29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Krásný den všem,
já už týden brázdím ulice Prahy (naštěstí klimatizovaným autem) a objíždím všechny své kamarády, co jsem rok neviděla. Můžu říct, že po týdnu ježdění po Praze jsem se tak zdokonalila v jízdě autem, že si už troufnu asi na cokoliv
Markét, ty jsi mladice, tak to pardon
Já se nakonec pro tu AMC rozhodla, jak víš a pro tvůj klid to doporučuju taky. Určitě bude všechno dobrý. To procento ženských, kterým vyjdou krevní testy špatně a nakonec je to v pořádku, je velký.
Zítra se s dětma vracím do Brna a pomalu začnu s chystáním věcí pro mimčo - prát, žehlit věcičky a tak .. po tom, co potkalo ségru, ať mám raději nachystáno Přes léto jsem to chtěla mít hotový. Dneska porodila kamarádka (ta naštěstí jen asi týden před termínem), tak jsem už poslední
Užívejte léto, já ty vedra moc dobře nesnáším teda, ale když bylo hnusně, tak jsem nadávala .. tak teď je to zas teda extrém.
Není tady
ahoj všichni,
vůbec nestíhám, tak jsem občas jenom nakoukla, takže nejsem moc v obraze.
Pustili jsme se do předělávání stodoly na garáž a tak bouráme. Navíc jak je hezky (dneska teda už ne), tak jsme pořád i někde po akcích a tak než děti pak uspím, tak už se mi na počítač nechce.
Všem děkuji za Amálku za gratulace. Největší radost jí udělalo tiskátko do plastelíny od Play-Dough a velká motorka - odrážedlo.
Petji pochopila jsem, že ségra i mimčo už jsou vpořádku, tak to je fajn - ještěže to teď s těma malýma miminkama tak umí.
Lendí doufám, že se vám podobný záchvat nebude opakovat a že z alergie brzy vyroste.
Marky určitě to bude vpořádku, ale ty nervy nezávidím. Zrovna to absolvovala kamarádka - doktorka jí řekla, že jí vyšli testy blbě a že musí na genetiku, víc že neví, ale prý si něco připlatili a výsledky věděli brzy - naštěstí všechno vpořádku.
Není tady
Ahoj holčiny,
tak se jdu na Vás taky juknout, abyste mě zas nepomluvily, že na Vás prdím
Lenďásku, teda, Vy to ale máte trápení s Laurinkou, chudinka malá Takovýhle starosti s alergií, vůbec si to nedovedu představit
aspoň, že máte ty léky doma, kdyby náhodou... snad se toho jednou zbaví a bude si žít bezstarostný život
Marky, já hoooodně opoždě blahopřeji k svátku a zároveň apeluji, abys vypustila za hlavy takové ošklivé myšlenky Všechno bude v poho. Já když jsem dřív slyšela, špatný testy-amnio. ježily se mi chlupy...Dneska to snad ale vychází blbě každý druhý těhuli z mýho okolí a všechno je nakonec OK
Takže pohoda, klídek, ju?
Lenino, Amálce k svátku taktéž opožděně všechno nejlepší
A Martinkám taky
Ještě někdo se hlásí???
My měli dnes (resp.včera) 1.výročí svatby. Užili jsme si to krásně. Myslela jsem, že pojedem někam na véču, ale jelikož M. s bráchama a tátou konečně postavili pergolu, tak jsem koupila gril a udělali jsme si krásné odpolko, masíčko, pivečko...bylo to super...a za 14 dní nás ještě prý čeká dodatečná oslavička-pojdeme na víkend do jižních Čech (bez prcka ), tak se moc těším
a týden na to dovolenááááá v Itošce
Holky, mějte se moc kráááásně, užíveje si sluníčka a jen a jen dobrou náladu
Není tady
Zdárek párek
tak zdravím zpátky z chalupy, zítra po kontrole zase mizím k našim, tady ve městě se to fakt nedá i když vedro už tu není tak strašný..
Lendi, přeju, ať už máte s Láluškou konečně pokoj..musí to být náročný se o ní takhle bát..držím palčáky, abyste se nějak dobrali z čeho to bylo.
Těhulky ať se opatrují. A ostatní vlastně taky
Zatím zatím papapa
Ahojky,
Mishko, zrovna jsem pátrala, kde vlastně jsi a jak jste s mimčem už daleko. A jako že daleko už fakt jste
Letí to jak bláááázen
Jak se cítíš? Už máš vše nachystáno??? Maty taky připraven na miminko?
Opatruj se a ostatní těhulky taky, tyhle vedra musí být pro vás úděsný...
Není tady
čau holky,
Mich díky , jak říkáš snad spadne to těch procent, co se toho do 3 let zbaví
dá se to prý dost ovlivnit disciplínou stravování, tak doufám, že budeme odměněny
jinak moc gratuluju k prvnímu výročí, to to uteklo a taky mooc závidím Itošku, kam jedete?? já jí mám horzně ráda, raději než Chorvatsko nebo Bulharsko
a víkend bez prcka si táááky užijte, no máme pěkné vyhlídky
Mish, no je to jak říkáš, věčnej strach a nějak se zvyšuje každým atakem.. ale ted jsem zase ready, protože jako vždycky věřím, že toto bylo naposled a už se nám to nepřihodí jináč ať si řádně rodičů odpočineš
nám přijel kamarád ze Švýcar, tak dnes jdeme s ním véču, vaří on, je to kuchař, co nám vařil v restauračce, takže vím do čeho jdu
zítra mám sraz ze základkou a v sobotu svatba našich milovaných přátel.. tak se těším, nakonec jsme dle inspirace zarámovali peníze s vtipným textíkem, pořídili miniprasátko, zajistili ohňostroj a ještě Honza přemýšlí pronajmout zásahovou jednotku no ale aby tam někoho nekleplo
a ještě Ajinku máme na Slovensku.. kdo je všecko na dovče?? Dita, Petuli??? holky užívejte jak můžete
Upravil(a) Lenďák (21. 7. 2010 9:22)
Není tady
Hoj holky...já si opět hraju na hlídací tetu, kluci sou perfektní, mám plus 2 (skoro 4 a 5 let), ale zabrat občas dají (hromadný koupání, papání, oblíkání...)no ale musím trénovat na těch 10 dětí
jinak minulý týden sme asi 2 dny po sobě chodili čůrat ke stromečku a teď už zas nic dojde (musí jít celá delegace), sundá gatě, tlačí a nic....no a vyčůrá se doma
snad ho to kluci ale naučí
a já teď poslední týden sem taky pořád na hromádce...od čtvrtka mě bolí žaludek, v pondělí sem myslela, že lehnu, jak mě bolelo v krku a včera sme se stavili v cukrošce a dala sem si medovník a presíčko a zbytek dne se mi nechutně motala hlava....asi byl nějakej blbej tlak...naštěstí mi dojela kamoška, tak tady válčíme spolu
Lendi, tu véču závidím, dala bychs i po dlouhé době nějakou specialitku....
Mishinko, odpočívej, odpočívej!!!!
a Martky, ty nedivoč, všecko bude oukej!!!
Není tady
Ahojky holky,
ja nejsem jeste na dovceeee. Teda na matersky to jooo a protoze to je posledni leto co jsem doma, tak si radne uzivame. Byly jsme ted pres ty vedra na chalupe, dalo se to tam snest.
Na dovo na Kaprun jedeme az 8.8....jsem se asi blbe vyjadrila, puvodne jsme meli jet uz 1.8., ale nakonec o tyden pozdeji, no. Pak jeste planujeme s mamou na konci srpna Lago di Garda...je to takovej kompromis mezi koupanim a horama...budeme se koupat s vyhledem na hory Tak se taky moc tesim.
Pak nekdy v zari bude segra asi rodit, nebo co...a az se zaklimatizuje a nebude potrebovat sluzby babicky, tak soupneme Viki na vikend k babi na hlidani a vyrazime s f. na vikend...jeste nevim kam. Puvodne jsme mysleli Londyn i kvuli nakupum, ale ted spis zvazujeme Edinburgh. Jeste jsme tam nebyli.
U nas jinak nic moc noveho. Ted o vikendu mame hlidat neter (od F. segry), je ji 13 a ja vuuuubec netusim, cim ji zabavime. Ma prazdiny, tak bych chtela, aby si to uzila, ale nejak nevim, co by ji mohlo bavit.
Lendi, to jsem rada, ze uz jste v pohode a taky doufam a preju, aby to bylo naposledy a uz se to znova neobjevilo
Tehulkam preju, at ty vedra zvladnou.
Krasny den vsem
Není tady
Ahojky, já se musím pochlubit, my už zvládáme více méně bez plen, jen na spaní raději dávám, i když se většinou probudí suchá, ale někdy taky ne. Kakání hlásí 100%, čůrání ani moc ne, ale nepočůrá se, tak 1-2x za dopol a za odpol jí posadím, ona se vyčůrá a je pohoda. Když jsme venku, dávám jí na travičku nebo na kanál (podle toho, kde zrovna jsme) nebo na velký záchod, když jsme někde na návštěvě .. všechno v pohodě .. nepočůrala se už ani nepamatuju.
