Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 7. 2010 19:36

haluad
♥------

Jsem ted milenka mého manžela!

Holky.Nevím jak začít. Manžel před 3,5měsíci od nás odešel.(máme 5letou dceru). Za jak dlouho se to srovná, že nebudu chtít aby se vrátil?I když si to moc přeju, aby se vrátil mám ho strašně moc ráda, myslíte že je nějaká šance že se vrátí, co pro to udělat? Jeho postoj k tomu je asi takovej. Rozvádět se nechce, prý to řekl i milence. Snubní prstýnek nosí pořád.Před týdnem mě začal uhánět ohledně sexu(už jsme si 3x za týden milovali), pozval mě na oběd,ale na druhou starnu tvrdí že neví jetsli se vrátí, že ted žije jinak, že na něj nemám čekat.....
Už mě bylo trochu líp, ted jsem do toho zas nějak spadla, vím že jsem blbá že jsme s ním měla sex, ale i já ho chtěla. Proč má chut mít semnou sex, když má doma ted milenku kterou chtěl pro keterou nás opustil? Moc prosím o radu jak to nějak zvládnout? Dojdu do fáze že už ho nebudu chtít? kdy? Vím , že je to asi hodně zmatený, ale i já jsme z toho hrozně zmatená.

Není tady

#2 16. 7. 2010 21:17

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jsem ted milenka mého manžela!

Ahoj - nejsi milenka svého manžela. Jsi jeho manželka a tvůj muž si krásně užívá mnohoženství, protože ty mu to trpíš. A dělᚠto pro to, že si myslíš, že ho tak vrát횠 k sobě. Už tu pár podobných případů bylo. A dokud to budeš dělat, budeš z toho zmatená :-)

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#3 16. 7. 2010 21:23

haluad
♥------

Salen no přijde mi že jsme ted spíš milenka než manželka, u milenky totiž ted bydlí a já jsem to tajný.Nedělám to je proto že ho tím chci získat zpět v tomhle jsme si dobře rozumněly a je pravda že vím jak na mě.
Zmatená jsme proto jsme sem psla pro radu, občas tu něco čtu a myslím že hodně pomáháte  a nsžíte s esprávně nasměrovat.
Asi byc se měla smířit  stím , že se nevrátí, ale nějak mi to nejde.

Není tady

#4 16. 7. 2010 21:43

bamboo
♥------

ahojky jsem v tom taky. Musim potvrdit to, co rika Salen - uziva si mnohozenstvi. Ja jsem taky tajna :-)  U me to probiha tak, ze dokud jsme spolu "nelaskovali", tak jsem popravde byla dost nesebevedoma,  preci jen, pocit, ze odesel, kvuli "lepsi" (relativne, ted vim, ze lepsi opravdu neni, jen ta nova, neokoukana...) to se sebevedomim poradne zamava. Takze ja si tim trosku zvedla sebevedomi. Pak mi totalne spadly ruzove bryle. Cim dele to trva, tim mam od neho vetsi odstup, odcizuje se mi, je to zvlastni, ale u me to opravdu tak funguje. Dokud se mi nevratil do naruce, tak jsem mela spis pocit, ze odjel na delsi dobu. Pokud mel nejakou sanci na navrat, tak ted uz ne. Vim, ze pokud je tohle schopny delat sve nove lasce, v dobe kdy by mel mit oci jen pro ni... tak co s takovym exemplarem? S radosti ponecham v peci one druhe... jen ji ho obcas oprasim :-)  kdyz jsem si ho "vychovala" :-)

Není tady

#5 16. 7. 2010 21:47

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Zkus si srovnat v hlavě, co tohle vědomí dává tobě -  nemysli si, že tímhle milenka padne na kolena, nepadne. A pokud je trochu chytrá, tak zjistí, že chlap si chce uít pohodlí - neshody s mnželkou - šup jinam, neshody s milenkou? Návrat k manželce. Popřemýšlej, komu tahle situace slouží, vyhovuje. Když zjistíš , co to dává tobě, co ti to bere snadněji najdeš řešení a vyrovnání se  s tím vším.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#6 17. 7. 2010 8:56

haluad
♥------

Bamboo tohle co jsi napsala si říkám taky:Když to může udělat jí, kvůli který od nás odešel, mohl by to pak zas dělat mě.
Proč když chce mnohoženství proč si nenajde někoho neokoukanýho? Proč zas já, mně zná?
Bamboo a jak je to dlouho co od tebe odešel? Jak dlouho mu dělᚠjakoby milenku?
Mně sex s ním baví, ale nechci být jen hračka, když si vzpomene si pohrát. A určitě v tom mám i city!

Není tady

#7 17. 7. 2010 10:10

agewa
♥♥♥♥♥♥-

haluad napsal(a):

Bamboo tohle co jsi napsala si říkám taky:Když to může udělat jí, kvůli který od nás odešel, mohl by to pak zas dělat mě.
Proč když chce mnohoženství proč si nenajde někoho neokoukanýho? Proč zas já, mně zná?Bamboo a jak je to dlouho co od tebe odešel? Jak dlouho mu dělᚠjakoby milenku?
Mně sex s ním baví, ale nechci být jen hračka, když si vzpomene si pohrát. A určitě v tom mám i city!

právě proto že tě zná...nemusí se snažit, jde na jisto.

I když si to moc přeju, aby se vrátil mám ho strašně moc ráda, myslíte že je nějaká šance že se vrátí, co pro to udělat
Nedělám to je proto že ho tím chci získat zpět

měla by ses alespon rozhodnout, co je vlastně pravda, co cítíš a chceš. pak teprve můžeš přemýšlet o tom, jak toho dosáhnout.

Není tady

#8 17. 7. 2010 12:25

jaevik
♥♥-----

Ahoj hollky, já jsem na tom podobně a taky nevím, jak z toho. Rozdíl je v tom, že k milence natrvalo zatím neodešel. Ale před týdnem byl pevně rozhodnut, že od nás (děti 6 a 10 let) odejde. Zkolabovala jsem, tělo totálně selhalo, bylo to na záchranku. To ho asi dost vzalo a situaci přehodnotil. Nicméně je u nás, ale obden dochází k ní, prý jen na návštěvu. Máme domluvenou manželskou poradnu, ale ta je až za 11 dní (nekonečné). Do té doby prý s ní spát nebude, ale musí ji vidět, protože ji miluje a je mu s ní hezky. Nikdo nic neví, děti jsme měli včera u rodičů, použila jsem ženské zbraně - nové sexy prádlo, šaty, večeře, pak kino. Večeři jsme přeskočili, protože když mě viděl, tak...  Ráno znovu milování a pak mi sdělí, že večer jde zase za ní. Je to hrozný, připadám si teď jako jeho milenka a ne manželka. Manželství chci zachránit, proto se u  nás zatím nic nezměnilo ve fungování domácnosti. Vím, že mě rád, ale teď má bohužel pocit, že ji miluje.

Není tady

#9 17. 7. 2010 13:18

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Ahoj holky vim,ze asi nejsem ta prava ktera vam muze radit a uz se bojim neco napsat aby mi nekdo zase nenadaval,ale mam 4 kamaradky, taky to takhle zacalo, ele muzum prave tento stav zacal vyhovovat a nemeli duvod se rozdodnout definitivne, u jedne to tak trva dokoce uz 5 let....

Není tady

#10 17. 7. 2010 13:28

jaevik
♥♥-----

Angeliko a vyhovuje ten stav i ženám? Já si nedokážu představit, že bych se o něj měla dělit, ale vykopnout ho neumím. Zatím se o něj nedobrovolně dělím. Jsme spolu už 16 let, zažili jsme toho už hodně a i potom, co mi provedl, ho pořád miluji. Teď jsem ho přistihla, jak s ní komunikuje přes ICQ. Co můžu dělat? Když budu dělat scény, odejde definitivně a já zůstanu sama se 2 malýma dětma. Tím, že přistoupil na tu poradnu, věřím, že ho tam proberou a pomůžou nám oběma.

