19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Téma zavřeno
ahojky Oskarko
o Verculce jsem ti zatim nepsala,cekala jsem,az budeme vedet vic
jinak k ty vyrazce,ja myslim,ze k tomu to vedro jen tak nepomuze..ono se rekne vysusit,ale v tomhle vedru se potime vsichni...Kubik kdyz byl maly,tak mel taky peknou vyrazku a meli jsme na to,takovou masticku-zeleno-bila tubicka,a opravdu mu to pomohlo.je to volne prodejne,jen si ted nevzpomenu na nazev
ja jsem snad konecne doprala posledni vaRKU na malou,a jestli bude v nedeli opravdu chladneji,tak vyzehlim
Není tady
oskarko-tuhle jsme meli
http://www.lekarna.cz/imazol-krempasta-1x30gm-pasta/
Není tady
Megan jene já u nechci experimentovat. Zkusila jsem Bepanthen, Infadolan, Sudokrem, nakonec i ten Holtův krém... Snad DR ví co říká a co dělá.
Není tady
oskarko-to je jasny!!tak moc drzim palce!!
Není tady
Ahojky holky před em drím Verčulce pěsti a jde ve hladce a prcci jsou zdraví a v pohode. Malá u není v inkubátoru ale pořád je na oddělení intermedialu dneska váila 2230g ikula ale kojení zatím nejde nechce se přisát ale snad se to podda
Není tady
Oskarko,tak nam to mizi po tom cernem caji krasne a promazavam sem tam uplne mirne na noc olivovym olejem a zacina mit opravdu krasnou tvaricku. Ale podle fotek to vypadalo hodne podobne jako u Vas,tak a babo rad.
Verculko,drz se.
Olii, Vy teda pribirate ukazkove.
Není tady
Oskarko, vitej doma..co o to ja bych rodila az bych brecela, ale Barca na me prdi a ceka az napadne snih ci co :-))
Oliii, super...Magdalenka je malinka, bude asi spavejsi, ale urcite to dozenete!!! Ty se drz a nenech se otravit, pokud bys narazila na neprijemne sestricky..
Není tady
Olii-mala je sikulka!!!a kojeni zvladnete,jen to chce cas a jak pise Karal-rozhodne se nenech otravit jedovatejma sestrama!!a jak se citis Ty?
co ta Verculka??
karal-jestli mala neceka na vikedn-maji byt SNAD uz poradny buřiny!!!
Není tady
karal-ja na to hooodne spoleham!!ze se konecne ochladi..sice mama sili,ze predpovidaj bourky,a ja budu sama doma,ale myslim,ze zrovna ted rodit jeste nebudu
Není tady
Milé dámy
Představuji vám Evičku Lonkovou narozenou 16.7.2010 ve 13:08
Váí 2150 g a měří 43 cm
Zároveň vám představuji Dominička Lonka narozeného 16.7.2010 ve 13:10
Váí 2300 g a měří 45 cm
http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/3/3679 … 0_5051.JPG
Verčulce se daří dobře jen se jetě musela podrobit revizi břicha. Měla tam srůsty a lékaři jí řekli e s tím neměla být ani těhotná. Více podrobností bude referovat asi sama já se v tom prdku vyznám.
Upravil(a) Lony (16. 7. 2010 16:32)
Není tady
By mě zajímalo proč se tam neukáe i ta druhá fotka. No vy jste ikovný holky a poradíte si e.
Není tady
Lony, moc moc dekujeme za krasne fotecky dalsich letnich miminek. Verculku pozdravuj a vyrid,ze jsou opravdu oba kouzelni.
Není tady
supeeeeeeeeeeer,moc gratuluju!!!!a maji moc peknou vahu,na to ze to jsou dvojky!!!
karal-mas pravdu,opravdu se tu dooost predbiha!!olii byla den po me a verculka mela mit TP taky po me...
sli jsme na zmrzku,doma uz neslo byt a sileny jsem splavena,ale koupila jsem tasku ke kocaru,tak mam radost
Není tady
Jé Verčulko moc gratuluju prcci jsou krásní a velcí. Holky zatím mě moc nedusí ale moná dostanu Majdu na pokoj v neděli tak to začne teď musím prsa stimulovat a snait se vymáčknout co jde. A spodek boli ale myju a mau ale to teplo je na to děsne
Není tady
Ahoj holky,
na dneek jsem se krásně vyspala, jako u dlouho ne. To proto, e tesaři mají dovolenou a byli jsme s malou sami doma. Kojila jsem v noci jednou, pak v 6:30 no a probudila jsem se v 10:30 a to tak, e jsem spala na zádech a malá na mě leela na prsou. Jak jsme ráno usnuli, tak jsme spali dále... Jen jedna chybička se stala, ráno jsem otevřela okna, abych sem pustila chladný ranní vzduch a jetě pustila od okna větrák... no a v 10:30 u bylo hezké vedro, tak jsem domeček vyhřála na víc ne 27 stupňů, to se mi teda "povedlo", potím se...
Dnes večer přijede můj synek z Moravy z babičkou a tetou, u se mi klouček moc chyběl... těím se. On říkal, e se těí taky, ale klidně by tam jetě zůstal. Hrozně se mu líbí v té polské kolce (je tam bazén a jiné hračky) a el tam, i kdy nemusel a mohl být u nich doma s tetou a dědou.
Oskárko, díky za info, malá má tu vyráku pořád a co je horí, jetě se jí to postupně íří, směrem dolů, u ji má troku a na hrudníčku. Ráno má fleky červené jako slité do jedné skvrny, přes den jsou vidět jen ohraničené pupínky a je jich straně moc. Přítí týden pojedeme na kyčle, tak zajdeme i na koční.
Verčulka překvapila, to byla rychlost. Popřeji do narodili se.
Oliii, nenech se s kojením moc otrávit. Oni nejdřív zdravotníci dělají ve pro to, aby laktaci zbrzdili (e Vám neumonili být spolu a kojení hned) no a pak budou otravovat s váhou a kojením jinak. Ké bych se pletla a byla porodnice u Vás lepí. A bude mít Magdalenku u sebe, tak to půjde. Mě ze začátku jinak ne v lee kojit nelo.
Za komunistů bylo hůř. Mi vyprávěla tchýně, e musela být s dítětem v porodnici 2 týdny, protoe nepřibývalo. Tehdy vozili děti na kojení po 3 hod, no to její dítko spalo. Pak kdy řvalo hlady na sesterně (nebo jak se ta lonice novorozenců jmenovala) , dali mu čaj... a i kdy ho plakat viděla a chtěla nakojit, nedovolili jí to, prostě interval 3 hodin byl nade ve. Děsné co? To si ani nedovedu představit.
Malá mě volá, tak jdu...
Není tady
Jejda,tak Verčulce velikánckou gratulaci k dvojičkám.
Dneska jsem byla na psech opět nic zase za týden na pasy.Já budu asi,taky patřit mezi slonice,kterým to nakonec budou vyvolávat.
Není tady
Oskárko, vygooglila jsem něco o té seborh. dermatitidě, nejvíc info jsem nala asi zde, neděs se, je to docela odborný text, taky tomu moc nerozumím, jen jsem pochopila, e to není taková legrace, jako potničky.
http://www.medicabaze.cz/index.php?sec= … empty#jump
Jak píou, můou se přemnoit kvasinky v té vyráce a na to právě účinkuje mast, kterou popisuje Megan, myslím, e toté je známějí Canesten. Do míchaných mastí se můe ta látka přidat taky, moje první dítko dostalo míchanou mast na atopický exém a taky protikvasinkovou. Jak je nějaká vyráka u kojence, kvasinky se do toho rádi přidají, bohuel.
A jetě něco jsem nala, co nezní tak děsivě. Tak u doufám, e to přejde: http://www.maminka.cz/clanek/deti-a-mat … eckem-veku
No můj synek má občas jetě v 5-ti letech tu dermatitidu ve vlasech, ale to vypadá jinak.
Anička u měla klítě :-(
Upravil(a) eva4444 (16. 7. 2010 20:54)
Není tady
nechcete za mě vzít někdo nástěnku? mam nějaký problémy (ne ohledně těhu) a nějak se sem prostě nezvládám dostat a předělávat to a sledovat novinky..
Není tady
Koukám, e Verčulku u má dvojčátka na světě!!! No paráda!!! Gratuluji moooc
A se vám daří a jste vici mooooc zdravoučký! Hodně těstí!
Není tady
cieska napsal(a):
nechcete za mě vzít někdo nástěnku? mam nějaký problémy (ne ohledně těhu) a nějak se sem prostě nezvládám dostat a předělávat to a sledovat novinky..
Ciesko já u si nástěnku vezmu, jen bych potřebovala, aby někdo udělal podobu, jakou bych si představovala. Ta směsice písmenek a znaků mě prostě mate a já se v tom nevyznám. Jakmile bude konečná podoba nástěnky, budu u ji aktualizovat.
Není tady
Téma zavřeno