Jinak ségry malá roste jak z vody, naučila se už i sát z prsa, takže to vypadá, že půjdou nejpozději příští týden domů. Je to šikulka.
My se chystáme na prodloužený víkend do Lázu u Strakonic a pak na týden se známýma s děckama na chalupu a pak naše výletování končí. Pak už budu jen čekat a čekat, až to dítě ze mě někdo vyndá Věci mám více méně nachystaný, musím jen asi stopadesát praček pidi oblečků vyžehlit
V pondělí se byl Roman konečně přiznat k otcovství
(nejsme sezdaní, tak se to musí) Nenechávám nic náhodě
Včera jsem byla na kontrole a mám trošku kratší čípek, nic dramatickýho, ale vzhledem k tomu, jak to bylo u Kačenky, je prý větší šance, že se to bude opakovat, takže raději být připravena. Musím se šetřit a být v klidu prý
prostě klasika .. to se dost dobře nedá s tím malým dráčkem, co tu řádí.
Krásné dny všem, počasí je vskutku letní !!!
Upravil(a) petjule (21. 7. 2010 11:53)
Není tady
Ahooj,
zdravím vás. Občas v rychlosti nakouknu, takže jsem celkem v obraze.
Lendi, snad budete mít brzo klídek od toho trápení
Těhulím posílám pozdravy - držte se!! O víkendu se prý má ochladit, tak snad..
U nás nic nového. Užili jsme si dovolenku v Bulharsku, v září nás čeká Sardinie. Dovolená byla super, až na letadlo teda
Taky jsem chtěla pomalu zrušit plíny, ale nevím, já mám prostě pocit, že ten náš prcek k tomu ještě psychicky nedozrál. Nebo možná dělám něco blbě Prostě na nočník si odmítá byť jen sednout ( nosí ho na hlavě
) Když ho nechám bez plíny, tak chodí a čůrá kamkoli - i během chůze - absolutně bez povšimnutí. Když si načůrá do kalhot, tak ho to absolutně nevzruší. Snažím se ho hlídat, když vidím, že čůrá, snažím se mu to spojit se slovem a odnést ho na nočník, ale jen začne zuřit a nočník bojkotuje.
Tak nevím - neměli jste to tak taky někdo?
Užívejte sluníčka!
Není tady
Ahoj kočičky,
jéééžiš vy jste mě udělaly takovou radost, že nemusím nic dočítat
Já jsem zpátky, o víkendu asi znova pojedem na chalupu. Počasí se snad na chvíli umoudřilo, se přiznám, že mě fakt nebylo vůbec dobře. Ještěže se mnou byl u našich na chalupě děda, který se vzorně staral. Dokonce vyvezl prcka do Dvora do zoo a parádně si to užili
Jinak u mě nic nového, věcičky pro mimi mám vyprané na půl roku dopředu a to myslím stačí. Tašku zdaleka nemám, ale jak se znám - já budu určitě přenášet, takže není kam spěchat
Dovolenkářkám přeju šťastnou cestu a jinak si užívejte
Jooo a hlásím ještě 80% úspěch s odplenkováním..někdy pustí čůro, ale vesměs kakání zvládá hlásit předem. Tak teď ještě uvidíme, jak to zvládneme doma na procházkách a jak to pak bude, až přijde mimčo.
čau holky,
tak ty chviličko,kde že jsi
slohovka suuuper, opět jsi nezklama
Mishko, tak ty jsi na řadě,vid už..utíkáto už se šetři a užívej si ještě relativně volné chvilky.. jak jsi psala v narodili se,taky Ti moc přeju takový porod nech se pořádně od Niky poplivat
ještě gratuluju k takovýmu skoku s plenkama a to jsi to viděla tak černě, vid
my taky děláme pokroky, ale na zahlášení, že jsme celý den bez plen to zas není..
já hlásím se velice unavena po pátečním třídním srazu a včerejší svatbě už to cítím až v kostech
dnes i v hlavě
Lálinka je naprosto čilá sámoška a ještě jedu pro Aju, vrací se ze Slovenska, tak se těšíme
a pak taky až bude už noc
Není tady
Tak chvilička je tu!
Lendíí, jsem se musela smát! Nejdřív jsem chtěla napsat, že nemáš jen v kostech.. ale spíš v krvi..
Ale nakonec jsem zjistila, že to není tebou, ale mnou.. mám tak obrovitou absenci má drahá, že už jsem skoro i zapomněla jaký krásný slovosled a výstižnost ty máš!
Takže už chápu každou tvou větičku i slovíčko!
a pak taky až bude už noc!
Hlavně si odpočiń!
Mishi.. tý,jo.. za chvíli to bude, co? Hele, a kdy máš vlastně termín? Třeba se trefíš do Domíčkovejch narozenin.. teda ta vaše holčička!
Jo a Mishi, nebooj, rodit se ti bude krásně!!
fakt!
JO a taky gratulace k velikým pokrokům!! Však ono nám to jednou půjde, že jo?
Giuš!!! už jdu zase škemrat o radu.. Mám pocit, že jsi tenkrát radila holkám, jak správně cvičit.. Potřebovala bych zpevnit břicho..
a cvičím, když Honzíček usíná, což je po 20hod- teda jen chviličku
ale říkám si každej den trošku, třeba to pomůže.. Ale říkám si.. jestli to jako není pozdě.. jestli si to tělo jako bude pamatovat..
abych se nedřela zbytečně..
Není tady
Ahoj holky,
tak vás všechny po dlooouhé době zdravím chybíte mi, ale nějak prostě nestíhám... a když už je volná chvilka, tak jsem ráda, že dám nohy hore
doufám, že jste všechny v rámci možností ok
Není tady
Všem krásné ránko !
Tak u nás už se hlásí i čůrání a kakání, takže už máme téměř 100% úspěšnost přes den a tak 80% úspěšnost přes noc a poobědní spinkání, ale to teda dávám ještě plenu, raději, většinou je suchá, ale někdy to nevyjde.
Trávíme tento týden prázdnin v Brně, tak jsme včera byli v BONGu, což je zábavní park pro rodiče s dětmi, jsou tam různý trampolíny, prolízadla, takže se tam děti vyblby (i tatínek ). Něco málo foteček jsem dala na rajče. Dneska hlídá Kačkuk babička, Patrikovi přijede na týden kamarád z Prahy, tak bereme kluky do kina.
V sobotu se chystáme se známýma na týden na chalupu, tak doufám, že se trošku oteplí, aby se dalo pobývat venku.
Všechny zdravíme !!!
Není tady
mufina1 napsal(a):
Nikuš to fakt ne
já pendluju max. mezi severem a domovem
Hmm.. já si říkala, že když jsem tě potkala (mimochodem teda ale i s dvojkama holčičkama našeho věku! ) a pak u vchodu při odchodu ještě i Lenďáska s nějakým cizím chlapem
a ne svýma dětma..
že prostě už asi blbnu z toho vedra, co tenkrát bylo no..
Tak teda nic..
A to se mi ještě noc předtímzdálo o Gie..
ale to teda už nevím co..
No, asi bych měla zvolnit trošku tempo..
Petji, tak to si užíváte hele.. A kde to ten Bong je? Dá se tam kolem někde hezky s kočárkem jezdit? že by jsme vzali babi sebou ať venku vozí.. a nabrali s Domíkem nějaký děti?
jInak teda moc gratuluju k téměřnému odplenkování- to je super! A jak jsi to viděla černě, co? My pořád jak kdy.. hlásí, vysazuju, počůrá se i pokadí.. prostě jak kdy.. Kolikrát si řekne.. ale prosstě si na ten nočník nesedne. Začne řvát ne, ne.. a začne brečet.
No a pak to pustí do kalhot, žejo..
Není tady
Niko
tak hlavně, že k těm holkám neletíš je zdravit.. ještě třeba jako ahoj Mufe
ty jooo a měla jsem toho cizího chlapa aspoň fešnýho???
hele a stím cvičením,když se Gia neukáže Ti poradím, hm..ještě si něco pamatuju, když sem dřela sebe nebo pak dětičky na gymnastice hele spíš mi ale řekni, kde bereš morál v osm večer začít makat
radši vlez na skype a budeme o tom mluvit, to tolik nebolí
Ivčo, kde lítáš, chtěla jsem Vám hodit hubana a nejste??? přejeme všecko nej nej k svátku Aničce ať dnešek hezky užije
Není tady
Lední, se mi směješ.. ale já bych určitě šla. Jenže jsem si nejdřív všimla dvojíček.. a až potom jsem okoukla maminu. NO a prostě tam šel Muf.. Ona teď jen dělá, že tam nešla... ale určitě dělala, že mě nevidí!
A ty jsi tam byla beztak taky na tajno...
a cvičeníčko po skypu..
ale pro radu přijdu, hele.. A jako zas neblbni.. já cvičím chviličku -jen nějaký sedy-lehy.. Teda voni ve skutečnosti to ani sedy-lehy moc nejsou.. spíš ty lehy..
Né, jako.. bych se kvůli zádům jako úplně nenarovnala víš? jaá vlastně dělám takový jakože sedíčky-lehýčky..
A bolí to taky!!!!
Upravil(a) nika9 (26. 7. 2010 13:12)
Není tady