Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 7. 2010 0:14

Lisa
♥------

gynekologické vyšetření

Gynekologické vyšetření mi nepřipadá, jako něco extra příjemného...a proto jsem během posledních 4 let žádné neabsolvovala. Až domluvy kamarádek mě přiměly s tím něco udělat. Vypravila jsem se k doporučenému panu doktorovi. Ten byl velmi milý, viděl mé rozpaky, velmi mě uklidnil a pustil se do vyšetření. Jak na tom HROZNÉM stole, tak ultrazvukem - vnitřním. Myslela jsem, že mám vše nadlouho za sebou, ale pan doktor mě oznámil, abych přišla po 14 ti dnech znovu. Opět jsem absolvovala obé vyšetření. S tím, že mám přijít za tři týdny. A opět následovalo vyšetření jak na stole, tak  vnitřním )Vaginálním) ultrazvukem. Ačkoliv jsem v pořádku, byla jsem opět pozvána na konzultace po měsíci. Ta zpočívala opět ve vyšetření jak na stole , tak i vnitřním ultrazvukem. k tomu ještě pan doktor přidal, že mám zvláštní charizma a na přivítanou mě pohladil po tváři....tedy nevím, ale je tohle normální přístup ?

Není tady

#2 14. 7. 2010 9:45

Isabel
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: gynekologické vyšetření

Liso, tyhle caste navstevy nejsou normalni, pokud jsi zdrava. U nas se chodi na preventivni prohlidky jednou za rok. Pokud s nim nejsi spokojena, vyhledej jineho lekare. A urcite by jsi mela chodit pravidelne, asi zadne z nas to neni prijemne, ale holt lepsi jit vcas nez pozde.

http://lagf.lilypie.com/oWpsp2.png
http://lb2f.lilypie.com/sS4Ip2.png
http://lmtf.lilypie.com/xmqep1.png

Není tady

#3 14. 7. 2010 10:31

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Lisa napsal(a):

... k tomu ještě pan doktor přidal, že mám zvláštní charizma a na přivítanou mě pohladil po tváři....tedy nevím, ale je tohle normální přístup ?

lol  Omlouvám se, ale tohle mě fakt rozesmálo...
Ale rozhodně bych se poohlédla po jiném gynekologovi. Tedy pokud i TOBĚ se nezdá, že ON má zvláštní charisma...
V tom případku byste si třeba mohli dát rande i jinde než na gynekologický koze... wink

Jinak četnost preventivních prohlídek je (pokud jsi v pořádku) jednou za rok.

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#4 14. 7. 2010 11:09

clavel
♥♥♥♥♥--

ja moc nechapu, proc si tam tolikrat chodila? smile me uz by bylo divne to, ze me chce videt za 14 dni znova... pokud by mi teda nerekl, ze mi neco je, a nedal mi leky....

Není tady

#5 14. 7. 2010 14:40

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Bože můj Liso, to myslíš zcela vážně? Kolik je Ti let a nakolik je toto pravda? kapitulation To mi zas připadá jako pohádka o Červené Karkulce ...

No a fakta - preventivní prohlídka (takovou, jak popisuješ) se dělá opravdu jednou za rok, rozhodně ne každých 14 dní (navíc po 14 dnech nemáš ještě ani výsledky stěru ! wink ). A to dokonce i když se léčíš a bereš léky, chodíš na konzultace, tak ne vždy u toho musí vyšetření být.

Není tady

#6 14. 7. 2010 15:35

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Pokud je to fakt?! i když je to zcela zvláštní situace, je mi divné, že ses nezaptala, PORČ máš přijít ńa další prohlídku. Nenapadlo tě to ? Na třetí bych se už určitě zeptala! Pokud jsi byla v krátké době 4x na "prohlídce" a nebyl k tomu důvod/nález,vyšetření, opdběr krve,výtěr.../, dalo by se to klasifikovat jako zneužití, případně i podvod na pojištovnu. Jistě pan doktor vždy vše řádně vyůčtoval.
Nebo jsi dole tak roztomilá, že se nemohl pan doktor nabažit lol

Není tady

#7 14. 7. 2010 23:00

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Lisa napsal(a):

Gynekologické vyšetření mi nepřipadá, jako něco extra příjemného...a proto jsem během posledních 4 let žádné neabsolvovala. Až domluvy kamarádek mě přiměly s tím něco udělat. Vypravila jsem se k doporučenému panu doktorovi. Ten byl velmi milý, viděl mé rozpaky, velmi mě uklidnil a pustil se do vyšetření. Jak na tom HROZNÉM stole, tak ultrazvukem - vnitřním. Myslela jsem, že mám vše nadlouho za sebou, ale pan doktor mě oznámil, abych přišla po 14 ti dnech znovu. Opět jsem absolvovala obé vyšetření. S tím, že mám přijít za tři týdny. A opět následovalo vyšetření jak na stole, tak  vnitřním )Vaginálním) ultrazvukem. Ačkoliv jsem v pořádku, byla jsem opět pozvána na konzultace po měsíci. Ta zpočívala opět ve vyšetření jak na stole , tak i vnitřním ultrazvukem. k tomu ještě pan doktor přidal, že mám zvláštní charizma a na přivítanou mě pohladil po tváři....tedy nevím, ale je tohle normální přístup ?

no to tedy není..my se s mojí gynekoložkou ještě objímáme při příchodu i odchodu big_smile wink

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#8 15. 7. 2010 20:55

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

....a ještě snad pusu na odchod ...lol, já mám tedy pech na ty doktory....grater

Není tady

#9 19. 7. 2010 22:32

Lisa
♥------

No dobrýýýýý, vidim, že vás to pobavilo !!! Jenže když člověk jde do tý blbý ordinace, s tim , že ten kdo tam sedí je DOKTOR a ne nějaký otrapa, tak si to člověk prostě snaží nepřipustit, že to co se tam dějě není prostě úplně normální....takže dík za rady a já si půjdu hledat zas novýho doktora....to jsem zvědavá, na co zas narazim  smile

Není tady

#10 19. 7. 2010 22:39

eva4444
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česko

Liso, mě kdysi obtěžoval doktor (ne gynekolog).
Takže ani doktorovi se nesmí věřit... tak hodně štěstí, ať nenarazíš na dalšího otrapu.

Není tady

#11 19. 7. 2010 22:51

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Liso, víš, CO se mi líbí...že jsi chodila jako nemocný osel na gyndu a ani ses naptala, CO ti je....divné, že !? To mě by asi zajímalo už kdybych měla přijít podruhé... no, ale jinak dobrý!

Není tady

#12 19. 7. 2010 23:30

Lisa
♥------

Aneri napsal(a):

Liso, víš, CO se mi líbí...že jsi chodila jako nemocný osel na gyndu a ani ses naptala, CO ti je....divné, že !? To mě by asi zajímalo už kdybych měla přijít podruhé... no, ale jinak dobrý!

Ty jsi fakt chytrá !!! Já byla ráda, že to mám  za sebou....vždycky pan doktor chtěl ještě nějakou kontrolu...., výtěr apod....to víš, že mi přišlo divný, proč to neudělá najednou a proč u toho pokaždé ještě musí být vaginální ultrazvuk. Přišlo by mi to taky jako přitažená historka z červený knihovny, kdyby se mi to nestalo. ....Jo a v tom minulim příspěvku jsi si posteskla, že máš pech na doktory a nic neužiješ....mám trhání ti  jednoho doporučit:Dbig_smilebig_smile

Není tady

#13 20. 7. 2010 8:30

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Jasně, beru ! lol Jen, abych nepojedila majlant k panu doktorovi gloria dumbom Jinak jen soukromou zprávu, aby tam nebyl zase nával. Ale já jsem zvyklá u doktorů čekat  lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí