6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky.Nevím jak začít. Manel před 3,5měsíci od nás odeel.(máme 5letou dceru). Za jak dlouho se to srovná, e nebudu chtít aby se vrátil?I kdy si to moc přeju, aby se vrátil mám ho straně moc ráda, myslíte e je nějaká ance e se vrátí, co pro to udělat? Jeho postoj k tomu je asi takovej. Rozvádět se nechce, prý to řekl i milence. Snubní prstýnek nosí pořád.Před týdnem mě začal uhánět ohledně sexu(u jsme si 3x za týden milovali), pozval mě na oběd,ale na druhou starnu tvrdí e neví jetsli se vrátí, e ted ije jinak, e na něj nemám čekat.....
U mě bylo trochu líp, ted jsem do toho zas nějak spadla, vím e jsem blbá e jsme s ním měla sex, ale i já ho chtěla. Proč má chut mít semnou sex, kdy má doma ted milenku kterou chtěl pro keterou nás opustil? Moc prosím o radu jak to nějak zvládnout? Dojdu do fáze e u ho nebudu chtít? kdy? Vím , e je to asi hodně zmatený, ale i já jsme z toho hrozně zmatená.
Není tady
Ahoj - nejsi milenka svého manela. Jsi jeho manelka a tvůj mu si krásně uívá mnohoenství, protoe ty mu to trpí. A dělá to pro to, e si myslí, e ho tak vrátí k sobě. U tu pár podobných případů bylo. A dokud to bude dělat, bude z toho zmatená :-)
Není tady
Salen no přijde mi e jsme ted spí milenka ne manelka, u milenky toti ted bydlí a já jsem to tajný.Nedělám to je proto e ho tím chci získat zpět v tomhle jsme si dobře rozumněly a je pravda e vím jak na mě.
Zmatená jsme proto jsme sem psla pro radu, občas tu něco čtu a myslím e hodně pomáháte a nsíte s esprávně nasměrovat.
Asi byc se měla smířit stím , e se nevrátí, ale nějak mi to nejde.
Není tady
ahojky jsem v tom taky. Musim potvrdit to, co rika Salen - uziva si mnohozenstvi. Ja jsem taky tajna :-) U me to probiha tak, ze dokud jsme spolu "nelaskovali", tak jsem popravde byla dost nesebevedoma, preci jen, pocit, ze odesel, kvuli "lepsi" (relativne, ted vim, ze lepsi opravdu neni, jen ta nova, neokoukana...) to se sebevedomim poradne zamava. Takze ja si tim trosku zvedla sebevedomi. Pak mi totalne spadly ruzove bryle. Cim dele to trva, tim mam od neho vetsi odstup, odcizuje se mi, je to zvlastni, ale u me to opravdu tak funguje. Dokud se mi nevratil do naruce, tak jsem mela spis pocit, ze odjel na delsi dobu. Pokud mel nejakou sanci na navrat, tak ted uz ne. Vim, ze pokud je tohle schopny delat sve nove lasce, v dobe kdy by mel mit oci jen pro ni... tak co s takovym exemplarem? S radosti ponecham v peci one druhe... jen ji ho obcas oprasim :-) kdyz jsem si ho "vychovala" :-)
Není tady
Zkus si srovnat v hlavě, co tohle vědomí dává tobě - nemysli si, e tímhle milenka padne na kolena, nepadne. A pokud je trochu chytrá, tak zjistí, e chlap si chce uít pohodlí - neshody s mnelkou - up jinam, neshody s milenkou? Návrat k manelce. Popřemýlej, komu tahle situace slouí, vyhovuje. Kdy zjistí , co to dává tobě, co ti to bere snadněji najde řeení a vyrovnání se s tím vím.
Není tady
Bamboo tohle co jsi napsala si říkám taky:Kdy to můe udělat jí, kvůli který od nás odeel, mohl by to pak zas dělat mě.
Proč kdy chce mnohoenství proč si nenajde někoho neokoukanýho? Proč zas já, mně zná?
Bamboo a jak je to dlouho co od tebe odeel? Jak dlouho mu dělá jakoby milenku?
Mně sex s ním baví, ale nechci být jen hračka, kdy si vzpomene si pohrát. A určitě v tom mám i city!
Není tady
haluad napsal(a):
Bamboo tohle co jsi napsala si říkám taky:Kdy to můe udělat jí, kvůli který od nás odeel, mohl by to pak zas dělat mě.
Proč kdy chce mnohoenství proč si nenajde někoho neokoukanýho? Proč zas já, mně zná?Bamboo a jak je to dlouho co od tebe odeel? Jak dlouho mu dělá jakoby milenku?
Mně sex s ním baví, ale nechci být jen hračka, kdy si vzpomene si pohrát. A určitě v tom mám i city!
právě proto e tě zná...nemusí se snait, jde na jisto.
I kdy si to moc přeju, aby se vrátil mám ho straně moc ráda, myslíte e je nějaká ance e se vrátí, co pro to udělat
Nedělám to je proto e ho tím chci získat zpět
měla by ses alespon rozhodnout, co je vlastně pravda, co cítí a chce. pak teprve můe přemýlet o tom, jak toho dosáhnout.
Není tady
Ahoj hollky, já jsem na tom podobně a taky nevím, jak z toho. Rozdíl je v tom, e k milence natrvalo zatím neodeel. Ale před týdnem byl pevně rozhodnut, e od nás (děti 6 a 10 let) odejde. Zkolabovala jsem, tělo totálně selhalo, bylo to na záchranku. To ho asi dost vzalo a situaci přehodnotil. Nicméně je u nás, ale obden dochází k ní, prý jen na návtěvu. Máme domluvenou manelskou poradnu, ale ta je a za 11 dní (nekonečné). Do té doby prý s ní spát nebude, ale musí ji vidět, protoe ji miluje a je mu s ní hezky. Nikdo nic neví, děti jsme měli včera u rodičů, pouila jsem enské zbraně - nové sexy prádlo, aty, večeře, pak kino. Večeři jsme přeskočili, protoe kdy mě viděl, tak... Ráno znovu milování a pak mi sdělí, e večer jde zase za ní. Je to hrozný, připadám si teď jako jeho milenka a ne manelka. Manelství chci zachránit, proto se u nás zatím nic nezměnilo ve fungování domácnosti. Vím, e mě rád, ale teď má bohuel pocit, e ji miluje.
Není tady
Ahoj holky vim,ze asi nejsem ta prava ktera vam muze radit a uz se bojim neco napsat aby mi nekdo zase nenadaval,ale mam 4 kamaradky, taky to takhle zacalo, ele muzum prave tento stav zacal vyhovovat a nemeli duvod se rozdodnout definitivne, u jedne to tak trva dokoce uz 5 let....
Není tady
Angeliko a vyhovuje ten stav i enám? Já si nedokáu představit, e bych se o něj měla dělit, ale vykopnout ho neumím. Zatím se o něj nedobrovolně dělím. Jsme spolu u 16 let, zaili jsme toho u hodně a i potom, co mi provedl, ho pořád miluji. Teď jsem ho přistihla, jak s ní komunikuje přes ICQ. Co můu dělat? Kdy budu dělat scény, odejde definitivně a já zůstanu sama se 2 malýma dětma. Tím, e přistoupil na tu poradnu, věřím, e ho tam proberou a pomůou nám oběma.
Není tady
jaevik napsal(a):
Angeliko a vyhovuje ten stav i enám? Já si nedokáu představit, e bych se o něj měla dělit, ale vykopnout ho neumím. Zatím se o něj nedobrovolně dělím. Jsme spolu u 16 let, zaili jsme toho u hodně a i potom, co mi provedl, ho pořád miluji. Teď jsem ho přistihla, jak s ní komunikuje přes ICQ. Co můu dělat? Kdy budu dělat scény, odejde definitivně a já zůstanu sama se 2 malýma dětma. Tím, e přistoupil na tu poradnu, věřím, e ho tam proberou a pomůou nám oběma.
NO A CO, e zůstane sama se dvěmi malými dětmi? Btw vae děti u tak malé nejsou. Lepí skončit to dříve, ne kdy budou v pubertě. Nesou to pak daleko hůř.
Mně osobně je můj vnitřní klid přednějí, ne nevěrný manel, kdy mě jeho nevěra ničí. Přijde mi, e manelská poradna je pro tebe kouzelný pojem. Abys nebyla zklamaná. Tam vám nepomůou. Dokud si nebudete chtít nejdříve pomoct vy sami. Tam nemávají čarovným proutkem.
Raději nechá ze sebe dělat hadr, hlavně aby TI neodeel.
Upravil(a) majkafa (17. 7. 2010 13:44)
Jaevik - samozrejme ze jim to nevyhovuje, nechteji ho ztratit, ale chlap to ma asi tak, ze vidi, ze mu to prochazi a ze o sobe vite, nemusi ani nic skryvat tak co by to resil, tim, ze to podstupovaly si chlapa neudrzely, jen jedna dostala od psych. radu, cim driv ho vyhodite tim driv se vam vrati, kdyz to budete delat takhle bude to nekonecne a nikde neni napsano ze nakonec se ji vzda, samozrejme ze to ze se nevrati se stat muze, ale to nestoji ten chlap za to a asi o rodinu moc nestoji, ja jsem si taky uzila sve, ale vsichni me tady odsoudily a jeste se mi dostalo nadavek.
Není tady
Majkafa ma pravdu, ja jsem taky zustala sama tehotna s malym ditetem, ale nemela bych na to zit tak ze budu premyslet jestli u ni uz byl nebo k ni teprve pujde....
Není tady
taky jsme spolu byli 16 let mame krasne zdrave dve deti, tezko se clovek smiruje ze je to pryc, jen me nekdy napadne jak to muze kousat ta jeho, jak si ho vazi, kdyz odejde od tehule s malym ditetem to uz chce fakt zaludek.....
Není tady
jaevik napsal(a):
??
