18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Uzasne a skvele zpravy, brzke zotaveni a radost ze zdrave holcicky.
Není tady
Jůůůů Oliiii, ty u má holčičku na světě no parááááda, tak gratuluji!!!
Krásně nabírejte a můete brzičko dom a do svého klidu a pohodlí Hodně zdravíčka tobě i dceruce!!!
Není tady
Oliii, moc a moc blahopřeji a přeji hodně těstí a zdraví Tobě i miminku!!
Není tady
Jupíí Olíííku posílám obr gratulaci k princezně!!! Jsem moc ráda, e ses konečně dočkala, přeji do ivota jen to nejkrásnějí, plno radosti, těstí a zdraví!!!!! Uij si to holka...moooc!!!
Není tady
Oliii taky moc gratuluji k Magdalénce a ze srdce přeji jen to nejlepí a hlavně zdraví
Není tady
Olii, tak jsi se konečně dočkala..moc gratuluju k vytouené holčičce
Oliiičku, tak ti i já straně moc moc mooooc gratuluju, konečně se ti vrátil ten těký začátek A ti drobeček nosí jen těstí a plno radosti jo a spooustu zdravíčka vám oběma
Není tady
Ahoj Olii, přidávám se také do řady gratulantů
Blahopřeji k narození dceruky, přeji Magdalénce hodně zdravíčka, těstí, radosti a a se jí na světě líbí a jste spokojená rodinka
Není tady
Tak jeste sem: Olii moc gratuluji, po tom vsem... At jevse smutne brzy zapomenutou pod zaplavou stesti a radosti z Magdalenky
Není tady
Jejda..v letnátkách jsem byla gratulovat a tady ne??
Tak jetě jednou gratuluji k dceruce. U jsem koukla na fotky, moooooooooc vám to sluí. Přeji zdraví a radost
Není tady
Olii moc gratuluju k narozeni Magdalenky A jste spolu moc stastni ,cela rodinka
Není tady
Oli, gratuluji ti k Magdalence .
Není tady
Oliii i já mooooc gratuluji k vytouenému miminku a holčičce!
Hoooodně zdravíčka tobě i malé
Není tady