3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Téma zavřeno
http://letnatka2010.rajce.idnes.cz/
DANNYLLA - 25.4.2010 se jí narodila dcera Adélka
měřila - 40 cm
váila - 1490 g
BLAVA - 25.5. 2010 se jí narodili dvojčátka Vojta a Jirka
Vojta
měřil - 46 cm
váil - 2300 g
Jirka
měřil - 46 cm
váil - 2090 g
JANULINA - 8.6.2010 se jí narodil syn Jiřík
měřil - 48 cm
váil - 3370 g
MIHULE - 10.6.2010 se jí narodila dcera Barunka
měřila - 47 cm
váila - 3310 g
OSKÁRKA25 - 10.6.2010 se jí narodila dcera Lucinka
měřila - 49 cm
váila - 3150 g
EVA4444 - 11.6.2010 se jí narodila dcera Anička
měřila - cm
váila - 3125 g
ADRIANA1 - 12.6.2010 se jí narodila dcera Natalia
měřila - 48 cm
váila - 3100 g
RUSTYNKA - 22.6.2010 se jí narodil syn Lukáek
měřil - 48 cm
váil - 3150 g
SLNIEČKO - 24.6.2010 se jí narodil syn Ondráek
měřil - 49 cm
váil - 2750 g
DENNY9 - 26.6.2010 se jí narodil syn Vaík
měřil - 54 cm
váil - 3480 g
CAMELIA - 4.7.2010 se jí narodil syn Mareček
měřil - 48cm
váil - 2650 g
OLII - 15.7.2010 se jí narodila dcera Magdalenka
měřil - 46 cm
váil - 2040 g
VERČULKA - 16.7. 2010 se jí narodili dvojčátka Evička a Dominik
Evička
měřila - 43 cm
váil - 2150 g
Dominik
měřil - 45 cm
váil - 2300 g
KAVICKA - 13.7.2010 se jí narodil syn Vojta
měřil - cm
váil - 4000g
SAKURA - 25.7.2010 se jí narodila dcera Erika
měřila - cm
váila - 3080g
KARAL - 27.7.2010 se jí narodila dcera Barborka
měřila - 50 cm
váila - 3970 g
JOHANKAS - 28.7.2010 se jí narodila dcera Johanka
měřila - 51 cm
váila - 3800 g
77.EVCA - 28.7.2010 se jí narodila dcera Lucinka
měřila - 50 cm
váila - 4000 g
CIESKA - 2.8.2010 se jí narodila dcera Jaruka
měřila - 49 cm
váila - 2600 g
HOFMANKA - 13.7.2010 se jí narodil syn Tomáek
měřil - 49 cm
váil - 3080 g Megan2(TP 22.8.2010 ) bude to holčička
NATÁLKA
Li.lik(TP ) TOMÁEK nebo ADÉLKA
Upravil(a) letnatka2010 (6. 8. 2010 14:05)
Není tady
kuk,tak do noveho chlivku,jen same rychle porody a zdrava miminka!!!!
Není tady
S dovolením (no vlastně bez ) jsem zaloila nový chlívek a současně hlásím příchod z porodnice, odkud mě zase poslali dom.
Toti jen co jsem nastoupila do vlaku, miminko začalo v břie řádit tolik, jak snad dosud neřádilo. A to pěkně bolelo. A to samé pak v porodnici na monitoru, tak ukázkový monitor jsem dosud neměla - malá se hýbala celých těch 40min v kuse. Na prvním monitoru se vůbec nechtěla hýbat, sestřička mi tleskala u břicha, aby malou probrala, no nakonec se za celou dobu asi jen třikrát převalila. Dneska to měřilo křivky skoro v kuse.
Snad si museli myslet, e jsem si vymýlela, pořád se mě ptali, jestli to teď cítím, jak se hýbe. Tak jsem je ujiovala, e to poznám, ale e se malá opravdu za celé dva dny ani nehnula. No ale jem ráda, e je v pořádku. Ovem kontrakce nai jediná, tak jsemupala zase domů. Jsem objednaná na normální KO zase zítra, tak půjdu, protoe dneska mi dělali jen monitor, zítra snad i zkontrolují čípek a udělají UZV, snad mimi konečně i po dlouhé době změří.
A co Oliii? Pořád ji tu vidím online...ale zprávičky ádné.
Upravil(a) Sakura (14. 7. 2010 15:30)
Není tady
A do nového chlívečku jetě samé dobré zprávičky, pohodové porody a krásná a zdravá miminka.
Není tady
sakur-to jsou dobre zpravy
olii tu ted taky vidim,predtim online nebyla
Není tady
Do nového chlívečku přeji vem maminkám zdravá hodná miminka a těhulkám rychlé a lehké porody.
Sakur hlavní je, e ví, e je vechno OK. A neboj, malá jednou vykouknout bude muset. Taky sem nedočkavě čekala a te u se mi to spokojeně vrtí na klíně.
Není tady
Holky píu z mobilu a dost to blbne. Mám od rána 2 tablety v sobě a teprve ne 12 mi začali bolesti prvně po 10 min teď po 5 ale nějak se nechci otvírat zatím jen změkli porodní cesty a jsem na prst. Si teda uívám ale bylo tu plno mám zadarmo nadstandart
Není tady
Olinko tak drím pěsti a přeji a to má brzy za sebou a má svou vytouenou holčičku v náruči
Není tady
Oliii, drzim palce, at se to rozbehne rychle a bolesti te netrapi moc dlouho. Ja moc dobre vim, co to je, otevirat se pomalu. A Denny taky, vid. Budu na tebe myslet a nedockave vyhlizet zpravy. Tady je uz pulnoc, tak pujdu uz spat, ale rano hned nakouknu. To bude to prvni, co udelam.
Jinak mala se ted hybe i doma skoro porad, tak jsem stastna. Jojo Denny, kdyz to slo dovnitr, tak to pujde i ven, jak se rika. Snad to bude brzy. Zitra se doktora zeptam, jak to vidi. Do kdy me pripadne nechaji prenaset a kdy by bylo pripadne vyvolavani. To datum pak bude moje utecha - budu si rikat: nejpozdeji tehdy a tehdy uz bude mala na svete.
Upravil(a) Sakura (14. 7. 2010 17:06)
Není tady
no oliii, tak to tu rozbehni ty, lebo ostatným sa akosi nechce elám nám plný chlievik bábätiek!!!
Není tady
Oliii, neboj se poádat o epidurál. Nebo alespoň lahve s teplou vodou tzv. termofory, ty mi moc pomohly. Přeji Ti a moc netrpí.
Není tady
Ahoj, jen jsem jeste pred spanim nakoukla a zjistila jsem, ze Kavicka, co k nam teda uz moc nechodi, ma od 13.7. Vojtiska! Nasla jsem fotecky na jeji strance, co na ni ma odkaz tady na Babinetu:
http://starovi.rajce.idnes.cz/13.7._nas_Vojtisek/
Není tady
Oliii, myslim na tebe, at to mas brzo za sebou..
Holky, mam tu ty fotky od Blavus, kam ze je to mam dat?
Jinak se blizi vecer a me zacina bolet kriz a tvrdnout bricho, jestli budu takhle poslikovat az do porodu, mozna ho pak ani nepoznam :-))
Není tady
Karal, radi jeď do porodnice, kdyby bylo hůř ne včera v noci. Abys nerodila doma nebo na cestě.
Zrovna kojím.
Dnes jsme byli ve městě vyřídit porodné, nakoupit a v bance, celkem výlet na 2 hod, jeli jsme aute bez klimi a to nebyl nejlepí nápad. Anička získala v Penny v chládku normální barvu a v autě se jí červené fleky zase vrátily.
Těím se na synka. Mluvila jsem s ním po telefonu, moc se těí na Aničku, e si ji pomazlí. Jsem ráda, e na ni neárlí. U babi a tety se má dobře, chodí tam do polské kolky, mají tam nový bazén a jakýsi rozpraovač u bazénu, nadeně mi to líčil. No a e zrovna nerozumí vemu co říkají, tak to neřeí, s dětmi si hraje.
Není tady
Tak bolesti ustaly take praek na spaní a zítra druhé kolo snad se magdalenky konečně dočkáme jinak císař. Manel chudák jezdi sem a tam pořád je ve střehu kdy ho povolam do sluby oba jsme malou přemlouvaly a nic PA se smějou e se malá lechtí.
Není tady
Olli, pokud pujdes na cisare a budes mit moznost, tak si vyber spinalni analgezii. Je to lepsi nez celkova.Jsem zvedava na tve postrehy z porodnice, ja tam chci rodit taky. Pak ti napisu sz. Drz se a tes se na malinkou.
Upravil(a) Simonas (14. 7. 2010 20:54)
Není tady
U nas zatim klid, proti vcerejsku se nic nedeje..zitra mi do patku vecera dorazi segra s malym Krystufkem, tak tu nebudeme sami a bude to rychleji utikat..v tomhle horku mi dela velky problem se najist, tak dneska jsem se snazila to nesidit, kdyby to prislo at mam nejakou energii..do loznice si prestehuju vetrak, nehuci moc nahlas a je to prijemne..otevrene okno moc nepomaha..
Není tady
oliii napsal(a):
Tak bolesti ustaly take praek na spaní a zítra druhé kolo snad se magdalenky konečně dočkáme jinak císař. Manel chudák jezdi sem a tam pořád je ve střehu kdy ho povolam do sluby oba jsme malou přemlouvaly a nic PA se smějou e se malá lechtí.
Dobrou noc Oliii, dobře se na to vyspi.
Není tady
Ahojky,Oliii-tak jsem si to dočetla a moc drím na zítra palečky měla jsem to podobné jako ty-mě si nechali v porodnici kvůli vysokému tlaku-hned mi dali tabletu na vyvolání(byla jsem úplně zavřená) celej den bolesti a nic,druhej den mě nechali odpočívat-tlak byl u OK a třetí den mi ráno zavedli tabletu,udělali Hamiltona a do hodiny to začalo-kolem deváté ráno-sice ty bolesti byly straný,ale pak jsem se během chviličky otevřela a malej se narodil ve 14.00 a měl 3750gr a nebyla jsem ani natrhlá ani zaití-narodil se přesně 40+0.Take zítra to určitě bude a přeji ti,aby to bylo co nejrychlejí a nejmíň bolestivé
Není tady
Maminky, které máte 2 dětičky, přemýlíte o třetím?
My docela váně uvaujeme, pokud se nestane nějaká finanční pohroma, nejradi bych měla brzy po sobě, no nemusí to být zase moc brzy...
Nevím, co se to se mnou stalo, o třetím jsem nechtěla ani slyet, no jen co jsem porodila, řekla jsem si, e do toho chci jít jetě do třetice. Divné, co? Třeba to jsou jen hormony a zase mě to přejde, no zatím mě ta mylenka dost drí.
Není tady
teda Olii-mala se opravdu slechti!!!tak drzim palce,at je to pak rychlovka!!
karal-tobe drzim palce,at se vyspis!!
ja mam bricho jak sutr,to vedro me nici
Není tady
Ahoj holky ,Ollí drím pěstičky a jste holky v pořádku.
Mě opět odchází hlenová zátka a jsem se lekla e toho bylo dost. .
Mi máme v bytě 28°C a větrák moc nepomáhá.
Zpráva od Verči,ségra za ní byla dneska v porodce a říkala e je na kapačkách a e prý do pátku a potom jí prý budou dělat císaře.
Není tady
Téma zavřeno