Není tady
jaevik napsal(a):
jak proberou? kdy nebude chtít, tak ani poradna nepomůe.
a počítá i s variantou, e pomocí té poradny se můe rozhodnout pro tu druhou?
Není tady
v poradne jsem taky byla ale oni tam neradi tak proberou problemy rozhodnout co dal musis stejne sama
Není tady
Agewa. Upřímně řečeno, tu druhou variantu si nepřipoutím. Stavím si asi vzduné zámky, ale ta naděje mi teď umoňuje, abych dál fungovala. Pět dní jsem brala nějaké hnusny na uklidnění, zhubla jsem 4 kg, totálně mám rozhozený metabolismus. Manel mi řekl, e anci mám, ale nic mi nebude slibovat. Čeká, a si nás kadého nestranně vyslechnou a posoudí, jestli má smysl vztah zachraňovat. V případě, e ho přesvědčí, vztah s milenkou utne. Milenka je starí, teď se podruhé rozvádí, jedno dítě má dospělé a doma jedno estileté.
Není tady
bamboo napsal(a):
ahojky jsem v tom taky. Musim potvrdit to, co rika Salen - uziva si mnohozenstvi. Ja jsem taky tajna :-) U me to probiha tak, ze dokud jsme spolu "nelaskovali", tak jsem popravde byla dost nesebevedoma, preci jen, pocit, ze odesel, kvuli "lepsi" (relativne, ted vim, ze lepsi opravdu neni, jen ta nova, neokoukana...) to se sebevedomim poradne zamava. Takze ja si tim trosku zvedla sebevedomi. Pak mi totalne spadly ruzove bryle. Cim dele to trva, tim mam od neho vetsi odstup, odcizuje se mi, je to zvlastni, ale u me to opravdu tak funguje. Dokud se mi nevratil do naruce, tak jsem mela spis pocit, ze odjel na delsi dobu. Pokud mel nejakou sanci na navrat, tak ted uz ne. Vim, ze pokud je tohle schopny delat sve nove lasce, v dobe kdy by mel mit oci jen pro ni... tak co s takovym exemplarem? S radosti ponecham v peci one druhe... jen ji ho obcas oprasim :-) kdyz jsem si ho "vychovala" :-)
čím sis zvedla sebevědomí ? tím, e "podrí" (omlouvám se za ten výraz) svému ex, kterej odeel za jinou ? e mu dělá matraci dál, přes to, e pro něj nejsi dost dobrá, aby s tebou dál il ? nerozumím tomu. já bych si přiapdala jako ten nejposlednějí hadr. neváila bych si sama sebe. fakt si neumím představit, e něco takovýho by mi mělo zvednout sebevědomí. ty nemá hrdost ?
Není tady
jaevik napsal(a):
Agewa. Upřímně řečeno, tu druhou variantu si nepřipoutím. Stavím si asi vzduné zámky, ale ta naděje mi teď umoňuje, abych dál fungovala. Pět dní jsem brala nějaké hnusny na uklidnění, zhubla jsem 4 kg, totálně mám rozhozený metabolismus. Manel mi řekl, e anci mám, ale nic mi nebude slibovat. Čeká, a si nás kadého nestranně vyslechnou a posoudí, jestli má smysl vztah zachraňovat. V případě, e ho přesvědčí, vztah s milenkou utne. Milenka je starí, teď se podruhé rozvádí, jedno dítě má dospělé a doma jedno estileté.
Hele e si dělá srandu?? Hlavně, e má pořád jetě anci...
Někdy se stydím za to co si vechno enský nechaj líbit.
Upravil(a) solkla (17. 7. 2010 15:29)
Není tady
Sokla to si asi srandu nedela....to uz je o zivot...
Není tady
Ne Angeliko, to není ivot, to je nedostatek sebevědomí a závislost a jetě spousta dalích věcí, ale ivot fakt vypadá jinak
Není tady
Sokla ja napsala O ZIVOT myslim tim nemoce atd.....
Není tady
jaevik napsal(a):
jak posoudí? řeknou vám...tak OK budte spolu, vyjde vám to?
jak ho přesvědčí??
tak mám pocit, e ani jeden z vás rozhodně neví co chce a tím pádem se v tom budete hodně dlouho patlat, protoe rozhodnout a nějak reagovat musí jeden z vás a to za vás ádná poradna neudělá.on toti člověk je "ikulka" , slyí jen to co chce a reaguje jen na to co chce.
Není tady
Solkla, srandu si nedělám. Bohuel. Za mně se stydět nemusí, kadý, a se zodpovídá za svá jednání. Nikomu neubliuji. Co bys dělala ty? Má děti? Co kdy je to jen uklouznutí a opravdu si uvědomí, e udělal chybu? Chová se ke mně hezky, pomáhá mi s dětmi i domácností, vechno zatím funguje a na to, co u víte. Kdy mu dám nů na krk - já nebo ona, bojím se, aby neodeel. Jsem slaboch, přiznávám. Ta naděje, e se prober, mi teď dává sílu, ale bere mi ji pomylení, e k ní chodí, by jen si popovídat.
Není tady