Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 18. 7. 2010 15:23

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Re: Jsem ted milenka mého manžela!

nas chce starsi ditko jen ze by si ho vzal k ni jinak o nej nestoji to je fakt smutne

Není tady

#127 18. 7. 2010 15:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

a ty nechceš, aby si ho bral k ní ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#128 18. 7. 2010 15:34

Majklovna
♥------

Angeliko mluví z tebe velký zklamání a hořkost. Chápu i to, že zůstat s dvouma mrňousema není vůbec lehký. Nenech ale aby ti ta hořkost zůstala.
Tvůj manžel si zařídil bohužel pro tebe a vaše děti život jinak. Ale s tím tvůj život přece nepadá ne?

Není tady

#129 18. 7. 2010 15:37

11angelika
♥♥♥♥---
Web

ne, udelala jsem to jednou a stacilo mi to, tezko se mi poslouchalo proc se tata stara o cizi dite kdyz ma v brisku sve, jestli ma dve mamy proc jsou v posteli

Není tady

#130 18. 7. 2010 15:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

11angelika napsal(a):

ne, udelala jsem to jednou a stacilo mi to, tezko se mi poslouchalo proc se tata stara o cizi dite kdyz ma v brisku sve, jestli ma dve mamy proc jsou v posteli

a jak máte staré dítě ? já myslím, že tohle všechno se dá úměrně věku dítěte vysvětlit. pokud s tou druhou žije, budeš se muset asi smířit s tím, že si bude vaše dítě brávat tam. pokud mu tam neubližují, nebránila bych tomu.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#131 18. 7. 2010 15:47

11angelika
♥♥♥♥---
Web

6ti lete da se to vysvetlit pokud se chovaji normalne, kazdou chvilku mi napise ze s ni konci, nechci aby dite bylo pritomne tomu ze jednou bydli i ni podruhe jinde nechci aby z nej vyrostlo nekdo takovy a myslelo si ze je to normalni protoze byvaly taky v tom vyrustal a zije v podstate jako jeho otec

Není tady

#132 18. 7. 2010 15:49

agewa
♥♥♥♥♥♥-

11angelika napsal(a):

chápu, že to musí být těžké. ale bud ráda, že si dítě bere a má o něj zájem.
kdybys musela vysvětlovat, proč "ho táta už nemá rád, kde táta je ....." bylo by to horší.
a at je to mezi váma jakékoliv, tak víš, že kdyby se něco stalo (neber to jako strašení či sýčkování) má dítě kam jít.

Není tady

#133 18. 7. 2010 15:51

agewa
♥♥♥♥♥♥-

11angelika napsal(a):

6ti lete da se to vysvetlit pokud se chovaji normalne, kazdou chvilku mi napise ze s ni konci, nechci aby dite bylo pritomne tomu ze jednou bydli i ni podruhe jinde nechci aby z nej vyrostlo nekdo takovy a myslelo si ze je to normalni protoze byvaly taky v tom vyrustal a zije v podstate jako jeho otec

no snad mu tohle nečteš.
a co je na tomhle tak hroznýho? i lidi, co spolu žijí se můžou dostat do situace, kdy třeba otec bydlí na ubytovně a určitě to není nic závadnýho.

Není tady

#134 18. 7. 2010 15:53

agewa
♥♥♥♥♥♥-

11angelika napsal(a):

nas chce starsi ditko jen ze by si ho vzal k ni jinak o nej nestoji to je fakt smutne

tady píšeš, že ho chce jen , když je u ní, dál, že bydlí každou chvíli jinde a dál, že stejně jsimu to "dovolila" jen jednou.
tak jak to je?

Není tady

#135 18. 7. 2010 15:53

11angelika
♥♥♥♥---
Web

agewa to tedy nevim, co je to za lasku k diteti bud k zensky nebo vubec tyhle otazky uz taky padly, ikdyz jsme byli spolu nikdy si dite nevzal sam abych si odpocinula vzdycky jsme museli jit spolu pry jako rodina do 3 let se nezajimal o nej vubec kdyz si ho ted nahodou vezme tak ty reci co posloucham jak mam spatnou vychovu jak o dite pecuji spatne...

Není tady

#136 18. 7. 2010 15:56

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Majklovna tak zklamana jsem to je fakt

Není tady

#137 18. 7. 2010 15:58

11angelika
♥♥♥♥---
Web

agewa vzal si ho tam jednou pak jsem ho prosila aby nez bude mit jasno aby ho tam netahal ze je zmatene

Není tady

#138 18. 7. 2010 16:00

agewa
♥♥♥♥♥♥-

11angelika napsal(a):

agewa to tedy nevim, co je to za lasku k diteti bud k zensky nebo vubec tyhle otazky uz taky padly, ikdyz jsme byli spolu nikdy si dite nevzal sam abych si odpocinula vzdycky jsme museli jit spolu pry jako rodina do 3 let se nezajimal o nej vubec kdyz si ho ted nahodou vezme tak ty reci co posloucham jak mam spatnou vychovu jak o dite pecuji spatne...

když to preferoval před tím, proč ted tě to překvapuje?
jak často si ho bere? a na jak dlouho? a dovolila bys na dýl?

Není tady

#139 18. 7. 2010 16:01

agewa
♥♥♥♥♥♥-

11angelika napsal(a):

agewa vzal si ho tam jednou pak jsem ho prosila aby nez bude mit jasno aby ho tam netahal ze je zmatene

z čeho? nebo spíš to vadí tobě?
a když tě tedy poslechl a dítě si tam nebere, tak je to zase špatně?

Není tady

#140 18. 7. 2010 16:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já z tebe mám angeliko taky pocit, že to nevadí ani tak dítěti, jako tobě. žes to ještě všechno nevydejchala a bojíš se, aby semu tam nezačalo ještě líbit. že tím ex trestáš. třeba se pletu, působí to tak na mě.

Není tady

#141 18. 7. 2010 16:09

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jaevik napsal(a):

Všem děkuji za všechny podněty, i když nejsou pro mě příjemné. Samozřejmě vím, že s ní spal, ale nebylo to už v prosinci, ale později. Jak co probíhalo vážně nechci vědět. Co se týče dětí, nepíšu o nich, protože o ničem nevědí. Chováme se k sobě úplně normálně, chodíme s dětmi na koupák, hrajeme si s němi, manžel je koupe, ukládá ke spánku, povídá si s němi. Prostě běžný provoz. Nezhroutila jsem se po zprávě, že má jinou. Byla to souhra okolností, o kterých jsem psala. Před hodinou jsem se ho ptala, co ke mne cítí a řekl mi, že mě má rád. Teď se zasmějete, je u ní na návštěvě, ale mám to brát, že jde za kamarádkou. Spát s ní nebude, je odhodlaný vydržet. Já mu věřím. Smějte se, je mi to jedno. Díky vašim podnětům už to snáším líp. Smějte se, věřím na tu poradnu.

eviku, to není o něm, to je celé o tobě....
O tom, že tě má rád nepochybuj, to jistě má. A co ty? Máš ho ráda alespoň tak, že ho necháš v klidu odejít, pokud se tak rozhodne?
A poradna? Žádné instantní rady ani zázračné tabletky tam nemají. Pomohou vám jen když vy oba budte chtít totéž... A to zatím asi nechcete, že...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#142 18. 7. 2010 16:10

11angelika
♥♥♥♥---
Web

no zmatene proto ze ma doma miminko sourozence a u ostatnich vidi jak miminko chova i jeho tatinek nase miminko ne,  prosila jsem ho at ho tam nebere, az bude mit jasno, On rekl bud na noc k ni nebo vubec, nakonec si ho vezme jednou za mesic na 3hodky a to je vse, jinak jsem mu rekla, ze si ho muze vzit kdykoliv na cely den, udelat mu vylet ale zatim na noc at mi ho priveze ale to se jeste nestalo

Není tady

#143 18. 7. 2010 16:16

agewa
♥♥♥♥♥♥-

11angelika napsal(a):

no zmatene proto ze ma doma miminko sourozence a u ostatnich vidi jak miminko chova i jeho tatinek nase miminko ne,  prosila jsem ho at ho tam nebere, az bude mit jasno, On rekl bud na noc k ni nebo vubec, nakonec si ho vezme jednou za mesic na 3hodky a to je vse, jinak jsem mu rekla, ze si ho muze vzit kdykoliv na cely den, udelat mu vylet ale zatim na noc at mi ho priveze ale to se jeste nestalo

ale děvče.....to přeci není pravda, spoustu otců dlouho pracuje, takže na mimi ani čas nemá.
dokud se nezbavíš hořkosti vůči manželovi a nepřestaneš za KAŽDYM jeho jednáním vidět zlomyslnosti a nezájem a ......budeš vašim dětem UBLIŽOVAT stejně jako on.svým postojem, svým chováním, svýma naladama atd.

