|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno
Adri,to ze nekaka nekolik dni je uplne normalni, to znamena,ze vsechno mlicko,co spapa spotrebuje a proste toho,co ma jit ven je malo,tak se to musi nahromadit i nekolik dni, jinak kamaradce takto ani jedno ditko nekakalo radne,ale treba az po 3-5 dnech
Není tady
Adri, taky jsem teda zvedava, jake to teda bude.
Z porodnice vam budu moct psat maily z mobilu (teda pokud mi kontrakce nechaji chvilema odpocinout
), takze to budete mit pak online. 
A co Oliii? Moc na ni myslim.
Není tady
Tak manzel doplnil sice predevsim fotky Matyaska,ale kdyz se juknete na uplny konec,tak tam najdete i Ondraska tesne privezeneho z porodnice.
http://picasaweb.google.com/matyas.potocky6
Tak tady jedna spolecna.
Upravil(a) Slniečko (15. 7. 2010 15:14)
Není tady
Konecne muzeme Ondraska videt.
Diky, Slni! Je krasnej. 
Ja uz chci taky miminkooooo! 
Není tady
slni-mooc krasny fotky!!!ja uz chci mit malou taky u sebe!!
ta Olii se uz dlouho neozvala,ani ji tu nevidim online,jako vcera..snad jsou holky v poradku
Není tady
Megan, tak treba uz sly holky "na to". 
Jinak jeste k moji KO - navrch mam uz 13kg, to jsem mela tesne pred porodem s Ryu. Vazim ale porad jeste o kilo min, nez manzel. 
Není tady
sakuro-ja doufam,ze uz to mají holky za sebou!!!
a ja jsem uz těžší než manža a to mám nahoře 7kg 
psala jsem Oskarce-tak vas moc zdravi,Kubik je se segrou na koupalisti a Oskarka s malou doma,vedro šílený,ven chodí až navečr
Není tady
Ahoj holky tak se to nakonec v 8 hod rozběhlo po 3 a 2 minutách až do půl 12 ale protože jsem se nemohla při kontrakci uvolnit tak jsem se nemohla dootevřít o 12:30 píchli epidural (super věc příště jen s nim) a 13:18 byla malá na světě 46cm 2040g zdravá
Není tady
Olii, GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jsem se tu šla podívat, jak to s tebou vypadá a ono už je po všem!!!!!!!!!!!!! 
Gratuluju ještě jednou moc. A pak že budeš poslední. 
Ale užila sis, co? 
Není tady
Oliiiisku, strašně moc gratuluji k vytoužené Magdalence, moc si to spolu užívejte 

Není tady
Já chci taky malý miminečko!!!!!!!!!!!! 
Jinak my dneska byli v poradně a malej za 14 dní přibral 520g, to nechápu. Patrik při kojení hubnul a Lukášovi to kojení svědčí. Všechno je asi o psychice. 
Není tady
Huráááááááááááááááááááááááááá!!!!Olii moc a moc gratuluju!!!!!pekne ted odpocivejte!!
Není tady
Oskárka taky moooc gratuluje!!!
Není tady

Oliii gratuluji, přijde mi, že je Tvoje miminko docela dlouhé. Tak přeji, ať nemusí být v inkubátoru dlouho, Tobě hodně mlíčka, ať Vás brzy pustí domů.
A těším se na slohovku, jsem zvědavá, jestli jsi zkusila tu porodní stoličku.
Lepší by to bylo s epidurálem od rána, že jo?
Taky vidím, že mi u prvního porodu asi lhali, prý že se epidurál dává při otevření na 4 cm a později ne no a Tobě ho dali na ten konec, že?
Rustynko, Lukášek není líný se najíst :-) Kojí se i několikrát do hodiny a nebo má intervaly mezi kojeními delší a pořádně se nadlábne?
Není tady
Olii velka gratulace k Magdalence. 
Není tady
Tak to ja jsem zvedava,jak na tom budeme my s Ondraskem. Kojim ho co cca 2,5-3 hodiny a to opravdu ji z obou a saje mlicko i 10 minut intenzivne,tak doufam,ze konecne budeme mit vic jak 100 g tydne a uz mame alespon ty 3 kg.
Není tady
oliii napsal(a):
Ahoj holky tak se to nakonec v 8 hod rozběhlo po 3 a 2 minutách až do půl 12 ale protože jsem se nemohla při kontrakci uvolnit tak jsem se nemohla dootevřít o 12:30 píchli epidural (super věc příště jen s nim) a 13:18 byla malá na světě 46cm 2040g zdravá

Jééé Oliii, gratulujem!!!!!!! 

Není tady
Není tady
Holky moc děkuju za gratulace já v tom horku nemůžu usnout a to jsem vzhůru 21hod a před tím jsem spala 3 hodiny
byla jsem za malou hezky spinkala a hezky papá zatím ze stříkačky a ne moje zatím jsem bez nebyla hned přiložena. Zítra bude první pokus
Není tady
Téma zavřeno