29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, vim, ze uz tady tohle tema bylo ale chtela bych se jeste zeptat. Byl mi doporuceny Kenny klub ale prijde mi dost drahy. Nemate nekdo zkusenost s nejakym levnejsim klubem ale ne na ukor kvality? Chodite nekdo do klubiku Juklik? Holky co mate cerstvi miminka chystate se chodit plavat?
Není tady
Martino, přejdi si o pár stránek dál, tam se plavání řešilo. Jsou tam i zmínky kam jít......
V Praze jsem chodila do Motýlka , kvalita , slbužby vše perfektní. Ale cena na rok vyšla okolo 13 tisíc ( jednou týdně , 10 měs.)
Teď chodím do Vysočan, zázemí nic moc, ale skvělý instruktorky a na rok to vyjde na 5 tisíc
Není tady
Jo, a když někdo má dvojčata, tak s jedním plave maminka, s druhým instruktorka. A dokonce jsou tak ochotné, že když je maminka těhotná a je schopná dítko dopravit ale na to aby šla do vody jí je zle, instruktorka si klidně vezme dítko a odplave to s ním ( tedy pokud souhlasí dítko).
S tímto přístupem jsem se setkala jen v těch Vysočanech.
Jo a docela pěkný kurz je někde v Kyjích, jmenuje se Kytka.....
Není tady
A má někdo zkušenosti se školou Plaváček v Rytířské ulici...? www.plavani.com
Není tady
Spunte a jak se to jmenuje v těch Vysočanech?
do Juklíka jsem chodit chtěla, ale je to tam drahé. 4300 na 3 měsíce (myslím ....) ale mám to blízko ve Stodůlách
Chodíte ještě někdo do Prahy plavat, kde se cena pohybuje kolem těch 5tis. ročně?
Není tady
Já osobně v Rytířské neplavala,ale byla jsem tam na kukandu s kamarádkou a budu tam chodit.Moc se mi líbil přístup instruktorek a i prostředí je bezva.Jediná vada je,že je to v suterénu a bez výtahu.Takže seběhnout do recepce a nechat si pomoct.
Není tady
Misho, je to v hotelu Carol.
Jmenuje se to www.betynka.cz
Mají plavání na třech místech v Praze. (v tomto hotelu je to nejlevnější)
Platí se 2 x 2,5 tis., nebo 4x ale o to je o něco málo víc.
Jsou ochotní, dobře se domlouvají náhrady a omluvy z plavání.
Můžeš se s paní majitelkou domluvit a přijít se podívat.
Také vím že se plave v hotelu Duo na Proseku, a v Hloubětíně v bazénu, v Lagoonu v Letňanech, v Motýlku v Letňanech ( super, ale drahé)
Není tady
A kolik to stoji v Rytirsky ulici. Moje kamaradka chodi do Modran a moc si to chvali stoji to 250 kc na lekci. Tak jestli bydlite nekdo pobliz tak to muzete zkusit. Ja bohuzel bydlim uplne na druhy strane Prahy.
Není tady
Já jsem z Řep a bohužel tady nic v okolí není.. A když jsem se nedávno dívala na stránky juklíku, tak na těch Stodůlkách už plavání dětí neorganizují, takže uvažuji nad tou Rytířskou ul. 10 lekcí - 2700kč - 1x týdně nebo 10 lekcí - 2500kč - 2x týdně.. zahrnuje to půl hodiny v bazénu a výřivce, a pak je možnost posezení u recepce. Což je fajn, že můžou maminky poklábosit a dát si kávičku
Není tady
Juklík to organizuje ve Stodůlkách! švagrová tam teď začala a je to tam od pátého měsíce v bazénku a od března se přihlašuje?
Není tady