18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj
Romčo budu dret pěsti
Sádě jen se objednaj, je to "jen" ultrazvuk, mrkne na pídě a pak tě čeká jetě test na cukrovku. Pěkně postupně
Tý brďo není moný, my dokecaly chlívek ale e to trvalo
Upravil(a) Pavka (26. 8. 2010 20:54)
Není tady
ahojda cácorky
Romísku moc moc drím palce. Klidně pípni
Pavko, věřím, e teď tady bude runěji...
Sáří jestli nakukuje ty ví...
Saďoure, koukej se objednat!!! je to náhodou super ultrazvuk zajímavé sledovat ty tepny atd... fakt jo... myslím na tebe snad kadej den pěkně se drte!!!
nebyla tady Bětulí?? jak těm se vede?
Vikoui co ty věci???
tak já zas mizím... opatrujte se
Ronjí co ten pískající smajlík???
Není tady
jejda holky vy jste srandistky...copak asi jako, se zánětem středního ucha, antibiotikama, neznámou alergií a dneska ráno píchlou dalí kalciovkou? Jsem si dovolila zapískat a vy hned podléháte naivním představám!
Není tady
Ronji ty mě umí vdycky pobavit hele jestli chce pobavit na oplátku ty,tak dočti kousek u nás v Jaru
Vikinko musím ti pochválit chlapečky a jak je má krásně vyladěný moc vám to vem sluí
Mufinko v pondělí poprvé vaničkujeme s tetou Janou
Není tady