6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hezké ránko tady se to nějak rozkecalo.
Večí,malá je už fakt veliká,ten rozdíl je vidět,že je nestarší a je moc a moc krásná
Mahari,tvoje fotky jsou jako vždy úžasný-krásný holky a tobě to opět sluší.
Nemám čas na všechno reagovat,čekám návštěvum,ale jen o tom otevření krabic UM mělo by se to spotřebovat jak tam píšou u nás se to sní ještě dřív,tak my jsme bez kojení,takže mám velké balení 800gr.tak na týden a dva dny.A jinak jak píše Jája zkusila jsem Nutrilon a přešla jsem na Bebu HA 1 a opravdu po ní nemá bolení,je taky hypoalegrenní,ale musí tam být to HA ta normální je lacinější-takže kupujem tu lepší a žádné problémy-což po Nutrilonu bylo bolení.Pokud vím tak nejmenší balení je 400gr.je to v plechovkách,ale je mi jasný,že když se dává jednou za den,tak se to balení nespotřebuje.
Není tady
holky, tak kycle jsou OK, uz nemame siroke baleni davat a uz tam nemusime
Katko nestras, ja myslela, ze ted si odbyde spurt a bude na chvilku pokoj
S UM nemam tucha A. nechtela nic - Bebu, Hami, Sunar, Nutrilon .... kdyz jsem prestala kojit v roce, tak odmitla vse (ale ona echtela ani odstrikane mliko flasky), byla pak jen na jogurtech a syrech, ted uz pije A. normalni mliko a to ji chutna. S. nastesti odstrikane z flasky chce, to bych jinak nemohla vytahnout paty z domu
vsem co nekam vyrazi - hezke pocasi a uijte si to
Není tady
Akar gratulace k dobrým kyčlím
Kači, no představ si, že jak teď byli naši v těch Korutanech, tak platili převážně kartou - na benzinkách, restauracích a tak a v noci tátovi došla sms, že někdo vybral z jeho karty 4x 20.000 - a přesto že měl kartu v té chvíli u sebe v peněžence!!! Vypadá to, že to někdo zkopíroval (tou kartou platili prý jen tam) v nějaké té restauraci nebo někde a dnes v noci mu nějakým způsobem vybrali prachy ...to je fakt strašný, nechápu jak se toto může stát. Člověk by měl fakt platit asi jen hotově
Jájo, právě že i ta 400gr je na nás moc , ale příště zkusím koupit tu bebu, třeba ji bude chutnat.
Any díky za komplimenty . Užijte si návštěvu.
Není tady
Jája80 napsal(a):
. A jestli Vám můžu, holky, radit, dávejte taky Bebu. Po Bebě netrpí děti na prdíky, kdežto po Nutrilonu ano. My jsme na něm začínaly a musela jsem ho změnit, protože to byla katastrofa a spousta maminek to má stejně.
Jájo, to se nedá takhle definovat. Každé mimčo je jiné a vyhovuje mu jiné mléko. Já u Bibi musela dávat jedině Nutrilon, protože po Bebě, Sunaru nebo něčem jiném měla zácpu. Prostě to chce vyzkoušet...
Upravil(a) Gabrielle (12. 8. 2010 13:34)
Není tady
Dobré odpoledne babuchy,
tak se hlásím zpět , návštěvy už odjeli a po skoro třech týdnech to vypadá, že už bude klid tak už tu budu zas častěji
Any, koukala jsem jak jste bojovali s teplotkama a posílám dodatečně Matýskovi
Holky, všechny do jedné, omrkla jsem všechny fotky a musím říct, že fakt máme a Kačí, teda Adámek ... taky bych chtěla aby mi Tobíno trochu víc přibíral.
V Tescu jsem včera taky nakoupila příkrmy, kaše a bodýnka ale ejvíc se mi povedlo v Polsku trefit na akci na příkrmy.
Povedlo se někomu ukořistit ty pampersky v Lidlu? My to objeli a už druhý den nebyla nikde ani plína
S otáčením na tom jsme stejně , otočí se jen v záchvatu vzteku
Verco, malá je krásná velká holka , vypadá tak dospěle a gratuluju k zoubku.
Akar gratulace ke kyčlíkům
Nám se zuby klubou, takže si občas užíváme a nejradši na okusování má máminu bradu
Upravil(a) Sita (12. 8. 2010 13:49)
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Jája80 napsal(a):
. A jestli Vám můžu, holky, radit, dávejte taky Bebu. Po Bebě netrpí děti na prdíky, kdežto po Nutrilonu ano. My jsme na něm začínaly a musela jsem ho změnit, protože to byla katastrofa a spousta maminek to má stejně.
Jájo, to se nedá takhle definovat. Každé mimčo je jiné a vyhovuje mu jiné mléko. Já u Bibi musela dávat jedině Nutrilon, protože po Bebě, Sunaru nebo něčem jiném měla zácpu. Prostě to chce vyzkoušet...
Vím, že se to nedá generalizovat. Taky jsem napsala, že spousta maminek to má stejně, že jim prostě Nutrilon způsobuje bolení. Nenapsala jsem, že všechny. Třeba Mahari u Viki to má pořád... Tak proč to ještě dělat horší. Mě dokonce doktorka řekla, že po Nutrilonu mají děti problémy s bříškem...
Upravil(a) Jája80 (12. 8. 2010 14:21)
Není tady
Ćaues,
tak nám Nutrilon HA plně vyhovuje. Malá jsem spokojená... i starší dcera na něm vyrostla.
Tak jsem to zakřikla, dneska se malá začala přetáčet ze zádíček na bříško, ale nechá ručičku pod sebou a potom brečí
Jo a z příkrmů bojkotuje kukuřici. Dneska sbaštila k obědu plnou skleničku špenátu s bramborem
Jinak vy co se chystáte na dovču si jí užijte Taky bych jela hned, ale manžel má sezónu a nemůže školu prostě třeba na 14 dní zavřít .. tak možná v září, ale dopředu nic neplánujeme.
Není tady
ahoj holky,
Toso, tak jsem zvedava, jak bude spinkat dlouhodobe, jestli lepe nebo ne.
Akar, gratulace ke kyclim, to je dobre.
Mala dneska spinkala ukazkove, vecer sice do 23.hodiny byla kazdou hodinu vzhuru a kricela, pak jsme namazaly zoubky a hezky spinkala az do 04:00 (a to jsem kojila v 18:00!!!). no rano ve tri jsem to nevydrzela a musela jit odstrikat, protoze jsem uz vubec nemohla spat... normalne pije jak diva a pak si da tolik hodin prestavku.
Tak jsem zvedava, jaka bude dnesni noc.........
Jdu zalit zahradku a posbirat jahody a pak se budem divat na televizi.....
Není tady
cau holky tak myzas dali kasicku a uz spime
Akar gratuluji ke kyclim
Mahari to s tema ukradenejma penezma je hrozny a jak se to bude resit??? jinak my chteli ojizet uz zitra odpoledne, ale asi pojedem az v sobotu rano
Není tady
Ahoj Toši, prosím tě, kolik jí dáváš tý kaše? My včera dali taky poprvé kaši, ale jen pár lžiček a dneska taky. Nevím, kolik mu toho můžu dát.
Není tady
jeeeeee vy dnes mate pet mesicu velika gratulace :hjarta:uz je to velkej chlap a dat mu toho muzes kolik sni... no a pokud toho sni tolik co by vypil mlicka, tak uz ho nemusis potom kojit... ale ja to radsi kombinuju, ona u toho prsa hezky usina
Není tady
Situš, my taky dáváme kolem 60-80ml kaše a pak ji ještě dokojím....akorát teda dneska vůbec nechtěla, tak jsem zvědavá, co v noci.
Toši, taťka to teprv řeší s bankou, taky nechápe,jak se to mohlo stát, takže zatím nic moc nevíme....
Petul, gratulace k přetáčení
Viki furt nic a to jsem se teď dívala, že se Nikolka začala přetáčet 8.8.07 (takže Viki je už pozadu )
Toši, tak si to tam užijte...my jedem teda zítra na chalupu, mrzí mě akorát ten rock koncert...to by mě zrovna baavilo, ale co se dá dělat, už jsme si naplánovali toto
Situš, gratulace k 5.měsícům... ...teda vy jste si užívali návštěv apod...
Není tady
Ahoj tetky
Mahari, to vaši mají parádní zakončení dovolené Tak jak píše Toša - bude se to nějak vyšetřovat???
Holky, nekoukáte na dvojku??? Dobře se bavím
Situško, no to je dost Dáme ti na nástěnku černej puntík za absence . Jo a je fajn, že nemáme problém s jídlem, ale čeho je moc ..... A také gratulace k 5ti měsícům. Letí to strašně.
Petul, co má manža za školu (jestli můžu být zvědavá)? A gratulace k přetáčení
Dneska jsem prodala Ergo a zítra si jedu pro nový šáteček - já už se těším
Už mám skoro sbaleno, je to ale fuška s dvěma dětma
Zítra chci pořádně uklidit, kdybychom se nevrátli, abychom jim tu nenechali svi.čík
Upravil(a) Katka83 (12. 8. 2010 21:02)
Není tady
Holky děkujeme za gratulace to tak strašně moc rychle letí
Já nechcííííí černej puntíííík
Peťul, taky gratulujeme k přetáčení
My dneska taky dali 75 ml kaše a pak jsem schválně oprášila váhu a dopil to ještě 50 ml ale spát se mu teda rozhodně nechce , už to vypadalo nadějně, ale zas nic , tak mu čte pohádku a já učůrávám smíchy , to byste měli slyšet
Není tady
Ahojky s dovolením jsem založila nový domeček, takže se můžete přemístit do čísla popisného 3
Není tady