29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Co očekávám od návštěvy poradny? Nikdy jsem tam nebyla, ale předpokládám, že nás vyslechnou, upozorní na problémy, keré třeba jeden z nás nevnímá a poradí co dá. Jak jsem z příspěvků pochopila, rozhodnutí, je pak na nás, jestli budeme chtít vztah uzdravit. Oni jsou odborníci a jak vidím, tyto problémy řeší každé druhé manželství. Jen každý je jinak vnímávý, odolny stresu... a vyrovnává se stím jinak. Mě je teď líp, když mi píšete. Díky vám všem.
Není tady
Solkla Dostala jsi mě. Neumím to. Zatím ne.
Není tady
Největšími odborníci na vaše manželství jste vy dva. Tím neříkám, že poradny jsou apriori špatná instituce, nicméně mám z tvého psaní pocit, že od nich čekáte nějaký zázrak.
Vy jste o problémech Vašeho manželství nemluvili? Co bylo špatně? Co bylo dobře?
Není tady
jaevik napsal(a):
Solkla Dostala jsi mě. Neumím to. Zatím ne.
V klidu, já Tě nechci dostávat... bych Ti chtěla pomoct, ale to tady všichni. Přečti si nějakou knížku o vztazích, o rozchodech.... nějak nevím kde by jsi měla začít
Není tady
Měli jsme klidné, spokojené manželství. Nikdy žádná Itálie. Hádky občas, ale vždy jsme se dokázali rychle usmířit. Vím o dvou věcech, které mu vadili, ale ty jsem ochotna změnit, abychom byli šťastni oba.
Není tady
Čtu Plzáka už snad po šesté. Manželská tonutí.
Není tady
jaevik: Máte recept, jak udržet manželství, rodinu, jak se odmilovává manžel od milenky, když o toho chlapa i potom všem ještě stojíte?
Majklovna: Recept? To by zřejmě bylo na Nobelovku.
Proč plýtvat Nobelovkami? Ty nechte státníkům "za mír"
1. Všeobecně je známo, že ideálně se "manžel" odmiluje od milenky, dostane-li možnost s ní trvale žít, že....
2. Nebylo by špatné si uvědomit, co píše Solkla: když mi na někom opravdu záleží, přeji mu, aby se měl hezky - byť beze mě (nebo právě beze mě). Ale k tomuto náhledu se člověk dopracuje až časem.
Není tady
Nevím Jaeviku, já bych řekla, že Ty řešíš manželské uklouznutí a Tvůj manžel řeší už odchod k jiné ženě. Co si budem nalhávat, kdyby jsi nezkolabovala tak už doma asi není. Takže on je o pár kroků vepředu (podle mně). Co se na to podívat tak, že bych mu ten odchod dopřála, domluvila alimenty na děti, kdy si je bude brát, pak majetek, s rozvodem přece spěchat nemusíte... Pěkně korektně, bez dotazů co k Tobě cítí a slibů že spolu nebudou spát...
A k tý poradně bych se ještě sama objednala k psychologovi a pracovala na sobě, na své závislosti a sebevědomí, to nikdy neškodí. Třeba když ho nebudeš zuřivě doma držet třeba o to se dřív vrátí (anebo taky ne, co já vím).
Není tady
Tercila napsal(a):
1. Všeobecně je známo, že ideálně se "manžel" odmiluje od milenky, dostane-li možnost s ní trvale žít, že....
![]()
Není tady
jaevik napsal(a):
Měli jsme klidné, spokojené manželství. Nikdy žádná Itálie. Hádky občas, ale vždy jsme se dokázali rychle usmířit. Vím o dvou věcech, které mu vadili, ale ty jsem ochotna změnit, abychom byli šťastni oba.
a co věci, které VADILI tobě?
Není tady
ty jo holky vy jste fakt bedny a to vsechny......
