Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#251 20. 7. 2010 13:35

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Re: Jsem ted milenka mého manžela!

tak to byl dobrej ze odesel ja ho zadala nekolikrat a ptala se a nic se nedelo

Není tady

#252 20. 7. 2010 14:00

sisina
♥♥♥♥---

11angelika napsal(a):

tak to byl dobrej ze odesel ja ho zadala nekolikrat a ptala se a nic se nedelo

Také nechtěl odejít když jsme to řešili po prvé, minulý rok, ale po třech dnech mého naléhání, protože se s ní stále scházel i když mě půl roku tvrdil, že to s ní ukončil se nechal přesvědčit.Nechtěl odejít, nechtěl, vůbec se mu ani ve snu nezdálo, že budu chtít, aby odešel, když jsem tak o něj bojovala před pár měsíci.
Apelovala jsem na své zdraví, že nemůžu v tomhle stresu žít, aby mě dal možnost se s tím srovnat, když bude doma, že to nedokážu,domluvila jsem i to, že může jít k jeho rodičům, aby věděl, že ho nepošlou spět za mnou. Tak šel ale za 14 dnů mě přemluvil a že už ví, kde je jeho místo, že ji nechce, že má už jasno. Uvěřila jsem, necjtěl se rozvádět samozřejmě. Chtěla jsem věřit. Pár měsíců, tak 3 byly fajn, přesvědčilo mě to, že mám být klidná a znovu důvěřovat. Uběhlo dalšího půl roku a dověděla jsem se, že se s ní zase začal scházet a dokonce, když jsem už poznala zase jeho změnu v chování ke mě, k dětem jsem se zeptala, jestli někoho zase nemá.Nenapadlo mě, že je zase s ní, myslela jsem, že má jinou.Tak se přiznal a že ho k ní tahne srdce. Tak jsem hop opět požádala o to aby odešel, ale myslela jsem to totálně vážně a už definitivně. On si myslel, že to bude jako rok před tím, pár dnů mimo a pak mě ukecá.Až zjistil , že jsem mu poslala po 14ti dnech zbytek jeho věcí, trak se naštval a začal dělat naschvály. Za měsíc změnil taktiku a pláče že mu chybím, miluje mě atd.. Je to velký herec, s ní mu to neklape a chtěl by zase klídek jako dřív, doma po mém boku, časem bokovka. Ale takhle ať si žije s jinou.Já už nechci.Stálo mě to dost slz i doufání, že se změní. Ale jedna věc je jasná, že dokud si nenajde jinou, bude žít s touhle, protože sám být neumí.Jinak nevidím důvod, proč s ní je, když mi píše, jak je strašný život po jejím boku. Co chtěl, to má. Já už ho nechci, radši budu sama.

Není tady

#253 20. 7. 2010 14:04

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jaky je rozdil ho vyhodit a nechat ho odejit
Nechat odejít ho můžeš i tehdy, kdy spolu budete stále ještě sdílet střechu nad hlavou (někdy i stůl a lože, ale to sakra těžký). Odcházet se nemusí jen fyzicky...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#254 20. 7. 2010 15:16

11angelika
♥♥♥♥---
Web

sisina jsi fakt dobra, kolik mas deti?

Není tady

#255 20. 7. 2010 17:27

agewa
♥♥♥♥♥♥-

11angelika napsal(a):

jaevik co se stalo, ze to bylo naposledy???

agewa precetla jsem si hlavne vsechny TVOJE reakce, at napisu co napisu, vsechno je tak jak rikas TY, domnivala jsem se, ze tady to je o pokecani, nazorech a ne dokazovani a preni, mezi radky ctu ne ne ne delas to spatne, vsechno je spatne ty jsi spatna, dobre tak jsem a nechame toho.

děvče, chápeš to špatně. tím samým jsem si prošla(dokonce dvakrát) takže vím , jak ti je. jýá se ti snažím ukázat, kde děláš chybu, otázky ti dávám proto, aby sis na něodpověděla ty sama. kdyby sis dokázala jednou sednout , v klidu a přečetla svoje odpovědi, abys viděla bolest a zlost , co kolem sebe metáš. abys upřímě jen sama sobě řekla, co cítíš a jak a s tím pracovala.

Není tady

#256 20. 7. 2010 18:48

majkafa
Host

angeliko, proč čteš mezi řádky? To, co tam není? Čti to, co ti lidé píši a nedělej si domněnky. Nebuď vztahovačná.

#257 20. 7. 2010 19:01

sisina
♥♥♥♥---

11angelika napsal(a):

sisina jsi fakt dobra, kolik mas deti?

Mám 3 děti.

Není tady

#258 20. 7. 2010 19:21

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

jaeviku:

tak co mě z tohoto čtení přišlo jako první na ránu je ten fakt, že OBA máte Plzáka několkrát přečteného - takže nezlob se, ale sice on ho může mít xkrát přečteného, ale usadila se mu v hlavě jediná věc - ZATLOUKAT, ZATLOUKAT A ZATLOUKAT - no a ty mu to "žereš" s prominutím. Božínku, ty mu fakt věříš, že s ní nebude spát, do té doby, dokud nebudete mít poradnu za sebou? A pak jako už jo? A další věc - on ti řekne, že to s tebou "ještě zkusí" - jako, jestli budeš svolná ke věšemu, co si umane..?.... a uvidí, co se dozví v poradně? A co se tam asi dozví? Že má jít za mielnkou, nebo má zůstat doma? I kdyby mu doporučil onen pán(paní) v poradně, že už kvůli rodině a dětem by měl zůstat, že třeba to prvnotní zamilování (1-2 roky) přejdou a spadnou růžové brýle a bla bla.....ty bys takového chlapa vedle sebe "bezmozka" chtěla? Takového, co sám neví, co chce?
Ale důležité je, co chceš ty? Pokud ti takovéto soužití vyhovuje, buď si v tom - však si silná, před dětma se nehroutíš... ty se budeš raději užírat vnitřně potají. Kde jsou tvé hranice? Co si ještě k tobě všechno dovolí, nebo co mu vlastně dovolíš?

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#259 20. 7. 2010 19:55

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Sisina to mas muj obdiv a jak to zvladas se 3 detma??????

Majkafa a agewa holky diky mate pravdu

Není tady

#260 21. 7. 2010 13:17

sisina
♥♥♥♥---

11angelika napsal(a):

Sisina to mas muj obdiv a jak to zvladas se 3 detma??????

Majkafa a agewa holky diky mate pravdu

Zvládám to celkem dobře. Bez nich bych to nezvládla. Jsou moje opora, miláčci, radost, samozřejmě i starost, ten nejstarší zlobí, ale není to tak hrozné, znám horší případy:D
Od té doby, co je manža pryč, tak se vztahy dětí ke mě velmi zlepšily, moc se jich to dotýkalo, co se doma dělo, i když jsem myslela, že to řešíme v klidu.
Musí se to zorganizovat, ti starší pomáhají s hlídáním prcka, když jsem v práci a jde to. Jsme taková sehraná parta. Starší děti jsou rádi, že je manža pryč a nechtějí ho spět a malý se s ním stýká pravidelně, ale vůbec o něm nemluví, takže si myslím, že je to doma v klidu, bez stresu a ponižování.Je to lepší tak, jak je to nyní.Přestala jsem také o sobě tak moc pochybovat a už se nějak cítím líp. Jde to i bez chlapa a až nyní po těch pár měsících, co jsem sama bez něho, zjišťuji, že je to lepší, nikdo mě netrápí a ten strach z toho, že mě opustí , už ani nevím,  proč jsem ho měla. Je mi bez něj dobře, opravdu ten stres opadl a jsem v klidu. Trvalo to tak 2 měsíce, než jsem to všechno strávila, odchod, změna práce, organizace chodu rodiny, ale stálo to za to.To víš, plakala jsem, byla jsem na dně,litovala se, ale musela jsem to už nějak vyřešit. POstavit se tomu čelem. Už bych nikdy nikomu nedovolila, aby se mnou takhle manipuloval a trápil mě, jako můj muž.

Drž se holka a časem uvidíš, že není tak božský, jak jsi myslela. Já to také dlouho nechápala, že je jinný, než jsem ho viděla v mých očích. Ani jsem netušila, s kým ty roky žiju. Byl pro mě princ a on toho jen zneužíval.

Není tady

#261 21. 7. 2010 14:07

11angelika
♥♥♥♥---
Web

a jak je mas stare??

Není tady

#262 21. 7. 2010 14:08

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Sisino promin uz jsem to nasla na druhem vlaknu......

Není tady

#263 21. 7. 2010 15:25

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

11angelika napsal(a):

Pan jaky je rozdil ho vyhodit a nechat ho odejit, to on zatim nehodla ???

