6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky heslo pro náš chlívek je jarnatka takže chat může založit i s okopírovanou nástěnkou kdokoli jen se přihlásí jako uživatel Jarňátka 2010
tak příště no no neva
ale,že jste toho nakecaly sem se u dočítání musela smát ANYY
Upravil(a) Gabu (14. 7. 2010 21:10)
Není tady
Gabu napsal(a):
Holky heslo pro náš chlívek je jarnatka takže chat může založit i s okopírovanou nástěnkou kdokoli jen se přihlásí jako uživatel Jarňátka 2010
tak příště no no neva
ale,že jste toho nakecaly sem se u dočítání musela smát ANYY
Mně než teď došlo co a jak Ale dobrý, už chápu
Není tady
Katka83 napsal(a):
Gabu napsal(a):
tak příště no no neva
ale,že jste toho nakecaly sem se u dočítání musela smát ANYYMně než teď došlo co a jak Ale dobrý, už chápu
vždyť jo o nic nejde,na nástěnce stejně nic nového jen tak nepřibyde
Není tady
Gabu napsal(a):
Katka83 napsal(a):
Gabu napsal(a):
tak příště no no neva
ale,že jste toho nakecaly sem se u dočítání musela smát ANYYMně než teď došlo co a jak Ale dobrý, už chápu
vždyť jo o nic nejde,na nástěnce stejně nic nového jen tak nepřibyde
To se uvidi, ze Mahari???
Není tady
Toša napsal(a):
Gabu napsal(a):
Katka83 napsal(a):
Mně než teď došlo co a jak Ale dobrý, už chápuvždyť jo o nic nejde,na nástěnce stejně nic nového jen tak nepřibyde
To se uvidi, ze Mahari???
:-) neboj mám v zasobe ještě hodně výmluv
:-)))
Není tady
HOLKY VŠE NEJ DO NOVÉHO
MERY Kača má 4780G
ad koníky....to už pase pěkně ale za přítah na zádech se nepřitáhne a hlava jde do záklonu
Není tady
Katka83 napsal(a):
Teda ve FB se moc nevyznám, ale Gabu a Situ vždycky vidím nad chatem v rámečku
zvláštní,tomu nerozumím já tam mám vždy akar a sebe
Není tady