29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pet, tak tož gratuluju k NT a holčička by byla parádička
Mufe
hele já si lámala hlavu jaký řešení s jistotama
to jsou pikle božíčku
Dito, aháá..no vidíš já jsem spíš fakt na sladký a to jako stačí ta dieta třeba v den početí nebo jako dýl ??
máš to podložený, že Tě když tak můžu žalovat??
Ištar, já na MMB jsem, ale jako platící..netuším, jak je to v Tvém případě..ale je tam podpora na mailu, tak tam Ti určitě odpoví
Petuli, takto je paráda, zrovna ted máš tak čas a chuť ještě řešit toto tak v pátek ať se Vám tam hned líbí..
Nikouši, lásko naše, jdu na fotky
Leni, no jo už tam lítám jako malej miniprofíček
Upravil(a) Lenďák (26. 10. 2010 21:15)
Není tady
Niko, týýý jo to je fotek až jsem nemohla uvěřit
no krása, co Ti budu povídat, před chvilkou jsi rodila a bych si nevšimla
ty těhu fotečky, krása - jsi měla pupík velkej ,viiíííď.. kam jsi ho dala
no a kluci Honzík Domkovatí, že... jsou boží,Domíček tu fotku s laclých bez ponožtiček
posíláme obou pusinu a ať Domíček nemá tak těžký starosti
Není tady
Čauky,
Niki, vy jste teda krásná rodinka..dětičky úžasný, manžel taky dobrýý, no a ty
Pet, holčička by byla fajn, viď
Holky díky . Jo holčička by byla fajn, ale já mám pořád spíš pocit na toho kluka
. A ono je na určení pohlaví moc brzo, takže to beru s hodně velkou rezervou. Však to říkal i dr., že je to jen takový náznak a vše může být ještě úplně jinak
. A ono je to vlastně jedno..holka nebo kluk, hlavně ať je vše ok
Lenino, na novém BB jsem pod Petra..Pet mi to nechtělo sežrat Ale jako vůbec se tam nevyznám
Není tady
Lenďák napsal(a):
Dito, aháá..no vidíš já jsem spíš fakt na sladký
a to jako stačí ta dieta třeba v den početí nebo jako dýl ??
![]()
![]()
r:
Lendiiii no vsak rikam - me ty rizky asi nekdo tajne sladi
http://www.emimino.cz/diskuse/iontova-m … tete-1093/
Není tady
IŠTAR napsal(a):
Ahojda holky, prosím vás inzerujete někdo na mimibazaru? Jsem asi natvrdlá
, ale když jsem tam zadarmo, tak se mi jako nezobrazují inzeráty nebo co? Protože tam píšou, že u zdarma se inzerát neobjeví po rozkliknutí nabídky vlevo. Tak fakt nevím
.
Ano, inzerát se v nabídce nezobrazí. Tvůj inzerát si přečte jen ten kdo si tě aktivně vyhledá přes tvé jméno třeba..
Není tady
Dita.L napsal(a):
Lenďák napsal(a):
![]()
![]()
r:Lendiiii no vsak rikam - me ty rizky asi nekdo tajne sladi
![]()
![]()
![]()
http://www.emimino.cz/diskuse/iontova-m … tete-1093/
hele ona ta dieta je ale pro pány
tak už si ty řízky neslaď a já se dál můžu cpát sladkým
Není tady
IŠTAR napsal(a):
Ahojda holky, prosím vás inzerujete někdo na mimibazaru? Jsem asi natvrdlá
, ale když jsem tam zadarmo, tak se mi jako nezobrazují inzeráty nebo co? Protože tam píšou, že u zdarma se inzerát neobjeví po rozkliknutí nabídky vlevo. Tak fakt nevím
.
Ištar,tak to nevím,já inzeruji a platím,tak nevím jak se to zobrazuje-nezobrazuje u neplatících......jsem ti pomohla,že????
Není tady
Lenďák napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Lenďák napsal(a):
![]()
![]()
r:Lendiiii no vsak rikam - me ty rizky asi nekdo tajne sladi
![]()
![]()
![]()
http://www.emimino.cz/diskuse/iontova-m … tete-1093/hele ona ta dieta je ale pro pány
![]()
![]()
tak už si ty řízky neslaď a já se dál můžu cpát sladkým
http://www.pohlaviditete.cz/dieta-a-pohlavi-ditete/ ja myslela, ze neeee e
tak pak uz jedine tady
http://www.pohlaviditete.cz/jak-ovlivni … d-pocetim/
Není tady
Holky, my jsme byli predvcirem na ockovani. 4ty Prevenar. Nejaky novy, s protilatkami proti 13 meningokokum namisto 8. Vcera rano Kolombo vstaval se stehynkem jako Swarcinegr, jak strasne to mel natekle broucek, tak osetrujeme. Pekne ho to boli. Pry mame vydrzet tak 3 dny a bude to dobry......
Jsem docela nestastna, nase detska odchazi do humanitarniho sektoru a musime zmenit pediatra. Vubec se mi nechce. Jednak nase zna perfektne Krystofa, jednak zna perfektne Edwardsuv syndrom a vzdycky me perfektne uklidnila, kdyz jsem zacala plasit a ted najednou nevim kam jit a jeste navic budu muset celou nasi historii vypravet znovat od zacatku a nekomu uplne cizimu. Zase to bude bolet Doufam ze nenarazime na nejakeho inteligenta, ktery si z nas udela karieru
Toho se fakt bojim. Zbytecna vysetreni ze zvedavosti.....
Není tady
NIwek, Pet máte tam přístup.
Dituš tak to je blbý měnit doktora - přeju ať narazíš přinejmenším na stejně dobrého jako byla doteď.
Není tady
Málka byla dneska s tatínkem a babičkama na dušičkách a Máťa ve školce, tak jsem vypíglovala pokojíček a přebrala hračky. Jednu krabici vyhodila a jednu odnesla do bazaru. ať mají místo na vánoční dárky.
Není tady