Velký.
Třeba ten, že vyhazuješ se vztekem, zlobou a nenávistí, plná emocí a pomstychtivosti, naprosto neschopná další komunikace. A taky většinou vyhazuješ ze SPOLEČNÉHO domova.
Celá se třeseš.
Propouštíš s láskou, smířená se stavem věcí, vědoma si svého podílu na tom, co se děje, tedy objektivní a otevřená další komunikaci - nápravě toho, co se stalo.
Jsi naprosto klidná.

Vyhazov je agrese, propuštění je usmíření a přijetí.

Propustit můžeš i toho, kdo nechce odejít - dáš mu prostě svobodnou volbu, propustíš ho z dosahu své energie. Bez toho konečně ani skutečné fyziké propuštění fungovat nemůže.
Můžeš stokrát druhému říkat, že ho propouštíš, ale pokud se ti při tom chvěje hlas, skrýváš slzy a celá se třeseš, jen hlupák ti to uvěří....

Propuštění je akt smíření se sama se sebou.
Vyhození je agrese namířená nejen proti vyhozenému, ale i proti sobě. Nevěřím nikomu, kdo mi tvrdí, že když partnera "vyrazil", tak se mu ulevilo. Prd a vořech! Ženy v takové situaci prokouří a prochodí noc, nespí a pořád si v hlavě přehrávají, jak je ten mizera zneužil a co teď budou dělat. Obvykle si pak honem rychle někoho najdou, protože se nejsou schopny postarat smy o sebe.
Fyzicky se to dá zvládnout, časem se situace uklidní, ale stačí jen připopmínka toho všeho, třebas jen cizí PODOBNÝ příběh a tlak zase nebezpečně stoupá stolt Máš to v těle pořád, no jako časovanou bombu: tik tak tik tak tik tak....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#264 21. 7. 2010 15:29

11angelika
♥♥♥♥---
Web

jeee to je dobry Pan ja jsem ho tedy vyrazila tak dobre uz se stalo tak jak ted ten vztek ze sebe dostanu porad??????,

Není tady

#265 21. 7. 2010 15:37

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

11angelika napsal(a):

jeee to je dobry Pan ja jsem ho tedy vyrazila tak dobre uz se stalo tak jak ted ten vztek ze sebe dostanu porad??????,

Jednoduše - prostě si ho přiznej, příjmi, že je tvůj, že je tvojí součástí a nech ho projevit se, hezky si ho prohlédni.
Až ho budeš blíž zkoumat, možná ti dojde, co ti ten tvůj vztek vlastne chce říci a TO je pak to, s čím musíš pracovat - tvoje vlastní mindráky, omyly a všechno to, co ti někdo o tobě nakukal nebo to, co ty sama sis na sebe "přetáhla" odjinud.
Prostě si udělej pořádek sma v sobě. A buď k sobě upřímná, pak tě žádný odsudek někoho jiného nepřekvapí a budeš vědět, že to nemluví o tobě, ale o sobě stolt

Není tady

#266 21. 7. 2010 15:45

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Pan to je hezky ale me to nejak nejde asi nevim kde zacit, nejvic me ten vztek popadne, kdyz se objevi neco na co je potreba chlap

Není tady

#267 21. 7. 2010 16:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

11angelika napsal(a):

Pan to je hezky ale me to nejak nejde asi nevim kde zacit, nejvic me ten vztek popadne, kdyz se objevi neco na co je potreba chlap

Aha..něco v tom smyslu: já chudák, kdyby tu ten mizera byl, tak bych to nemusela řešit?
Víš, ono je těžké takhle po písmenkách někoho "vést" přes ty jeho zrádné močály. Opravdu nejlepší je jít do toho s nějakým dobrým terapeutem a nějak se neomezovat, prostě tu na.ranou čarodějnici,kterou v sobě máš, vypustit ven. Jinak ji nezkrotíš a vlídná, přitažlivá a moudrá čarodějka z ní nikdy nebude stolt A mohla by být, to si piš wink

Není tady

#268 21. 7. 2010 16:10

11angelika
♥♥♥♥---
Web

jo presne neco v tomhle smyslu, akorad to cele nechapu, protoze ikdyz byl s nama stejne jsem takove veci resila ja, nedava mi to logiku, na terapii nemam s dvema malymi detmi moc casu

Není tady

#269 21. 7. 2010 16:12

11angelika
♥♥♥♥---
Web

jedine na co jsem prisla ze kdyz mi pise nebo ho posloucham tak je to same JA  musim resit tohle, Ja bych s timhle potreboval pomoc JA JA JA, ale co ty s detma ho vubec nebere, jak to zvladam ja, jestli maji deti vsechno co potrebuji atd.