Není tady

#144 18. 7. 2010 16:18

11angelika
♥♥♥♥---
Web

agewa ikdyz tatinkove pracuji pak se pomazli s miminkem vlastne s obema ja se nikomu nemstim nemam proc

Není tady

#145 18. 7. 2010 16:23

11angelika
♥♥♥♥---
Web

agewa chtela bych te videt, kdyby se ti vratilo dite, ze nemluvi sedi jako zarezane, zvraci a ma v hlave gulas jak by jsi ho vysmata zase rada pustila s tatinkem,chci mit pohodove deti, a kdyz ho do 3 let vubec neznal, dite ho nezajimalo a to mel u me dvere otevrene opravdu kdykoliv tak o to nestal tak nevim kdo se komu msti

Není tady

#146 18. 7. 2010 16:25

agewa
♥♥♥♥♥♥-

11angelika napsal(a):

agewa ikdyz tatinkove pracuji pak se pomazli s miminkem vlastne s obema ja se nikomu nemstim nemam proc

když chodí domů až večer, když dítě spí??
víš, já ti to neříkám, abych ti ublížila. sama jsem si tím prošla (dokonce dvakrát) . říkám ti to proto, že musíš být k sobě upřímná. které pocity a názory  jsou tvoje a dítě je "odkouká" a které jen jeho. a těma svýma pracovat a zbavit se jich. a věř mi, že opravdu i ty ted dítěti ubližuješ, ač je pochopitelné, že je to pro tebe hodně těžké a složité.

Není tady

#147 18. 7. 2010 16:27

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

11angelika napsal(a):

angeliko,
zkus se trochu zklidnit, zastavit.... podívat se na celou tu situaci.
Ty začínáš teď válku o dítě s JEHO otcem... Máš pocit, že k tomu máš všechno právo, ale přesto...je to VÁLKA. Uvědomuješ si to?
Válka mezi mámou a tátou o jejich SPOLEČNÉ dítě!
Budete se soudit, snášet argumenty, snad dokonce riskovat, že dítě bude muset na pohovor s psychologem... budou se ho vyptávat na nepšíjemné věci....
Jak myslíš, že se asi vaše dcera v téhle válce bude cítit?
A jsi si naprosto jistá tím, PROČ se do toho všeho pouštíš?
Chceš skutečně jen chránit dítě? A před čím vlastně? Myslíš, že jinak by to nešlo?
A nebo chceš něco jiného??
Přemýšlej nad tím a zkus se opravdu oprostit ode vší zloby, hořkosti, zklamání....
Jde přece o tvé DÍTĚ.

Není tady

#148 18. 7. 2010 16:28

agewa
♥♥♥♥♥♥-

11angelika napsal(a):

agewa chtela bych te videt, kdyby se ti vratilo dite, ze nemluvi sedi jako zarezane, zvraci a ma v hlave gulas jak by jsi ho vysmata zase rada pustila s tatinkem,chci mit pohodove deti, a kdyz ho do 3 let vubec neznal, dite ho nezajimalo a to mel u me dvere otevrene opravdu kdykoliv tak o to nestal tak nevim kdo se komu msti

nepamatuji se, že bych psala o nějakém se mstění se.
jistě, že chceš mít pohodové děti, přesto si myslím, že ty svým postojem k tomu, že dítě má trauma z návštěvy u otce přispíváš.
a mým dětem bylo 4 a6 , když jsme byly s ex od sebe a on si je bral, tak o tom taky něco vím.

Není tady

#149 18. 7. 2010 16:30

11angelika
♥♥♥♥---
Web

cim mu ublizuju kontaktu s otcem nebranim jen nechci aby videl neco co jeste neni pro jeho ocicka, vim ze vsude je to normalni, ze vsichni to maji takhle zazite, ale co se deje v dusi a v hlave takoveho ditete, ktere takhle pendluje to mi prijde ze nikoho nezajima, socialni pracovnice mluvi podobne jako ty, ale ono kdyz se nejdedna o jeji vlastni dite tak to neresi je to jeji prace, a je znamo, ze dite vse vnima ikdyz spinka je velky rozdil, kdyz tatinek prijde je doma dite pohladi i co by spici  nebo kdyz nedorazi vubec.

Není tady

#150 18. 7. 2010 16:31

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

11angelika napsal(a):

jooo takhle aha big_smile

no jo zenska to musi zvladnout vsechno big_smile a frejer se nekde dobre bavi a kdyz se mu zasteskne pujci si ditko na dve hodky za mesic a ma vystarano big_smile

Představ si, že některej než by se s tou semetrikou o dítě pořád hádal, poslouchal její výčitky a řeči, tak se vlastního dítěte radši i vzdá a stará se raději o děti cizí....
I tak to někdy funguje.
a všichni pak sklízejí, co zaseli, bohužel včetně dětí, které mnohdy až v dospělosti, pokud někdy vůbec, zjistí, že ten táta vlastně ani není takovej mizera, jak máma vždycky povídala...

Otec si nemá co dítě "pujčovat", matka mu ho nemá co "pujčovat"!
To je asi to základní, co je třeba pochopit.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí