|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Toši a vlastně i ostatní holky,
při zavádění příkrmů u Niki jsem se vždy řídila podle těchto info:
http://www.kojeni.net/prikrmy.php
Není tady
my dnes dali mlecnou vanilkovou kasi... ta chutnala i mne
jsem zvedava, kdy se Veru vzbudi
ale je fakt, ze po dnesku to bude asi zavadejici... usla mi uz o pul seste
a kdybych ji prenesla do postylky, tak by to asi normalne zabalila... tak to tak proklimbala az do pul osme kdy jsem ji dala kasicku a hned usla 
Není tady
Maharishi napsal(a):
http://www.kojeni.net/prikrmy.php
na to jsem dnes prave taky narazila a zacala pochybovat
vubec se tam nedoporucuje prikrmovat uz tak brzy a pokud ano, tak malo...
Není tady
chystani na svatbu pred 14-ti dny
http://yfrog.com/jbimg2315oj
radost z nove zidlicky - sezeni jen na zkousku, ted je zase uklizena, az do te doby, nez budeme umet sedet 
http://yfrog.com/n3img2395nj
http://yfrog.com/2cimg2400hj
Není tady
Toša napsal(a):
Maharishi napsal(a):
http://www.kojeni.net/prikrmy.phpna to jsem dnes prave taky narazila a zacala pochybovat
podobny postup je doporucovan i v Rakousku.
Tosi, ja mam toto taky vytisknute a nastudovane
)
Není tady
Toša napsal(a):
Maharishi napsal(a):
http://www.kojeni.net/prikrmy.phpna to jsem dnes prave taky narazila a zacala pochybovat
No viš jak, ono je to psany hlavně na podporu kojení a taky aby maminky necpaly dětem hned vše co se dá 
Na jednom řádku je to psany, že pokud pediatr nedoporučí jinak, tak se má jen kojit
a když jsi to konzultovala (a já taky), tak je to v pořádku. a pokud nemáš ty nebo přítel nějaký potravinový alergie,tak je to ok.
Není tady
Maharishi napsal(a):
Veru, já taky právě kojím dost často v noci...no je to někdy děs, říká se, že může pomoct ta kaše před spaním, ale u nás to asi nehrozí
taky bych se rada v noci vyspala, treba tri az ctyri hodiny v kuse, ale to se mi uz hodne tydnu nepostestilo. nekdy kolem tretiho mesice to bylo super, ale potom uz to jde z kopce.......
Není tady
Teda Veru, ta vaše maličká je ale veliká holka
, vypadá jak roční miminko (taková slečna)...teda oproti tomu mýmu malýmu skřítečkovi, kterého tipují za prvé na kluka
a taky, že má tak teprv dva měsíce! 
Upravil(a) Maharishi (11. 8. 2010 21:09)
Není tady
Maharishi napsal(a):
Teda Veru, ta vaše maličká je ale veliká holka
, vypadá jak roční miminko (taková slečna)...teda oproti tomu mýmu malýmu skřítečkovi, kterého tipují za prvé na kluka
a taky, že má tak měsíce!
nápodobně

Není tady
holky,
dekuji, ale natalka taky normalni furt lezi. Ona je lina se i otocit. pred 14-ti dny to cely den trenovala a slo ji to a potom ji to bylo uz uplne fuk. Ted mi vleze na zadech furt zveda hlavicku a kouka, kde co lita, i z kocarku kouka do okoli, je to sranda. ale aby se dal otacela, to ne. no treba az ji nebudou bolet ty zoubky, tak si vzpomene, ze to vlastne umi....... 
Není tady
Toša napsal(a):
my dnes dali mlecnou vanilkovou kasi... ta chutnala i mne
jsem zvedava, kdy se Veru vzbudi
ale je fakt, ze po dnesku to bude asi zavadejici... usla mi uz o pul seste
a kdybych ji prenesla do postylky, tak by to asi normalne zabalila... tak to tak proklimbala az do pul osme kdy jsem ji dala kasicku a hned usla
TOsi, pak dej vedet, do kdy spala, treba to taky vyzkousim......
Není tady
Toša napsal(a):
na te posledni fotce vypada jakoby u stolu sedela denne a objednavala si sama na co ma chut
![]()
to ona by rada,ale s doktorem jsem to vcera konzultovala, on rikal, ze si nemysli, ze by mela malo mlicka, roste dobre, ale ze uz s mrkvickou klidne muzu zacit. Ale nema sedet v zidlicce, ale na kline. A to je ten problem, to asi nezvladnu sama, ji drzet a krmit..... to jen tak maximalne o vikendu s manzelem. proto chci jeste i chvili pockat, az bude umet trosku sama sedet. on to tipoval jeste tak na 4 tydny
Upravil(a) Verca01 (11. 8. 2010 21:18)
Není tady
mefinka napsal(a):
Gabi, drzim palce, aby zadna nebyla a v pohode jste to zvladli.
A vaha
Ahojda,
jen zpráva - v noci měla Stázinka teplotu, ale spala, tak jsem ji nebudila na Paralen. Po půlnoci teplota ustoupila a po ránu už to bylo dobrý...
Já vás ani nestíham dočítat!
Toši, ležáčci? Pche, Stázinka nenávidí ležet na bříšku, takže u nás ani nějaký pasení koníků nehrozí 
Mahari, taky jsem Bibi začala dávat příkrmy podle tohoto návodu a osvědčilo se mi. Jsme zvědavá na Stázinku - ale to je ještě čas 
Není tady
Maharishi napsal(a):
Holky, mě se taky viki vůbec nepřetáčí...teda dneska se přetočila 2x z bříška na záda, ale to jenom v záchvatu vzteku
ma jeste cas - koukni na moji, je to lenoch
a doktorovi to nevadilo, kdyz se jinak vyviji dobre, tak i tohle dozene
Není tady
Toša napsal(a):
Veru a lehatko jste neporizovali???? ja ji krmim tam... napolohuju si ho skoro do sedu a valime jednu lzicku za druhou
![]()
ne lehatko nemame, uz na to kaslu, copak bychom potom delali s tolika kramy 
Není tady
Ahoj holky,
omlouvam se, ale dneska nestihnu docist. Vlastne jdu jen nahlasit
, ze zitra hned rano frcime na Moravu a vratime se v nedeli. A tam budu bez Internetu, takze se ozvu az pristi tyden...
Volal mi vcera strycek a tak nejak nadhodil, ze ma tento tyden dovcu a jestli nechceme dorazit. Manza rikal, ze si dnes v praci vezme na ctvrte a patek dovcu, tak jsem mu hned zase volala, ze nas ma ve ctvrtek cekat. Jedeme k babicce kousek za Znojemsko. Uz se tesim, jen se trosku desim te cesty. Preci jen jsou to tri hodiny (mozna i vic) jizdy... Ale snad to zvladneme. Drzte palce 
Tak se tu mejte, hlavne zadne prihodny a nehody a nic negativniho. Prckove at jsou bez reakci na ockovani a pristi tyden papa 
vsem 
Není tady
Verca01 napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Holky, mě se taky viki vůbec nepřetáčí...teda dneska se přetočila 2x z bříška na záda, ale to jenom v záchvatu vzteku
ted uz by to asi bylo i zbytecne porizovat... ale ja si bez neho den doma neumim predstavit
a to jsem chtela reagovat na to k tomu lehatku
uz jsem asi unavena
jdu chrupkat... papapapapa 
Upravil(a) Toša (11. 8. 2010 21:24)
Není tady
Toša napsal(a):
Verca01 napsal(a):
Maharishi napsal(a):
ted uz by to asi bylo i zbytecne porizovat... ale ja si bez neho den doma neumim predstavit
a to jsem chtela reagovat na to k tomu lehatku
![]()
![]()
uz jsem asi unavena
jdu chrupkat... papapapapa
driv jsem o tom taky premyslela, ale nejak mi stacila kolibka, se kterou jezdim, vsude kde jsem, mala muze koukat co delam a je spokojena. a kdyz se jeste moc netoci, tak se tam jeste vleze
)
Není tady