|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahooooooj vsem
hlavne Blue
ted uz zase budes chodit pravidelne??? uz to tu neni co byvalo
my dnes uspesne absolvovali dalsi plavaci lekci a na hodila jsem uz na web i foteny
krasne jsme si to uzili
ja se vzdycky rano nemuzu vykopat a vazne uvazuju o tom, ze tam zavolam, ze nedojdeme... nakonec se premuzu a jsem strasne rada, ze jsme sli
Verunka je ve vode strasne spokojena 
Mery Verunka uz toho pres den moc nenaspi... jedine v kocare, takze doma ji mam vetsinou v lehatku, v postylce pod kolotocem nebo rozbalenou na podlozce a tyhle stanoviste pravidelne stridam, protoze u niceho nevydrzi moc dlouho
ale nejstastnejsi je taky, kdyz nad ni stojim a povidam si s ni, nebo podavam hracky
jo a taky hrozne rada cuci na televizi 
Není tady
Ahojky Toši
foteny jsou nádherný-moc vám to sluší a na těch prvních dvou,jak jste všechny tak druhá napravo je ta moje kamarádka-má Nikolku
to je ta jak se jí ta malá narodila o měsíc dřív než Matýsek a pak v porodnici chytla nějakou infekci,psala jsem to o ní tenkrát a ona se jmenuje Verunka 
Já říkala,že tam s ní chodíš 
Není tady
Toša napsal(a):
jeeeee
ale minule tam s nama nebyla
Nebyla,ale už je
a mám pocit,že tam s váma byla i ta holčina jak má toho Filípka,tu jak jsem s ní ten minulej týden mluvila
ona je asi Míša
Není tady
Tak jsme zase zpět z výletu ( u kámošky na chatě). Dnes jsme byli na 3 měsíční prohlídce, tak máme zváženo a změřeno: 6870 g a 65 cm. A rovnou jsme dostali hexu i synflorix tak čekám a doufám, že z toho nebude žádná reakce. Každopádně byl statečnej, při té druhé injekci si kňournul a to bylo celý, vůbec neplakal 
Není tady
Tak jsme ještě byli venku,udělalo se krásně 
Mraket,Kubíček je šikulka
a má krásnou váhu
tak držím palečky ať nemáte žádnou reakci.U nás dneska dobrý,tak snad to tak zůstane-myslím by ty teplotky mohly být tři dny,ne?
Toši,jj to je ona-já právě jak je potkala tak jsem hleděla jakej je ten malej chlapisko,je narozenej o den dřív než Maťulka a porodní váhu měl mnohem menší než my.
Upravil(a) A-N-Y 1 (6. 8. 2010 17:30)
Není tady
Ahoj holky a Blue
,
dneska je cely den ubreceny, ale prijel opet dedecek a sel odpoledne s malym ven a byli spolu dve a pul hodinky
. Tak ja mezitim utrela prach, vysala a vytrela. Uz to tu potrebovalo. Tak ze me lilo, jako kdyby bylo 30 ve stinu

A ted maleho chova tatinek a vypada to, ze si to oba naramne uzivaji
. Tatinek mu septa, co vidi z okna a tak ruzne a vypadaji spolu uzasne
. Az jsem dojata... 
Holky, byly jste v tom Lidlu a sehnaly jste ty plenky? Nam je koupili nasi - posledni dva baliky a to pry byli ve ctyrech Lidlech... A zitra se chysta moje sousedka do Sparu pro nejake ty sklenicky s papanim. Jim uz byl pul rok a uz jsou asi 14 dni na prikrmech.
A ani jsem vam nerikala, ze moji kamaradce z VOSky se narodil pred tydnem chlapecek Lukasek. Ale musel ven uz ve 32. tydnu, protoze v brisku neprospival. Rostl na vysku, ale na tloustku ne, tak musel ven cisarem. Takze je ted v inkubatoru a je na plicni podpore. Moc na ne myslim, protoze prvni odojeni se nepovedlo, pak mel jednou rano prihodu, ze prestal dychat, tak musel na vysetreni, jestli nema krvaceni do mozku (nastesti je v poradku) a pak taky dostal transfuzi, protoze mel malo cervenych krvinek... Ale ted uz je pry jen s kyslikovou maskou a uz byl nejakou dobu bez prihody, tak doufam, ze uz to bude jen dobre. A mel 1,55 kg a 41 cm...
Není tady
Petul - tak my né palec ale jakejkoliv prst a nejlíp celou pěst a někdy i obě 

ANY - my jsme reakci skoro neměli, jen večer byla trošku víc uplakaná a měla maliinko zvýšenou teplotu, tak jsme jí preventivně dala 2,5ml paralenu a byla pohoda :-)
Není tady
Toši,
fotky jsou
Moc vám to sluší.. a máš pěkný plavky
Musím si taky nějaký pořídit na to plavání s malou
jen nevím jestli budou mít padáky na moje prsa 
Anny,
Matýsek to přečkal bez teplot? 
Mefi,
taky jsem dneska vygruntovala celý dům 
Mraket,
to je zlatý klučina, tam moje opice řvala, jak kdyby jí vraždili 
Blue,
to jsem zvědavá jak je to budeme odnaučovat - asi těžko 

Není tady
Petul, Honzíka jsem zbavila dudlíka ve třech měsících a vůbec si nestěžoval a od roka a něco jede v cucání palce - skoro pořád - spánek nespánek - je to jeho uklidňujicí metoda. Říkám si, že to samo přejde - na veřejnosti to nedělá, jen doma. Nepomáhá ani domluva ani po dobrém na klíně, ani po zlém - tj. jdi si cucat paleček do pokojíčku, ať to nevidím....
No co, do dospělosti to dělat nebude, už to tak neřeším.
Mraket, super váha 
Toši, fotky nádherné, je vidět, že si to malá užívá.
Any, fajn, že je Máťa v pohodě.
Mefi, my máme taky uplakané odpoledne, asi k těm zoubkům. A plenky jsem nesehnala - chtěla jsem je na dovču - jinak už statečně látkujeme 
Blue, ahoj, fajn, že ses ukázala 
A o úklidu si můžu nechat zdát - uklizeno bylo, než jsme se vrátili z nákupů a táta z práce, teď je tu zas dobrej prasečinec
ale já si nalila víno a zapíjím žal. Včera jsem s tím mým
měla jít na Kajínka, lístky rezervované, já připravená a ono mu bylo za těžko přijet o půlhodiny dřív, takže jsme jeli do ...... A on se diví, proč sem jako naštvaná...
Mamka odjela, takže hlídání už nebude bůhví jak dlouho 
Není tady
Tak my dnes jdeme do večírku, děláme mini sraz ze střední, tak se těším až chvilku vypadnu 
No a manža jde semnou, páč jsme na střední chodili spolu 
Toši, teda to je super s tím plaváním - ale mě by do toho bazénku asi nikdo nedostal 
Víc jsem dočíst nestihla :-) , musím se jít trochu nachystat tak pa.
Není tady
Mefi,tak snad už brečení přešlo
to oni tak někdy mají,že jsou víc ubrečený 
Lukáškovi,držím hrozně moc palečky-určitě to zvládne,broučínek malinkej,to si ani neumím představit-taková váha

Já v Lidlu nebyla,my je nakupujem v Makru a mám jich doma pořádnou zásobu 
Peti,včera měl 37,5 a dnes večer 37,2 tak jsem mu i dneska dala kousek čípku a už krásně spinká,podle včerejška byl mnohem klidnější,ani nebrečel. 
Kači,to bych byla taky naštvaná,člověk se na to těší celej den,že někam vypadne a navíc to bude určitě super filmek
oni jsou někdy

U nás se už spinká,brouček malej 
Taky se ti vaši drobci dokážou tak vztekat?Když mám malého pod hrazdičkou,tak na něco už krásně dostane,ale snaží se to nacpat do pusy za každou cenu.........
no a jak zjistí,že to nejde a dojde mu trpělivost,tak se vzteká a vzteká 
Není tady
Mahari a proc by te tam nikdo nedostal??? ta voda ma pres tricet stupnu
mohli byste od zari chodit s nama 
jo a my uz taky spinkame
dneska byla Verunka jeste po tom ockovani takova neklidna, tak jsem rada, ze krasne sama usla 
Není tady
Káťo,
máš pravdu neznám dospělého, který by si cucal palec
Mahari,
užij si sraz
já chtěla jít zítra s manželem na večeři a hlídat měla starší dcera, ale byla bych asi tak nervózní, že si tu večeři necháme přivézt domů
samo u toho nebude taková atmosféra 
Anny,
to je super, že jste se obešli bez větších reakcí i vy Tošo 

Není tady
holky díkes, taky střídám stanoviště, ale zatím jí moc nezabaví, hodná je jen na ruce a ještě né dlouho....televize je super-)
Není tady
Dobre rano holky:) any,byli jsme na kovarne:) - kdejinde,ze
abych to mela blizko domu,kdyby mala rvala.a taky ze jo.uz ve 23hod jsem to musela zabalit.a to jsem ji vecer nacpala kasi a stejne to nepomohlo
. Tosi,ja jsem slysela ze na tom plavani si hodne maminky stezovaly,ze je v zime voda celkem chladna a mimco od kamosky bylo furt nachlazene.tak me to trochu odradilo.a jak uz jsem ti rikala,ja se strasne nerada namacim v bazenu - hlavne v zime :-) . No nic,zas jsem vic nedocetla,jedem ted do salonu ostrihat to nase velke tele (psa)
Upravil(a) Maharishi (7. 8. 2010 7:41)
Není tady
Ahojky,Mahari-Kovárna je stejně co se týká jídla nejlepší
tak aspoň do jedenácti,mohla jsi jít taky už třeba v deset 
Matýsek se probudil v 7.15 napapal se,vykakal a teď kouše knížku

Dneska ráno byla pořádná bouřka a hrozně pršelo a vypadá,že bude pršet znova,takže dneska asi nikam nepůjdem ani nepojedem
Máme v plánu ZOO na Kopečku,jen nám nějak nevychází počasí
příťa může jen o víkendech,jinak je celé dny v práci
a dnes nedojede dcerka
jedou s holkama do Brna na nákupy,tak tu bude jen zítra.
Jdu něco dělat,dokud se Maty baví s knížkou-baví doslova-vydává neskutečný zvuky 
Není tady
Tak je to tady, bojujeme s teplotou. Tak se chci zeptat co na to těm drobečkům dáváte. Mám čípky paralenu, ty jsou od 7 kil, ale to ještě ani my nemáme, tak jsem myslela jestli nevíte o něčem pro menší miminka....?
Není tady
Ahoj Mraket,já dávala taky čípky Paralenu,sice už sedum kilo má (bez pěti deka
) ,ale vzhledem k tomu,že měl jen zvýšenou teplotu,tak jsem mu dávala čípku půlku.Dej je do ledničky a pak to uřízni nožem,jde to krásně.Jen jsem mu to musela v zadečku držet zatlačené,než se rozpustil,je to chvilička,pořád ho tlačil ven.
Není tady