Není tady

#11 17. 7. 2010 13:43

majkafa
Host

jaevik napsal(a):

Angeliko a vyhovuje ten stav i ženám? Já si nedokážu představit, že bych se o něj měla dělit, ale vykopnout ho neumím. Zatím se o něj nedobrovolně dělím. Jsme spolu už 16 let, zažili jsme toho už hodně a i potom, co mi provedl, ho pořád miluji. Teď jsem ho přistihla, jak s ní komunikuje přes ICQ. Co můžu dělat? Když budu dělat scény, odejde definitivně a já zůstanu sama se 2 malýma dětma. Tím, že přistoupil na tu poradnu, věřím, že ho tam proberou a pomůžou nám oběma.

NO A CO, že zůstaneš sama se dvěmi malými dětmi? Btw vaše děti už tak malé nejsou. Lepší skončit to dříve, než když budou v pubertě. Nesou to pak daleko hůř.
Mně osobně je můj vnitřní klid přednější, než nevěrný manžel, když mě jeho nevěra ničí. Přijde mi, že manželská poradna je pro tebe kouzelný pojem. Abys nebyla zklamaná. Tam vám nepomůžou. Dokud si nebudete chtít nejdříve pomoct vy sami. Tam nemávají čarovným proutkem.
Raději nechᚠze sebe dělat hadr, hlavně aby TI neodešel. sad

Upravil(a) majkafa (17. 7. 2010 13:44)

#12 17. 7. 2010 13:47

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Jaevik - samozrejme ze jim to nevyhovuje, nechteji ho ztratit, ale chlap to ma asi tak, ze vidi, ze mu to prochazi a ze o sobe vite, nemusi ani nic skryvat tak co by to resil, tim, ze to podstupovaly si chlapa neudrzely, jen jedna dostala od psych. radu, cim driv ho vyhodite tim driv se vam vrati, kdyz to budete delat takhle bude to nekonecne a nikde neni napsano ze nakonec se ji vzda, samozrejme ze to ze se nevrati se stat muze, ale to nestoji ten chlap za to a asi o rodinu moc nestoji, ja jsem si taky uzila sve, ale vsichni me tady odsoudily a jeste se mi dostalo nadavek.

Není tady

#13 17. 7. 2010 13:52

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Majkafa ma pravdu, ja jsem taky zustala sama tehotna s malym ditetem, ale nemela bych na to zit tak ze budu premyslet jestli u ni uz byl nebo k ni teprve pujde....

Není tady

#14 17. 7. 2010 13:57

11angelika
♥♥♥♥---
Web

taky jsme spolu byli 16 let mame krasne zdrave dve deti, tezko se clovek smiruje ze je to pryc, jen me nekdy napadne jak to muze kousat ta jeho, jak si ho vazi, kdyz odejde od tehule s malym ditetem to uz chce fakt zaludek.....

Není tady

#15 17. 7. 2010 14:03

agewa
♥♥♥♥♥♥-

jaevik napsal(a):

??

Není tady

#16 17. 7. 2010 14:04

agewa
♥♥♥♥♥♥-

jaevik napsal(a):

jak proberou? když nebude chtít, tak ani poradna nepomůže.
a počítᚠi s variantou, že pomocí té poradny se může rozhodnout pro tu druhou?

Není tady

#17 17. 7. 2010 14:15

11angelika
♥♥♥♥---
Web

v poradne jsem taky byla ale oni tam neradi tak proberou problemy rozhodnout co dal musis stejne sama

Není tady

#18 17. 7. 2010 14:54

jaevik
♥♥-----

Agewa. Upřímně řečeno, tu druhou variantu si nepřipouštím. Stavím si asi vzdušné zámky, ale ta naděje mi teď umožňuje, abych dál fungovala. Pět dní jsem brala nějaké hnusny na uklidnění, zhubla jsem 4 kg, totálně mám rozhozený metabolismus. Manžel mi řekl, že šanci mám, ale nic mi nebude slibovat. Čeká, až si nás každého nestranně vyslechnou a posoudí, jestli má smysl vztah zachraňovat. V případě, že ho přesvědčí, vztah s milenkou utne. Milenka je starší, teď se podruhé rozvádí, jedno dítě má dospělé a doma jedno šestileté.

Není tady

#19 17. 7. 2010 14:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

bamboo napsal(a):

ahojky jsem v tom taky. Musim potvrdit to, co rika Salen - uziva si mnohozenstvi. Ja jsem taky tajna :-)  U me to probiha tak, ze dokud jsme spolu "nelaskovali", tak jsem popravde byla dost nesebevedoma,  preci jen, pocit, ze odesel, kvuli "lepsi" (relativne, ted vim, ze lepsi opravdu neni, jen ta nova, neokoukana...) to se sebevedomim poradne zamava. Takze ja si tim trosku zvedla sebevedomi. Pak mi totalne spadly ruzove bryle. Cim dele to trva, tim mam od neho vetsi odstup, odcizuje se mi, je to zvlastni, ale u me to opravdu tak funguje. Dokud se mi nevratil do naruce, tak jsem mela spis pocit, ze odjel na delsi dobu. Pokud mel nejakou sanci na navrat, tak ted uz ne. Vim, ze pokud je tohle schopny delat sve nove lasce, v dobe kdy by mel mit oci jen pro ni... tak co s takovym exemplarem? S radosti ponecham v peci one druhe... jen ji ho obcas oprasim :-)  kdyz jsem si ho "vychovala" :-)

va čím sis zvedla sebevědomí ? tím, že "podržíš" (omlouvám se za ten výraz) svému ex, kterej odešel za jinou ? že mu dělᚠmatraci dál, přes to, že pro něj nejsi dost dobrá, aby s tebou dál žil ? nerozumím tomu. já bych si přiapdala jako ten nejposlednější hadr. nevážila bych si sama sebe. fakt si neumím představit, že něco takovýho by mi mělo zvednout sebevědomí. ty nemᚠhrdost ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#20 17. 7. 2010 15:28

solkla
♥♥♥----

jaevik napsal(a):

Agewa. Upřímně řečeno, tu druhou variantu si nepřipouštím. Stavím si asi vzdušné zámky, ale ta naděje mi teď umožňuje, abych dál fungovala. Pět dní jsem brala nějaké hnusny na uklidnění, zhubla jsem 4 kg, totálně mám rozhozený metabolismus. Manžel mi řekl, že šanci mám, ale nic mi nebude slibovat. Čeká, až si nás každého nestranně vyslechnou a posoudí, jestli má smysl vztah zachraňovat. V případě, že ho přesvědčí, vztah s milenkou utne. Milenka je starší, teď se podruhé rozvádí, jedno dítě má dospělé a doma jedno šestileté.

Hele že si dělᚠsrandu?? Hlavně, že mᚠpořád ještě šanci...
Někdy se stydím za to co si všechno ženský nechaj líbit.

Upravil(a) solkla (17. 7. 2010 15:29)

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#21 17. 7. 2010 15:55

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Sokla to si asi srandu nedela....to uz je o zivot...

Není tady

#22 17. 7. 2010 16:01

solkla
♥♥♥----

Ne Angeliko, to není život, to je nedostatek sebevědomí a závislost a ještě spousta dalších věcí, ale život fakt vypadá jinak

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#23 17. 7. 2010 16:03

11angelika
♥♥♥♥---
Web

Sokla ja napsala O ZIVOT myslim tim nemoce atd.....

Není tady

#24 17. 7. 2010 16:03

agewa
♥♥♥♥♥♥-

jaevik napsal(a):

jak posoudí? řeknou vám...tak OK budte spolu, vyjde vám to?
jak ho přesvědčí??
tak mám pocit, že ani jeden z vás rozhodně  neví co chce a tím pádem se v tom budete hodně dlouho patlat, protože rozhodnout a nějak reagovat musí jeden z vás a to za vás žádná poradna neudělá.on totiž člověk je "šikulka" , slyší jen to co chce a reaguje jen na to co chce.

Není tady

#25 17. 7. 2010 16:05

jaevik
♥♥-----

Solkla, srandu si nedělám. Bohužel. Za mně se stydět nemusíš, každý, a se zodpovídá za svá jednání. Nikomu neubližuji. Co bys dělala ty? Mᚠděti? Co když je to jen uklouznutí a opravdu si uvědomí, že udělal chybu? Chová se ke mně hezky, pomáhá mi s dětmi i domácností, všechno zatím funguje až na to, co už víte. Když mu dám nůž na krk - já nebo ona, bojím se, aby neodešel. Jsem slaboch, přiznávám. Ta naděje, že se prober, mi teď dává sílu, ale bere mi ji pomyšlení, že k ní chodí, by jen si popovídat.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí