Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 18. 7. 2010 13:20

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Re: Jsem ted milenka mého manžela!

PPavlaa jo reci jim jdou big_smile

Není tady

#102 18. 7. 2010 13:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

11angelika napsal(a):

PPavlaa ja takoveho zatim neznam big_smile krome meho byvaleho big_smile a jeho otce big_smile ale to je tim ze ja jsem semetrika a chtela jsem deti

to, že někoho takovýho neznáš neznamená, že tahle situace neexistuje. život není černobílej a chlap (nebo i ženská) si nemusí nutně pohoršit jen proto, že odejde k někomu jinýmu. tím se spíš utěšují ti, co od nich partneři odešli. je blbost myslet si, že jiná nemůže být lepší než jsem já, že jim to nemůže víc klapat, nemůžou si víc rozumět a třeba to s ním i víc umí. což ovšem neznamená, že jim se v partnerství problémy vyhnou. nevyhnou, ty jsou všude. jasně, chlap může drbat hlavu, že byl idiot, že od rodiny odcházel, že udělal chybu. ale taky nemusí.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#103 18. 7. 2010 13:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

solkla napsal(a):

jaevik napsal(a):

Všem děkuji za všechny podněty, i když nejsou pro mě příjemné. Samozřejmě vím, že s ní spal, ale nebylo to už v prosinci, ale později. Jak co probíhalo vážně nechci vědět. Co se týče dětí, nepíšu o nich, protože o ničem nevědí. Chováme se k sobě úplně normálně, chodíme s dětmi na koupák, hrajeme si s němi, manžel je koupe, ukládá ke spánku, povídá si s němi. Prostě běžný provoz. Nezhroutila jsem se po zprávě, že má jinou. Byla to souhra okolností, o kterých jsem psala. Před hodinou jsem se ho ptala, co ke mne cítí a řekl mi, že mě má rád. Teď se zasmějete, je u ní na návštěvě, ale mám to brát, že jde za kamarádkou. Spát s ní nebude, je odhodlaný vydržet. Já mu věřím. Smějte se, je mi to jedno. Díky vašim podnětům už to snáším líp. Smějte se, věřím na tu poradnu.

Proč mu dáváš dotazy co k Tobě cítí? On by se měl třást co Ty cítíš k němu po tom co Ti řekl... A vůbec, takový dotazy se snad nedávaj ne?? Co bys udělala kdyby Ti řekl, že necítí nic. Hele já se nesměju, že je u ní na návštěvě, že Ti kecá že s ní nebude spát, vždyť je vlastně hodnej že to "vydrží", protože to není k smíchu ale k pláči...

stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#104 18. 7. 2010 13:30

11angelika
♥♥♥♥---
Web

PPavlaa

rikam ze vlastne znam muj byvaly si polepsil, jezdi jejim autem lepsi znacky, ma vilku narozdil ode mne ja mam jen klasicky byt a navic malej 4+1....., a o tom to je

Není tady

#105 18. 7. 2010 13:36

11angelika
♥♥♥♥---
Web

jo a taky nenosim lodicky kdyz je mi spatne, nepodnikam no je toho hodne v cem se s ni nemuzu srovnavat

Není tady

#106 18. 7. 2010 13:41

11angelika
♥♥♥♥---
Web

a TAKY BY SE TAK NEVYSPINKAL S DVEMA VELMI MALYMI DETMI TO JSOU JEHO SLOVA

Není tady

#107 18. 7. 2010 13:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

11angelika napsal(a):

PPavlaa

rikam ze vlastne znam muj byvaly si polepsil, jezdi jejim autem lepsi znacky, ma vilku narozdil ode mne ja mam jen klasicky byt a navic malej 4+1....., a o tom to je

aha, takže ty to polepšit si ve vztahu bereš přes majetek, peníze a fára ? tak pokud jo, tak se snad ani nedivím, že tě opustil.
mluví z tebe hořkost a zlost, jsi naštvaná, že je pryč.
navíc jsi kdesi psala, že děti jsi chtěla ty, on je nechtěl ?

Není tady

#108 18. 7. 2010 13:48

11angelika
♥♥♥♥---
Web

PPavlaa pisu ze to jsou jeho slova, cim si polepsil NE MOJE, deti jsem moc chtela ale on snad u toho taky byl nebo myslis ze jsem ho prepadla a znasilnila,prvni jsme meli po 10.letem vztahu, bylo planovane zrovna tak jako to druhe

Není tady

#109 18. 7. 2010 13:50

11angelika
♥♥♥♥---
Web

CHápu ze nekdo prestane byt ve vztahu stastny a najde nekoho s kym je rad a ma si s nim co rict, ale nechapu proc to nerekne a neodejde, proc si porizuje dite nic nerekne a jeste si planuje sluzebky

Není tady

#110 18. 7. 2010 13:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

11angelika napsal(a):

PPavlaa pisu ze to jsou jeho slova, cim si polepsil NE MOJE, deti jsem moc chtela ale on snad u toho taky byl nebo myslis ze jsem ho prepadla a znasilnila,prvni jsme meli po 10.letem vztahu, bylo planovane zrovna tak jako to druhe

a jak to mám vědět ? sama jsi psala, že ty jsi chtěla děti a proto jsi měla podle nich být sobec. já s váma nežila, proto se ptám. já třeba znám pár,  kde ona od začátku jejich vztahu věděla, že on děti nechce, ale asi si myslela, že jsou to jen řeči a časem se to změní. nezměnilo. takže tajně vysadila antiko a když mu pak tu radostnou novinu, že bude otcem oznámila, hrozně se divila, když řekl, že dítě nechce a pokud ho nedá pryč, podá žádost o rozvod. holt ne každej dítě chce.

Není tady

#111 18. 7. 2010 13:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

11angelika napsal(a):

CHápu ze nekdo prestane byt ve vztahu stastny a najde nekoho s kym je rad a ma si s nim co rict, ale nechapu proc to nerekne a neodejde, proc si porizuje dite nic nerekne a jeste si planuje sluzebky

nemá cenu se snažit to chápat. moje kamarádka nečekaně potřetí otěhotněla. zvažovala potrat. její partner ji přesvědčil, at si dítě nechá, třeba to bude po dvou holkách konečně kluk. bylo to v době, kdy už on měl milenku. nakonec ji opustil dva měsíce před porodem, rptože milenka byla taky v jiným stavu. taky dodneška nepochopila, prčo chtěl, aby nešla na potrat, když už v té době měl ženskou.

Není tady

#112 18. 7. 2010 14:01

11angelika
♥♥♥♥---
Web

tak to bych se nedivila, ale ja ho ani neprepadla ani jsem nedelala podrazy takze nechapu ten podraz na me, kdyby prisel a rekl hele zamiloval jsem se dite nechci odchazim od vas, tak nebude mi to jedno, ale vezmu to, ze si to srovnal v hlave a chce jiny zivot, ale tohle jsem fakt nepobrala

Není tady

#113 18. 7. 2010 14:08

11angelika
♥♥♥♥---
Web

presne kdyby mi rekl ze nekoho ma a ja byla na zacatku tehu ikdyz jsem dite chtela, sla bych na potrat, samozrejme, ze jsem chtela deti,ale ne bez tatinka.Proste jsem ta rohata tak se nemuzu divit ze si nasel normalni zenskou

Není tady

#114 18. 7. 2010 14:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

11angelika napsal(a):

presne kdyby mi rekl ze nekoho ma a ja byla na zacatku tehu ikdyz jsem dite chtela, sla bych na potrat, samozrejme, ze jsem chtela deti,ale ne bez tatinka.Proste jsem ta rohata tak se nemuzu divit ze si nasel normalni zenskou

vidíš, já bych nešla jen proto, že on si to najednou rozmyslel. je to přece i moje dítě, které jsem chtěla.

Není tady

#115 18. 7. 2010 14:21

11angelika
♥♥♥♥---
Web

PPavlaa jasne, ale jedno uz jsme meli vis a zvladnout vsechno sama chce kus odvahy tehotenstvi,porod, sestinedeli, dve deti byt mama a tata od rano do vecera a od vecera do rana byt na vsechno uplne sama ver mi ze to neni jednoduche a to jsem si myslela ze jsem dost samostatna s prvnim jsem byla sama, ale jedno dite a dve deti je rozdil

Není tady

#116 18. 7. 2010 14:23

11angelika
♥♥♥♥---
Web

PPavlaa a ta tvoje kamoska to zvlada dobre? s trema detma? nasla si nekoho?

Není tady

#117 18. 7. 2010 14:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ale já ti přece neříkám, že je něco špatně na tom, cos napsala. mě to nemusíš vysvětlovat smile každej dělá to, co a na co se cítí.

Není tady

#118 18. 7. 2010 14:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

11angelika napsal(a):

PPavlaa a ta tvoje kamoska to zvlada dobre? s trema detma? nasla si nekoho?

zvládá jen díky jejím rodičům. koupili jí byt, auto, děti jsou věčně u nich, aby mohla chodit do práce. bez rodičů by byla v háji, nejstarší je teprve ve třetí třídě. nemá nikoho, nikam nechodí, aby někoho potkala a když už jo, tak se zase chlapi nehrnou do vztahu se třema tak malejma dětma. jeden teda předstíral, jak moc ji chce i s dětma, ale ten spíš hledal někoho, ke komu by mohl jít bydlet, byl to takovej divnej týpek smile

Není tady

#119 18. 7. 2010 14:36

11angelika
♥♥♥♥---
Web

PPavlaa a jak ma stare deti?? tak to je na tom dobre kdyz ma rodice, ja uz mamku nemam a tatka uz ma vysoky vek

Není tady

#120 18. 7. 2010 14:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

angeliko, já přesně nevím. ty dvě menší jsou ve školce, jsou od sebe myslím tak rok, rok a půl, to starší jde myslím do školy za rok, to nejstarší je ve škole.

Není tady

#121 18. 7. 2010 14:45

11angelika
♥♥♥♥---
Web

takze ona ma 4 deti?

Není tady

#122 18. 7. 2010 14:53

agewa
♥♥♥♥♥♥-

11angelika napsal(a):

tak ono to prave neni tak jednoduchy big_smile takhle zjednodusene mi to rekla psycholozka, ten chlap kdyz je zamilovany tak nevidi ze tam budou taky treba jiny problemy a vetsinou kdyz se odmiluje se chce vratit protoze prave zjisti ze problemy jsou vsude a navic u sve rodiny ma sve vlastni deti a manzelku kterou uz po svem odmilovani nevidi tak hroznou ze? ale nekdo nedokaze prekousnout to ego aby priznal udelal jsem chybu tam to bylo lepsi....

tohle je taky moc zjednodušené. je spousta lidí, co je v druhém manželství spokojenější než v prvním.

Není tady

#123 18. 7. 2010 15:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

11angelika napsal(a):

takze ona ma 4 deti?

nene, jak jsi na to přišla ? asi sjem to špatně napsala. má tři děti, nejstarší je ve škole, další dvě ve školce. prostřední by mělo jít do školy za rok. asi jsem se do toho zamotala dumbom

Není tady

#124 18. 7. 2010 15:13

11angelika
♥♥♥♥---
Web

jooo takhle aha big_smile

no jo zenska to musi zvladnout vsechno big_smile a frejer se nekde dobre bavi a kdyz se mu zasteskne pujci si ditko na dve hodky za mesic a ma vystarano big_smile

Není tady

#125 18. 7. 2010 15:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jak kterej angeliko, někteří chlapi se na děcka vybodnou, jiní ne, neházela bych je do jednoho pytle, znám chlapy, kteří jsou i po rozvodu dobří tátové.
je fakt, že ten kámošky je viděl za ty roky jen párkrát a ještě ji dluží pěknou sumu na alimentech.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí