|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

ne,nic nerekli,byla tam doktorka,,no uvidime,jaka bude v pondeli hladina hcg
Není tady

nejak bylo nejak bude,embrysci nebyly nejlepsi kvality,takze si od zacatku nedelame iluze,bylo by to fajn,ale to bychom chteli hodne.
Není tady

ty vado... takhle napínat.... když si jde člověk jako samoplátce na krev, výsledek je tuším jestli se nepletu do hodinky, dvou... 
člověk by řekl, že v centrech by to měli zvládat ještě svižněji.... chjo
nicméně to asi bude v těchto vedrech obecně, že jsou lidi zmatení.... mě zase do výsledků krve dneska přes 5vykřičníků, které do žádanky dr. napsal, zapomněli vepsat ten výsledek prolaktinu, který jsme sráželi 

Není tady
Ledí každopádně držím palce ať je krev ok, vím dobře jaké to čekání je 

Není tady
Až v pondělí? To budou nervíky celý víkend... U nás , když berou krev, tak výsledek je to čtyř hodin.
Není tady

Diky,snad se to nejak vyvrbi,tech 10dni budou peklo.Ja na revizi nechci,chjoooo.
Není tady

sáří, koukám, Ty už máš test taky za pár
držím všechny palce okolo 

Není tady
Popi tentokrát mám poprvé dvě Bl z toho jednu expandovanou, jenže mě vždy bolela už od punkce prsa a tentokrát ani prd a že se umím pozorovat 

Není tady

lediii, nepůjdeš, nestraš a nenervuj se předem
...... bude dobře, uvidíš..... i Tobě samozřejmě držím pěsti

Není tady

sáří a o tom to právě bude
čím méně ucítíš, tím více budeš v šoku z kontroly
.... moc v to doufám 

Není tady

sari,to by bylo brzo na projevy,hcg jeste nebi tak vysoke,tak v klidu,me zacali pobolivat prsa az tento tyden,do te doby jsem byla,jak balon,tak v poho,bude dobre.

Není tady
no jo holky máme to trápení
já už nic neříkám..
Byla tu Markétka s Matýskem, moc jí to sluší a Máťa je děsně srandovní a šikovnej
Není tady

sáří, trápení to je, nicméně moc doufám, že po všech těch útrapách nakonec skončíme všechny se sladkou tečkou....
když ono tohle nikdo, kdo si tím nepošel, nemůže opravdu niterně pochopit /pocítit/

Není tady

Sari netrap se,dobra nalada je zarukou uspechu,sice jsem posledni,kdo by ti to mel radit.Ale ze mne si priklad neber,ju? Vse bude OK 
Popi ma ve vsem pravdu,mluvis mi z duse. 
Upravil(a) ledovecek (16. 7. 2010 18:51)
Není tady

Pokusim se,ale bude to tezke.
Není tady
Ahoj holky,
našla jsem toto 
Dobrý den,
chtěla bych prosím vědět, jak brzy se dá rozpoznat těhotenství na ultrazvuku? Tedy jaké může být minimální stáří embria, viděného na ultrazvuku? Těhot.testy prý zaznamenají těhotenství dříve než ultrazvuk? Nebo se dá rozpoznat stáří dle HCG? Nějak v tom mám chaos. Děkuji moc za odpověď. Pavlína
Dobrý den, od hCG 1500 by mělo být dle UZ vidět, dutinka = obaly plodu od 5.týdne, spolehlivý průkaz embrya 6.týden, akce srdeční = vitalita - 7.týden. Těh. testy jsou nespolehlivé, navíc v té době ještě zdaleka není vidět těh. na UZ.
Není tady
Ahoj holky
jdu pozdravit, jenom na skok a jdu se chystat ven 
Ledíku, myslím, že bylo brzo
držím palce, téda jsou to nervy coo
Dopadne to!! 
Sáříku ráda Tě tu vidím a jsem ráda, že podáváš info
Držím palce mooooc!!
Popíčku co ty? jakpak se cítíš??
Símo si piš, že příště budu zase první

Snaží...jj byl to kauf...my bychom to jinak finančně nedali...hlavně to PGD bude pálka 
Tak hezký víkend holky, všem! 
Není tady
holky co je to expandovaná blastocysta? 
Není tady
Silvi moc ráda tě vidím a pořádně si před dalším bojem odpočiˇn 

Zemí je to to nejvyvinutější stádium které se dá vykultivovat
Není tady
aha, tak to je dobrý

Není tady
jsem zvědavá na nás, zatím jsem taková zmatená ze všeho
nevím kam se vrtnout... už z toho asi blbnu!
Není tady