6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pohodovka a Mikela holky kolik vám je? S, které části Ostravy jste??
Není tady
Hledám kamarádku kolem 40 let z Ostravy na pokec, posezení u vínka či pivka, na procházky, také na návštěvu divadla, kina a výstavy. Strašně ráda čtu a mám již velkého syna, jsem vdaná. Pokud máte také trochu volného času, určitě se ozvěte. Budu ráda.
Není tady
Ahojte holky, já se do Ostravy přistěhovala taky nedávno je mi 15, ale s holkama v mém věku si moc nerozumím.. Mám plno kamarádek v Olomouci (odtud pocházím) všechny mají tak od 18-20 bohužel v Ostravě mi to nějak nejde a být sama už není taková sranda kdyžtak mail nikidostalova@gmail.com a třeba si můžeme ze začátku psát doufám že tu dobrou kamarádku zase najdu
Není tady
Ahoj holky)))hledám kamarádku z Ostravy a blízkého okolí...Je mi 35 let,bydlím tady něco přes rok,mám přítele,ale dlouho pracuje a já se doma nudím.Děti ještě nemáme...Máme dva pejsky naháčky)Byla bych ráda,kdybych nějakou našla,někoho s kým si můžu pokecat,zajít na pivko a podobně...Já jsem pohodová holka,tak snad se někdo najde,budu moc ráda.Budu ráda,když se ozvete)))Petra
Není tady
Ještě můj mailík,tak snad se některá ozvete))) 321Petka@seznam.cz
Není tady
Cau je tu jeste nekdo? Taky sem se nedavno pristehovala do Ostravy a rada bych nekdy s nekym nekam zasla ale nikoho tady neznam Nejsem ceska tak se omlouvam za moji cestinu
Upravil(a) Ajka94 (21. 5. 2014 11:42)
Není tady
ahojky já jsem z Bílovce-kousek od Ostravy...zatím tady také nikoho neznám ,kdyby jste některá chtěla, tak se mi ozvěte na mejla-adela.moskalova@seznam.cz děkuji a těším se
Není tady
Ahojky,hledam kamaradku na pokec treba na chatu o detech,beznych radostech a starostech. Jsem z Hati u Hlučína. Je mi 24 a mam 2letou dcerku :-)
Není tady
Ahoj holky, je mi 35 let a hledám nějakou kamarádku z Ostravy, Frýdku-Místku a okolí se kterou bych mohla zajít za sportem, na nákupy sednout na kafe, projít se po horách, zkrátka normální holčičí činnosti. Budu se těšit Lenka:)
Není tady
Ahoj holky, taky jsem z okolí Ostravy a ráda bych začala cvičit. Ujala by se mě některá z Vás ?
Není tady