29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
...
Upravil(a) Marčulka (16. 11. 2010 19:50)
Není tady
Skúsnosti nemám, ale ja osobne by som to zniesla v pohode. To ale neznamená, že to v pohode znesieš aj ty - každá sme iná, máme rozdielny vke, skúsenosti, temperament, apod. Skúste sa porozprávať s priateľom, on nech si zistí čo nejpresnejšie, čo by to asi obnášlao, ako by to vyzeralo... a potom sa spoločne dohodnite. V tejto fáze vzťahu sa to takpovediac už týka oboch.
Není tady
Tak kolegyně a kamarádka mají kamióňáky a ti tedy obden doma nejsou... Jsou třeba deset dní pryč a pak týden doma... ale pravda je, že oba jezdí do zahraničí. Možná počesku je to jinak. Netuším...
Asi si člověk zvykne - ono hlavně záleží, jaký je vztah a povaha těch dvou lidí. Ta jedna dvojice známých řeší takový kravi.ny, že ona je samostatná, když on tu není a to on tam nemusí taky být, když to zvládne rodinka bez něho - žárlivec... tak s tím bych do toho nešla, ale stím druhým jo, to je pohodovej kluk, kterej když přijede domů a odfrkne si, věnuje se rodině a vynahradí jim ten čas, co doma nebyl...
Není tady
můj ex jezdil na kamionu a doma teda rozhodně ob den nebyl. jen na víkendy a někdy ani to ne.
to by ten tvůj jezdil jen po republice nebo i do ciziny ?
a co ty - chceš být doma imrvere sama a hlavně na všechno sama zvládneš to ?
Upravil(a) PPavlaa (17. 7. 2010 13:21)
Není tady
Marčulko, v téhle fázi bych to nechala koňovi a to doslova a do písmene. Jezdit chce on - on musí dávat bacha na silnicích. On nebude doma, jemu se bude stýskat. On nese daleko víc rizika.
Jak bys to zvládala? A co zvládala? Jsi předpokládám zdravá, děti nemáte, barák s latifundiemi asi taky ne...prostě budeš chodit do práce a na večery si budeš muset zorganizovat program. Nejsi snad malé ufňukané děcko. Zkušenost může být užitečná vám oběma.
Nebraň mu. Mohlo by se Ti to vymstít. Bude Ti to předhazovat. Poneseš svůj díl odpovědnosti za jeho rozhodnutí. Ty si rozhoduj o své práci. Tohle přenech jemu.
Není tady
kalupinko a tys někdy žila s kamioňákem ? že je to podle tebe taková brnkačka a marčulce podle tebe v podstatě o nic nejde ?
Upravil(a) PPavlaa (17. 7. 2010 15:01)
Není tady
kalupinka napsal(a):
Marčulko, v téhle fázi bych to nechala koňovi a to doslova a do písmene. Jezdit chce on - on musí dávat bacha na silnicích. On nebude doma, jemu se bude stýskat. On nese daleko víc rizika.
Jak bys to zvládala? A co zvládala? Jsi předpokládám zdravá, děti nemáte, barák s latifundiemi asi taky ne...prostě budeš chodit do práce a na večery si budeš muset zorganizovat program. Nejsi snad malé ufňukané děcko. Zkušenost může být užitečná vám oběma.
Nebraň mu. Mohlo by se Ti to vymstít. Bude Ti to předhazovat. Poneseš svůj díl odpovědnosti za jeho rozhodnutí. Ty si rozhoduj o své práci. Tohle přenech jemu.
jí ne??
když byly naše děti malé, ex jezdil na montáže. 14dní pryč, týden tady. a můžu říct, že tuhle zkušenost bych klidně vynechala. ono, dokud to nezažiješ na vlastní kůži, tak ti to připadá, že vlastně o nic nejde.
jak to nastane, je to jiné.
Není tady
Ale no tak dámy...
Když se mi narodilo první dítě, byl mu měsíc a půl a muž šel na dva roky na vojnu. Doma s námi pobyl pár dní - čekali jsme v porodnici na váhu 2,5 kg přes měsíc. Bydleli jsme sami, prarodiče byli celé dny v práci a o víkendu si chtěli odpočinout....nebyly mobily, internet, byl snad jen jeden program v TV....Jít někam s kamarádkou nebylo možné. Prarodiče byli toho názoru, že si to mám vyžrat až do dna....Když jsme si nezodpovědně pořídili dítě tak brzy.
Domů se muž podíval párkrát. Já za ním taky.Takže o tom, být sama, skutečně něco vím....Jak bych byla brala, aby aspoň jednou za měsíc přijel na víkend, to zase asi nepochopí ta, co to nezažila na vlastní kůži. Navíc nedonošeneček potřeboval častou návštěvu specializovaných poraden a dlouhodobou RHB...medy to zrovna nebyly. Vzhledem k této zkušenosti považuji bezdětný život s kamioňákem na docela zvládnutelnou pohodu. Mé dvě kamarádky to tak mají. A mají dvě děti. Fakt jsem od nich neslyšela stížnost. Zvládají, jsou to baby sportovky. A navíc, podívají se s tím svým do světa. Ti chlapi mají možnost vzít s sebou rodinného příslušníka na výlet.
Můj názor je, nechat druhého bez ovlivňování rozhodnout svou práci. Třeba sám zjistí, že tehdy to bylo jiné a že chce být s tím svým protějškem doma...!
Není tady
Mám zkušenosti s kamioňákem v rodině. Momentálně třeba teď nebyl doma v kuse tři týdny (běžně ale není doma i pět týdnů v kuse). Přijede MAXIMÁLNĚ na dva dny.
Jinak na to, jak je často pryč, tak bych řekla, že s penězi to není zase taková sláva, jak se zdá. A taky záleží na tom pod kým bude jezdit. Dneska sehnat slušného zaměstnavatele je docela fuška a potřebuješ k tomu ne trochu štěstí ale hodně štěstí a pokud možno dost dobré známosti. Ve firmách, kde dobře platí a dodržují vše tak jak má být, se ti řidiči svých míst drží jak klíšťata, takže tyhle firmy většinou neberou. A jezdit u špatné firmy není nic moc. Dřív to docela šlo, dneska jsou ty zkušenosti s vyplácením a výši výplaty čím dál tím horší.
Pokud bychom byli spolu jen my dva, tak mě by to rozhodně nevadilo. Odvažuju se říct, že by mi to i vyhovovalo. Ale pokud bychom měli dítě a nebyla by nutnost, aby na tuto práci šel dělat (třeba že nesehnal nic jiného), tak bych byla proti.
Jo, ještě abych doplnila, jezdí do ciziny ale když jezdil po ČR, tak byl tři týdny na cestě a týden doma, tam to bylo mnohem lepší.
Upravil(a) taurus (17. 7. 2010 16:39)
Není tady
kalupinka napsal(a):
A navíc, podívají se s tím svým do světa. Ti chlapi mají možnost vzít s sebou rodinného příslušníka na výlet.
Jj, to je pravda. Těch továren, co jsem navštívila, když jsem s ním jela na jeden (a taky poslední) výlet, byla spousta. A taky jsem poznala pár super odpočívadel po cestě.
Není tady
Se vztahem s kamioňákem zkušenost nemám. Ale mám nyní zkušenost se vztahem na dálku (hodně přes 100 km od sebe), takže víkendový vztah, což je možná v něčem dost podobné. Celkem mi to vyhovuje, přes týden se zabavím, jsem aktivní a samostatná až-až. Ale i tak se mi někdy v týdnu večer zasteskne a výjimečně je mi i večer docela smutno.
Já už mám děti dospělé, takže takhle to pro nás oba je docela schůdné, má to zas výhodu, že se na sebe těšíme a že vášeň se ze vztahu ani po pár letech nevytrácí .
Jenže ty jsi mladá a jak píšeš, plánujete do budoucna rodinu. Tak to si u mě neumím představit, být takto přes týden sama s malými dětmi, nemít oporu a střídání , když je dítě třeba nemocné a probrečí celé noci.
Děkuji osudu, že při malých dětech jsem tuto oporu kdysi měla.
Já být na tvém místě, řešila bych to asi takto: Otevřeně bych mu řekla své pocity = že co se týká mě, upřednostňovala bych tisíckrát jeho blízkost před větší sumou vydělaných peněz. Že já bych si přála, aby to řízení raděj nebral. A že zvlášť s eventuelními dětmi bys jeho přítomnost v budoucnu potřebovala.
Ale jedním dechem bych doplnila, že bránit mu nebudu, že jestli je to jeho sen, můžem to aspoň zkusit. Ať to rozhodne podle sebe.
(Hlavně ne žádné scény Nikam nepojedeš, doma budeš !! a nebo plačtivé vyčítavé manipulování)
Jsou jen 3 možnosti: 1)
Třeba i on dá přednost domovu hned, a nebo
2)ty kamiony zkusí a zase se vrátí po čase k původní práci doma , a nebo
3) bude jezdit kamionem dál.
A teprv až byste to měli vyzkoušené, tak pak podle pocitů vás obou bych přemýšlela a plánovala společně s ním,co dál.
taurus napsal(a):
kalupinka napsal(a):
A navíc, podívají se s tím svým do světa. Ti chlapi mají možnost vzít s sebou rodinného příslušníka na výlet.
Jj, to je pravda. Těch továren, co jsem navštívila, když jsem s ním jela na jeden (a taky poslední) výlet, byla spousta. A taky jsem poznala pár super odpočívadel po cestě.
taurus, přesně tak taky jsem s ex občas jezdila, z pohledu kalupinky bych teda měla být docela zcestovalá, když jsem s ním dá se říct projela celou evropu i s anglií
kalupinka si to představuje jako hurvínek válku, ve finále vidíš jen tu blbou dálnici, továrny, odpočívadla a hledáš pořád jen záchody, benzínky na sprchu, občas zastavíš u obchodu, kde můžou zaparkovat i kamiony. a pokud byl někde v cizině svátek, že se nesmělo jezdit, tak v lepším případě projdeš aspon město, kde je stejně všude zavřeno, nebo stojíš někde bůh ví kde, kde se nedá nikam jít. jestli si kalupinko představuješ, jak tam někde lítáš po památkách, městech a vidíš bůh ví co, jsi fakt totálně mimo. tohle není cestovka, oni to mají jako práci
myslíš, že snad nějáká s tím svým jezdí, protože uividí kus světa ? jedinej důvod je ten, že když už je ten chlap pořád pryč, tak máte možnost být spolu, nic víc, nic míň.
a o nějákým pohodlí nemůže být ani řeč. pokud se teda nevyžíváš v tom, že musíš chodit čůrat někam pod návěs, když nikde poblíž nejsou záchody a spíš na posteli, kde se sama sotva vyspíš, natož aby jste se mohli přitulit.
Není tady
Je to tak, jako Hurvínek válku si to představuju. Koukám někdo má zase svůj den.
Ty holky s manželem jely samy a rády. Vyprávěly, jak se kochaly krajinou, občas někde zastavili na nákup či na pumpě, už jen vidět i z dálky cizí město a zblízka vesnice byl pro ně zážitek. Při cestě si povídaly a probraly s ním v pohodě i témata, na která by nebyl doma čas. Vzaly to prostě z té lepší stránky. Počítaly s tím, že se bude spát ve spacáku a že nebyly zhýčkané, přečkaly to bez úhony. Už věděly, kde co nakoupit při cestě a kam pro co jít. Nemluvila jsem o galeriích a divadlech, ale prostě o výletě. O lítání po památkách myslím taky řeč nebyla. Mluvila jsem o tom, že chtěly jet a jely s ním. Pro ty holky to výlet byl. Když holka ví, do čeho jde, rozumně nechá dlouhé šaty doma. Budeš se PPavlo možná divit, ale i já už slyšela o kolonách a stávkách. To k tomu patří. Každá práce má svoje negativa. Připadám-li Ti PPavlo mimo, můj problém to není. Mimochodem, mám i známou, co vyjela se svým námořníkem na celé léto. Byla učitelka, měla prázdniny. Dle Tvého moudrého názoru musela být pěkně šouplá, koukala na palubu toho kolosu a na kupu slaný vody z výšky. A věřila bys, že se vrátila spokojená? A že ji nikdo do toho výletu nenutil? Ale to víš, jako praštěná mám cvaklé známé...Musejí to zprůměrovat normální lidi jako Ty, co mají jasno. Že je všechno na světě nanic...P.S. Já PPavlo na památky až tak nejsem. Takhle nasosat se a poválet se v příkopu, to je můj styl. Tedy, příkopů je po cestě dost, na odpočívadle bych se prošla, vystřízlivěla z opice, vyčůrala se v tom nepohodlí, no a jelo by se dál.
Není tady
Teda Kalupinko, teď jsem se pobavila, vážně super přístup.
Navíc s takovouhle ženskou musí být spokojený hlavně její chlap, správná baba do nepohody
No a slípky sedí doma v kurníku a kvokaj
Není tady
No, ako osm napísala - každá to má inak, podľa rôznych vecí... ale myslím, že až taký ideál to nebude, a na dlho asi tiež veľmi nie. Vzťahu to asi dlhodobo neprospieva. Navyše, mám veľmi samostatnú kamarátku, ktorá už ako vydatá bola - dlhodobo - v jednej európskej a jednej africkej krajine, s dvojročným dieťaťom a v šiestom mesiaci v očkakávaní druhého absolvovala cestu do Kolumbie s výletom do Venezuely.... a celkovo je samostatná až-až. Majú s mužom voľné manželstvo dvoch rovnoprávnych, vyspelých ľudí (nie sexuálne voľné, pre rýpalov, aspoň teda nie nejako okato, do spálne im nevidím...). A keď mal starší syn pár mesiacov, ocko dostal ponuku na prácu v Nemecku. Kamoška ho posielala, že to je jedinečná šanca... Vrátil sa, keď mal malý cca rok. S kamoškou v pohode, ale malý si k otcovi dlho vytváral vzťah, spočiatku sa ho stránil, vyhýbal sa mu, potom bol vlažný - a dodnes majú oveľa komplikovanejší vzťah ako s druhým deckom, ktoré od otca odlúčené nebolo. Takže by som povedala, že aj deti určite môžu hrať - a hrajú - úlohu pri takomto rozhodovaní.
Není tady
Kalupinka: Takhle nasosat se a poválet se v příkopu, to je můj styl.
Kalupííí, Ty jsi číslo
Pěkně napsáno.
Ppavlaa i taurus mají samozřejmě taky svoji pravdu, každý člověk je holt zaměřený jinak a doprava kamionem a cestovkou se jistě odlišuje zásadním způsobem .
Mám příbuznou, která mi zrovna nedávno nadšeně ukazovala fotky z cest po Evropě, kam se svým kamioňákem zavítala. Je v důchodu a ráda vyrazila do světa.
Určitě je ale rozdíl mezi mladými partnery, kteří zakládají rodinu a možná by opravdu měli trávit víc času spolu při budování domova, a mezi 50-60níky, kteří v kamionu vozí fotky svých vnoučat a ten život už berou úplně jinak - možná "lehčeji" (pokud je zdravíčko v pořádku). Ten příbuznej jezdí Portugalsko a Anglii a pryč je běžně 3 týdny, což jeho partnerce dnes nikterak nevadí.
Důležité je dohodnout se spolu. Marčulko, psala jsi, že ses nějaké školy vzdala pro budoucí lepší finanční možnosti (naprosto Tě chápu, jsi jistě zodpovědný človíček), ale vezmi v úvahu, že každý člověk je jiný, jinak vychovaný, s jinými "soukromými" životními plány. Může mít úplně odlišné náhledy na fungování rodiny. To, co dokážeš Ty, vůbec nemusí chtít udělat Tvůj přítel, byť je třeba jinak fantastický muž .
To je právě to kouzlo dobrého partnerského života: buď si tak padnete do noty, že rozpory v názorech neřešíte, protože nejsou, nebo si prostě dokážete jeden druhému "splnit přání". Že se to nedaří většině partnerství, je při dnešní rozvodovosti nabíledni.
Zkuste o tom všem doma víc mluvit; já bych mu ten jeho sen určitě dopřála a - pak by se teprve vidělo, jak vám to všecko půjde...
Upravil(a) Tercila (17. 7. 2010 22:08)
Není tady
Koukám někdo má zase svůj den.
svůj den máš tak možná ty kalupinko. nelíbí se ti, že tu z tvých názorů nepadám na zadek. sama to znáš jen z vyprávění a ještě jsi schopná do toho zatáhnout vojnu
Ty holky s manželem jely samy a rády
no vidíš, ale třeba tohle mi bylo jasný hned od začátku, nevím nic o tom, že by mě, nebo jiné známé, jejíž manža jezdí někdo držel revolver u hlavy a nutil ji, že prostě jet musí
Při cestě si povídaly a probraly s ním v pohodě i témata, na která by nebyl doma čas. ale tak jistě, co tam chceš taky týden nebo 14 dbní dělat, že jo, když jste spolu 24 hodin denně. akorát ne vždycky to bývá jen taková idylka, právě kvůli tématům, které se doma nestihnou probrat a přijde na ně řeč až tady. ona totiž leckdy nastoupí ponorka, do toho stačí nepříjemné téma a hádka je na světě. a blbé je, že tam nemáte ani jeden kam odejít. a tohle se bohužel stává taky docela často kalupinko. protože tím, že ten chlap je v podstatě pořád pryč se spoustu témat když je doma probrat nestihne, nebo se ti do nich ani nechce.
Počítaly s tím, že se bude spát ve spacáku a že nebyly zhýčkané, přečkaly to bez úhony.
prosím tě, tohle není válka, proč to ironizuješ ? ty nerozdejcháš, že s tebou někdo nesouhlasí, že ? jinak by ti bylo jasný, že bez úhony to přečkaly všechny.
Mluvila jsem o tom, že chtěly jet a jely s ním
kdybys mě četla pozorně, všimla by sis, že jsem psala, že důvod, proč ta baba jede je ten, že má možnost být s tím chlapem. že jede protože chce je snad nad slunce jasný
Dle Tvého moudrého názoru musela být pěkně šouplá, koukala na palubu toho kolosu a na kupu slaný vody z výšky.
tak to prrr kalupinko, nepřetáčej moje slova. nepsala jsem , že pokud jede nějáká ženská, že je šouplá. reagovala jsem na to, jak jsi tu líčila, jak je možnost jet s tím svým na výlet. pro mě je teda výlet něco jiného, jak pro tebe. a myslím, že pro většinu lidí. tohle je prostě pokud chlap jezdí, jen jeden z mála způsobů, jak být s ním.
A že ji nikdo do toho výletu nenutil?
ty mi přijdeš fakt mimo, jak pořád meleš o tom, jestli někdo někoho nutil, sorry. jako kolovrátek, pořád dokola.
Ale to víš, jako praštěná mám cvaklé známé...
hm, tak to je mi vážně líto mimochodem jsem nikde neřekla, že jsi praštěná, že se tak cítíš ty sama, to je tvoje věc, mě to nepodsouvej.
Musejí to zprůměrovat normální lidi jako Ty, co mají jasno. Že je všechno na světě nanic
můžeš mi prosím tě říct, KDE jsem psala, že je všechno na NIC ? navíc VŠECHNO NA SVĚTĚ ? fakt bych to ráda viděla. ty jsi manipulátor jako blázen.
Takhle nasosat se a poválet se v příkopu, to je můj styl
proč ne, každej máme nějákej koníček
Tedy, příkopů je po cestě dost, na odpočívadle bych se prošla, vystřízlivěla z opice, vyčůrala se v tom nepohodlí, no a jelo by se dál.
tak jistě, pokud budeš mít štěstí, že nebude zrovna chvátat a bude si moct dovolit čekat, až někde na nějákém - zrovna volném - odpočívadle vystřízlivíš, proč ne.
jen s tím válením v příkopech bych to moc reálně neviděla, dej si bacha, aby na tebe vůbec počkal, až se vyválíš a nenechal tě tam. oni totiž bývají kolikrát omezeni i časově
Není tady
mariposa napsal(a):
Navíc s takovouhle ženskou musí být spokojený hlavně její chlap, správná baba do nepohody
tak proč tady sedíš a kvokáš ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mariposa napsal(a):
No a slípky sedí doma v kurníku a kvokajtak proč tady sedíš a kvokáš ?
Není tady
mariposa napsal(a):
Jo, přiožralá manželka coby spolujezdkyně kamioňáka, to je tedy pro chlapa opravdové terno.
Mariposo, pobavilas mě: Krásný kontrast proti tvým obvykle vysoce duchovně rozpitvávacím příspěvkům je tvá zemitá věta: No a slípky sedí doma v kurníku a kvokaj.
Konečně návrat na zem "z nadoblačných výšin jsoucna a nemohoucna", jak já to pracovně nazývám .
Tož - vítej mezi nás , babinet je přeci ke kvokání jako stvořený.
Blossom napsal(a):
mariposa napsal(a):
No a slípky sedí doma v kurníku a kvokajJo, přiožralá manželka coby spolujezdkyně kamioňáka, to je tedy pro chlapa opravdové terno.
![]()
Mariposo, pobavilas mě: Krásný kontrast proti tvým obvykle vysoce duchovně rozpitvávacím příspěvkům je tvá zemitá věta: No a slípky sedí doma v kurníku a kvokaj.
Konečně návrat na zem "z nadoblačných výšin jsoucna a nemohoucna", jak já to pracovně nazývám.
Tož - vítej mezi nás, babinet je přeci ke kvokání jako stvořený.
![]()
taky mě to švihlo přes oči. i ten smajlík, kterej hodila k jejímu poslednímu příspěvku.
zrovna ona, co se tu od začátku prezentuje tak oduševněle, nimrá se v kde čem a všem vykládá, jak jen láska, láska, láska ... teď je tu teprve mariposa, jaká je doopravdy.
Není tady
Blossom napsal(a):
mariposa napsal(a):
No a slípky sedí doma v kurníku a kvokajJo, přiožralá manželka coby spolujezdkyně kamioňáka, to je tedy pro chlapa opravdové terno.
![]()
Konečně návrat na zem "z nadoblačných výšin jsoucna a nemohoucna", jak já to pracovně nazývám.
Tož - vítej mezi nás, babinet je přeci ke kvokání jako stvořený.
![]()
Jsem ráda, Bloss, že Tě dokážu něčím překvapit! Já totiž překvápka miluju
Každý člověk v sobě má obě dvě poloviny, takže i zemi i oblaka, i ženu i muže, i smích i pláč... I já tedy
Nemám nic proti kvokání, někdy to může být sranda: A jindy zas dávám přednost tichému splynutí ve společnosti šumícího lesa a jeho nebesky čistých zviřátek
Není tady
PPavlaa napsal(a):
taky mě to švihlo přes oči. i ten smajlík, kterej hodila k jejímu poslednímu příspěvku.
zrovna ona, co se tu od začátku prezentuje tak oduševněle, nimrá se v kde čem a všem vykládá, jak jen láska, láska, láska ... teď je tu teprve mariposa, jaká je doopravdy.
Pavlíííí, jaká je mariposa doopravdy?
Není tady
no mě je třeba příjemnější kousavá a protivná jako byla dnes, než když se ve všem nimrá, rozebírá každej prd a myslí si, že sežrala šalamounovo ho :-).
Není tady
PPavla sesmolila rozpitvávající reakci, aby měla poslední slovo? Já ho mít nemusím a ani nemusím mít za sebou zástup kývajících babinetek, od toho je diskuse, aby se projevily rozdílné názory. Nebudu na to reagovat, ne že bych nebyla schopná trefné odpovědi, nestojím o hádání a hašteření. Samozřejmě se po pangejtech u cest nepovaluju, ale to snad každému soudnému došlo. Kdo nevidí nadsázku, neumí se zasmát sám sobě, ten ať se drží jednoduchých hovorů typu...sprchne?bude svítit sluníčko?nezdá se ti zamračeno?....
Abych se vrátila k tématu, Marčulce vždycky vyplyne několik variant a jistě si vzhledem k tomu, jak se na to cítí a co k partnerovi cítí, vybere tu odpovídající a nejméně bolavou pro oba. Může říct hele, buď já nebo kamion, může říct zkus to na rok a pak to zhodnotíme, může si dát podmínku, jakmile přijde dítě, skončíš, může říct, fajn, jdu taky do ciziny, pořídíme rychleji vlastní bydlení nebo mají-li ho, něco dalšího, může se na něj pověsit a prosit, že to bez něj nevydrží, svolat příbuzné, aby mu domluvili, zkrátka stejně se k tomu musí nějak postavit. Za sebe můžu říct, nechala bych to na něm. Sama bych nevítala, kdyby mi partner mluvil do práce a říkal mi, ať jdu jinam. Samotný člověk musí cítit, co by rád dělal a zda na to má, aby to dělal. Nemusí to být žádný med, a to hlavně pro ty, co na tom vidí negativa. Taky zdravotně se to na letitých řidičích může odrazit, nepravidelná studená strava, klouby, atd...pro mě by to asi byly nervy, vzhledem k nehodám, nebezpečí vykradení a přepadení, já sama bych se takové dálky řídit bála. Ale jsem ženská. Chlapi, co se v těch dálkách vidí a co si s tím kolosem na silnici troufají, to jistě vidí jinak. Zaměstnání partnera si nevybereme...A vybírat si podle zaměstnání partnera...určitě ne...on může být vyučený kluk, co je pro život přínosnější, zasměješ se s ním, pomůže a bere to jako samozřejmost, že si vyrazíš sama s kámoškou, než movitý podnikatel, co se nechá obskakovat a doma se vyskytuje sporadicky a ženu drží doma...PROSÍM, NEMYSLÍM VŮBEC NIKOHO KONKRÉTNÍHO, JE TO JEN PŘÍKLAD, NIC VÍC. Aby zase...no známe to.
Není tady