|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahojky všem, kteří mi mohou poradit. Pokud by se k mému dotazu vyjádřil odborník - gynekolog, velmi by mi to pomohlo.
Vzhledem k dlouhodobé nepřítomnosti svého přítele jsme se rozhodli vysadit antikoncepci. Po jeho návratu domů jsme se bouřlivě přivítali, avšak co čert nechtěl - praskla nám ochrana :-(
Utíkala jsem za svým gynekologem, ale měl dovolenou - byl tam zástup. Vysvětlila jsem svou situaci a požadovala "záchrannou tabletku" - vždy jsem měla za to, že se jmenuje Postinor. Jaké bylo mé překvapení, když mi sestra odstřihla 4 tablety z mé první antikoncepce, kterou jsem užívala - MINISISTON. Docela jsem se divila, ale lékařka mi řekla, že se to dá použít i jako "záchrana".
Užila jsem tyto 4 tablety přesně jak mi bylo řečeno. 1. ihned při návštěvě (bylo to necelých 50h po nehodě), další pak každých 12 hodin.
Předpokládala jsem, že se dostaví něco jako slabé krvácení, špinění nebo tak něco. Ale nic. Teď mám už cca 5 dnů po očekávaném termínu menstruace a nic. Začínám se obávat, že jsem těhotná.
Myslíte, že byl postup lékařky správný a hormonální antikoncepce se dá použít i jako záchranná tableta? V příbalové informaci jsem tuto informaci nikde nenašla.
Předem děkuji za všechny odpovědi.
Není tady

Definitiv napsal(a):
Tady http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=42619 se to už řešilo.
Díky, ale odpověď na svůj dotaz jsem nikde nenašla.
Není tady
V tom případě ho tady nejspíš nenajdeš, ani kdybys založila deset nových, stejných témat
Ideálně s názvem typu "pomozte mi", podle kterého se pak dalším dobře hledá 
Není tady

To Definitiv:
přesto děkuji 
Není tady

NO ja bych zrovna rekla, ze tam odpoved je hned jak jsem si to otevrela:
pouziti vice prasku HA (nejen minisistonu) jako nouzovka opravdu existuje a funguje, rika se tomu tzv. Yuzpeho metoda (lze i vygooglovat)..v nouzi jsem zkusila jednou Postinor a dvakrat tuhle metodu..t
Není tady

ahoj, je jasný proč se ptáš, asi máš strach, ale nikdo ti žádnou odpověď nedá, protože každé tělo je jiné, jinak reaguje atd, takže musíš počkat, jestli to dostaneš, nebo si udělat těhotenský test a uvidíš...žádný zkušenosti ti nepomůžou, protože to nebudou tvoje zkušenosti...
Není tady