|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Sáří
snad, snad... 
Sádě - hodně sil, chce to pevný nervy a spoustu odvahy, ale věřím, že ty jsi ta, která si to prostě vyleží 
Není tady
Sadoure at je to jak je to myslim ,ze Fakultka je stejne asi nejlepsi taky bych ji na tvem miste volila
rikat ted pozitivni mysleni atd... je asi zbytecne kdyz to stejne sem tam asi v te hlave probehne,ale i tak mysli pozitivne a zadne chmurne myslenky 
verim s tebou 
Není tady
Sadí ležení v nemocnici nezávidím, dovedu si představit, že z toho občas bude hrabat
ale děláš to pro toho prcka, co je u tebe a věřím, že tentokrát to oba zvládnete 

Sáří 
Jak dopadlo to HCG? Není přecijenom ještě naděje?
Není tady

ahoj ježibaby!!!!!
Neuvěříte tomu,ale jsem doma. Stálo mi to za to vybrečet takové potoky slz a vyzvracet si málem i dělohu?!?!?
Na druhou stranu jsem ráda a hned jsem dostala hlad 
Prý nevidí důvod k hospitalizaci, čípek prý je v pořádku, všechno v klidu a bla bla bla a stejně by si mě tam nechali jen 3-4 dny a poslali domů. Konzultoval to i s jinou lékařkou a shodli se. Probral to se mnou ze všech možných i nemožných stran (i na sex došlo
) a že v žádném případě mě nemůžou na 24týdnů zavřít do nemocnice a přitoutat k lůžku a že bych i tam chodila na jídlo do jídelny (to i doma to mám přímo do postele
)
Příští týden se tam mám ještě zjevit na kontrolu a pokud bude vše Ok, tak mě zase vrátí tomu mému obvodnímu. Hned jsem mu volala a že chtěl pro to udělat max., ale že to i čekal (zta to bych ho nejraději kopla) a kladl mi na srdce, že mám hlavně ležet. Fakt musím číct, že se stará a snaží.
Takže shrnutí. Příští týden k němu na krev a pak hned do nemocnice na kontrolu a pokud bude vše OK a pošlou mě domů, tak v pondělí KO u něj. No a v úterý teď mám tu pitomou hematolku.
Včera jsem se po tom všem lítaní už neodvažovala ani sednout k počítači, tak dávám vědět až teď.
Hodně síly všem!!!!!
Jo a ještě důležitá věta, jestliže se začne dít cokoliv do 24tt, tak prý mi stejně nepomůže ani svěcená voda, protože do té doby se prostě nic neřeší. Takže když má dojít na nejhorší, může k tomu dojít jak doma, tak nemocnici.
Leni, jak píšeš, vytěsnit. Nejde. A na jednu stranu jsem ráda, já totiž, když něco vytěsním, tak za nějaký čas se něco posere nebo naopak přijde. Třeba i s otěhu nebo i s tím, že loni už jsem byla celá happy, že se nic nemůže stát. Proto je v mém případě lepší být připravená na všechno 

Není tady

Sadí, stále držím vše co mám, ať je vše ok 

Není tady

Verčul ahoj!!!! Stále jsem tě sledovala amáš krááásnééé díbliky!!!!

Není tady
Sádě, oni si z Tebe snad dělají srandu
ale pokud se na tom MUDři shodli, tak co s nima
aspoń budeš mít doma net, pohodlnou postýlku, čerstvé a dobré jídlo kdykoliv chceš, žádnou opálenější spoluležící na pokoji, kvůli které by ses krom všeho ještě bála vystrčit nos z pokoje (i na záchod), abys náhodou nepřišla o veškerý majetek,který by sis tam nasyslila 
stejně mě ale překvapuje, že TI řekli, že by do 24tt stejně nic nedělali... v jednom dokumentu jsem viděla, že když se něco semele takto na hranici (kolem 24tt), přistupují k tomu individuálně a někdy zachraňují i mladší děti... ale doufám, že takové starosti nebudou potřeba a vy to s prckem tentokrát doklepete aspoň hodně blízko té 30 (raděj přes)...
budeš teď chodit nějak častěji na kontroly?
Není tady

Sadí, však já taky šmírovala přes net v mobilu, měsíc je přeci jen dlouhá doba..
A děkuji moc 

Není tady

Leni, doufám, že alespoň jednou týdně. Jdu se zase natáhnout, kávička mě prohnala, rohlík byl výborně gumový, tak nezbývá, než odpočívat. Páčko zítra po ránu!!!!!!

Není tady
Sádě držím palce a myslím na Tebe kudy chodím
Doma Ti bude určo líp... ýžádná měření teploty, otravování a myslím, že i Tvůj gyndař Tě klidně každej den prohlídne 
Není tady
Ahoj Sáďo :-)) já ti moc držím palce, ať to teď vyjde. Já v mezích chápu, že si osud s člověk jednou,dvakrát "pohraje, ale víc už je to o nervy. Když jsi psala, že jdeš do nemocnice, tak jsem si říkala, že tě tam určo posílá tvůj mudr preventivně. Jsem ráda, že jsi doma, pěkně ve svým pelechu :-))
Není tady
Pěkný pátek 
Sádě přijde mi, že si s tebou trochu nevědí rady
no nic, zašitá jsi tak to prostě musí vydržet doma i ve špitálu. Nic nedělej, nohy hore (to je blbá rada jak od babiček...).
Marky jak ty válčíš? Něco málo vím od Sáruše. Takže poslední ultrazvuk OK? A co dál? A jak to zvládaš ty? 
Není tady
Ahojky Pavko... no byla jsem na genetice a tam jsem se domluvila na AMC... termín včera
ale jelikož jsem posera, tak jsem si tam nechala ještě před AMC udělat podrobný UZ a na něm bylo vše o.k. takže jsem plodovku odmítla... děj se vůle boží. Už ho prostě chci ať se děje co se děje... Pokud to má být mentálek, bude to mentálek... Já s tím sice ještě bojoju, ale dnes jedu podepsat revers a pak mám utrum. Jen čekat.
Co Ty? jak Ti je?
Není tady
Mě je dobře. Já jsem tedy posera jiným způsobem. Na plodovku bych šla
Věřím, že to bude dobrý
Myslím na tebe 
Není tady
Sádí, Market myslím na vás 
Není tady
Markétko drž se kočko...udělala bych myslím totéž. Co jiného...věřím že to bude v pořádku tak jako tak 
Sádi teda ti si z tebe fakt dělají srandu. Ale za odměnu ti sem na přivítanou hodím vtip 
Zvoní telefon v hotelové recepci.
Host: "Poslal jsem vám postel."
Recepční: "My jich máme dost, ale přesto moc děkujeme".
Host: "Plosím, ládo se stalo."
Není tady
Ronja napsal(a):
Markétko drž se kočko...udělala bych myslím totéž. Co jiného...věřím že to bude v pořádku tak jako tak
Sádi teda ti si z tebe fakt dělají srandu. Ale za odměnu ti sem na přivítanou hodím vtip
Zvoní telefon v hotelové recepci.
Host: "Poslal jsem vám postel."
Recepční: "My jich máme dost, ale přesto moc děkujeme".
Host: "Plosím, ládo se stalo."

Není tady
markéta napsal(a):
Ahojky Pavko... no byla jsem na genetice a tam jsem se domluvila na AMC... termín včera
ale jelikož jsem posera, tak jsem si tam nechala ještě před AMC udělat podrobný UZ a na něm bylo vše o.k. takže jsem plodovku odmítla... děj se vůle boží. Už ho prostě chci ať se děje co se děje... Pokud to má být mentálek, bude to mentálek... Já s tím sice ještě bojoju, ale dnes jedu podepsat revers a pak mám utrum. Jen čekat.
Co Ty? jak Ti je?
Marky, copak??? Nějaké výsledky jsou na prd?? Nebo mají dr chaos... I mě zmátli.. 
Není tady
brý večer,
Sadí, tak doma?
no, asi je ten konfort fakt větší... a lež a opatrně na vše. ty víš...
Markét
blbé výsledky? No, amnio samo o sobě je vždy otázka... ale pokud byl podrobný UTZ ok, tak snad bude vše i nadále. držíme palce...
asi budu pár dní mimo net, tak jen pro vaši info. pokud by se něco dělo, tak dám vědět 

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady

ahoj!!!!
MArkét, neboj!!!! Jen mi nesedí ty tvé týdny těhu, ty jsi 23tt?!?!? Že tě posílají tak pozdě na AMC? A tys byla na NT screeningu? Já jdu na triply teď ve čtvrtek a mám je total v paži, jednak pořádně nevím, jak je prcek velký a ve čtvrtek ho nikdo přeměřovat nebude, takže je mi jasné, že ty testy budou pěkně popletené. Podle MS jsem totiž 16+2, ale podle UTZ mám napsáno 15+1, ale v tom 14tt byl prďola větší, někde uprostřed těch termínů. 
Takže neboj!!! prcek bude v pořádku!!!!!
Pavko, nemyslím si, že neví, co se mnou dělat, jen ví, že kdyby se cokoliv posralo, taks tím stejně nemůžou nic udělat. Jediná spásná záchrana je pro ěmě skutečně to ležení a to můžu jak doma tak tam. Takže mažu ležet
pa pa a pěkný weekend!!!!

Není tady

Ronji, vtip úžasný a neuvěříš, že mi pár vteřin trvalo, než jsem ho pochopila
TD je TD 

Není tady