|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
tak ja pujdu taky chrupkat k tomu mymu zoubkovi. manza dorazi az po pulnoci, to je na me moc dlouho.
papa 
Není tady
Mahari,
my jsem už na všech druzích zeleniny (tedy od 4.měs.) a plive vše..tak na to prdím, chce jen mlíčko
a ze začátku zbodla, co jsem jí dala 
Upravil(a) petulacka (11. 8. 2010 21:32)

Není tady
Maharishi napsal(a):
Holky, mě se taky viki vůbec nepřetáčí...teda dneska se přetočila 2x z bříška na záda, ale to jenom v záchvatu vzteku
jéje chlív opožděných dětí - my taky 

Není tady
Ahoj holky 
koukám, že tu řešíte přetáčení na bříško. Teda nemyslím si, že máme opožděné děti ( ano i ta moje cácorka se ještě úplně nepřetáčí ), ale na poslední prohlídce doktorka říkala, že má malá času na přetáčení tak na půl roce... Tak jim dejte čas 
Ale jsem z ní z toho přetáčení nepřetáčení už docela na palici. |Si myslím, že kdyby chtěla, tak se už otočí, ale jí se na bříšku pořád moc nelíbí, tak k tomu nevidí důvod

Upravil(a) Jája80 (11. 8. 2010 22:46)
Není tady
Tak u nas je to uplne stejne
kdyz ji polozim na rovnou podlozku at se jen tak vali, tak je schopna se pretocit opravdu vselijak, jen ne na brisko
je videt, ze ji k tomu moc nechybi, ale ona proste nechce

Není tady
Dobré ráno holky 
Tak my dnešek podobně jak u Tošů...
Viki usnula v 19.00, první kojo ve 23.30, pak ve 4 a vstávali jsme v 6.45 
Teda nevím jestli je to tou kaší (ikdyž pochybuji, protože bez kaše ji kojím o půl hoďky dřív
), ale i tak pohoda.
No a s tím pohybem, taky je Viki schopná otočit se všelijak, jen ne bříško
Není tady
Maharishi napsal(a):
Tak my dnešek podobně jak u Tošů...
jako vzdycky
taky by me zajimalo, jestli bez te kase by spala hur, ale myslim ze ne... no, dnes zkusime znovu a uvidime 
Není tady
No uvidíme, ale mám strach, že to byla jen náhoda, protože Viki byla normálně včera od 15.00 - 19.00 VZHŮRU!!! To se nám ještě nestalo, tak proto pak asi doháněla v noci ten spánek.
Není tady
mne Verunka prave ve dne spala celkem dost a jak uz jsem psala, tak vecer uz od pul seste klimbala
tak jsem se bala, ze kdyz chce brzo spat, bude i brzy vstavat
ale dobry

Není tady
Jo holky co dáváte UM, do kdy se má spotřebovat po otevření to sušené mlíko? Mám nutrilon H.A., je tam napsáno, že do měsíce, ale zajímalo by mě, jestli vydrží i dýl (protože třeba namíchané masti taky vydrží dýl, než je napsáno na obalu - to mám zjištěno od dr.). Už se totiž blíží jeho spotřeba a jelikož je drahy a mám spotřebovanou jen půlku, nechce se mi to vyhazovat. A nevíte jestli je možný si z toho prostě to mlíko navařit a potom zamrazit??? Dělá se to tak i s UM?
Není tady
Ted letime do mesta za mamkou (potrebuju nutne nove kalhoty, vsechno mi pada
) a pak jdeme k ni... no a odpoledne za tatkou a pak domu
co vy budete vyrabet??? nemate zitra dopoledne cas? 
Není tady

ahoj holky
tak ja vcera myslela, ze se vsim prastim a utecu A. je protivna jak noc, furt knoura, nevi co chce (je to takhle uz delsi dobu od rana do vecera a hlavne ke vsemu nejradeji asistenci maminky)
no a prestala mi po obede spavat, tak parada
S. ma ted nejaky spurt, nezvykle se budi v noci 2-3x na kojeni. Odmita prave prso (tak jsem ji musela zmenit polohu pri koju, aby si ho vzala - no delame u toho akrobacie), vcera S. rvala asi pul hodky v kuse (byla ruda vzteky a ja nevedela co chce do toho jecela A. jsem toho mela fakt dost
)
Katko Honzik je teda manekyn, jak se furt prevlika
Verco mala je krasna a velika uz slecna 
add prikrmy - ja se taky inspirovala na tech strankach kojeni.net . Jo a kasi jsem zacala u A. davat uz v patem mesici, protoze v noci blbe spala a kojila jsem casto a hadejte co, vubec to nepomohlo, zbodla kasi a budila se furt stejne
S. je lepsi spavec (teda doufam, ze se vrati ke koju 1x za noc a tohle nezustane, moc me to neba)

Není tady

Veru gratuluju k zoubku a at druhy dlouho nezlobi a ukaze se 
Tak to jste me uklidnili, jsem si porad rikala, ze S. nechce nic delat (teda konecne alespon zacala past koniky) a kdyz koukam na vas tak mame moooore casu
(S. se snazi trochu otocit na bok)
no nic mazem na kycle, doufam, ze to bude OK, preventivni siroke baleni samo flakame, tak snad se nam to nevymsti 

Není tady
Toši, my jdem teď s Niki do hvězdárny a potom domů, musím něco navařit na ten víkend, no a zítra ráno jedem do Brna a odpoledne odjíždíme do těch Velkých Losin. a kdy jedete vy? Až v sobotu?
Akar, Sofinka má ještě čas na všechno
a s tím širokým balením si nelam hlavu, protože my jsme nedávali plínu navíc ani preventivně a kyčle má 
Není tady
Ahoj holky,
Mahari, Toši my máme Bebu a ta se má spotřebovat do 14 dnů a věřila bych tomu, co tam výrobce píše. To mlíko může pak žluknout nebo tak něco. Navařit a zamrazit se to nedá. Musí se vždy připravit jen na aktuáloní spotřebu. A jestli Vám můžu, holky, radit, dávejte taky Bebu. Po Bebě netrpí děti na prdíky, kdežto po Nutrilonu ano. My jsme na něm začínaly a musela jsem ho změnit, protože to byla katastrofa a spousta maminek to má stejně.
Není tady
Ahoj Jájo, a existuje i hypoalergenní Beba?
Si pamatuji, že právě Niki mi vůbec nechtěla pít Bebu, tak jsem jí začala dávat Nutrilon.
Jenže s tou spotřebou je to naprd, já dávám UM jen navečer do kaše, přes den normálně kojím a za dva týdny bych to vůbec nestihla spotřebovat 
Není tady
Mahari, hypoalergenní je taky a myslím, že se prodávají i nějaký menší krabičky. Jo, teď na to koukám: Beba 1 H.A. Premium 400g
A obsahuje už zrovna probiotika 
Jo a má to pozitivum oproti HA Nutrilonu - je to levnější 
Upravil(a) Jája80 (12. 8. 2010 8:53)
Není tady

Holky, sorry ze vam sem lezu, jen me zaujala diskuze na tema, jak dlouho vydrzi krabice nutrilonu. Co zkusit davat nacatou krabici do lednicky? To by melo zabranit zluknuti a prodlouzit trvanlivost.
Není tady

Aha, tak to jsem nevedela. Jen me to napadlo, ze by se to takhle dalo obejit.
Není tady
Dobré ráno, koukám Prostějovačky to mají dneska nabytý
S tím otáčením to máme podobně - ve třetím m. se otáčel pořád a teď je línej 
Akar, mám pocit, že spurty jsou pak docela často mezi 3.-6. měsícem. A o zlobení dětí mi ani nemluv - třískala bych to paličkou na maso 
My budeme dneska balit, musím ještě zajít udělat pojištění a něco málo pokoupit. V neděli jsme udělali velkej nákup, abychom tam neumřeli hlady - a samo, že jsme skoro půlku doteď sežrali 
Není tady