|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

ahojky holky napiste mi prosim taky vas nazor na celou tu vec...............
je mi 35 ex 38 mame 6tilete dite a ted skoro dvoumesicni, brali jsme se ve 20, po 30 jsme si poridili prvni dite, me se zdalo se vsechno klape tak proc ne ze, kdyz jsem byla v sestinedeli tak mi oznamil ze me nemiluje a ze nevi jestli se mnou chce byt, brecela jsem kudy jsem chodila byl to pro me hrozny sok,ikdyz kdyz jsem si zpetne davala dohromady tak naznaky byly ja jen nevidela nebo spis nechtela videt,zacal se chovat hrozne a psych.deptat, chodil domu jak se mu zachtelo a rekl jo chtela jsi dite tak se starej ja se jdu bavit.... no bylo toho vic, tak jsem ho vyhodila, chodil nas navstevovat a pri kazde navsteve se me ptal jestli jsem podala zadost o rozvod, tak jsem ji nakonec podala, kdyz nas rozvedli, chtel zpet nekolikrat jsem ho vzala, ale neslo to choval se desne a ja plakala a plakala,pak jsem nastoupila do prace a zamilovala se, kdyz to zjistil uplne obratil lital za nama choval se k nam pekne a tak jsme se k sobe vratili, byla jsem presvedcena ze vi co chce, ze chce svoji rodinu, nebranil se tomu mit dalsi dite a ja po nem taky touzila,ve 3mesici jsem mu nasla sms ale nelezla jsem nikam, jen mi zapipala u hlavy byla tam videt hned, zacala jsem strastne brecet, bala jsem se ze z toho potratim, rikala mu jak to muze delat, zacalo mi byt z nej spatne 14 dni jsem chodila spat s brekotem a brekotem se probouzela on kolem me chodil a rikal brec tise rusis me, ze delam z komara velblouda, ze me zkousel a pak ze to byla jen kamaradka atd. pak mi napsal ze nevi kdy prijde domu volala jsem mu co se deje, rekl, ze jsme rozvedeny tak co od nej chci. Uz jsem si nedokazala predstavit, ze by to bylo stejne jako pri prvnim diteti tak jsem mu sbalila va vyhodila ho hned, pak jsem si rikala, jestli jsem to neprehnala byt s dvema detma sama a ze ho miluju, cekala jsem ze prijde a rekne neblbni nikoho nemam chci byt s tebou a s detma dyt cekame miminko, misto toho jsem se dockala ze si vzal nase dite na vikend ke sve pritelkyni tak se s ni nevim co ale nase 6lete dite se me ptalo mami nas tata ma dve zeny? on se s ni libal a hladil ji, ona ma dcerusku atd, vzdy ho privazel v jejim aute, ja s briskem s jeho druhym ditetem.......... co na to rikate............
Není tady
že jsi blbá. to neber jako nadávku. věděla jsi, jakej je a hrnula ses do dalšího děcka. proč s takovým blbcem ?
za tuhle situaci si můžeš sama.
Není tady

no mě napadlo něco podobného co Pavlu, tak jsem raději bez reakce odešla, teď se jdu podívat, na reakce jiných a jak vidím, asi budou podobné.
jestliže ti dělal takové svinstvo už v šestinedelí po prvním dítěti, nechápu, co jsi čekala..teď máš na krku 2 děti a v takové situaci už se radikální kroky dělají hůř. Na tvém místě bych ho kopla do zadku, a už bych mu šanci nedala. Rozvedeni už jste..bude ti platit na děti a ty budeš mít asp.nervy v klidu.
Není tady

Co jsem cekala? ze chybu muze udelat kazdy ze uz se to nestane, mzslela jsem si, ze poprve zenskou nemel
Není tady
tomuhle hulvátskýmu chování říkáš chyba ? už to nebyl žádnej zajíc, v jeho letech.
a ty si s ním pořídíš usmiřovací dítě. to není to samý, jako kdyby jste jeli na usmiřovací dovču. dítě je závazek a ty jdeš po tom všem do dalšího. nechápu, cos čekala. minimálně jsi měla nějákou dobu počkat, jak se bude chovat dál, jak bude nebo nebude fungovat, ne si pořizovat hend další a čekat, že se to tím spraví, vyžehlí.
jak píše laminanonte, rozvedení jste, sbal mu věci, jen by ses trápila. se dvěma dětma to nebude asi lehký, ale zvládly to jiný, zvládneš to taky.
Upravil(a) PPavlaa (11. 7. 2010 20:02)
Není tady
Taky na to říkám, že jsi blbá. Nevážíš si sama sebe. Tolikrát se spálit a znovu to opakovat, to už není běžné.

nebylo to smirovaci dite proste jsme ho chteli oba a choval se naprosto uzeasne nic takoveho me nenapadlo
Není tady
tak jistě, že jste ho chtěli oba. tys po něm jak říkáš toužila, on věděl, že i když bude další dítě, klidně tě s ním nechá, ať se staráš, on si bude žít jako svobodnej, ne ? proč by se měl dítěti bránit, jemu o nic nešlo. přece už si to vyzkoušel u prvního, ne ? a úžasně se choval jak dlouho, žes z toho měla dojem, že už to bude jiný ?
Není tady

Vím, že se to lehce říká, ale já bych mu už sbalila věci. Ano, každej může udělat chybu, ale pokud dostane šanci ji napravit, neměl by ji jentak zahodit. Přijde někdo lepší, uvidíš
Drž se.
Není tady

ja vim ze jsem udelala blbost tak jsem mu verila sbalila jsem mu hned po tom co mi rekl ze neprijde domu ze jsme rozvedeny tak co je mi do toho kde je vymenila jsem zamek male videl 2x a starsi dite si chce bud brat k pritelkyni na vikend nebo vubec, pak mi ale prijde sms ze u pritelkyne uz nebydli nechapu ho
Není tady
11angelika napsal(a):
ja vim ze jsem udelala blbost tak jsem mu verila sbalila jsem mu hned po tom co mi rekl ze neprijde domu ze jsme rozvedeny tak co je mi do toho kde je vymenila jsem zamek male videl 2x a starsi dite si chce bud brat k pritelkyni na vikend nebo vubec, pak mi ale prijde sms ze u pritelkyne uz nebydli nechapu ho
Bude stačit, když budeš chápat sama sebe. Když budeš vědět, co chceš, a za tím si půjdeš. A když se sebou nenecháš zametat. Bude s tebou zametat a hrát si do té doby, dokud to ty sama dovolíš. Za ty roky ti to už snad předvedl dostatečně. Nebo ještě ne?

pripadam si porad jako ve spatnem snu jak si mohl v tehotenstvi nekoho vubec najit
Není tady
11angelika napsal(a):
pripadam si porad jako ve spatnem snu jak si mohl v tehotenstvi nekoho vubec najit
Jak sis mohla vubec nekoho takoveho najit a jeste s nim opakovat stejnou chybu? Na tohle se ptej ale ne nas ,sebe. 
Není tady

to se ptam taky, ale jak muze tak snadno opustit velmi male deti, jedno jeste v brisku a nestarat se jak rostou......a jeste mi rekl, ze si za to muzu sama, ze kdybych ho nevyhodila mohli jsme byt spolu
Není tady
jednoduše - protože chtěl, každý děláme to , co chceme, jsme v tomto docela egoisti. Otázka je, co z toho je tvoje a co s tím ted, v tomto pro každou ženu citlivém období, co stímto můžeš dál dělat. Jo ptát se proč a bečet - to je jedna věc, ale nic nevyřeší, tak co můžeš udělat?
Není tady
To je to,na co potrebujes predevsim znat odpoved. Nesnaz se chapat jineho cloveka (v tomhle pripade Tveho partnera) pokud nechapes sebe ,sve jednani a sve mysleni. Pujdes akorat hlavou proti zdi (jak se rika) 
On nemusi v zadnem pripade premyslet tak jako Ty a to je nutne pochopit.Ocekavas -li ze musi premyslet jako Ty,pak se neni cemu divit ze je to jak to je. 
Není tady

11angelika napsal(a):
ahojky holky napiste mi prosim taky vas nazor na celou tu vec...............
je mi 35 ex 38 mame 6tilete dite a ted skoro dvoumesicni, brali jsme se ve 20, po 30 jsme si poridili prvni dite, me se zdalo se vsechno klape tak proc ne ze, kdyz jsem byla v sestinedeli tak mi oznamil ze me nemiluje a ze nevi jestli se mnou chce byt, brecela jsem kudy jsem chodila byl to pro me hrozny sok,ikdyz kdyz jsem si zpetne davala dohromady tak naznaky byly ja jen nevidela nebo spis nechtela videt,zacal se chovat hrozne a psych.deptat, chodil domu jak se mu zachtelo a rekl jo chtela jsi dite tak se starej ja se jdu bavit.... no bylo toho vic, tak jsem ho vyhodila, chodil nas navstevovat a pri kazde navsteve se me ptal jestli jsem podala zadost o rozvod, tak jsem ji nakonec podala, kdyz nas rozvedli, chtel zpet nekolikrat jsem ho vzala, ale neslo to choval se desne a ja plakala a plakala,pak jsem nastoupila do prace a zamilovala se, kdyz to zjistil uplne obratil lital za nama choval se k nam pekne a tak jsme se k sobe vratili, byla jsem presvedcena ze vi co chce, ze chce svoji rodinu,.
z toho co píšeš bych řekla, že tě má jako hračku, se kterou ho sice teď nebaví hrát si, protože má (z jeho pohledu) jiné a zajímavější hračky, ale rozhodně nedovolí, aby si s ní hrál někdo jiný, protože tahle e přece jeho. Je lety prověřená, trpělivě čeká v koutě. Taky má částečně svázané ruce..péčí o 2 potomky.
A co kdyby ho ty nové hračky omrzely, nebo on je..to je třeba mít rodinku v záloze..
Není tady

11angelika napsal(a):
to se ptam taky, ale jak muze tak snadno opustit velmi male deti, jedno jeste v brisku a nestarat se jak rostou......a jeste mi rekl, ze si za to muzu sama, ze kdybych ho nevyhodila mohli jsme byt spolu
...narazila si na pěknýho ubožáka a sáhla sis po sté na stejná kamna. Nechci ti psát to samé co holky,ale dala si tomu pěkně na pr...
nečekej co on na to a koukej už jen na sebe a děti. Od takového krutého manipulátora se dočkáš jen ubližování a vypadá to jako když si v tom lituješ. To druhé děcko si neměla dopustit, co je opravdu zač ti ukázal v prvním těhu. Ještě jednu věc, brečení nepomáhá ničemu a chlapy neobměkčuje, ale otravuje, bohužel.
Není tady
pak jsem nastoupila do prace a zamilovala se, kdyz to zjistil uplne obratil
Tak jsem si vzpomněla na kačera... 
chlapeček si s ním hrát nebude, ale běda, když mu na něj sáhne někdo jinej.
Angeliko, nevím, čemu se divíš - kdykoli chtěl (nebo potřeboval???), vzala´s ho zpátky. Dokonce píšeš "tak jsem mu sbalila va vyhodila ho hned, pak jsem si rikala, jestli jsem to neprehnala byt s dvema detma sama a ze ho miluju"... no, jestli se ti zdá přehnané vyhodit ho poté, co s tebou pár let zacházel jak s hadrem na podlahu, tak holt tím hadrem buď dál... a čekej, kdy a jestli vůbec se zas na chvilku vrátí. Když ho miluješ, není co řešit...

Není tady

ale ja prece neplacu, proste jsem jen myslela ze se opravdu zmenil, staral se o nas, chtel koupit bydleni, ale kdyz jsem nechtela prodat svuj byt seslo z toho...jeste ze jsem to neudelala byla bych pod mostem , kdyz jsem ho zadala aby mi pomohl v tehu s vetsim ditkem tak mi rekl nevydirej me nejsem tvuj sponzor a vodic ale to by nevodil me ale nase dite prece 

Není tady

tak jak vidíš tak nezměnil...prostě se budeš muset vyrovnat s tím, že sis pro své děti nevybrala nejlepšího tátu a proto ti nezbývá než se spoléhat jen sama ne sebe.
už se neptej proč ti udělal to či ono..ty odpovědi stejně nejsou důležité. Je to prostě nezodpovědný hajzlík,který ani s věkem nedostal rozum. třeba mu časem dojde, co ztratil.
Spíš se ptej holek, které mají podobnou zkušenost, kam se obrátit na úřady, aby ti na děti platil, to co má..
Není tady

Angeliko, podej návrh na svěření dětí do tvé péče a dohodněte se na výši alimentů plus ještě na sebe můžeš něco chtít... Jestli ti ale bude platit, to, co má, je u takovýho týpka vždycky sázka do loterie, takže si ještě užiješ -vymahatelnost je špatná... 
Byla chyba mu věřit, stalo se, snaž se tím moc netrápit - máš dvě krásný děti a i když to bude záhul bez "táty", s ním by to bylo jako na houpačce...
Není tady

11angelika napsal(a):
Co jsem cekala? ze chybu muze udelat kazdy ze uz se to nestane, mzslela jsem si, ze poprve zenskou nemel
Neurobil jEDNu chybu, ale hneď niekľoko, sama to píšeš... Proste - to nebol jeden úlet ako donchuanovstvo ako životný štýl. A prepáč, ale je trestuhodne naivné myslieť si, že dospelý človek sa o 100% zmení, že zmení svoj zabehnutý životný štýl, zabehnutý (z jeho pohľadu) vzťah... s chudinkou, čo si od nechá všetko "líbit"...
Ale radšej byť sama s deťmi, ako keby tvoje deti - tuším sú to obe dcérky, že? - mali žiť v takýchto vzťahoch... Tešilo by ťa to, keby si našli niekoho takého, ako je ich otec a nechali si od neho ubližovať tak ako ty? 
Není tady