Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 17. 7. 2010 19:31

majkafa
Host

Re: Jsem ted milenka mého manžela!

jaevik napsal(a):

Agewa. Upřímně řečeno, tu druhou variantu si nepřipouštím. Stavím si asi vzdušné zámky, ale ta naděje mi teď umožňuje, abych dál fungovala. Pět dní jsem brala nějaké hnusny na uklidnění, zhubla jsem 4 kg, totálně mám rozhozený metabolismus. Manžel mi řekl, že šanci mám, ale nic mi nebude slibovat. Čeká, až si nás každého nestranně vyslechnou a posoudí, jestli má smysl vztah zachraňovat. V případě, že ho přesvědčí, vztah s milenkou utne. Milenka je starší, teď se podruhé rozvádí, jedno dítě má dospělé a doma jedno šestileté.

Opravdu jsi tak naivní, že věříš, že za pár minut sezení člověk, který vás nikdy neviděl, POSOUDÍ, jestli má smysl vᚠvztah zachraňovat? Že ho PŘESVĚDČÍ? Možná bych tomu veřila, kdyby ti bylo dvacet, ale ve tvém věku? va Už bys měla být dospělá. Zřejmě nejsi.

#52 17. 7. 2010 19:39

majkafa
Host

jaevik napsal(a):

Chtěla jsem vám napsat, že jsem částečně překonala svou zbabělost a zeptala jsem se ho, jestli mu mám sbalit kufr. Znejistěl a řekl mi, že to není nutné. Pak ale dodal, jestli to chci já a já vyměkla a řekla, že ne.Jevidět, že váhá. Já opravdu věřím, že je ten stav jen dočasný a vzpamatuje se. Doma má zázemí, podporu, lásku, děti... S ní chce začít od samého začátku? Vychovávat cizí dítě a doma nechat vlastní? Tomu nevěřím.

Jo, takových nás bylo, co jsme nevěřili. Je dost dobře možné, že přesně tohle chce. Začít s ní od samého začátku. Sundej ty růžové brýle.

#53 17. 7. 2010 19:44

solkla
♥♥♥----

jaevik napsal(a):

Píšu, že v prosinci spolu tančili, ne že spolu spali. Začíná to flirtováním... Řekl mi, že někdy tento rok, že si to přesně nepamatuje. To už je fuk, co bylo, já už to nevrátím. Teď se soustředím na to, co bude.

Jaeviku mě to nedá. Opravdu si myslíš, že někdo chce odejít od manželky a dětí kvůli někomu s kým jenom tančil? a flirtoval? A k tomu psychologovi, nečekej nějaké rozhřešení, nikdy manžel nedostane od psychologa posudek že má s Tebou zůstat, Majkafa má naprostou pravdu.
Asi Ti opravdu nezbyde než konečně dospět. Na Tvém místě bych se starala o to aby byly v pohodě děti /vůbec o nich nepíšeš/ a Ty. Nech manžela a si své problémy vyřídí sám a a Ti hlavně nevypráví detaily, a Ti hlavně nevypráví nic o ní, jejím rozvodu, dětech, tanci atd.

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#54 17. 7. 2010 19:46

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Jaevik a proc jsi se ptala jestli chce sbalit kufr, to si snad umi udelat sam ne? proc by jsi mu mela balit ty? Taky si myslim to co sokla, v prosinci spolu tancili a nekolik mesicu na sebe koukali no leda ze by jim bylo 16.

Není tady

#55 17. 7. 2010 20:19

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

jaevik napsal(a):

Píšu, že v prosinci spolu tančili, ne že spolu spali. Začíná to flirtováním... Řekl mi, že někdy tento rok, že si to přesně nepamatuje. To už je fuk, co bylo, já už to nevrátím. Teď se soustředím na to, co bude.

