|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj Toši, takže jsi konečně po porodu zapařila? A jak mamka zvládla hlídání? Teda malá ti krásně spinkala, to u nás bohužel čím dál větší katastrofa. A gratulace k mrkvičce 
Any, no to je teda fakt zajímavý, no uvidíte příště...
Holky, my zase máme problém s kojením, opět už druhý den bojkotuje prso, já furt jak blbec odstříkávám, malá nechce vůbec moje mlíko z prsa. Když jsem jí dávala na večer odstříkané s rýžovou kaší lžičkou, tak to hned slupla, ale z prsa vůbec nechce
. Nevím co se zas děje...ale s takovou zase nebude přibývat 
Není tady
Toši,máme to celkem komplikovaný-to víš,když se daří,tak se daří..........tak to aspoň funguje u nás.Dneska tu semnou spala mamka,přítel má v puse afty,tak dr.daka zákaz k němz chodit a bála jsem se tady s ním být sama,kdyby se v noci musely dělat zábaly-já teda koupu ve vlažné vodě,ale je to hrůza jak brečí a brečí
No a už tady mám převlečeno,všechny hračky co včera měl umytý a vypucovaný všechno antibakter.desinfekcí-pro jistotu.
Ta mateřská byl fakt šok-já počítala tak tři až tři a půl navíc a byla jsem v šoku kolik mu ten rozdíl dělal,taky nechápu jak tohle mohli udělat,že to sebrali 
Není tady
Any, Toši, teď mi posílal kamarád info, že bude rock akce na Plumlově 14.8.
Hrát tam budou:
U2 revival
Ella Rock
Kabát revival
Lucie revival
Deep Purple revival
KLEMENTŮV LAZARET
Tak to my bysme šli...
A safr. ted jsem zjistila, že jedem asi na chatu ten další víkend, takže zase nic 
Upravil(a) Maharishi (9. 8. 2010 11:38)
Není tady
Any, no je blbý, že se vám to tak sešlo a nevíte z čeho to je, no ale hlavně,že je malýmu už líp...
A to jsem nevěděla, že jsou nebezpečné afty v puse? Jsem myslela, že jen opar..
Není tady
No ona se mě na té pohotovosti ptala,jestli u nás někdo není nemocný,tak říkám,že ne,ale že Petr má afty,tak dala zákaz k němu chodit,že když je tak oslabený,že by to Matýsek mohl dostat.
Jinak na ten Plumlov nevím,plánovali jsme grilovat,ale to není ještě jistý,ale ty stejně nepůjdeš,tak snad jen Toša.Dám ve středu vědět jestli půjdem nebo grilujem 
Není tady
Co to tu vidím.
Any
Matymu
. Dobře, že už je líp. H taky řvával při dávání do vlažné vody - dr mi poradila dát ho do vody, která má klasickejch 37 a postupně přilívat studenou, že to není takový šok - a to už snáší dobře.
Tak mě nic dorovnávat nebudou. Akorát jsem včera poslouchala, že chtěj nechat porodný jen prvorodičkám s nízkými příjmy v rodině. No, to mě fakt dostává. Tak buď všem nebo nikomu, ne!!!!!
Chápu jen prvorodičky to ostatní mi přijde na facku.
My vyrážíme zachvíli s tchánovcema do lesa. Včera jsme byli s
a něco jsme našli - já bych si táák dala řízečky 
Nás čeká očkování zítra a mám docela hrůzu, jestli se teploty taky neobjeví - H je měl taky po druhé Hexe a dostal i febrilní křeče, tak snad Adam zareaguje líp.
A Teda tady pěkně upadá docházková morálka 
Není tady
Tak jsem tu měla teď doktorku,tak ho poslouchala,dívala se mu do krku a vše OK
Že by se mu ještě mohly ukázat teplotky,ale už ne moc-od rána má 36,3 až 36,9 takže paráda.A ona se přiklání k viroze a oslabenéu tělu po očkování.
Není tady
Kači,tak na zítra držím palečky
těch křečí jsem se taky bála a když ho dávám do vody,tak to dělám stejně jako ty,pak ho nechám tak 7-10 minut zabaléno v osušce a v dece a pokud je potřeba tak to opakuju,pokud ne,tak oblíkám-no,ale je to masakr 
Já už budu s každého očkování úplně vyřízená.
No s tím porodným to je masakr,fakt to nechápu 
My v lese nebyli,ale ta manželka od toho našeho souseda bydlela kousek od Jevíčka u lesa a ti nám vozí hříbků plné přepravky-zrovna včera donesla bedýnku praváků-nádhera 
Není tady
No já mám z těch febr.křečí taky hrůzu...Niki je jednou měla (minulé léto) a museli jsme do nemocnice. Z ničeho nic v noci dostala horečku přes 40 (a to ještě večer byla úplně ok) a pak úplně vyvrátila oči a začala se třepat, tak jsme ji hned dali do vody, ale byla furt divná, tak jsme hned jeli na pohotovost, tam ji dali injekci a hned nás přijali. Byli jsme tam 3 dny, ale teplota už se neobjevila a vůbec nezjistili z čeho to bylo...jenže pak jsme museli i pro jistotu na neurologii, ale naštěstí bylo vše ok.
Ale je to fakt humus pocit.
Kači, určo žádnou reakci nebudete mít. Myslím si Äny, že to byla u vás náhoda, mohl zrovna fakt něco virového chytnout a to očkování mu k tomu neprospělo.
Není tady
Ahojky holčinky! 
chvátám vás aspoń pozdravit.. je toho teď zase moc!! 
Měla jsem tu plno návštěv, kámošky ze střední, pak zase jiný.. jeli jsme k našim s klukama
a pořád někde lítáme, takže nestíhám..
Snad se máte všechny moc dobře.
Nestíhám ani dočítat.. Když je chvilku volno, tak se snažím naházet nějaký věci na mmb- mám plný skříně a potřebuju se toho zbavit.. 
Jinak hlásím pokrok v odplenkovávání- kakání hlásíme 100% - jen se občas ještě počůráme..
Ale snaží se.
Jinak Honzíček je hotovej andílek.. opravdu..
je strašně hodnej, vydrží si hrát pod hrazdičkou klidně i 40minut, usíná sám kolem 8večer a budí se kolem 3na jídlo, rekodr jsme měli v 5hod ráno!! 
Je to pro mě celkem šok!!! u Domíka jsem byla zvyklá vstávat po 2hodinách na kojení a hrát si sám nevydržel ani 5minut!!
takže je pro mě Honzíček opravdu anděl a ani nevím, čím jsem si to zasloužila..
Doufám, jen.. že to teď nebude jinak...
jak se to pak naschvál samože obrátí.. 
Zahlídla jsem Matýskovi trable.. posíláme milion
chůďátko maličký!! 
JO a holky.. z té Mateřskéjsem taky všoku.. mně to dělá 4000!! rozdíl..
prosím vás a v tom už je zahrnutý, to so mají vyplacet zpětně?? nebo to budou ještě nějak doplácet, nevíte někdo??
Naše šikovná Akar tady není, že? 
Není tady
Niko,díky 
Ta mateřská byla vyplácená pouze za měsíc červenec-ostatní měsíce zpětně se budou vyplácet od října.Mimo měsíc červen,tam byla nějaká chyba ve schvalování nebo něco v zákoně,to nevím přesně,takže ty které nastoupily MD před červnem,tak o jeden měsíc přijdou.Tak to dostanem zpětně-už se těším

Není tady
Ahoj holky,
vcera jsem se sem nedostala a dnes temer taky ne a kdyz uz jsem tu, tak co se nedocitam... Any, doufam, ze uz je to dobre a teploty zmizely. Ale i tak posilam Matyskovi
.
Jste me ale s tema horeckama a febr.krecmi vystrasili... My mame jit na prvni Hexu 3.9.
Jinak Ada zmenil spani. Doted sel spinkat kolem devate (usnul nejpozdeji do pul desate) a vstaval klidne az v pet, sest hodin. A ted chodi spinkat stejne, ale vstava mezi 2:30-3:00, pak kolem 6:30 a definitivne vstavame kolem 7:45. Takze si jedno kojeni pridal... Ale i tak je to pekne. Jen si musim zvyknout. Preci jen, kdyz jsem chodila spat kolem pul jedenacte, tak jsem v kuse spala i sest hodin... Vsak taky vcera, kdyz Ada chtel spat a usnul mi v manduce, tak jsem si s nim lehla na sedacku (Manducu sundala) a spinkali jsme spolu
.
No, Ada se snazi usnout (s tatou) a nedari se mu to. Tak si ho asi vezmu do Manduci, tam usne vzdycky 
Není tady
Holky,já nechtěla nikoho vystrašit,u nás to bylo určitě tím,že chytl ihned po očkování nějaký virus
Měřila jsem ho před chvílí a 36,5 ,takže dnešek bez teplot 
Gabu,co u vás,jak to vypadá?Myslím povodně.Ty jsi od DC,ne?
Není tady
Hezky vecer
ANY to je fajn, ze uz nemate teplotu 
Mahari to kojeni me mrzi... a co si to pr... usmyslela??? nevis co ji vadi??? My jsme na tom teda s kojeni taky jak na houpacce, ale kdyby si mela Veru vybrat mezi flaskou, lzickou nebo prsem, tak kozena zatim vede
i kdyz dnes k obedu snedla pulku sklenicky s mrkvickou 
a s tou materskou jsem taky cekala max 3,5 tis. ANY a jaktoze cerven se nedoplati???
to vubec nevim...
Mefi nam se to nocni kojeni taky parkrat zmenilo... nejdrive jsem kojila tak trikrat, pak jen jednou a ted uz delsi dobu zase dvakrat, tak treba se to casem zase spravi... i tak ti spinka krasne 
Niko a Honzicek je taky zlaticko... 
Není tady
Koukám, jaké máte v noci andílky - Adín saje k ránu skoro pořád. Teď chci spát, tak mu dám a je klídek, ale až začneme v šest vstávat do školky, tak mu to utnu 
My dnes poprvé ochutnali kaši
No, teda, že by jedl takhle Honzula, to si nepamatuju (je fakt, že byl o měsíc starší), ale Adámek má velmi zvláštní styl jedení 
Any, super, že je Matymu líp 
My v Ergu vůbec nespinkáme, vy všechny píšete, jak vám
v Manduce hezky chrní
dnes na houbách byl řev jak na lesy 
Niko, prodáš něco na MMB - já tam mám málo nošené věci - za hooodně málo peněz a nic (max overálky na spaní jsem tam prodala a to tři Cherokee po měsíci nošení za 70Kč) ?
Není tady
Dobre ranko
Kaci a co hribky, rostó?
ja uz jsem hub prejezena, ale stejne je miluju
Mahari ptala ses vlastne jak mamka zvladla hlidani... uplne v pohode, ale Verunka vubec nechtela jist
a pritom je zvykla si ten Hipp obcas dat, ale tentokrat vypila za celou dobu co jsm byla pryc jen 20ml (odjizdela jsem v pet a prijela az po pulnoci, coz by normalne znamenalo jedno kojeni v osm a pak az kolem te pulnoci) mamka mi zakazala telefonovat a psat, takze jsem vubec nic netusila... vecer jsem uz ale byla strasne nervozni
nastesti aspon hezky spinkala, tak si asi chtela zrovna dat pust 
Není tady
joa na tu sobotni akci jsme taky chteli jit... vcera mi taky prisla pozvanka a vypada to fakt
jenze my jedeme na vikend pryc, takze zase nic
navic ja ted Veru asi dlouho nikde bez prsa nenecham 
Kaci drzime palecky na ockovani 
Upravil(a) Toša (10. 8. 2010 8:32)
Není tady

ahoj holky, jsem ostuda, vubec to tu nestiham, chtela jsem alespon neco docist, ale furt je co delat, tak se omlouvam. Jsem jen zaznamenala, ze mel Matysek horecky, to je dobre, ze uz je to OK
Taky jsem zaznamenala, ze uz nektere prikmujete - tak at vam deticky pekne basti 
Niko S. mi taky tak spi - 1x v noci kojo (vyjimecne 2x), proti A. zlaticko - tu jsem kojila v noci 3x a blbe spani ma i ted, budi se v noci do dnes
(add materska, jj na podzim budou doplacet, Any ti dala vycerpavajici odpoved
)
add ockovani - my mame 1.hexu s prevenarem koncem mesice, tak jsem zvedava, jak bude S. reagovat (A. mela vsechny ockovani bez reakce)
my jsme ted porad nekde, teda ted jsme doma spolecne s holkama, ale v sobotu vyrazime zas k nasim na pout, pak uvidime, dle pocasi asi do Brna do ZOO a ve stredu jsme chteli na par dni do Spindlu - no jeste uvidime (pokud bude hnusne, tak na to kaslu). Taky jsem zacala chodit v pondeli na cviceni (tak vzdy odstrikam a az dorazi manza z prace vyrazim - jednak potrebuju odreagovani a taky vaha po porodu stagnuje)

Není tady
Ahoj holky,
vcera jsem porad premyslela, ze jsem na neco chtela jeste reagovat a uz vim... Na Mahar a to, ze mala nechce prso. Tak me napadlo, nezmenila jsi avivaz, mydlo, vonavku ci neco takoveho? Uz jsem slysela, ze miminku zmena vune vadila a tim nechtela prso... Tak zavzpominej, jestli jsi nekde nepouzila neco jineho nez na co je mala zvykla...
Jinak dneska Ada prekvapil a vstavali jsme ve 3:45, pak v 7:15 a normalne jeste usnul a pak vstaval az v 9:302 (ja v 9:15 a musim rict, ze mi to bodlo)
.
Ale uz ted me z postylky vola.. spinkal pul hodinky. To tomu moc nedal. Ale pujdeme po koju ve dve ven, tak snad usne tam...
Uz musim bezet, tak se mejte.
Není tady
Gabi, drzim palce, aby zadna nebyla a v pohode jste to zvladli.
A vaha 
Není tady
Tak my taky zdravíme po doktorech. Jsme naočkovaní a zatím bez reakce. A váha bez 20dkg 9kg
.
Zítra začínám pomalu balit na dovču a jsem horší než malé dítě, jak se těším, až z toho denodenního kolotoče vypadnu.
Toši, já si nesla hříbka pořádnýho (Adama), jinak jsem nenašla ani Ň, ale tchán se překonal a všechny hříbky mi dal- udělala jsem řízečky - pěkně jsem si zaobalovala, ale chutnaly 
Akar, Gabi, ahoj 
Není tady
Ahoj 
Akar ty jsi tady pěkně dlouho nebyla
,hlavně,že jste v pořádku
na podzim se tady určitě budeš ukazovat častěj 
Gábi a Kači-váhy perfektní no a Adámek je opravdu kus chlapa-to už je poznat,když se nosí
a určitě po očku nebudete mít žádnou reakci-držím palečky.
Matýsek je v pořádku
ještě jsem ho dneska jednou pro jistotu přeměřila a 36,3
Dnes jsem byla v PV a lítala jsem po obchodech a nakoupila jsem spoustu věcí Matýskovi a mladé kabelku
no a koupila jsem mu Laktobacílky Baby od Swissu,znáte je některá?Prý je to dobrý na imunitu a on měl při těch teplotkách a po těch čípkách trošku průjem,tak je to prý i na to.
Není tady