|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Toša napsal(a):
Peti a kdy teda zacnete chodit plavat vy??? taky uz se tesim na foteny
Toši asi někdy od října, tady v okolí máme plavání všude od půl roku 

Není tady
meryblue napsal(a):
holky díkes, taky střídám stanoviště, ale zatím jí moc nezabaví, hodná je jen na ruce a ještě né dlouho....televize je super-)
Mery, my jsme vlastne stejne stari a muzu te uklidnit, ze ani Adu na moc dlouho veci nezabavi. Ale taky stridame stanoviste. Jednou jsme v lehatku, podruhe na zemi na dece, kde mu ukazuju hracky (az se divim, ale oblibil si velke hracky: pejska a chobotnici od Lamaze - u pejska si hraje s ouskama a chobotnici rad sleduje, kdyz s ni hybu). Pak ma rad na prebalovaku, kdyz je nahacek. Tam si spolu povidame a procvicuje si nozicky. A pak je samozrejme v naruci - a to bych rekla, ze je velmi casto
A taky sleduje v zrcadle me nebo sam sebe nebo tak nejaky bod ve vzduchu, ktery je patrny jen pro nej
A taky se nosi v manduce. Tu pouzivam teda hlavne v dobe, kdy vim, ze chce spat a ne a ne zabrat. Tak pokud to nejde jinak, uspim ho v ni...
PS: My televizi nepouzivame. A kdyz se na ni zacne divat, tak bud TV vypneme nebo se s nim otocime... Ale jsem zvedava, jak dlouho nam to vydrzi 
Není tady
Mefi s tím stěhováním to máme stejný-taky jsme všude chviličku
a na telku se ho taky nenechávám dívat.
Jinak máne zase teplotu,dneska nejvíc 37,8
,ale jinak v pohodě-nebrečí,celej den v pohodě,až teď večer se mu ukázala teplota.Takže zase jsem dala čípek,doufám,že zítra už bude bez teploty.Už tak půl hodiny spí,tak jsem ráda,že to zaspinká,možná ho ta nožička trošku bolí

Byla jsem dneska nakupovat ve Sparu a dívala jsem se na ty příkrmy a skoro všechno vykoupené-a pro ty nejmenší tam neměli už nic-asi jen pět krabiček nějaké kašičky.
Není tady
Any, já jsem si včera pokoupila celkem dost, to ještě měli 
Ad. dívání na telku - Viki se dívá více méně nedobrovolně, když tam má Niki nějakou pohádku 
Any, tak ať vás ta teplotka netrápí dlouho, posílám pusinku 
My dnes byli nechat vyčesat a stříhat psa - paní nad tím chuděra strávila 3,5 hodiny - ten náš má strašnejch chlupů, to je neuvěřitelný
no a mezitím jsme v OL v Olympii...na obídku a kafíčku
. Viki byla překvapivě strašně hodná. A pak se nám tam taky neuvěřitelně posrala
- po týdnu a po zavádění těch příkrmů - to byl mazec. Musela jsem ji koupit nové bodýčko v obchodě, samozřejmě jsem žádný náhradní neměla 
Není tady
Mahari,já mám zásobu příkrmů,ale zvědavost byla silnější než já
Aspoň jsi se nenudila
kdyby byla jen hodná,tak by jsi ani nevěděla,že ji tam máš 
Jsem zvědavá jak dlouho nás ty teplotky ještě pozlobí,snad už dneska naposled.

Teď se dívám na ten Liberec,to je zase hrůza
nechtěla bych to nikdy zažít!!
Upravil(a) A-N-Y 1 (7. 8. 2010 19:37)
Není tady
Ćaues,
jo do Sparu jsem se nedostala
Dneska jsem měli návštěvu, celkem dost lidí..plánovala jsem piknik na zahradě, ale chcal.... tak jsme měli plný obývák lidí
Bylo to ale fajn, bála jsem se co prďola, ale byla nadšená, celou dobu se na každého nahlas smála 
Mahari,
to je šikula se takhle pokadit 
Anny,
uvidíš ze už to bude bez teplot 

Není tady
Ahoj,
my se teď vrátili z návštěvy, Adámek jak to má rozhozený, tak ne a ne zabrat.
Peťul, posíláme Madlence
.
Ve Sparu jsme taky byli a něco málo pokoupili - ale bylo to hooodně vybrané. No, ale nechali jsme tam za příkrmy a kašičky asi litr 
Dneska jsme Adámka vážili a oblečený měl 8,7kg
tak jsem zvědavá, co ukáže přesnější váha tenhle týden u dr.
Jé, Mahari, kafíčko, pohodička - tiše závidím 
A na televizi též čučíme - ne moc, ale přece 
Není tady
Tak u nás katastrofa
ráno ve tři teplota 39!!!!
po čípku sraženo na 38 a v šest opět 39,1 takže zábaly a volala jsem známé doktorce,má dneska naštěstí službu na pohotovosti,takže jsme hned po osmé jeli a tam opět teplota 39.Dostal půlku nějakého čípku-další půlku za 12hodin srazilo se mu to na 37,8 a teď spinká.Není nachlazený,nekašle-prostě nic-reakce na Hexu,prý to může trvat i týden a 40 horečky,takže my jsme bohužel ten případ co má takové teploty.Jsem na mrtvici
úplně KO
Já jsem alergická na tetan,mám po očkování hrozné problémy,tak se bojím,že to má po mě a nevím jak se budou očkovat další Hexy

Není tady
Any držím pěstičky, ať je malýmu brzo líp
, chudák malej...no bohužel ta reakce je teda mazec, že má takový vysoký horečky...hlavně mu hlídej, aby se nedostal do těch febrilních křečí. Od kamošky malá to měla právě po očkování 
Není tady
Ahoj holky,
Any, to je mi moc líto. Ať je málemu brzo dobře. Já jsem z té hexy vystresovaná už teď prevtivně. Jdeme na první dávku 18 srpna
Zas si říkám, že ji dostane až v 5ti měsících, tak snad to něčemu pomůže.
Add příkrmy ve Sparu: Vy jste tam, holky, nakupovaly? Já jsem se na to koukala a skleničky jsou tam i po akci dražší než v DM bez akce, tak jsem se na to vyprdla 
Není tady
Anny,
to je mi vás líto
Snad už bude líp!
Káťo,
díky 

Není tady
Any, tak vidím, že furt teplotkujete...tak ať je brzo líp! 
Jájo, ty ceny se odečítaly až u pokladny, na regálech byly napsány ty původní.
My dnes byli v té jeskyni (Balcarka) a dětem se to moc líbilo - šli jsme asi hodinový okruh a bylo to tak akorát. Na závěr mi průvodce pochválil Vikinku, prej tak hodny miminko už dlouho nezažil 
Já jsem šla málem do kolen, protože to mi snad ještě nikdo o ní neřekl (jinak je to pěkná vzteklina). Ale je fakt, že ani nepípla, půl hoďky čučela a druhou půlku prospala 
Upravil(a) Maharishi (8. 8. 2010 19:00)
Není tady
Maharishi napsal(a):
Jájo, ty ceny se odečítaly až u pokladny, na regálech byly napsány ty původní.
No však jo, to vím, ale já jsem nakoupila v DM ty první lžičky od Hami za 14 Kč a taky Babylove Bio jarní mrkvičku taktéž za 14 Kč a ve Sparu vysly po slevě na 15 Kč
, teda samozřejmě bez toho Babylove 
Upravil(a) Jája80 (8. 8. 2010 19:58)
Není tady
Ahoj maminky 
mohla bych Vás, co máte již 2 porody za sebou poprosit, až budete mít chvilinku, písly byste mi sem?
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=40014#p2529287
Moc děkuji 
máte krásná miminka, už se také moc těším, tak ať krásně rostou a hlavně zdravíčko!!!!!
Není tady

Jééžiš co to čtu
ANY moc na tě s Matýskem
myslím,aby teplotky přez noc ustoupili 
Není tady
Ahojky,tak se to pohybovalo kolem 38,2 a poslední čípek Paralenu ve 20hod. a ten s té nemocnice ve 21.hodin.Pak usnul a spal klidně celou noc,jen se hrozně potil,tak jsem mu 2x dala napít čaje a probudil se po páté a teplota 36,3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No a včera jsem ještě měla k večeru volat té naší známé na pohotovost,jak mu je a jestli se nemá stavit jak pojede domů-tak mi říkala,že tam včera bylo deset dětí s tím samým co měl Matýsek,takže řádí nějaká viroza-takže teď nevíme jestli to bylo po té Hexe,nebo chytl tu virozu.Tak nevím jestli ho mám nechat naočkovat normálně,nebo se domluvit na nějaké té speciálce.No,dneska ta doktorka dojde k nám se podívat na malého,tak uvidím co mi k tomu řekne a k čemu se přikloní a pak se domluvím s tím ke komu chodím do poradny,jestli pokračovat dál v normálním očkování.Já mu včera volala,ale byl mimo,takže o tom ví a taky netuší jestli to mohla způsobit Hexa.Sestřička na pohotovosti říkala,že je toho po očkování teď dost a 40teploty celý týden
tak jsem si to ráno myslela,že na 100% je to Hexa a večer mi doktorka řekne,že tam měla deset malých dětí-nejstarší rok a půl -s tím samým co jsme měli my.Tak teď babo raď !!!!!!
Holky díky za držení palečků,snad už to bude dobrý

Měla jsem neskutečný nervy-ty teploty měl 18 hodin
už jsem se strašně bála,nejhorší bylo,že se mu pořád měřila teplotka,každé čtyři hodiny čípky a on jak zjistil,že mu rozbaluju plínku,tak už preventivně brečel a brečel,bál se co mu zase budem dělat,chudáček

Upravil(a) A-N-Y 1 (9. 8. 2010 6:06)
Není tady
Any, tak je možný, že byl po tom očku oslabený a hned chňapl nějakej virus...no každopádně je dobré, že už teplotu nemá 
Třeba se z toho vyklube nějaká ta dětská nemoc - viki taky měla 2-3 dny teploty furt kolem 38 a pak za další dva dny se totálně osypala, tak to mi taky říkala dr. že to teď řádí.
No uvidíš...bylo by lepší, kdyby to byla nějaká ta viroza, abyste neměli potíže s dalším očkováním 
Není tady
Dobre ranko
ANY jsme moc rada, ze uz vam ta teplota klesla
ale to je teda fakt situace
vsak to nech na Dr a uvidis, jak se rozhodne 
mne dnes ta nase beruska nechala spat az do pul devate
v sobotu H. poradal bečku (mamka hlidala) a ja spala ze soboty na nedeli 3 hodiny
tak jsem vcera zkusila Veru ulozit uz v sedm a sli jsme si taky lehnout... usla teda az pred osmou... o pulnoci, ve ctyri a v sest jsem kojila, ale jinak jsme celou dobu vsichni tri tvrde spali

jooo a vcera uz jsme obedvali mrkvicku
snedla takovejch sedm osm lzicek
takze ji to evidentne chutnalo
Mahari tak to jste to v jeskyni zvladli krasne
Viky je zlaticko 
my byli v sobotu v Ikei a taky jsme to z velke casti prospali a nebo se Veru koukala na vsechny ty svetylka tam 
Není tady
Tak jsem volala sem na stredisko,kam chodím do poradny a bavila jsem se s ním jakej bude další postup-takm mi říkal,že jsou tam tři aspekty-reakce na Hexu jako takovou,alergie na Tetan po mě
nebo viroza anebo na včechny tři nebo třeba jen dva dohromady.Takže jsme se domluvili,že nám za dva týdny naočkuje ten Prevenar a počkáme jak tělo zareaguje a pokud by zase byla taková reakce,tak to zkonzultuje s Brnem a budem jezdit na očkování tam 
Ale přiklání se k tomu,že tělo chytlo nějakou virozku v době očkování,proto tak zareagoval-většinou,že pokud je to přímo na Hexu,tak jsou otoky a ty on neměl ani nemá,ale není to pravidlo-takže zatím jsou to jen dohady co to mohlo způsobit.No a mě,když píchají Tetan,tak jsem tři dny ležák,vůbec nemůžu chodit,jak mě to bolí,mám zimnici a teploty-což mohl taky bohužel podědit po mě. 
Není tady
Tak to mate celkme slozitou situaci ANY

jo a s tou materskou jsi mela pravdu... ted jsem koukala na ucet a ten rozdil je az sokujici
nechapu jak si tehda vubec mohli dovolit vzit maminkam s detma tak strasne moc penez 
Není tady