6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Co se stalo? Škaredě jsme se pohádali. Vyjela jsem já. Řekl, že bude nejlepší, když odejdel hned, že ty scény nebude dál snášet, že to jenom protahujem. Do toho se vrátily děti a odešla jsem já, ale jen si s kamarádkou vyvětrat hlavu. Svěřila jsem se nevyrtuální kamarádce, která nás zná a byla taky v šoku. Když jsem přišla domů, děti byly po večeři, vykoupané, nádobí umyté... Když děti uložil, řekl, že teď půjde ven on, protože jdu zítra na zákrok se zubama a budu ho potřebovat. Jak ohleduplné. Teď je na cestě za ní. Upocený, ve starém triku. Řekl, že se vrátí jako obvykle a že sní spát nebude. Tak jsem zas tam, kde jsem byla. Kamarádka mi radí, abych s dětmi odjela na prázdniny a vrátila se až na tu poradnu, jinak se zase stane, že se neovládnu a nahraju tím jeho milence.
Není tady
Omlouvám se za tu hrubku, všimla jsem si toho až po odeslání. virtuální
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Milé píšící- od začátku na tohle vlákno nakukuju. Nemůžu se absolutně vcítit do těch,které se dobrovolně dělí(a´t už milenka-nebo manželka,která o milence ví) . A poslední příspěvek jaevik mi prostě nedochází..
Ptát se na plné zuby? Nedotýkat se (( nevtěrkovat).?...
Nechápu,kde jste milenka i ty Jaevik nechaly sebevědomí a co od takového přebíhače očekáváte. On si v tom lebedí, udržuje v "tónině" obě, je obletován , chlácholen a kdykoliv se mu zamane připuštěn do lože co:
S odpuštěním- copak je to jediný majitel pindíka na světě?
Chraň Bůh -nemyslete si , že vás odsuzuju- jen fakt absolutně NECHÁPU , CO vám takový vztah nabízí neodolatelného , že v tom dobrovolně pokračujete.
Pro mě by bylo logičtější,kdbyste se s milenkou spojily, koply pán do gatí a našly si na společném mejdanu parťáky, kteří ve vás uvidí střed vesmíru a ne jen jednu z čekatelek na sex a na pohlazení....
Na tenhle příspěvek budu také reagovat. Můj manža asi po 2měsících po opuštění rodiny ke společnému bydlení k milence mě začal vypisovat jak je mu smutno,jak udělal chybu,jak mu chybím, že mě miluje.Dokonce po synovi vzkazoval, že chce s náma zase bydlet. Já s ním komunikovala jen @.Psala jsem mu, že co chtěl to má, tak by měl být šťastný a že mu už nemůžu věřit.Že rodina není pionýrský tábor, aby si z něj odjel kdy chce. Ještě to na mě skoušel i den před soudem o výživné.Jak je nešťastný, jak se s milenkou nedá žít, že se jen hádají, že to asi dlouho klapat nebude.A že se na mě těší, že mě alespoň u soudu uvidí.A pak po těchto sladkých větách, u soudu na mě vybalil špínu,byl arogantní, nesouhlasil s žádnou dohodou, tak nám to odročili. Takže ty jeho zoufalé věty plné lásky byla jen hra, jako vždy, když mě tvrdil, jak s milenkou(když se mnou bydlel) nespí, že se jen tak někdy pozdraví, že ji nesnáší a že je blbá, na to prej přišel taky. Vypadá to že jsou ti chlapi dost podobní. Udělala jsem si o tom takový obrázek, že by se chtěl vrátit,protože cítí, že ho slečna nechá a kdo by se o něj staral. A protože jsem na to nepřistoupila, což on vůbec nechápe, tak začíná pomsta a bnaschvály z jeho strany.
S jeho milenkou bych se nespojila, protože mi dělala dost peklo i osobně, ale vidím už nyní s odstupem že není takový pan "božský" jak jsem si léta myslela a trpělivě čekala až se s ní rozejde.. Potom jsem věřila, že to udělal a stejně lhal a scházeli se spolu dál. Bohužel to zase prasklo,jinak si myslím že si to pěkně užíval, já se snažila doma, ona zase jinde. Byl spokojený. Teť už mu není tak dobře.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Sisi- a je ti líp nebo hůř? Samozřejmě přeji to prvé....
Je mi super. Všechno čeho jsem se bála vůbec nepřišlo. Zjistila jsem, že se jeho odchodem nic v mém životě nezměnilo, jen ze mě spadl ten stres, jestli mi zase lže nebo kde byl atd. Nikdo tady nenadává dětem, nemusím vyvařovat jako dříve, pro páníčka. Prostě jsem svobodná, ani jsem si neuvědomovala, že jsem byla ve vězení a ještě jsem měla pocit, dříve, že to tak má být, že je to správně.
Vše ze mě spadlo, ani mě moc nebude vadit, když mě manža obere u rozvodu, už začíná vystrkovat růžky.To předvedl u soudu. Ale nějak mě to ani nerozhodilo. Když mě náhodou potká, tak se mu klepe hlas, je úplně ve stresu, hodně zhubl. Já jsem zcela klidná, usmívám se, přibrala jsem pár kilo, konečně mám i prsa (svoje). Jsem spokojená. Mám i nápadníka, je příjemný,rozvedený o pár let starší. Pozorný.
Manža mě psal, že se to dověděl a že na mě žárlí. Tak to už je dost komické.
Škoda jen toho času, co jsem se musela hroutit a měla šílené deprese, ale asi jsem to musela prožít. Ale AD ještě beru, takže i to pomáhá. Ale ten muž, kterého jsem tak milovala už tu není, někde zmizel, je pryč, už je to jen otec mého dítěte a chlap, kterému nevěřím jedinnou větu, co řekne.
Mám se moc dobře. Ale doufám, že bude ještě líp.
Není tady
Sisi, jsi statečná. A je fajn, že už jsi vpoho. Já jsem momentálně na ta AD zralá, protože pořád věřím a doufám. Vždycky to nějak dopadne.
Není tady
solkla napsal(a):
Hele víš co jsem se Zuzi777a přistihla? A že bych to od sebe nečekala! Že tady křičím, sakra, kde je Zklamaná, ta má aspoň "koule"...
já jsem tady, ale tohle vlákno jsem ještě neměla ČEST přečíst....takže klídek, jen co to dočtu (mrkla jsem jen na konec a hle, je po mě sháňka), naklušu v plné parádě...
ps. asi až zítra, ještě musím do kovárny zkrátit řetěz
Není tady
A to je to čemu nerozumím, proč když už je sní proč chce si užívat sex semnou, proč se nechce rozvádět.
To máš tak - jednak by pánové chtěli dámy pokud možno obě, případně i tři, čtyři... (MUDr. Plzák požívá kouzelný termín "zharémovat ), jednak je to fenomén "kačer" (Pepíček si s ním hrát už nechce, ale běda, jak mu na něj někdo šáhne - je to JEHO kačer). A taky v tom hraje roli jejich určitá "pohodlnost", či jak to nazvat. Oni si totiž někteří chodí domů od milenky odpočinout - podobně jako lev salonů ve společnosti perlí, srší vtipem a vůbec je neodolatelný na pohled i na poslech... načež dorazí domů, sundá kvádro a kravatu, vklouzne do pohodlných pantoflí a trika a uloží se na kanape do svýho ďolíčku...
Není tady
haluad napsal(a):
A to je to čemu nerozumím, proč když už je sní proč chce si užívat sex semnou, proč se nechce rozvádět. Na to jsme se tu snažila najít nějaký vysvětlení nějaký podněty aby jsem si to srovnala v sobě.
Hlavně si, Haluad, nedělej iluze a nestav vzdušné zámky a naděje...když to napíšu ošklivě, proč by si neužíval? Má možnost....Víš, my ženy řešíme vztahové věci, někdy pořád dokola, ale muži jsou přímočařejší a za tím, že se s tebou vyspí, se myslím neskrývá nic jiného. Jestli ti to milování dělá dobře a bereš to tak jako on (což asi ne), nic proti. Jestli to ale děláš pro závan naděje, pro udržení pocitu jeho vazby k tobě, nebo možná jako satisfakci směrem k milence, pak seber všechno sebevědomí a odstřihni ho. Posbírej svou hrdost a zvedni hlavu.
Není tady
jaevik,
ten tvůj muž je docela sympatický chlápek, nedivím se, že o něj nechceš přijít, divím se, že děláš všechno proto, aby se tak stalo
Není tady
Pandorraa A co mám podle tebe dělat, abych o něj nepřišla? Vyhodit ho, aby se třeba vrátil? Když jsi 12 dní v šíleném stresu, nejíš, nespíš, nervy ti ujedou a k hádce stejně dojde. Dnes jsem to řešila tak, že jsem spala v obyváku a omezila jsem s ním komunikaci. Když jsem si ráno pustila počítač, zjistil, že jsem online, tak mi psal na ICQ. Domluvil si termín poradny. Já jdu 28.7. a on 2.8. Co bys dělala ty?
Není tady
Jaevik potrebujes byt v poho kvuli detem, nejis nespis jak dlouho to chces vydrzet???? vis co mas udelat? vyhodit ho.
Není tady
Hele Jaeviku čteš to tady nebo si z nás děláš srandu??? Zatím pokračuješ tak, že odejde na 100 pro, jen to zatím nevidíš.
A teď bych se začala chovat hlavně jako máma a táta, Vaše děti mají prázdniny a vy dva jim to dost chutně zpříjemňujete.... a neříkej že nic nevidí a nevědí. Začni přemýšlet taky na někým jiným než nad sebou.
Není tady
Jako máma a táta se chováme! Děti skutečně nic netuší. Ani jedna konfrontace neproběhla před dětmi. Děti byly celý minulý týden na příměstském táboře, takže jsem byla doma sama a manžel v práci. Jen v pondělí měl manžel ještě dovolenou. Teď jsem s nimi doma, ale před nimi se nehroutím, nejsem padlá na hlavu. Fungujeme normálně, ale to jsem už psala. Když jsem si minulý týden odpoledne přivážela děti z tábora, chodili jsme celá rodina na koupaliště. Děti byly v sobotu dost unavené (moře, hned na to tábor), tak jsme si udělali odpočinkovou sobotu a v neděli rodinný výlet. Teď jim zase přijdou vzácné hračky, se kterými si už 3 týdny nehrály, protože nebyly doma...
Není tady
Mě se vyviňovat nemusíš, já Ti prostě nevěřím, děti s váma jedou 2000 km autem z dovolený, Ty pak zkolabuješ, odcházíš pryč, pak jde on, spala jsi v obyváku.... a oni nic nepoznaj?
To moje děti poznaj podle toho jak řeknu "ahoj" jaká je nálada. No jak říkám mě nemusíš přesvědčovat
Není tady
Věř si čemu chceš. Zkolabovala jsem v noci - neví to, odešla jsem včera na procházku s tetou, kterou znají, za hodinu jsem byla doma. V obyváku jsem spala, ale děti to neví, protože se vzbudily až v půl deváté...
Není tady
Jaevik-To byste museli mít děti s hooodně velkou emoční plochostí aby si nevšimly zesinalé mámy a duší nepřítomného táty.....
K čemu ti jsou vyčtená moudra z knih,když je stejně přetváříš podle toho, co si myslíš ty?
V KAŽDÉ takové publikaci najdeš , že utajit manželskou krizi před dětmi je stejně pravděpodobné jako utajit otevřenou zlomeninu !!!!
Prober se a začni se buď chovat tak aby ten tvůj chlap pocítil , že v tobě ztrácí ženu svého života nebo ho pusť k té druhé a neztrácej svůj i jeho čas... Vždyť to je jak kolovrátek.... celých těch x stran zpět...
Není tady
jaevik, deti ikdyz presdstiras tak to proste citi, citi jak je na tom jejich mama co je nosila v brisku a pak se o ne stara...
Není tady
jaevik napsal(a):
Pandorraa A co mám podle tebe dělat, abych o něj nepřišla? Vyhodit ho, aby se třeba vrátil? Když jsi 12 dní v šíleném stresu, nejíš, nespíš, nervy ti ujedou a k hádce stejně dojde. Dnes jsem to řešila tak, že jsem spala v obyváku a omezila jsem s ním komunikaci. Když jsem si ráno pustila počítač, zjistil, že jsem online, tak mi psal na ICQ. Domluvil si termín poradny. Já jdu 28.7. a on 2.8. Co bys dělala ty?
Nevyhodila bych ho.
Nechala bych ho odejít, PROPUSTILA bych ho a nedržela se ho zuby nehty, hledala bych sama sebe, vlastní důstojnost
A taky bych nepodceňovala vlastní děti
Upravil(a) Pandorraa (20. 7. 2010 12:48)
Není tady
Potvrzuju, co píšou holky - mě se rodiče rozvedli, když mi bylo 15. Snažili se nás svých problémů uchránit, abchom "nic nevěděli", ale to dusno doma bylo poslední rok hrozné.
Rozvod rodičů byl pro mě sice v jistém slova smyslu ztráta zázemí, domova, ale také obrovská úleva: Úleva od toho nesnesitelného dusna, co se dalo snad i krájet. I když rodiče se ze všech sil snažili tvářit "normálně".
Přemýšlím, co bych dělala já,kdybych chtěla oslnit svého partnera..
Rozhodně bych se nesnížila k hádkám a čekání na pohlazení. Vzpomněla bych si na dobu,kdy se mi dvořil a dělal své kohoutí tanečky kolem MĚ. Co na mě miloval, jaké mé chování mu imponovalo. Rozhodně by to nebyla noční tlumená hádka o kvalitách našeho nynějšího soužití. Našla bych si čas na prozkoumání svého šatníku, svého volného času, SVÝCH aktivit-abych si nepřipadala jak pesan žebronící se svěšenýma ušima u dveří na páníčkův pohled.
Děti - zdá se , že to není otec opouštějící děti,což je pro mě známka dobrého chlapa- bych mu klidně nechala i na návštěvy u paní Druhé. Prostě bych začala hledat to, co mě dělá mnou. Nehledala bych srovnání s NÍ a natož abych mu dávala důvod prchat od jedné k druhé a zpátky. To je prostě schíza- čekat na nějakou poradnu, kde se stejně dozvíte, že pro obnovení musíte máknout oba a pro rozchod bez děsuplných scén taky.....
Není tady
A co mám podle tebe dělat, abych o něj nepřišla?... Když jsi 12 dní v šíleném stresu, nejíš, nespíš, nervy ti ujedou a k hádce stejně dojde. Dnes jsem to řešila tak, že jsem spala v obyváku a omezila jsem s ním komunikaci... Jako máma a táta se chováme! Děti skutečně nic netuší.
Jako rodiče se nechováte a věř, že děti přinejmenším tuší, že je něco hodně špatně. Blbý je, že si to můžou převrátit tak, že je to z nějakého důvodu kvůli nim.
Jinak to vidím tak, že naopak děláš všechno proto, abys o něj přišla. Ten chlap musí bejt zmatenej jak beruška, protože vysíláš naprosto nedešifrovatelné signály - večer se s ním vyspíš, dokonce si to pochvaluješ a ráno na něj vystartuješ a omlouváš to stresem.
Víš, on i stres se dá zvládnout (mohla sis nechat něco napsat) - aspoň do tý doby, než absolvujete tu poradnu.
Není tady
Pan jaky je rozdil ho vyhodit a nechat ho odejit, to on zatim nehodla ???
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Jaevik-To byste museli mít děti s hooodně velkou emoční plochostí aby si nevšimly zesinalé mámy a duší nepřítomného táty.....
K čemu ti jsou vyčtená moudra z knih,když je stejně přetváříš podle toho, co si myslíš ty?
V KAŽDÉ takové publikaci najdeš , že utajit manželskou krizi před dětmi je stejně pravděpodobné jako utajit otevřenou zlomeninu !!!!
Prober se a začni se buď chovat tak aby ten tvůj chlap pocítil , že v tobě ztrácí ženu svého života nebo ho pusť k té druhé a neztrácej svůj i jeho čas... Vždyť to je jak kolovrátek.... celých těch x stran zpět...
Já jen za sebe,jak to bylo u nás.Moje děti o milence věděli dřív než já. Ten nejmladší,protože viděl tátu, jak se na procházce líbá s tetou a ten nejstarší slyšel telefonát manžela jak toká s milenkou. Ani jeden mi to neřekli hned, ale až mi to slečna oznámila sama.Drželi to v sobě, protože věděli, že by mě to položilo na kolena.
Upravil(a) sisina (20. 7. 2010 13:30)
Není tady
11angelika napsal(a):
Pan jaky je rozdil ho vyhodit a nechat ho odejit, to on zatim nehodla ???
myslím, že velký. Já manžovi řekla, že ho moc moc prosím, aby se od nás odstěhoval, že se takhle vedle něho utrápím a pokud mě má jen trochu rád, aby to udělal hned, že každý další den po jeho boku je pro mě velmi zraňující, protože ho miluji a těžce se mi dýchá ,když vím, že myslí a chodí za jinou. Asi trochu i z trucú řekl, že tak jo , vzal si klíče od auta a odešel k rodičům. Byl tam pár dní a už bydlel se slečnou v podnájmu.Párkrát se stavil pro své věci, když jsem byla v práci. Potom sice naříkal, jak mu to s ní neklape a jak mě miluje, že udělal blbost. Ale už má smůlu. Nechci ho.
A bydlí s ní dál, takže zas tak nešťastný asi nebude. Jen to na mě zase hraje.
Upravil(a) sisina (20. 7. 2010 13:28)
Není tady