Snad neveris,ze s ni nic nemel??Vis oni tohle manzele vetsinou rikaji,ze s milenkou nic nemaji a milence zase,ze s manzelkou spolu nespi.
Mame znamou Janu co vloni v lete prisla manzelovi na milenku dokonce jeji kamaradku.Ona skoncila na praskach dala mu ultimatum do vanoc,ze to s ni musi skoncit.Mezitim Jana schodila 25 kilo opravdu ji to slusi.Ted je leto Jana s manzelem odcestovala na tyden k mori .Dalsi tyden jede jeji manzel s milenkou taky k mori.Jana je rada,ze od ni manzel neodesel takze milenku toleruje takze i tak to jde.Navic u jejiho manzela to neni poprve co mel milenku a ona to vi.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#56 17. 7. 2010 20:20

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jaevik napsal(a):

Angelika Ptala jsem se ho, jestli si dokáže představit ještě život se mnou. Řekl mi, že jo, ale počká do poradny. Nechce si do smrti vyčítat, že třeba zůstane ve vztahu, ve kterém bude nešastný, protože neuměl změnit svůj život.

Já se picnu roll
Bože, to jsou kecy.... a kupodivu pořád fungujou va

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#57 17. 7. 2010 20:24

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jaevik napsal(a):

Angelika, ale on už byl rozhodnutý. Chtěl mi to říct po návratu z dovolené asbalit si kufry. Bohuže nebo bohudík mi vypovědělo službu tělo a on zůstal, přistoupil na poradnu. To už je dost velká změna od toho, co měl původně v plánu. Já stále věřím, že je jen zaláskovaný a zaslepený. Myslím, že ke mně pořád něco cítí. Bože, doufám, že to není soucit!

A co by to asi tak mohlo být...ženská se mu zhroutí a skončí v nemocnici...že by to byl strach, že mu to někdo dá za vinu?
To by taky mohlo být, co myslíš?

Ty věříš, že je JEN zaláskovaný a zaslepený?
A jakpak se mu to asi stalo?

Holky, vy jste někerý naprosto  neuvěřitelný....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#58 17. 7. 2010 21:03

jaevik
♥♥-----

Všem děkuji za všechny podněty, i když nejsou pro mě příjemné. Samozřejmě vím, že s ní spal, ale nebylo to už v prosinci, ale později. Jak co probíhalo vážně nechci vědět. Co se týče dětí, nepíšu o nich, protože o ničem nevědí. Chováme se k sobě úplně normálně, chodíme s dětmi na koupák, hrajeme si s němi, manžel je koupe, ukládá ke spánku, povídá si s němi. Prostě běžný provoz. Nezhroutila jsem se po zprávě, že má jinou. Byla to souhra okolností, o kterých jsem psala. Před hodinou jsem se ho ptala, co ke mne cítí a řekl mi, že mě má rád. Teď se zasmějete, je u ní na návštěvě, ale mám to brát, že jde za kamarádkou. Spát s ní nebude, je odhodlaný vydržet. Já mu věřím. Smějte se, je mi to jedno. Díky vašim podnětům už to snáším líp. Smějte se, věřím na tu poradnu.

Není tady

#59 17. 7. 2010 21:17

Majklovna
♥------

Já jsem taky věřila na Ježíška a to poměrně dost dlouho.

Není tady

#60 17. 7. 2010 21:22

jaevik
♥♥-----

Majklovna a co se přihodilo tobě?

Není tady

#61 17. 7. 2010 21:23

haluad
♥------

Ahoj Holky.
  Je pravada, že se to ve mně taky mele.Ano jsou dny kdy ho chci zpátky hlavně ted když se začal chovat ke mně zas hezky, ale vím že mě jen oblbne slovíčky a je pravda , že se mu to podařilo. Pak jsou dny kdy si říkám že ho nechci, že už bych mu asi nevěřila? a to že  ted bvdlí s milenkou( teda občas ještě tvrdí že bydlí na chatě) a semnou  má sex mě v tom jen utvrzuje.Je to jak na houpačce. Vím že ho ještě miluji a sama sebe nechápu jak je to možný,  chybí mi, a nějak nemůžu přepnout na to že je to možná už napořád, pořád mám pocit že to je jen dočasné. Proto jsem se ptala kdy tak nastalo to že jste o něj fakt už nestáli?
   Je pravda že když udělá takový to vstřícný gesto , že v tom hledám naději že se vrátí.
Nechce rozvod, pořád má doma  věci, nosí snubní prstýnek, Ted mě poprvé od rozchodu pozval na oběd, Ted poprvé přišel  stím aby jsme  něco podnikli i s malou všichni tři................ asi to jsou jen maličkosti a já v nich hledám  víc.
Jen by mě zajímalo, proč to dělá? Jde fakt jen o sex? Konečně se to rozseklo nemusí žít dva životy ( což sám tvrdil že ho to ubíjelo) a vlastně je žije dál.
  Holky četla jsme některý ty příběhy tady na babinetu a moc vás obdivuji jak jsete už nad věcí. Já se  v tom pořád ještě plácám, občas nerozumím sama sobě.

Není tady

#62 17. 7. 2010 21:24

solkla
♥♥♥----

jaevik napsal(a):

Všem děkuji za všechny podněty, i když nejsou pro mě příjemné. Samozřejmě vím, že s ní spal, ale nebylo to už v prosinci, ale později. Jak co probíhalo vážně nechci vědět. Co se týče dětí, nepíšu o nich, protože o ničem nevědí. Chováme se k sobě úplně normálně, chodíme s dětmi na koupák, hrajeme si s němi, manžel je koupe, ukládá ke spánku, povídá si s němi. Prostě běžný provoz. Nezhroutila jsem se po zprávě, že má jinou. Byla to souhra okolností, o kterých jsem psala. Před hodinou jsem se ho ptala, co ke mne cítí a řekl mi, že mě má rád. Teď se zasmějete, je u ní na návštěvě, ale mám to brát, že jde za kamarádkou. Spát s ní nebude, je odhodlaný vydržet. Já mu věřím. Smějte se, je mi to jedno. Díky vašim podnětům už to snáším líp. Smějte se, věřím na tu poradnu.

Proč mu dávᚠdotazy co k Tobě cítí? On by se měl třást co Ty cítíš k němu po tom co Ti řekl... A vůbec, takový dotazy se snad nedávaj ne?? Co bys udělala kdyby Ti řekl, že necítí nic. Hele já se nesměju, že je u ní na návštěvě, že Ti kecá že s ní nebude spát, vždy je vlastně hodnej že to "vydrží", protože to není k smíchu ale k pláči...

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#63 17. 7. 2010 21:27

Majklovna
♥------

Mám za sebou podobný začátek příběhu, jiní herci, jiné kulisy a hlavně jinej scénář. Nedovolila bych se smát tobě, že svému manželovi věříš, jen to procitnutí je potom trošku tvrdší.

Není tady

#64 17. 7. 2010 21:30

haluad
♥------

Jaeviku taky jsem si mysela, že neodejde, že nás neopustí, taky jsme fungovaly normálně a já blbá pořád čekal že si uvědomí.... On si sypal i popel na hlavu tvrdil že to byla chyby , že se to nemělo stát, že už to nikdy nechce zažít.I jsme ho po 3/4 roce poprosila aby odešel. chtěl den na rozmyšlenou, dala jsem mu ho, přišel s tím , že chce být  snámi, že bez nás štastný nebude, zas jsme uvěřila a za půl roku jsme se složila A on musel odejít kvůli mě protože už jsem to nezvládala. To není možný jak se normálně uvažující člověk dokáže tak zblbnout, myslím tím mě, kdyby mě to někdo povídal tak si řeknu, bože ta je ale......

Není tady

#65 17. 7. 2010 21:36

haluad
♥------

Jaeviku mě manžel tvrdil že  sní nespí ještě půl roku po tom co jsem se to dozvěděla že někdo existuje byla to kamarádka s kterou šel občas na oběd. Až když paní přitáhla chlamidie tak mi to manžel řekl, abych si taky došla k Dr. že má starch aby mi nějak zdr. neublíži. A milence tvrdil že  spolu nespíme a samozřejmě že spali.
Já tě chápu, ona ta naděje fakt asi pomáhá to zvládat dál, ale ......
Já taky věřila................

Není tady

#66 17. 7. 2010 21:37

solkla
♥♥♥----

Holky já chci taky dva chlapy..... lol

Není tady

#67 17. 7. 2010 21:41

jaevik
♥♥-----

Máte recept, jak udržet manželství, rodinu, jak se odmilovává manžel od milenky, když o toho chlapa i potom všem ještě stojíte?

Není tady

#68 17. 7. 2010 21:49

agewa
♥♥♥♥♥♥-

hele holky, když jsme u toho...nejblbější otázka je ....měls mě vůbec rád? ( v jedný písničce).
nechápu, co dotyčné pomůže JAKAKOLIV odpověd.
ano měl....no a co, když je to jinak
ne neměl.....proč si teda se mnou byl
měl, ale tak jinak.......a co to v tuto chvíli řeší?
at odpoví jakoliv, bude to bolet stejně.

Není tady

#69 17. 7. 2010 21:50

Majklovna
♥------

Recept? To by zřejmě bylo na Nobelovku. Doporučení, to jo: přetrpět si ten největší průser a pak začít přemýšlet nad vztahem, neupínat se k nereálným nadějím, připustit, že se může stát i to, že manžel odejde.
Můžeš Jaevik napsat, co čekᚠkonkrétního ty od návštěvy poradny?

Upravil(a) Majklovna (17. 7. 2010 21:50)

Není tady

#70 17. 7. 2010 21:51

helena
♥♥♥♥♥♥♥

je u ní na návštěvě, ale mám to brát, že jde za kamarádkou. Spát s ní nebude, je odhodlaný vydržet....
ted bvdlí s milenkou( teda občas ještě tvrdí že bydlí na chatě) a semnou  má sex...

Píp... píp... píp... tak jsem si ulevila, abych zůstala za slušnou holku http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png, protože tohle ve mně fakt budí vášně...
Holky, vy si fakt myslíte, že TOHLE vám je přitáhne zpátky domů? Hezky pečovat, hrát si na šastnou rodinku a ještě mu podržet, kdy si zamane? Jako by se nic nestalo?
Hele, když má ženáč milenku (a že je mívají, o tom žádná), tak pokud totálně nezblbne, jak se píše vedle, tak dělá všechno proto, aby to na něj doma neprasklo - ne, že to vybleje na ženušku a "holka, poraď si, jak umíš, mně to takhle vyhovuje". Jo, vy se tejráte, omlouváte to spokojeností dětí (to mi taky ně"C"o připomíná http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png), žerete jim jejich kecy... obzvl᚝ ty o poradně jsou výživný, když chlapec dobře ví, že žádnej manželskej poradce vám direktivně neařídí zůstat spolu nebo jít ode sebe - ale jako omluvenka dobrý - "vždy ani v poradně nám nepomohli" (a u rozvodovýho soudu to taky dobře vypadá, že jako udělal všechno pro udržení manželství, ale skutečně to nejde dál).

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#71 17. 7. 2010 21:52

agewa
♥♥♥♥♥♥-

jaevik napsal(a):

Máte recept, jak udržet manželství, rodinu, jak se odmilovává manžel od milenky, když o toho chlapa i potom všem ještě stojíte?

co to je?
jak chceš dokázat, aby se někdo odmiloval???
možná zvládneš, aby si udržela manželství, ale určitě ne, aby se na povel odmiloval, přestal na dotyčnou myslet.....

Není tady

#72 17. 7. 2010 21:57

solkla
♥♥♥----

Recept ne, ale víš co mi kdysi řekl manžel? Nebude to přesný, taky už je to dávno, ale něco jako v tom smyslu že mě miluje tolik, že chce abych byla šastná a jestli to nebude s ním tak se nic neděje. Tehdá jsem to nechápala, dneska mi to příjde naprosto skvělý.

Není tady

#73 17. 7. 2010 22:17

jaevik
♥♥-----

Něco podobného mi řekl manžel na té dovolené. Teď to ale chápat nechci. Ještě chci věřit.

Není tady

#74 17. 7. 2010 22:22

solkla
♥♥♥----

jaevik napsal(a):

Něco podobného mi řekl manžel na té dovolené. Teď to ale chápat nechci. Ještě chci věřit.

Otoč si tu větu, miluješ ho tolik že chceš a dopřeješ mu aby byl šastný i když to nebude s Tebou?

Není tady

#75 17. 7. 2010 22:25

Majklovna
♥------

Věřit je někdy strašně málo.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí