
A život ti nefackuje.
Když se mi něco nehezkého děje, normální je udělat všechno proto, aby se mi to nedělo. Najít příčiny, proč to tak je, ty odstranit, tedy zamakat sama na sobě. A nedělat to kvůli někomu druhému, ale kvůli SOBĚ!
Protože budeš-li se jen přizpůsobovat, tak z toho do smrti nevýjdeš, budeš se měnit podle gusta dalšího "partnera", místo toho, aby další partner byl podle TVÉHO gusta 
Bez toho, abys zapracovala sama na sobě tak, abys TY byla spkojená, to totiž nefunguje.
Bez toho zase a zase jen skočíš na sladký řečičky a ve finále ti to nakope. Bohužel nejen tobě, máš dvě děti.
Podívej, dělat chyby je lidské, tak se prostěš učíme, ale dělat je pořád dokola, pořád ty stejné je...no, však ty víš.
Jak říkám: zkus se na něj teď naprostro vykašlat, nezkoumej ho. Přemýšlej jen o tom, co uděláš proto, aby se k tobě choval slušně, respektoval tě nejen jako matku svých dětí, ale i jako člověka, ženu.
Pak bude klid.
Ty hlavně budeš mít klid a budeš spokojená.
A to je přece to nejdůležitější.
Protože jen spokojená máma může mít spokojené děti..
Jen spokojená a vyrovnaná žena si může přitáhnout skvělého partnera a ne zase jen nějakého "trenéééra" 
Není tady
11angelika napsal(a):
tak casto jak jen to jde, vyzvednout ho ze skolky,jit s nim na hriste, do kina, jezdit s nim na kole, vzit ho na celodenni vylet o vikendu.
jenže když si ho chtěl vzít přez noc, aby s ním mohl být dýl, tak jsi ty nechtěla.
a kromě toho....upřímě.....KOLIK znáš otců, kteří tohle dělají a bydlí s matkou dítěte? já jich moc neznám, většina dlouho pracuje.
Není tady
agewa napsal(a):
11angelika napsal(a):
cim mu ublizuju kontaktu s otcem nebranim jen nechci aby videl neco co jeste neni pro jeho ocicka, vim ze vsude je to normalni, ze vsichni to maji takhle zazite, ale co se deje v dusi a v hlave takoveho ditete, ktere takhle pendluje to mi prijde ze nikoho nezajima, socialni pracovnice mluvi podobne jako ty, ale ono kdyz se nejdedna o jeji vlastni dite tak to neresi je to jeji prace, a je znamo, ze dite vse vnima ikdyz spinka je velky rozdil, kdyz tatinek prijde je doma dite pohladi i co by spici nebo kdyz nedorazi vubec.
co KONKRETNE není pro jeho očíčka?
to jako, že když otec bydlí jinde a matka taky, tak otec má smůlu, protože dítě by pendlovalo?a co v tom připadě děti tatínků, co jezdí na montáže, na služebky...ti přece taky nejsou doma.
řekla bych, že sis prostě usmyslela, JAK to má být a na nic jiného nejsi ochotna přistoupit.
a zkus odpovědět ještě na tohle.
Není tady
kontaktu s otcem nebranim jen nechci aby videl neco co jeste neni pro jeho ocicka
Víš houby, co konkrétně doma dělají - jen to, co ti zprostředkuje šestiletý dítě. Ale fajn - co je u táty tak hrozně špatně, že to pro dětský vočička nejni???
bezne to soud rozhodne 1xza 14dnu vikend a tim jestli si otec a dite za par dnu v mesici vytvori vztah nikoho nezajima... tak casto jak jen to jde, vyzvednout ho ze skolky,jit s nim na hriste, do kina, jezdit s nim na kole, vzit ho na celodenni vylet o vikendu
Dost běžné bývá i v normální rodině, že táta nemá na dítě v průměru na hodiny víc času, než hodí dva víkendy do měsíce.
Není tady
helena napsal(a):
kontaktu s otcem nebranim jen nechci aby videl neco co jeste neni pro jeho ocicka
Víš houby, co konkrétně doma dělají - jen to, co ti zprostředkuje šestiletý dítě. Ale fajn - co je u táty tak hrozně špatně, že to pro dětský vočička nejni???
bezne to soud rozhodne 1xza 14dnu vikend a tim jestli si otec a dite za par dnu v mesici vytvori vztah nikoho nezajima... tak casto jak jen to jde, vyzvednout ho ze skolky,jit s nim na hriste, do kina, jezdit s nim na kole, vzit ho na celodenni vylet o vikendu
Dost běžné bývá i v normální rodině, že táta nemá na dítě v průměru na hodiny víc času, než hodí dva víkendy do měsíce.
a ještě drobnost....pokud VY DVA se dohodnete na častějších a delších návštěvách, tak soud to ODSOUHLASÍ!!
Není tady