Není tady

#270 21. 7. 2010 16:17

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

11angelika napsal(a):

jedine na co jsem prisla ze kdyz mi pise nebo ho posloucham tak je to same JA  musim resit tohle, Ja bych s timhle potreboval pomoc JA JA JA, ale co ty s detma ho vubec nebere, jak to zvladam ja, jestli maji deti vsechno co potrebuji atd.

Nenapadlo tě někdy při těhle "přesmyčkách", že se vlastně díváš do zrcadla? On ti jenom ukazuje, jaká jsi ty sama.... To není nic proti ničemu, to je přece fajn, protože když se na to zaměříš, můžeěš to změnit stolt

A nevykládej, že se dvěma dětma nemáš čas sama na sebe. Ono: jaký si to uděláš, takový to máš, prostě platí.

Není tady

#271 21. 7. 2010 16:19

11angelika
♥♥♥♥---
Web

takze jsem takova ze myslim jen na sebe??? tak to myslis??? rekla bych spis ze se casto zbytecne sebelituju

Není tady

#272 21. 7. 2010 17:14

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

11angelika napsal(a):

takze jsem takova ze myslim jen na sebe??? tak to myslis??? rekla bych spis ze se casto zbytecne sebelituju

A co se na to zkusit podívat tak, že tyhle dvě věci jsou často úzce propojeny: litovat se může především ten, kdo mylsí hlavně sám na sebe, protože věci nejsou vždy tzak, jak on sám by chtěl, aby byly... ty přece nejlíp víš, co potřebují tvé děti, dokonce líp než ony, takže i když chce starší dítě být s otcem, ty v tom vidíš ohrožení SEBE sama - ostatní to nevidí jako ty, tudíž jsou proti tobě a je tedy důvod k tomu se litovat....

Myslet sám na sebe není apriori žádná špatná věc, naopak. Kdo upozadňuje sám sebe a myslí jen na ty druhé, dělá stejnouo chybu jako ten, kdo myslí jen sám na sebe a na druhé nemyslí vůbec. Říkám STEJNOU, protože je to jako když se uzavře kruh, je to STEJNÉ.
Takže všeho moc škodí a ve všem je potřeba najít rovnováhu.

Není tady

#273 21. 7. 2010 17:18

haluad
♥------

Ageliko myslím že Pan nemyslí, že myslíš jen na sebe.Máš tu zlost od začátku co odešel? vždyt už je to dlouho musí tě to hrozně ničit.Určitě to vše zvládneš. A co mu dát děti na hlídání v době kdy by jsi měla mít sezení s terapeutem:)

Pandorro když manžel odešel, bylo mi to líto neměla jsem zlost, ale bolelo to ,ale po nějaký době jsme úlevu zaznamela v tom že neřeším kdy přijede, jestli ten výtah co slyším jestli je on. Nebo jsem přestal řešit jestli byl s milenkou a nebo nebyl? Pro mě to fakt úleva byla. I ted mi chybí je mi to líto, ale přijde mi divný že jsem zatím nepocítila tu zlobu. Přijde to ještě?
Jinak mě zas dneska píše od rána sms, abych za ním přišla do kanceláře, jestli může přijet za mnou domů, co dělám  atd. Občas mu nějak tajemně na sms odpovím, trochu si s ním pohrávám. Ví te co mě došlo, že tyhle nálety začaly, když malá odejla na prázdniny a jsme sama doma.Přijde mi, že nemá přehled kde jsem a mám vlastně volno a on neví co dělám atd. Jdu si pro plavky a jedu se koupat. Zatím pa

Není tady

#274 21. 7. 2010 17:31

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haluad,
pokud odejde partner, který pro tebe představuje stres, úleva jistě příjde. Bylo to totiž jeho vlastní rozhodnutím, není v tom žádná tvá energie, ani negativní, ani pozitivní, takže se s tím časem vyrovnáš. Pokud ho ale v afektu vyhodíš, energii zablokuješ. To je pak něco jiného, energie neplyne a ty v tom uvízněš, dokud se to neodblokuje. A k tomu je obvykle potřeba přijmutí, odpuštění, propuštění všech zápo*ných energií - vzteků, křivd, zloby...

Není tady

#275 21. 7. 2010 18:22

majkafa
Host

angeliko, Pan, děkuji vám. hjarta

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí