Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 7. 2010 10:43

Nemesis
♥♥-----

Jak se rozejít s dokonalým mužem..???

Dobrý den,

mám problém, chodím s přítelem něco přes rok, a vím, že mě miluje a já ho mám velice ráda. Ve všem si rozumíme a všude si sedneme. Sex je dobrý také. Nechápu, co mi zde chybí, ale nejsem šťastná.. Nechápu proč. Mám ho velmi ráda a vážím si ho, ale vztah mě přestal zkrátka bavit-nevidím v něm sebemenší budoucnost. Nežijeme spolu, podnájem je nereálný, protože naše práce není to, co chceme dělat a oba chceme zkusit něco jiného. Nejsou finance, situaci ztěžuje jeho matka, která vyžaduje neustálý příjem od něho, sama nepracuje a on, i když nadává, stále platí nejen jí, ale i nájem, kde bydlí, finančně podporuje občas mladšího bratra a teď ještě musí sám živit doma zvířata (pes a dvě kočky), jelikož jeho matka odjela na tři měsíce pryč. Vše na něm leží a mě je ho velmi líto, ale sama mám špatně placenou práci kde pracuji od nevidim do nevidim a nemohu najít už půl roku jinou práci, která by byla finančně zajímavá a která by mě bavila. Nejsem vůbec šťastná a i když mě miluje a je ke mě milý, spolehlivý, upřímný a věrný, zdá se mi jako jediné východisko to ukončit. Hrozně mě vyčerpává dokonce i s ním být, jelikož hraji šťastnou a spokojenou, ale vůbec jí nejsem. Nelíbí se mi tato situace a nevím jak jí řešit a navíc se ani neumím rozcházet. Jak také vysvětlit člověku, který vás miluje, že se chcete rozejít a že jste z toho všeho vyčerpaní?? :-( Poraďte mi prosím, jak mu to sdělit, aby ho to nebolelo a mohli jsme oba žít své životy odděleně. Já už nemám sílu řešit problémy druhých, když jsem sama vyčerpaná.. Děkuji.

Není tady

#2 15. 7. 2010 11:43

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Re: Jak se rozejít s dokonalým mužem..???

Nemesis,
a proč bys měla řešit jeho problémy? Tak je neřeš!
Připadá mi, jako bys byla pod tíhou toho vztahu, pod kterým už nemůžeš dýchat. Možná je ti přítele líto, a tak řešíš jeho problémy za něj, čímž dostáváš dvojitou dávku problémů - těch tvých, které ti bohatě stačí a ještě si navíc dobrovolně přebíráš problémy partnera.
Nejsem si jistá, zda se rozchodem něco vyřeší, protože v dalším vztahu může nastat podobná situace a pokud si to nevyřešíš sama v sobě, budeš takhle couvat i z následujících vztahů...
Pokud to tak je, zkus přijmout partnera jako odpovědného dospělého člověka, který si je schopný a dokonce povinný řešit své problémy sám.

Upravil(a) Tulipánka (15. 7. 2010 11:44)

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#3 15. 7. 2010 15:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ako by som to: myslím, že keby si ho mala rada - a on teba - vonkajšie prekážky a problémy by vás nedokázali poraziť. Nepoznám totiž nikoho, kto by mal život stále bez problémov.... hmm Na druhej strane - ak nemáš chuť riešiť JEHO problémy(ktoré ovplyvňujú váš vzťah, jasné) - tak ich nerieš, ale počítaj s tým, že trebárs sa môžeš nabudúce zamilovať do niekoho, kto bude mať dosť peňazí a málo problémov, ale bude sviňa, bude ťa trápiť (alebo ťa naopak bude mať úplne na háku). Neexistujú dokonalí ľudia; ani tvoj priateľ nie je dokonalý... a neexistuje ani dokonalý vzťah a dokonalá situácia. Vždy je to niečo za niečo, tak sa rozhodni a potom mu to čo najohľaduplnejšie oznám, lebo byť s ním zo súcitu alebo pocitu povinnosti je hnus fialový. usch

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 15. 7. 2010 19:13

majkafa
Host

Nemesis, název tvého vlákna vůbec nekoresponduje s tvým prvním příspěvkem. I ty otazníky, hm.

Proč v něm vidíš dokonalého muže? Jaký máš problém? Vadí ti, že je "dokonalý"  ke své mamince?

Upravil(a) majkafa (15. 7. 2010 19:15)

#5 15. 7. 2010 19:26

eva4444
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česko

Nemesis, při čtení první půlky příspěvku a nadpisu mě napadlo: Pálí ji dobré bydlo.
V druhé půlce příspěvku mě napadlo, není tak dokonalý, neumí se odpoutat od maminky. Promluvila jsi si s ním o tom, co Tě trápí? Myslím, že to je první krok. Když to nepomůže, rozejít se můžete později a alespoň to bude fér: Nebude to pro něj jako blesk z čistého nebe. Jeho matka odjela na 3 měsíce pryč, tak by měl být čas a klid si vše spolu ujasnit.

Není tady

#6 15. 7. 2010 19:37

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Nemesis, dvakrát jsem si pečlivě přečetla  nadpis a tvůj příspěvek. Ty s tím mužem v podstatě nežiješ. Protože žiješ se svojí představou o něm. Ten muž má klady i zápory. Ty ted vidíš i ty zápo*né stranky a ty ti vadí. Pokud jsou to věci nepřekonatelné, pak ano rozchod, ale rozhodně to není rozchod s dokonalým. Pokud jsou ty věci překonatelné, pak se zamysli nad  svým postojem, proč ty jej vidíš, potřebuješ vidět jako dokonalého, když je to naprosto normální slušný člověk.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#7 15. 7. 2010 23:51

Nemesis
♥♥-----

Moc Vám děkuji dámy za vaše příspěvky, všechny jsem si přečetla.. On na mamince nevisí-visí ona na něm. Nemá to srdce jí nechat platit nájem, když ona nemá stále práci a pořád jí hledá.. Teď se naštěstí bude vracet, tak alespoň mu odpadne starost se zvířaty. Já se snažím si nebrat tyhle jeho problémy k srdci, ale přece když jsme partneři, nemůžu dělat, že jeho problémy nevidím. Chtěla bych mu se vším pomoci. Jen si už připadám, že mě sice velmi přitahuje, je hodný, milý atd., ale z nějakého neznámého důvodu nejsem šťastná. Čím by to mohlo být? Lze to změnit, nebo je řešením opravdu rozchod? Několikrát jsme si promluvili-vadí mi jeho práce, vadí mi i moje práce-oboje je za málo peněz, ale jeho tato práce baví a nevzdá se jí.. Je mi to líto, ale pokud se finanční situace nezmění, nemůže se náš vztah nikam rozvíjet, nebudeme spolu nikdy bydlet! Nevidím v tom budoucnost a nevím co jiného než rozchod se dá dělat? Mám ho velmi ráda, ale je tu i navíc jeden další muž, který jak tu některá z vás psala, má svůj byt, je starší a tuším, že o mě velmi stojí a mě se líbí. On mi připadá jako východisko, což je vlastně hrozné a já se cítím špatně! Ale je to tak, potřebuji muže, co mě bude nejen milovat, ale který bude mít kde být, nebo alespoň se snažit někam dál se posunout. Můj nynější přítel je zlatíčko. Ale je mladší o 3 roky a děti plánovat rozhodně teď nechce. Ale mě se blíží třicítka, je mi 26 a já se někam dál posunout rozhodně chci.. :-( Co byste dělali na mém místě? Já ale přítele miluji.. Mám jednat z rozumu, nebo z citu? Nevím si rady.

Není tady

#8 16. 7. 2010 7:34

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Nemesis me,ale vubec nepripada,ze bys pritele milovala.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#9 16. 7. 2010 7:51

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ale z nějakého neznámého důvodu nejsem šťastná
MUDr. Plzák říká "Permanentně šťastný může být jenom idiot".
Jak tě tak čtu, chtěla by ses "posunout" nejlépe do vystlaného hnízdečka s mláďaty a někým, kdo dává najevo, jak o tebe stojí a ještě vás dokáže materiálně zajistit. Tvůj momentální přítel to podle tebe není, už třeba proto, že "jeho tato práce baví a nevzdá se jí...  pokud se finanční situace nezmění, nemůže se náš vztah nikam rozvíjet, nebudeme spolu nikdy bydlet... nevidím v tom budoucnost...  je mladší o 3 roky a děti plánovat rozhodně teď nechce"
OK - je to ještě mladej kluk, kterej chce dělat co ho baví. (Nakonec má nárok, ve třiadvaceti je celkem brzo na zakládání rodiny.) Asi ti vadí i to, že svým způsobem "dává přednost" mámě, i když já jeho pomoc vidím trochu jako plus a určitou odpovědnost.
Zeptám se - proč nejdeš za prací jinam, proč si nenajdete prozatím třeba ubytovnu nebo podnájem za levnější peníz, proč máš pocit, že ti v 26 letech ujíždí miminkovskej vlak?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#10 16. 7. 2010 8:02

majkafa
Host

Nemesis napsal(a):

Moc Vám děkuji dámy za vaše příspěvky, všechny jsem si přečetla.. On na mamince nevisí-visí ona na něm. Nemá to srdce jí nechat platit nájem, když ona nemá stále práci a pořád jí hledá.. Teď se naštěstí bude vracet, tak alespoň mu odpadne starost se zvířaty. Já se snažím si nebrat tyhle jeho problémy k srdci, ale přece když jsme partneři, nemůžu dělat, že jeho problémy nevidím. Chtěla bych mu se vším pomoci. Jen si už připadám, že mě sice velmi přitahuje, je hodný, milý atd., ale z nějakého neznámého důvodu nejsem šťastná. Čím by to mohlo být? Lze to změnit, nebo je řešením opravdu rozchod? Několikrát jsme si promluvili-vadí mi jeho práce, vadí mi i moje práce-oboje je za málo peněz, ale jeho tato práce baví a nevzdá se jí.. Je mi to líto, ale pokud se finanční situace nezmění, nemůže se náš vztah nikam rozvíjet, nebudeme spolu nikdy bydlet! Nevidím v tom budoucnost a nevím co jiného než rozchod se dá dělat? Mám ho velmi ráda, ale je tu i navíc jeden další muž, který jak tu některá z vás psala, má svůj byt, je starší a tuším, že o mě velmi stojí a mě se líbí. On mi připadá jako východisko, což je vlastně hrozné a já se cítím špatně! Ale je to tak, potřebuji muže, co mě bude nejen milovat, ale který bude mít kde být, nebo alespoň se snažit někam dál se posunout. Můj nynější přítel je zlatíčko. Ale je mladší o 3 roky a děti plánovat rozhodně teď nechce. Ale mě se blíží třicítka, je mi 26 a já se někam dál posunout rozhodně chci.. :-( Co byste dělali na mém místě? Já ale přítele miluji.. Mám jednat z rozumu, nebo z citu? Nevím si rady.

To bude ono, jiný muž. Myslím, že ty už máš jasno. Jen to nevidíš.
Co bych já dělala na tvém místě? Byla bych s mužem, kterého miluju.

#11 16. 7. 2010 8:59

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Nemesis,
také bych byla s mužem, kterého miluju. Protože vše se může kdykoliv změnit, ten bohatý může peníze ztratit a ten "chudý" může naopak peníze dostat.
Připadá mi, že máš teď docela nejasno jak v tom, co chceš, tak ve svých pocitech. Nejprve si vše ujasni, pak si o tom promluv se svým současným přítelem a pak udělej to, za čím tě nejvíc srdce táhne smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#12 16. 7. 2010 9:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak zasa: je to vždy niečo za niečo. Buď istota s mužom, s ktorým by si bola zjavne len "z rozumu", alebo neistota a asi spočiatku aj odriekanie s niekým, kto je ale milý, zlatý (možno ho máš aj rada...?). Ja viem, čo by osm si vybrala, ale ty si vyber PODĽA seba. Halvne potom nekuňkja, že nemáš aj to druhé... respektíve všetko v jednom.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#13 16. 7. 2010 16:21

agewa
♥♥♥♥♥♥-

a ty máš pocit, že budeš štastná s tím druhým?
já myslím, že štastná musíš být hlavně sama za sebe a je "jedno, který s těch dvou s tebou bude" když si nevyřešíš tohle budeš tak nějak neštastná bud s jedním nebo s druhým. oni tě totiž štastnou neudělají....to musíš ty.

Není tady

#14 16. 7. 2010 16:51

pencila
♥♥♥----

agewa napsal(a):

a ty máš pocit, že budeš štastná s tím druhým?
já myslím, že štastná musíš být hlavně sama za sebe a je "jedno, který s těch dvou s tebou bude" když si nevyřešíš tohle budeš tak nějak neštastná bud s jedním nebo s druhým. oni tě totiž štastnou neudělají....to musíš ty.

jj, přesně toto jsem měla na jazyku stolt

Není tady

#15 16. 7. 2010 17:06

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Nemesis napsal(a):

Přítele miluješ, ale nelíbí se Ti, že nevydělá tolik, aby to uspokojilo Tvé přání po zázemí. Ten druhý s tímhle asi nemá problém, jak píšeš. Hmmmm, takže láska proti materiálnu. No, tak na to budeš muset přijít sama, co víc je Ti bližší smile

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#16 16. 7. 2010 21:05

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Někde jsem četla jakousi studii, že svazky z rozumu jsou prý trvalejší.
No, láska je sice láska, ale na druhou stranu je do vztahu potřeba i jakési finanční zajištění. protože jak nejsou peníze, myslím tím na takový běžný věci, ne nadstandard, ale bydlení je základ, tak jde láska do kytek. Lásky se nenajíš, nebvydlíš v ní a děti se sice z lásky rodí, ale potřebuješ mít pro ně zázemí, mít je čím nakrmit a do čeho je oblíct. To s nedostatkem financí a bez vlastního bydlení není až tak jednoduchý. Za další, kde je psaný, že se Nemesis do toho staršího nuže nemůže zamilovat s bude tam i ta láska, nejen rozum. Nakonec, jaká je to láska, když teď není ve vztahu šťastná? To je totiž pomalý začátek konce lásky.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#17 16. 7. 2010 21:20

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

stále platí nejen jí, ale i nájem, kde bydlí, finančně podporuje občas mladšího bratra a teď ještě musí sám živit doma zvířata (pes a dvě kočky), jelikož jeho matka odjela na tři měsíce pryč.

Já jsem se zarazila nad ekonomickou stránkou. Musí sám živit psa a dvě kočky, dokonce platit nájem kde bydlí-matka odjela, až přijede bude platit ona. Tak nevím, kdo sežere víc : pes nebo kočka? sad

Není tady

#18 17. 7. 2010 1:41

giorgino
♥♥♥♥♥--
Místo: Liberec/Jablonec

Mám jednat z rozumu, nebo z citu.

Zrovna předevčírem jsem se koukal na film Rozum a cit podle románu Jane Austenové. Jistý mládenec se tam zamiloval do jedné slečny, jenže ona byla chudá a on potřeboval peníze. Vzal si dívku s věnem, čehož pozdeji litoval.

