Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 18. 7. 2010 14:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Život s řidičem kamionu..

však nereaguj, nikdo tě nenutí, já chtěla zareagovat, tak jsem zareagovala, od toho je diskuze, jak sama píšeš.
a neboj se, já tu nadsázku pochopila velice dobře. odpvěděla sjem ti tak schválně, když jsi tak afektovaně a ironicky reagovala na to, co jsem ti napsala a ještě se mi snažila něco podsouvat. ty jsi kalupinko mistr manipulace, špinavých her a podpásovek.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#27 18. 7. 2010 14:53

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Ach bože....nemám co dodat.

Jo, jestli mě vidíš tak, nech být, jak to je. Nic s tím neudělám, v Tvém případě by to byla ztráta času. Už svůj názor máš, nech si ho. Netroufla bych si kohokoli zde hodnotit, abych neublížila. PPavlo, Ty jsi pro něco nešťastná a připadáš si sama? Neumíš pochválit, potěšit, aby sis nezadala? Někdo Ti ublížil, nevyrovnala ses stím, tak to vracíš jinam? Dobré i špatné se člověku vrací. Máš blízké lidi? Dáváš lásku dětem? Nebo se jen užíráš na internetu? Jsme na světě jen jednou. Jaké si to uděláme, takové to budeme mít. Nezapomeň na to. Nech lidi, jací jsou. Nezměníš to. Měnit můžeš sebe, pokud chceš. K lepšímu, k horšímu. Jak Ty budeš k nim, tak oni budou k Tobě. Nikdo Tě nebude brát jako fajn holku, když na druhých vidíš jen špatné. Měj se dobře.

Není tady

#28 18. 7. 2010 15:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

proč reaguješ, když nemáš co dodat ? tenhle proslov byl vcelku zbytečný, čtu tvoje rady, umím si udělat o tobě představu. to že tu ted děláš hezkou můj názor nezmění. já už ti kdysi psala, co si o tvých radách myslím. je zbytečný to dál pitvat.
jinak děkuju za optání, mám se dobře wink hezký den kalupinko.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#29 18. 7. 2010 15:23

pencila
♥♥♥----

PPavlaa napsal(a):

však nereaguj, nikdo tě nenutí, já chtěla zareagovat, tak jsem zareagovala, od toho je diskuze, jak sama píšeš.
a neboj se, já tu nadsázku pochopila velice dobře. odpvěděla sjem ti tak schválně, když jsi tak afektovaně a ironicky reagovala na to, co jsem ti napsala a ještě se mi snažila něco podsouvat. ty jsi kalupinko mistr manipulace, špinavých her a podpásovek.

manipulace a podpásovek jsem si u kralupinky nevšimla, ale u tebe Paji často rodna

můj známý - kamioňák - mluvil o tom, jak je u řidičů kamionů bežná nevěra.. několik "stálých" milenek na různých místech, kudy často jezdí ap. roll do jaké míry to je pravda netuším dumbom

Není tady

#30 18. 7. 2010 15:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ale jo, když máš pocit, že jsem manipulátor, klidně si to mysli. já si to myslím o kalupince a tvůj názor ti neberu a vyvracet ti ho nehodlám.
s tou nevěrou jsme to taky slyšela, těžko říct, jestli je ta nevěra ve větším měřítku jak u těch, co nejezdí. řekla bych, že tak půl na půl.

Není tady

#31 18. 7. 2010 17:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

offtopic offtopic offtopic offtopic

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#32 18. 7. 2010 19:07

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

Prosím všechny diskutující, aby se věnovaly/i tématu, hodnocení té či oné diskutující, její úštěpačnosti, hlouposti, či podpásovek si prosím nechejte do soukromých zpráv. Další příspěvky podobného rázu budou mazány. Děkuji za pochopení.

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#33 3. 4. 2011 19:17

Malike.star
♥------

Mám přítele kamioňáka,miluju ho..jeto trochu bolestné když odfrčí,ale skouším si zvykat.četla jsem tu hodně diskuzí a Ppavlaa to vystihla dobře,člověk se podřizuje práci,moc toho ze světa nevidí a pohodlí taky žádný a vážím si po zkušenosti toalet a sprch....tulit se fakt nedá a spát ve dvou rozhodně ne:ten můj má jednou za 14 dní volno..někdy teda i v týdnu no...na noc.začínám si pomalu zvykat...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí