6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
11angelika napsal(a):
takze jsem takova ze myslim jen na sebe??? tak to myslis??? rekla bych spis ze se casto zbytecne sebelituju
no třeba by stačilo si připustit, kdy tvůj názor na něco souvisí s tebou a kdy s dětma.
třeba (prosímtě JEN přiklad):
řikala jsi, e je ti nepřijemný, e milenka se mazlí s tvým dítětem , protoe nechce , aby mělo v hlavě gulá atd (napamatuju si přesně znění).
přiznat sama v sobě a pro sebe (fakt to nemusí nikdo vědět), e je to protoe se bojí, e by jí mohlo mít dítě radi, protoe jsi na ní natvaná, e ona je s tvým manelem místo tebe, e na ní árlí....a já nevím co jetě.
kdy si přizná vlastní důvody , můe začit s nimi pracovat a odbourávatje. kdy se bude schovávat za nic neříkající a zavádějící nazory a důvody nemusí se pohnout dál.
prostě sama sobě nelhat.
Není tady
jedine na co jsem prisla ze kdyz mi pise nebo ho posloucham tak je to same JA musim resit tohle, Ja bych s timhle potreboval pomoc JA JA JA, ale co ty s detma ho vubec nebere, jak to zvladam ja, jestli maji deti vsechno co potrebuji atd...
Vdy si hrajete oba stejně. Kdybych to otočila, uslyíme "kdy mi píe nebo ji poslouchám tak je to samé JÁ musím zvládat, JÁ se musím starat jestli mají děti vechno, co potřebují, JÁ a děti, JÁ JÁ JÁ... ale e musím řeit tohle, s tímhle bych potřeboval pomoc atd., to ji vůbec nebere..."
Není tady
11angelika napsal(a):
Angeliko, nebuď z toho smutná, není důleité, co jsi kdy UDĚLALA, ale jak se na to dovede podívat, zda nezaujatě, s nadhledem, dovede to příjmout a tedy to TEĎ změnit, UDĚLAT to jinak.
Minulost můe ovlivňovat tvoji přítomnost jen tehdy, pokud v ní zatvrzele ulpívá a nebo si ji vyčítá. Jakmile ji ale přijme se vím vudy, můe to vdycky změnit a tak změnit přítomnost i budoucnost, protoe to, co ije dnes, bude v nějaké podobě ít i zítra
Není tady
Pan diky, vsechno jsem si tak malovala, ze nas ma tatinek rad, ze bude mit starsi dite sourozence, ze si budeme vsichni uzivat... behem chvilky to bylo vsechno pryc
Není tady
Právě proto, e sis to MLOVALA...podlehla jsi svým iluzím a svým přáním, opustila jsi realitu.
Tak se do ní rychle vra. Ona sice není tak ideální, za to je pravdivá. A nikdy není pozdě vechno napravit a přání si předevím SVÝM vlastním přičiněním splnit. Čím k sobě bude upřímnějí, tím spí se najde někdo, kdo ti s tím rád pomůe
A jetě doplním: já si myslím, e vás tatínek má rád, jen se k vám jaksi neumí a taky nemůe dostat..... Tak to zase vzdal a el snadnějí cestou. Nezlob se za to na něj, dělá co můe a umí stejně jako ty.
Upravil(a) Pandorraa (22. 7. 2010 14:08)
Není tady
PAN TO NECHAPU JAK SE K NAM NEMUZE DOSTAT???? JAK JSI PRISLA NA TO ZE NAS MA RAD???
Není tady
11angelika napsal(a):
PAN TO NECHAPU JAK SE K NAM NEMUZE DOSTAT???? JAK JSI PRISLA NA TO ZE NAS MA RAD???
NEUMÍ a NEMUE podža mňa znamená to, e on mono aj stojí o deti, o vzah k nim a o sluný vzah k tebe, ale práve preto, e vie, e čosi poondil a netuí, ako si nájs K TEBE znovu cestu, mono tápe... Keby ste mu boli úplne ukradnutí, tak sa u neozýva, zmení adresu, telefón, mail a čus-bus. Tento pán ete asi stojí aspoň o taký-taký vzah, ale asi o iný, ne by si si predstavovala ty... a na tom obaja (vlastne vetci) stroskotávate. Alebo je moné aj to, e sám nevie, čo chce, a to je potom len rumec...
Není tady
majkafa napsal(a):
jaevik napsal(a):
Angeliko a vyhovuje ten stav i enám? Já si nedokáu představit, e bych se o něj měla dělit, ale vykopnout ho neumím. Zatím se o něj nedobrovolně dělím. Jsme spolu u 16 let, zaili jsme toho u hodně a i potom, co mi provedl, ho pořád miluji. Teď jsem ho přistihla, jak s ní komunikuje přes ICQ. Co můu dělat? Kdy budu dělat scény, odejde definitivně a já zůstanu sama se 2 malýma dětma. Tím, e přistoupil na tu poradnu, věřím, e ho tam proberou a pomůou nám oběma.
NO A CO, e zůstane sama se dvěmi malými dětmi? Btw vae děti u tak malé nejsou. Lepí skončit to dříve, ne kdy budou v pubertě. Nesou to pak daleko hůř.
Mně osobně je můj vnitřní klid přednějí, ne nevěrný manel, kdy mě jeho nevěra ničí. Přijde mi, e manelská poradna je pro tebe kouzelný pojem. Abys nebyla zklamaná. Tam vám nepomůou. Dokud si nebudete chtít nejdříve pomoct vy sami. Tam nemávají čarovným proutkem.
Raději nechá ze sebe dělat hadr, hlavně aby TI neodeel.
Jó, Majkafo, to nikdo nevíme dopředu, co pomůe, a psát "no a co e zůstane se dvěma dětma..." hned mue vykopnout- to povauju za nerozum.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Přemýlím, co bych dělala já,kdybych chtěla oslnit svého partnera..
Rozhodně bych se nesníila k hádkám a čekání na pohlazení. Vzpomněla bych si na dobu,kdy se mi dvořil a dělal své kohoutí tanečky kolem MĚ. Co na mě miloval, jaké mé chování mu imponovalo. Rozhodně by to nebyla noční tlumená hádka o kvalitách naeho nynějího souití. Nala bych si čas na prozkoumání svého atníku, svého volného času, SVÝCH aktivit-abych si nepřipadala jak pesan ebronící se svěenýma uima u dveří na páníčkův pohled.
Děti - zdá se , e to není otec opoutějící děti,co je pro mě známka dobrého chlapa- bych mu klidně nechala i na návtěvy u paní Druhé. Prostě bych začala hledat to, co mě dělá mnou. Nehledala bych srovnání s NÍ a nato abych mu dávala důvod prchat od jedné k druhé a zpátky. To je prostě schíza- čekat na nějakou poradnu, kde se stejně dozvíte, e pro obnovení musíte máknout oba a pro rozchod bez děsuplných scén taky.....
Kadý psycholog vám řekne, e nic neznechutí milenku (popř.neukončí vtah) jako to, e mu dáte své děti sebou k milence (na odpoledne, na víkend, na prázdniny...). Je třeba to ale udělat tak, aby jste děti připravily u dopředu a pak jen oznámili vichni tatínkovi jako hotovou věc s tím, e děti se u těí...nemůe couvnout. Milence se to nelíbí a manel zjistí, jak je jeho milenka nemoná a netolerantní k jeho(!!!)dětem
Není tady
Zuzi, souhlas. Jo, mně milenka mého mue a skutečnost, e si s ním pořídila dítě, paradoxně nějak posílila. Drb se rychle rozkřiknul, kolem mě se začali točit chlapi, kteří zavětřili anci u "zlomené" enské. No a protoe mám spoustu přátel, pořád jsem někde ve společnosti. Doma mám starostlivého, chápavého, hodného mue, který se snaí, abych mu jednou odpustila, no a já mu moná jednou odpustím. Ale to není v mé moci. ivot je příli krátký na to, abych ho trávila doma s vlhkým kapesníkem a bědovala, co se mi to stalo. Protoe v mém ivotě jsem nejdůleitějí zase jenom já. Pa a hezký den, Petra
Není tady