6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jaevik napsal(a):
Agewa. Upřímně řečeno, tu druhou variantu si nepřipoutím. Stavím si asi vzduné zámky, ale ta naděje mi teď umoňuje, abych dál fungovala. Pět dní jsem brala nějaké hnusny na uklidnění, zhubla jsem 4 kg, totálně mám rozhozený metabolismus. Manel mi řekl, e anci mám, ale nic mi nebude slibovat. Čeká, a si nás kadého nestranně vyslechnou a posoudí, jestli má smysl vztah zachraňovat. V případě, e ho přesvědčí, vztah s milenkou utne. Milenka je starí, teď se podruhé rozvádí, jedno dítě má dospělé a doma jedno estileté.
Opravdu jsi tak naivní, e věří, e za pár minut sezení člověk, který vás nikdy neviděl, POSOUDÍ, jestli má smysl vá vztah zachraňovat? e ho PŘESVĚDČÍ? Moná bych tomu veřila, kdyby ti bylo dvacet, ale ve tvém věku? U bys měla být dospělá. Zřejmě nejsi.
jaevik napsal(a):
Chtěla jsem vám napsat, e jsem částečně překonala svou zbabělost a zeptala jsem se ho, jestli mu mám sbalit kufr. Znejistěl a řekl mi, e to není nutné. Pak ale dodal, jestli to chci já a já vyměkla a řekla, e ne.Jevidět, e váhá. Já opravdu věřím, e je ten stav jen dočasný a vzpamatuje se. Doma má zázemí, podporu, lásku, děti... S ní chce začít od samého začátku? Vychovávat cizí dítě a doma nechat vlastní? Tomu nevěřím.
Jo, takových nás bylo, co jsme nevěřili. Je dost dobře moné, e přesně tohle chce. Začít s ní od samého začátku. Sundej ty růové brýle.
jaevik napsal(a):
Píu, e v prosinci spolu tančili, ne e spolu spali. Začíná to flirtováním... Řekl mi, e někdy tento rok, e si to přesně nepamatuje. To u je fuk, co bylo, já u to nevrátím. Teď se soustředím na to, co bude.
Jaeviku mě to nedá. Opravdu si myslí, e někdo chce odejít od manelky a dětí kvůli někomu s kým jenom tančil? a flirtoval? A k tomu psychologovi, nečekej nějaké rozhřeení, nikdy manel nedostane od psychologa posudek e má s Tebou zůstat, Majkafa má naprostou pravdu.
Asi Ti opravdu nezbyde ne konečně dospět. Na Tvém místě bych se starala o to aby byly v pohodě děti /vůbec o nich nepíe/ a Ty. Nech manela a si své problémy vyřídí sám a a Ti hlavně nevypráví detaily, a Ti hlavně nevypráví nic o ní, jejím rozvodu, dětech, tanci atd.
Není tady
Jaevik a proc jsi se ptala jestli chce sbalit kufr, to si snad umi udelat sam ne? proc by jsi mu mela balit ty? Taky si myslim to co sokla, v prosinci spolu tancili a nekolik mesicu na sebe koukali no leda ze by jim bylo 16.
Není tady
jaevik napsal(a):
Píu, e v prosinci spolu tančili, ne e spolu spali. Začíná to flirtováním... Řekl mi, e někdy tento rok, e si to přesně nepamatuje. To u je fuk, co bylo, já u to nevrátím. Teď se soustředím na to, co bude.
Snad neveris,ze s ni nic nemel??Vis oni tohle manzele vetsinou rikaji,ze s milenkou nic nemaji a milence zase,ze s manzelkou spolu nespi.
Mame znamou Janu co vloni v lete prisla manzelovi na milenku dokonce jeji kamaradku.Ona skoncila na praskach dala mu ultimatum do vanoc,ze to s ni musi skoncit.Mezitim Jana schodila 25 kilo opravdu ji to slusi.Ted je leto Jana s manzelem odcestovala na tyden k mori .Dalsi tyden jede jeji manzel s milenkou taky k mori.Jana je rada,ze od ni manzel neodesel takze milenku toleruje takze i tak to jde.Navic u jejiho manzela to neni poprve co mel milenku a ona to vi.
Není tady
jaevik napsal(a):
Angelika Ptala jsem se ho, jestli si dokáe představit jetě ivot se mnou. Řekl mi, e jo, ale počká do poradny. Nechce si do smrti vyčítat, e třeba zůstane ve vztahu, ve kterém bude neastný, protoe neuměl změnit svůj ivot.
Já se picnu
Boe, to jsou kecy.... a kupodivu pořád fungujou
Není tady
jaevik napsal(a):
Angelika, ale on u byl rozhodnutý. Chtěl mi to říct po návratu z dovolené asbalit si kufry. Bohue nebo bohudík mi vypovědělo slubu tělo a on zůstal, přistoupil na poradnu. To u je dost velká změna od toho, co měl původně v plánu. Já stále věřím, e je jen zaláskovaný a zaslepený. Myslím, e ke mně pořád něco cítí. Boe, doufám, e to není soucit!
A co by to asi tak mohlo být...enská se mu zhroutí a skončí v nemocnici...e by to byl strach, e mu to někdo dá za vinu?
To by taky mohlo být, co myslí?
Ty věří, e je JEN zaláskovaný a zaslepený?
A jakpak se mu to asi stalo?
Holky, vy jste někerý naprosto neuvěřitelný....
Není tady
Vem děkuji za vechny podněty, i kdy nejsou pro mě příjemné. Samozřejmě vím, e s ní spal, ale nebylo to u v prosinci, ale později. Jak co probíhalo váně nechci vědět. Co se týče dětí, nepíu o nich, protoe o ničem nevědí. Chováme se k sobě úplně normálně, chodíme s dětmi na koupák, hrajeme si s němi, manel je koupe, ukládá ke spánku, povídá si s němi. Prostě běný provoz. Nezhroutila jsem se po zprávě, e má jinou. Byla to souhra okolností, o kterých jsem psala. Před hodinou jsem se ho ptala, co ke mne cítí a řekl mi, e mě má rád. Teď se zasmějete, je u ní na návtěvě, ale mám to brát, e jde za kamarádkou. Spát s ní nebude, je odhodlaný vydret. Já mu věřím. Smějte se, je mi to jedno. Díky vaim podnětům u to snáím líp. Smějte se, věřím na tu poradnu.
Není tady
Já jsem taky věřila na Jeíka a to poměrně dost dlouho.
Není tady
Majklovna a co se přihodilo tobě?
Není tady
Ahoj Holky.
Je pravada, e se to ve mně taky mele.Ano jsou dny kdy ho chci zpátky hlavně ted kdy se začal chovat ke mně zas hezky, ale vím e mě jen oblbne slovíčky a je pravda , e se mu to podařilo. Pak jsou dny kdy si říkám e ho nechci, e u bych mu asi nevěřila? a to e ted bvdlí s milenkou( teda občas jetě tvrdí e bydlí na chatě) a semnou má sex mě v tom jen utvrzuje.Je to jak na houpačce. Vím e ho jetě miluji a sama sebe nechápu jak je to moný, chybí mi, a nějak nemůu přepnout na to e je to moná u napořád, pořád mám pocit e to je jen dočasné. Proto jsem se ptala kdy tak nastalo to e jste o něj fakt u nestáli?
Je pravda e kdy udělá takový to vstřícný gesto , e v tom hledám naději e se vrátí.
Nechce rozvod, pořád má doma věci, nosí snubní prstýnek, Ted mě poprvé od rozchodu pozval na oběd, Ted poprvé přiel stím aby jsme něco podnikli i s malou vichni tři................ asi to jsou jen maličkosti a já v nich hledám víc.
Jen by mě zajímalo, proč to dělá? Jde fakt jen o sex? Konečně se to rozseklo nemusí ít dva ivoty ( co sám tvrdil e ho to ubíjelo) a vlastně je ije dál.
Holky četla jsme některý ty příběhy tady na babinetu a moc vás obdivuji jak jsete u nad věcí. Já se v tom pořád jetě plácám, občas nerozumím sama sobě.
Není tady
jaevik napsal(a):
Vem děkuji za vechny podněty, i kdy nejsou pro mě příjemné. Samozřejmě vím, e s ní spal, ale nebylo to u v prosinci, ale později. Jak co probíhalo váně nechci vědět. Co se týče dětí, nepíu o nich, protoe o ničem nevědí. Chováme se k sobě úplně normálně, chodíme s dětmi na koupák, hrajeme si s němi, manel je koupe, ukládá ke spánku, povídá si s němi. Prostě běný provoz. Nezhroutila jsem se po zprávě, e má jinou. Byla to souhra okolností, o kterých jsem psala. Před hodinou jsem se ho ptala, co ke mne cítí a řekl mi, e mě má rád. Teď se zasmějete, je u ní na návtěvě, ale mám to brát, e jde za kamarádkou. Spát s ní nebude, je odhodlaný vydret. Já mu věřím. Smějte se, je mi to jedno. Díky vaim podnětům u to snáím líp. Smějte se, věřím na tu poradnu.
Proč mu dává dotazy co k Tobě cítí? On by se měl třást co Ty cítí k němu po tom co Ti řekl... A vůbec, takový dotazy se snad nedávaj ne?? Co bys udělala kdyby Ti řekl, e necítí nic. Hele já se nesměju, e je u ní na návtěvě, e Ti kecá e s ní nebude spát, vdy je vlastně hodnej e to "vydrí", protoe to není k smíchu ale k pláči...
Není tady
Mám za sebou podobný začátek příběhu, jiní herci, jiné kulisy a hlavně jinej scénář. Nedovolila bych se smát tobě, e svému manelovi věří, jen to procitnutí je potom troku tvrdí.
Není tady
Jaeviku taky jsem si mysela, e neodejde, e nás neopustí, taky jsme fungovaly normálně a já blbá pořád čekal e si uvědomí.... On si sypal i popel na hlavu tvrdil e to byla chyby , e se to nemělo stát, e u to nikdy nechce zaít.I jsme ho po 3/4 roce poprosila aby odeel. chtěl den na rozmylenou, dala jsem mu ho, přiel s tím , e chce být snámi, e bez nás tastný nebude, zas jsme uvěřila a za půl roku jsme se sloila A on musel odejít kvůli mě protoe u jsem to nezvládala. To není moný jak se normálně uvaující člověk dokáe tak zblbnout, myslím tím mě, kdyby mě to někdo povídal tak si řeknu, boe ta je ale......
Není tady
Jaeviku mě manel tvrdil e sní nespí jetě půl roku po tom co jsem se to dozvěděla e někdo existuje byla to kamarádka s kterou el občas na oběd. A kdy paní přitáhla chlamidie tak mi to manel řekl, abych si taky dola k Dr. e má starch aby mi nějak zdr. neublíi. A milence tvrdil e spolu nespíme a samozřejmě e spali.
Já tě chápu, ona ta naděje fakt asi pomáhá to zvládat dál, ale ......
Já taky věřila................
Není tady
Holky já chci taky dva chlapy.....
Není tady
Máte recept, jak udret manelství, rodinu, jak se odmilovává manel od milenky, kdy o toho chlapa i potom vem jetě stojíte?
Není tady
hele holky, kdy jsme u toho...nejblbějí otázka je ....měls mě vůbec rád? ( v jedný písničce).
nechápu, co dotyčné pomůe JAKAKOLIV odpověd.
ano měl....no a co, kdy je to jinak
ne neměl.....proč si teda se mnou byl
měl, ale tak jinak.......a co to v tuto chvíli řeí?
at odpoví jakoliv, bude to bolet stejně.
Není tady
Recept? To by zřejmě bylo na Nobelovku. Doporučení, to jo: přetrpět si ten největí průser a pak začít přemýlet nad vztahem, neupínat se k nereálným nadějím, připustit, e se můe stát i to, e manel odejde.
Můe Jaevik napsat, co čeká konkrétního ty od návtěvy poradny?
Upravil(a) Majklovna (17. 7. 2010 21:50)
Není tady
je u ní na návtěvě, ale mám to brát, e jde za kamarádkou. Spát s ní nebude, je odhodlaný vydret....
ted bvdlí s milenkou( teda občas jetě tvrdí e bydlí na chatě) a semnou má sex...
Píp... píp... píp... tak jsem si ulevila, abych zůstala za slunou holku , protoe tohle ve mně fakt budí váně...
Holky, vy si fakt myslíte, e TOHLE vám je přitáhne zpátky domů? Hezky pečovat, hrát si na astnou rodinku a jetě mu podret, kdy si zamane? Jako by se nic nestalo?
Hele, kdy má enáč milenku (a e je mívají, o tom ádná), tak pokud totálně nezblbne, jak se píe vedle, tak dělá vechno proto, aby to na něj doma neprasklo - ne, e to vybleje na enuku a "holka, poraď si, jak umí, mně to takhle vyhovuje". Jo, vy se tejráte, omlouváte to spokojeností dětí (to mi taky ně"C"o připomíná ), erete jim jejich kecy... obzvlá ty o poradně jsou výivný, kdy chlapec dobře ví, e ádnej manelskej poradce vám direktivně neařídí zůstat spolu nebo jít ode sebe - ale jako omluvenka dobrý - "vdy ani v poradně nám nepomohli" (a u rozvodovýho soudu to taky dobře vypadá, e jako udělal vechno pro udrení manelství, ale skutečně to nejde dál).
Není tady
jaevik napsal(a):
Máte recept, jak udret manelství, rodinu, jak se odmilovává manel od milenky, kdy o toho chlapa i potom vem jetě stojíte?
co to je?
jak chce dokázat, aby se někdo odmiloval???
moná zvládne, aby si udrela manelství, ale určitě ne, aby se na povel odmiloval, přestal na dotyčnou myslet.....
Není tady
Recept ne, ale ví co mi kdysi řekl manel? Nebude to přesný, taky u je to dávno, ale něco jako v tom smyslu e mě miluje tolik, e chce abych byla astná a jestli to nebude s ním tak se nic neděje. Tehdá jsem to nechápala, dneska mi to příjde naprosto skvělý.
Není tady
Něco podobného mi řekl manel na té dovolené. Teď to ale chápat nechci. Jetě chci věřit.
Není tady
jaevik napsal(a):
Něco podobného mi řekl manel na té dovolené. Teď to ale chápat nechci. Jetě chci věřit.
Otoč si tu větu, miluje ho tolik e chce a dopřeje mu aby byl astný i kdy to nebude s Tebou?
Není tady
Věřit je někdy straně málo.
Není tady