6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jaevik vis ono je mozne, ze kdyz opravdu vydrzis tak ho milenka nakopne a on opravdu zustane s tebou a detmi, ale bude si te potom vazit??? to jsem si opakovala porad dokola kdyz jsem ho vyhodila, ano vim jake je to s kdyz mas deticky, ja mam sestilete a dvoumesicni, zustala jsem sama uz v tehu, takze sama na ultrazvuky, doktory, porod, sestinedeli...... vim o cem mluvim, je to tezke ale tezsi by pro me bylo koukat jak si kazdy den znovu a znovu uziva zakazaneho ovoce... trpela bych, kdybych se s nim rano vyspala a vecer by sel za ni......,
Není tady
Angelika Ptala jsem se ho, jestli si dokáe představit jetě ivot se mnou. Řekl mi, e jo, ale počká do poradny. Nechce si do smrti vyčítat, e třeba zůstane ve vztahu, ve kterém bude neastný, protoe neuměl změnit svůj ivot.
Není tady
jaevik napsal(a):
Solkla, srandu si nedělám. Bohuel. Za mně se stydět nemusí, kadý, a se zodpovídá za svá jednání. Nikomu neubliuji. Co bys dělala ty? Má děti? Co kdy je to jen uklouznutí a opravdu si uvědomí, e udělal chybu? Chová se ke mně hezky, pomáhá mi s dětmi i domácností, vechno zatím funguje a na to, co u víte. Kdy mu dám nů na krk - já nebo ona, bojím se, aby neodeel. Jsem slaboch, přiznávám. Ta naděje, e se prober, mi teď dává sílu, ale bere mi ji pomylení, e k ní chodí, by jen si popovídat.
odejít můe i tak.
kde je řečeno, e se "probere"? a za jak dlouho? a co vechno tomu bude muset obětovat?
Není tady
jaevik napsal(a):
Angelika Ptala jsem se ho, jestli si dokáe představit jetě ivot se mnou. Řekl mi, e jo, ale počká do poradny. Nechce si do smrti vyčítat, e třeba zůstane ve vztahu, ve kterém bude neastný, protoe neuměl změnit svůj ivot.
prosím tě, co je to za blábol?
kdo mu to zaručí? a tobě?
Není tady
a tomu ma ta jeho manzelka verit kdyz nehodla milenku prestat navstevovat nejak mi to co povidal nejde dohromady s tim co dela
Není tady
jaevik, vechny tvé příspěvky jsou pořád jen on, on, on, on...já se ptám, kde jsi ty? Co chce ty? Jeho řeči jsou moc pěkné výmluvy a ty mu je batí....je od něj pěkné, "e má jetě anci".... tohle jsou dostihové závody, nebo co?
a tomu, e si k ní chodí kadý den jen povídat, určitě nevěří, viď? Proč si tedy "nepovídají" jen po telefonu???
Je to pěkné kvítko, ten tvůj manel.
Není tady
ps: a raději bych s ním začala pouívat i kondom.
Není tady
Jaevik co by on delal kdyby to bylo obracene a ty mela milence???? taky by to takhle resil???
Není tady
Co chci? Chci manela a otce svých dětí zase zpátky. Ale nevím, jak to udělat. Přiznal se mi k tomu, e miluje jinou a e se chce rozejít. S tím jsem samozřejmě nesouhlasila. Bohuel jsem se ve dozvěděla před odjezdem z krásné dovolené přes jeho nesouhlas. Byl divný a já udeřila kladívkem na hlavičku. Měli jsme před sebou 2000 km autem, k tomu tropická vedra, psychické vyčerpení, aby děti nic nepoznaly. A po příjezdu kolaps. Přehodnotil situaci a zavedl STATUS QUO. Říká, e mě má rád i děti, ale s ní mu je hezky. Proto k ní chodí obden na návtěvu a uloí děti. Nechce o ní přijít, ne nám poradí v poradně. Vím, jsem ta závislejí a kadá normální enská by chlapa, který ji řekne, e miluje jinou, vyhodila. Klidně mě odsuďte, já chtěla poradit.
Není tady
ja te vubec neodsuzuju chapu te a vim o cem mluvis, ale snaz se pochopit to ze kdyby to tak bylo uz by k ni nesel, on to pouze zlegalizoval a v poradne mu rozhodne nereknu nechte milenku byt mate rodinu.
Není tady
Angelika, ale on u byl rozhodnutý. Chtěl mi to říct po návratu z dovolené asbalit si kufry. Bohue nebo bohudík mi vypovědělo slubu tělo a on zůstal, přistoupil na poradnu. To u je dost velká změna od toho, co měl původně v plánu. Já stále věřím, e je jen zaláskovaný a zaslepený. Myslím, e ke mně pořád něco cítí. Boe, doufám, e to není soucit!
Není tady
jaevik napsal(a):
Co chci? Chci manela a otce svých dětí zase zpátky. Ale nevím, jak to udělat. Přiznal se mi k tomu, e miluje jinou a e se chce rozejít. S tím jsem samozřejmě nesouhlasila. Bohuel jsem se ve dozvěděla před odjezdem z krásné dovolené přes jeho nesouhlas. Byl divný a já udeřila kladívkem na hlavičku. Měli jsme před sebou 2000 km autem, k tomu tropická vedra, psychické vyčerpení, aby děti nic nepoznaly. A po příjezdu kolaps. Přehodnotil situaci a zavedl STATUS QUO. Říká, e mě má rád i děti, ale s ní mu je hezky. Proto k ní chodí obden na návtěvu a uloí děti. Nechce o ní přijít, ne nám poradí v poradně. Vím, jsem ta závislejí a kadá normální enská by chlapa, který ji řekne, e miluje jinou, vyhodila. Klidně mě odsuďte, já chtěla poradit.
a kdy neporadí?
nevím, proč ste se oba na tu poradnu tak upnuly. tam vám pomůou jen v připadě, e OBA chcete být spolu a OBA pro to udělate co budete moct.
ale NEROZHODNOU za vás a nedají vám JISTOTU , které řeení je lepí.
Není tady
jaevik napsal(a):
Angelika, ale on u byl rozhodnutý. Chtěl mi to říct po návratu z dovolené asbalit si kufry. Bohue nebo bohudík mi vypovědělo slubu tělo a on zůstal, přistoupil na poradnu. To u je dost velká změna od toho, co měl původně v plánu. Já stále věřím, e je jen zaláskovaný a zaslepený. Myslím, e ke mně pořád něco cítí. Boe, doufám, e to není soucit!
a tohle ti stačí?
e zůstal ze soucitu? z pocitu odpovědnosti? z pocitu viny?
no tom chce stavět? a vydrí to?
Není tady
11angelika napsal(a):
Sokla ja napsala O ZIVOT myslim tim nemoce atd.....
Sem to nějak patně přečetla Angeliko, omlouvám se.
Jinak Jaeviku, děti mám a stejně nechápu... ale to Ty v hloubi dui ví, e tímhle si ho neudrí /postel, kolaps, poradna/. Nechci Tě zraňovat, jen si to zkus otočit. Co by řekl manel kdyby jsi mu oznámila e miluje někoho jinýho? Co myslí e by udělal?
Není tady
sandra napsal(a):
ps: a raději bych s ním začala pouívat i kondom.
souhlasím.
Není tady
Jaevik a jak dlouho ji ma? a jak te napadlo se po tak krasne dovolene ze ma milenku??????????
Není tady
Nezeptala jsem se, jestli má milenku, ptala jsem se ho, proč změnil své chování, co se děje. Jestli něco kvůli práci. A kdy mi řekl, e mi to řekne a se vrátíme, tak mi to docvaklo. Lezlo to z něj jak s chlupaté deky, e u se mnou není astný a e mi nechtěl udělat krásnou dovolenou... Přesně neví kdy to začlo, je manaerem a ona jeho kolegyně. Take se vídají v práci. Tančili spolu na vánočním večírku a někdy tento rok to začlo. Pravda je, e doma ubývalo vřelosti, přibývalo sluebních cest... Ve jsem přisuzovala náročné práci.
Není tady
a tomu jsi verila nevi kdy to zacalo???? on u toho nebyl ? od prosince to uz je dost dlouho
Není tady
Chtěla jsem vám napsat, e jsem částečně překonala svou zbabělost a zeptala jsem se ho, jestli mu mám sbalit kufr. Znejistěl a řekl mi, e to není nutné. Pak ale dodal, jestli to chci já a já vyměkla a řekla, e ne.Jevidět, e váhá. Já opravdu věřím, e je ten stav jen dočasný a vzpamatuje se. Doma má zázemí, podporu, lásku, děti... S ní chce začít od samého začátku? Vychovávat cizí dítě a doma nechat vlastní? Tomu nevěřím.
Není tady
ja tomu taky neverila a uz vubec ne ze odejde od nenarozeneho sveho ditete a stara se o cizi
Není tady
Píu, e v prosinci spolu tančili, ne e spolu spali. Začíná to flirtováním... Řekl mi, e někdy tento rok, e si to přesně nepamatuje. To u je fuk, co bylo, já u to nevrátím. Teď se soustředím na to, co bude.
Není tady
jaeviku - nikdo za něj jeho problémy nevyřeí. A jeho nic nedonutí paralelní vztahy vyřeit, pokud nedostane jasně najevo, e takhle tedy ne. V pořádku je, e nechce vztah ukončit, má ho ráda, ale v pořádku není pokud oba dva pokračujetev provozu, sexu a ostatních věcech, jako by se vlastně nic nedělo... ono se děje... i kdy si to ty třeba nepřeje..
Není tady
jaevik napsal(a):
Chtěla jsem vám napsat, e jsem částečně překonala svou zbabělost a zeptala jsem se ho, jestli mu mám sbalit kufr. Znejistěl a řekl mi, e to není nutné. Pak ale dodal, jestli to chci já a já vyměkla a řekla, e ne.Jevidět, e váhá. Já opravdu věřím, e je ten stav jen dočasný a vzpamatuje se. Doma má zázemí, podporu, lásku, děti... S ní chce začít od samého začátku? Vychovávat cizí dítě a doma nechat vlastní? Tomu nevěřím.
a má na to, vydret tenhle stav třeba několik měsíců? bez jistoty, e s tebou zůstane a jí opustí?
Není tady
je to týden a pro tebe je nepředstavitelné čekat 11dní do poradny, kterou vidí jako spásu.
ne se mana jakokoliv rozhodne...můe trvet opravdu několik měsíců. a bude to čím dál horí.
váně má na to to přeít a zvládnout, kdy sama píe, e po jeho přiznání ses zhroutila??
Není tady