Jaevik never takovym kecum jako ze je to kamaradka, ze spolu opravdu nic nemaji, to jsem slysela jeste v den kdy si balil tasku, ze jsem ho vyhodila zbytecne jak jsme se mohli mit skvele, tyden po tom co jsem ho vyhodila u ni bydlel a dokonce tam vzal nase dite to mi ublizilo nejvic, pochybuju, ze vase deti neciti, ze se neco deje, kdyz se hroutis. A to s tema chlamydiema to taky na me zkousel nevim ktera z vas to tady psala, ze si mam dojit na vysetreni, ze je dostal ode mne. Ja byla na vysetreni v tehotenstvi, kdy jsou chlam.dost nebezpecne, nechal to dojit tak daleko, ze riskoval ze me jako tehulku nakazi, chapes to a i pres to vsechno mi rikal, ze s ni nic nema ale ze ho urazi ze jsem ho vyhodila.......kdyz jsem si dala jedna a jedna dohromady tak on planoval, ze nas bude mit obe, protoze me pripravoval, ze bude casto jezdit sluzebne do Pardubic a hadej kde bydli ona? no naplanovane to mel opravdu slusne, a ten charakter jaky ma no nemela bych si ho vazit a obdivovat ho?
Není tady
Vím o dvou věcech, které mu vadili, ale ty jsem ochotna změnit, abychom byli šťastni oba.
Kdyz odchazel tak mi taky rekl co mu vadi, ja v brisku jeho miminko, bylo mi dost spatne v zacatku tehu, a vis co mu vadilo, ze nechodim doma v lodickach a ve svadivem pradylku, ze je mi porad spatne.
Není tady
solkla napsal(a):
Tercila napsal(a):
![]()
Tak to jsem zvědavá jestli tohle nastane, u nás je ta podmínka splněna, zatím tam teda netahá naší dceru. Ne že by polu netrvávili čas přes den , ale na noc jezdí s dcerou spát na chatu.
Není tady
11angelika napsal(a):
Vím o dvou věcech, které mu vadili, ale ty jsem ochotna změnit, abychom byli šťastni oba.
Kdyz odchazel tak mi taky rekl co mu vadi, ja v brisku jeho miminko, bylo mi dost spatne v zacatku tehu, a vis co mu vadilo, ze nechodim doma v lodickach a ve svadivem pradylku, ze je mi porad spatne.
No on borec asi taky nevypadal jako z časopisu, ne?
Někdy je člověku na zvracení, když vidí, jak si někdo lže do kapsy, že to bude fajn, že je to jen úlet, že spolu nic nemají. Mě manžel při odchodu tvrdil taky, že dělám chybu, že si dovoluju se s ním rozvést a k tý holce, co k ní jde, že mě s ní nepodvedl a že jí zná týden.... Hahahahahaha
Není tady
A to s tema chlamydiema to taky na me zkousel nevim ktera z vas to tady psala, ze si mam dojit na vysetreni, ze je dostal ode mne. J
Angelino on věděl že je nemá ode mně, jen měl strach, aby je na mě nepřenesl.
Není tady
Když to tak čtu, proč oni se bojí toho rozvodu? Vždyt si pak můžou v klidu, legálně užívat a žít se svýma milenkama. Když je ta manželka hrozná a milenka je lepší(aspon pro ně), vždyt by měli být rádi, že můžou být s ní?
Není tady
jo jo jen ze jsem si vzpomnela i na chlamosky jak me pekne houpal a ja fakt ta s rohama co me nekdo nazval v mem vlaknu na to skakala, ten muj se nebal me ani nakazit kdyz jsem byla tehu, to je pašak co?
no prave ze on si mysli, ze vypada jako z casopisu a vsude prezentuje sve vysoke IQ a vsem kamosum radi jak na zensky
Není tady
solkla napsal(a):
Tercila napsal(a):
![]()
tohle je ne vždycky pravidlo Terci.
Není tady
Podle psycholozky je to pravidlo v 90 procentech to vyjde, a kdyz ne tak prej za to stejne nestal
Není tady
angeliko, takže v případě, že v tom manželství byly problémy, který vyvrcholily tím, že chlap si narazí babu a odejde, budeš čekat, jestli se odmiluje, když s ní bude žít ? a když neodmiluje, tak za to nestál ? ješiš nezlob se, ale mě tohle přijde dětinský. nejsem pro něvěru a tyhle odchody, ale tohle uvažování mi přijde takový moc jednoduchý.
Není tady
tak ono to prave neni tak jednoduchy takhle zjednodusene mi to rekla psycholozka, ten chlap kdyz je zamilovany tak nevidi ze tam budou taky treba jiny problemy a vetsinou kdyz se odmiluje se chce vratit protoze prave zjisti ze problemy jsou vsude a navic u sve rodiny ma sve vlastni deti a manzelku kterou uz po svem odmilovani nevidi tak hroznou ze? ale nekdo nedokaze prekousnout to ego aby priznal udelal jsem chybu tam to bylo lepsi....
Není tady
PPavlaa
partnerský trojúhelník: Paní doktorko, jsme s manželem spolu 10 let, před dvěma lety mě požádal o ruku. Vždycky jsme byli ten pár, jak ho všichni obdivují a říkají, že spolu budeme pořád. Manžel chtěl už od začátku vztahu děti, ale já moc nechtěla, rok po svatbě jsem ale ustoupila a mimčo se nám povedlo. Jen se manželovi povedlo najít si jinou práci a tam i milenku. V půlce těhotenství mi to oznámil, že ji miluje a že je to silné a odešel. Za 14 dní se vrátil. Už je čtvrt roku doma, ale s ní je pořád v kontaktu, píše si s ní, schází se s ní. Miluje jí a všechen čas věnuje jí. Doma je jen kvůli mimču. Ale já to takhle nechci, chci aby byl doma i kvůli mě. Je možnost, jak získat zpátky jeho lásku a zájem? Má smysl o něj bojovat a jakým způsobem? Když mu řeknu, aby odešel za ní, tak mi řekne, že s ní žít nechce, že by si není jistý, že by se o něj postarala a že mě nemůže v baráku nechat samotnou. Opravdu nevím, jak z téhle situace ven, zvlášť když na člověka působí těhotenské hormony.
LenkaODPOVĚĎ: Já myslím, Lenko, že určitě stojí za to, bojovat. Znám rozhodně více příběhů, kde se manžel citově ke své ženě od milenky vrátil, než naopak.Ale neměli byste spolu o jeho vztahu s milenkou vůbec mluvit. To by mělo být jednoznačné tabu. Dejte mu nějaký čas, aby se rozhodl, kam patří.Můžete udělat leccos i pro to, aby mu bylo s vámi dobře.Váš muž je nerozhodný a zvažuje dilema mezi rozumem a zodpovědností a láskou. Myslí si, že miluje, ale je v pasti zamilovanosti. Po 10 letech vašeho vztahu asi potřeboval nějaký nový impulz. pochybuji, že by někoho aktivně vyhledával, ale ono se mu to v novém zaměstnání prostě stalo...a neubránil se. Chce to čas. Možná bych i nabídla, ať si opravdu vyzkouší být s milenkou, aby poznal, kam patří, kde se cítí doma.Vy se nyní musíte soustředit na sebe a na miminko!
Odpoved je od psycholozky....... me to taky tak rikala
Není tady
11angelika napsal(a):
tak ono to prave neni tak jednoduchy
takhle zjednodusene mi to rekla psycholozka, ten chlap kdyz je zamilovany tak nevidi ze tam budou taky treba jiny problemy a vetsinou kdyz se odmiluje se chce vratit protoze prave zjisti ze problemy jsou vsude a navic u sve rodiny ma sve vlastni deti a manzelku kterou uz po svem odmilovani nevidi tak hroznou ze? ale nekdo nedokaze prekousnout to ego aby priznal udelal jsem chybu tam to bylo lepsi....
a někdy si ten chlap odchodem fakt polepší i přes ty problémy a vůbec to není o egu, že by nebyl schopen něco přiznat
Není tady
PPavlaa ja takoveho zatim neznam krome meho byvaleho
a jeho otce
ale to je tim ze ja jsem semetrika a chtela jsem deti
Není tady
Pikola napsal(a):
11angelika napsal(a):
Kdyz odchazel tak mi taky rekl co mu vadi, ja v brisku jeho miminko, bylo mi dost spatne v zacatku tehu, a vis co mu vadilo, ze nechodim doma v lodickach a ve svadivem pradylku, ze je mi porad spatne.No on borec asi taky nevypadal jako z časopisu, ne?
Někdy je člověku na zvracení, když vidí, jak si někdo lže do kapsy, že to bude fajn, že je to jen úlet, že spolu nic nemají. Mě manžel při odchodu tvrdil taky, že dělám chybu, že si dovoluju se s ním rozvést a k tý holce, co k ní jde, že mě s ní nepodvedl a že jí zná týden.... Hahahahahaha
tak tyhle jejich řeči, jak s ní nic nemají, je to jen kamarádka jsou fakt úsmvěný, můj ex mě tím krmil taky.
Není tady