Nemesis, jako by ti jedna půlka říkala zůstat z citu a druhá půlka říkala odejít z rozumu k chlapákovi s bytem, který o tebe má zájem. No, důležité je, abys byla šťastná. Pokud jde o toho kluka, tak možná potřebuje čas na založení rodiny, společné bydlení a tak. Mně samotnému je 25 a sám bych dívku s prckama asi neuživil, kočku s pejskem jo. Takže to chápu. Z tvých příspěvků mi není jasné, jestli vaše vzájemná láska je větší než vaše potřeby. Tak mě pouze napadá věta z knihy od Komenského (Labyrint světa a ráj srdce). Z kapitoly o partnerství a manželství, že ikdyž se nejlép zdaří, sladké s hořkým se mísí. smile

Ještě něco z internetu. smile Budete-li se ptát sebe, co chcete, zeptejte se vždy na prvním místě vašeho srdce (-naučte se naslouchat vlastním pocitům), a pak se teprve ptejte rozumu. Jakmile to budete dělat obráceně, nebudete opravdu šťastní, protože vašemu srdci se nebude dostávat naplnění.

Upravil(a) giorgino (17. 7. 2010 1:54)

Není tady

#19 17. 7. 2010 6:12

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Miluje ho, ale není s ním šťastná? Tak co to je za lásku a za vztah?

Upravil(a) Modroočka (17. 7. 2010 6:12)

Není tady

#20 17. 7. 2010 7:24

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Milovat znamená mít rád se vším všudy. Ona používá slovo miluji,ale zřejmě v jejím nitru se tento stav neodehrává. Přijde mi ve vztahu povrchní, neschopná jít až na dřeň.

Není tady

#21 17. 7. 2010 7:39

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Vladěno, ono to ale nikdy není tak jednoznačný. Jsou ve vztahu okolnosti, kdy tě ta láska přejde, právě proto, že se v tom vztahu děje něco, co ten vztah rozloží. S partnerem jsem tohle řešila dva roky, pořád dokolečka se opakovalo něco, co mi bralo sílu v tom vztahu pokračovat, láska neláska, přestane tě vztah naplňovat, přestaneš být šťastná a láska se vytratí. Není to povrchnost, ale pokud tě vztah nenaplňuje, prostě ta zamilovanost přejde.
Mít rád se vším všudy, to nelze brát globálně se vším všudy. Jsou prostě věci, který ten vztah ničí, se vším všudy.

Není tady

#22 17. 7. 2010 8:25

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Tohle mi připomíná Ezopovu bajku o tom, jak tisíckrát nic umořilo osla - na jedné straně kopka sena, na druhé straně kopka sena, a tak dlouho se nemohl rozhodnout, z které se nažrat, až chcípl hlady.
Nejlepší bude zůstat s miláčkem z citu a celý život se užírat možností "coby kdyby" a předhazovat mu, že kdyby sis tehdy vzala boháč, jak by ses teď mohla mít...
Myslím že přítele až tak moc nemiluješ jak tvrdíš, protože pořád kalkuluješ a zvažuješ svoje možnosti - kdybys ho milovala, tak bys to věděla, nemusela by ses tady ptát.

Strach je malá smrt...

Není tady

#23 17. 7. 2010 9:30

tříska
♥♥♥♥---
Místo: jižní Morava

Nemesis napsal(a):

... Několikrát jsme si promluvili-vadí mi jeho práce, vadí mi i moje práce-oboje je za málo peněz, ale jeho tato práce baví a nevzdá se jí.. Je mi to líto, ale pokud se finanční situace nezmění, nemůže se náš vztah nikam rozvíjet, nebudeme spolu nikdy bydlet! Nevidím v tom budoucnost a nevím co jiného než rozchod se dá dělat?

Sama sis svůj problém pojmenovala:
Tvého přítele práce baví, ale tobě vadí jeho malý příjem  (jinak řečeno, chceš aby se postaral o pěkné bydlení, aby vám oběma zařídil líbivý život (svůj příjem chceš jen sama pro sebe (?) ) ... va
Tvá práce tě nebaví, ale nehodláš to sama nijak měnit (?!) - kdybys třeba nakonec vydělávala víc (než on), tak si ho možná i přestaneš vážit (?) ... hmm
Otázkou je, nakolik je to špatně - geneticky je to prý zakódované (podle Plzáka aj.), že to ženy táhne vždy spíše k silným a úspěšným mužům - lze se tomu divit?
Na druhou stranu je mezi námi dost a dost paniček, které si žijí ve zlaté kleci a stejně jsou nešťastné - jsou stále samy (!!!), někdy dokonce i bez vlastního zaměstnání (a tedy seberealizace, sebepotvrzení své hodnoty)...
Úspěšní MUŽI bývají tvrdí, někdy i zlí a lakomí ("Bydlíš v mém domě, tak mě budeš poslouchat !")...
dumbom
Ty přece víš, co chceš. - Chceš už být matkou, chceš dítě - takže potřebuješ, aby se o vás oba muž po dobu mateřské (a nejspíš ještě i o něco déle) sám dokázal finančně postarat, zajistit.
Mateřský instinkt ti napovídá, že něco není v pořádku. Potřebuješ si to ujasnit, nahlas pojmenovat, jasně zformulovat - to je v pořádku.

Každý svého štěstí strůjcem. gloria - Vybrat si stejně musí každá z nás sama.  gloria stolt

Upravil(a) tříska (17. 7. 2010 9:43)

Není tady

#24 17. 7. 2010 10:33

Zlatynka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň
Web

nemesis, není podle mne nutné to vidět tak černobíle.....láska a chudoba versus rozum a majetek......nakonec to může být všechno jinak
v tvém psaní vidím největší problém v tom, že tvůj partner nechce změnit špatně placenou práci, tudíž nechce se vyvíjet, nechce od života víc(možná jen dočasně?)
Napíšu ti, jak to bylo u mne....Můj bývalý partner mi nosil nárazově domů poměrně vysoké částky, ale bylo to hodně nepravidelně a vždy dokázal vše spotřebovat a vždy byl ještě tak týden bez peněz, nechával v hospodě sekery, než přinesl další balíček. On nikdy nemyslel na budoucnost, žil jen přítomností a to bylo něco, co jsem hodně těžko rozdýchávala. když jsem si s ním o tom chtěla promluvit, tak jsem se dočkala jen odpovědi typu:To jsem si nemyslel, že jsi tak na prachy.......Ale mně šlo jen o to, aby si trochu přišetřil na horší časy!!!Dne je mu 37, svobodný a žije si pořád stejným způsobem. Nikam se prostě neposunul.
Já jsem si pak našla partnera, mladšího,který teprve začínal pracovat a rozkoukávat se. Na první rande za mnou přijel v hundrtce smile a jeho příjem byl asi 10 000,-........jenže mě to bylo úplně jedno, já jsem v něm prostě viděla ten potenciál, to, že je schopný, mluvil o budoucnosti, měl plány...a taky, že jo, za tu dobu, co jsme spolu vystřídal asi 4 práce, vždy šel za lepším a ted začal dělat na sebe a funguje nám to.
ještě si myslím, že by bylo fajn, kdyby jsi začla u sebe, našla si lepší práci a hold i to mimčo odložila. Víc prostě spoléhej na sebe. Pokud cítíš, že s tvým partnerem to nemá budoucnost, tak to tak asi je, ale něco dělej, nepřešlapuj na místě, zkus něco udělat se svým životem ty sama a on se pak ten pravý určitě objeví. Držím palce.

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/16533.png

Není tady

#25 17. 7. 2010 12:48

agewa
♥♥♥♥♥♥-

v tvém psaní vidím největší problém v tom, že tvůj partner nechce změnit špatně placenou práci, tudíž nechce se vyvíjet, nechce od života víc(možná jen dočasně?)

jeho práce baví, proč by jí měl měnit? to, že je vní spokojený a stačí mu mín peněz znamená, že se nechce vyvíjet?
co si myslela tím .....možná jen  dočasně?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí