|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Sáří,Ledík jde až na tři hodiny 
Ledíííííííííí,no to si piš,min.jedno určitě

Není tady
Díky Kaťul už jsem to také vyštrachala 
Ledí čárka je výstavní strašně moc držím vše co mám.
Jinak jsem jako balon, náběh na hyperstimulák..jinak nic nebolí ani prsa ach jo
Není tady
Ledí taky jsem zvědavá kolik jich tam budeš mít
držím pěstičky..
Ahoj kati, ahoj sáři 
Jak se máte? Sáři psala jsem ti do mého tématu změna car, tak kdyby si měla chvilku
Jinak jak to sleduji, tak hyperstimulák je dobrá zpráva po IVF ne? 
Není tady
Zemí máš to v témátku.
Po pravdě cítím se zcela netěhotně, pravda je že jsem teprve 2 dny po et ale s pětidenní kultivací, no uvidíme, odpoledne přijede Markétka, tak si budu užívat Matýska 
Není tady
tak alespoň příjdeš na jiné myšlenky
ji pozdravuj.. já už ti tam taky napsala
a není to netěhotně - dobrý znamení, já se po obou IVF těhotně cítila a nic
pamatuješ jak jsme se předháněli pomalu koho bolí víc a jak dlouho prsa 
Není tady
máš pravdu nemá cenu se pozorovat, jenže je to zvláště v těchto vedrech velmi těžký 
Markétce vyřídím
Není tady
Já vím, člověk je napnutý jak to dopadne.. ale myslím, že 5denní kultivace je úspěšná ne?
Není tady
Zami zatím nemám příznaky, tak se držím při zemi 

Není tady

SAri,pokud te mohu uklidnit, talk ten hyperstimulak je dobre znameni,ja to mela uplne stejne, sice jsem mela jeno 4 denni kultivaci a slo jedno 8 bunecne a druhe 5bunecne,tak mi od prvniho dne po OPU zacalo byt tak zle, nafoukle bricho,co hrozne bolelo, vysoky krevni tlak,do toho tyhle teploty, clovek nemohl normalne spat a tehotne jsem se necitila, takze jsem hodila flintu do zita a vysledek vidis, hyperstimulak k tomu asi docela pomaha,protoze se tvori hodne estrogenu a progesteron budes brat v utrosi nebo tak nejak.Takze to ber jako dobre znameni, mas dokonce vetsi sanci nez jsem mela ja, nam vsechno pochcipalo, mrazacci nejsou.Po 5 denni kultivaci je sance obrovska, my si nechali provest asistovany hatching, coz zvysilo sanci na uhnizdeni.Takze odpocivej,az sklesa ta obrovsaka davka pregnylu,co do tebe dali,tak potize pominou,ale nebdue to lehke,alevse se da prezit.Sice ti bude misty na umreni,ale to prejde a uz ti bude fajn.
Takzebud v klidu, nemysli na to, co se prave deje, necim se zamestnej, nas zamestnalo a zamestanava nase stene, co jsme si privezli pred temer 14 dni, nedalo cloveku vubec cas premyslet natoz se litovat,proste zamestnani na cely den,ale clovek toho tvorecka proste miluje, i kdyz nekdy zlobi.Jsem mu vdecna za pohodove cekani na vysledek, sice nemame vyhrano a jeste se vsechno muze pokazit,ale s tim musime pocitat,uz se to stalo jednou, tak musime davat pozor a co se ma stat, se stane.Osud neovlivnime.
Drzim pesti,aby ti bylo dobre a ty drobeckove zustaou u maminky.

Upravil(a) ledovecek (16. 7. 2010 12:17)
Není tady
Jeeeee tady vas je
caute 
Snazi ja jsem 2.9. a ty ???
jezisi ted mi to doslo jak jsem to napsala takze jsem fakt starsi

to ty vedra 
Ledi uz se tesim jak pisnes kolik jich tam je 
Sari drzim pesti 
Katuli ja nevim ,ale myslim si ,ze do pul roku 
Není tady
Ahoj Šimi, koukám že už to máš za pár 
Tqk kde je ten Ledoveček 
Není tady

Holky,.musim Vas zklamat,na uz nic nebylo,takze zatim smula,jakoby se historie opakovala,smula.
Není tady
Ledí ale na utz je ještě brzy, ne? Brali ti krev? Ten test je přeci jasně pozitivní
Není tady

ledí... a z čeho ta sílící čárka ?
jak "zatím smůla" ... co to znamená ?

Není tady

Zatim nic,uz negativni,ani nalez dutinky,hladina hcg ukaze,akorat se desim mimodelozniho,to by byl prusvih a po ivf je to casta komplikace,uvidime.snad se to nejak vyvrbi,to cekani je na palici,jsem nervozni jak pes.
Není tady

johi,ja se v tom nevyznam,nevim,kdyma byt neco na uz videt,
Není tady
Ledí mimoděložní po IVF je 0,5-3 procenta, tak neblbni. Prosím tě kolik dní jsi po ovu?
Není tady

19
Není tady

Holky,to vite,ze stresuji,je to vice nez pul roku od potratu,tak se mi tezko veri v uspech.
Není tady

a kdy jdeš znovu na kontrolu ? řekli ti hladinu HCG když jsi měla pozitivní testy ??

Není tady

cekame do pondelka na vysledky
Není tady

26.7. jdem kontrolu
Není tady
Už jsem se dopočítala jsi 18 a na utz by to mělo pokud vím být vidět až 21, to ti nedávám plané naděje ale to tvrdili mě v centru, tobě řekli že už to má být vidět?
Není tady
Ledi já takovou zprávu vůbec nečekala, jsem z toho pořádně zaskočená. Ale stejně si myslím, že to musí být
, vždyť ta čára tak nádherně sílí. Výsledek krve bude kdy?
Není tady