6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojda cácorky, i já jdu v letu pozdravit
Pavko, take chlap jo??? no to se z toho pos.... ale jo, já hlasuju pro třetí pokus
Sáří + Marky - vy víte take víc psát nemusím
Romísku tobě u se to sakra krátí... doufám, e doma "přeíváte" alespoň troku v normálu kdyby něco dej vědět...
Saďoure ty potvoro jedna, na tebe myslím doooost často... moc moc dríme s holkama palčáky... zamačkám i kočce drápy, a to tetokrát klapne... a jestli tě zavřou do nemocnice, tak tam min. na jeden den přijedu a budu tě tam pěěěkně prudit...
Ronjísku, vítej doma
Rheu ijem, jen prostě fičák... a ty dvě potvory co mám doma, to je mazec... ale jsou to moje
Maliku, jak se s Elinkou máte??? a co pupík, u vykukuje??
holky, prosím, nemáte někdo číslo na Vikču??? já jak mám jinej telefon, tak jsem ztratila plno kontaktů... děkuji, děkuji... a s Vikky bych potřebovala mluvit...
jináč my ijem, vekerý moný čas trávíme venku... troufnu si říct, e v novém bydlení holkám neschází naprosto nic... jsou to miláčci ulice (jako nabízím je, a si je teda na chvilku vezmou, a to zas jako neeee ), kolem jsou malá dítka, take o kamarády taky není nouze... před Berenikou u nemůu jen tak něco říct, jeliko ve opakuje... občas nechápu její postřeh... čerta viděla snad jednou v kníce... dneska jsme byly na klouzačce a z hospůdky odcházel pán tmaví pleti... a co ta důra neudělá... začala dělat bllllbllllbllll - prostě čerta a ukazovala na něj... sem byla rudá a na pr.... na kolemjdoucí kolem plotu řve buď ahoooooj, čau nebo dobrýýýýýý... den jaksi vynechává... Rozálka konečně začíná taky troku vatlat, tak snad ve bude ok... jen v pondělí jdem k ortopedovi, jeliko se mi nelíbí ta její chodidla a kotníky... prostě chůze stále není ideální... tak uvidíme... Rozinka je zas taková pomocnice... straně ráda pomáhá a kdy ji pochválím, tak se úplně tetelí... pak hází ramenama jako "no nevím co se diví matko"... prostě je s nima prča...
jooo a sousedka tady má dvojčata - chlapečky, narodili se předčasně... a teď přila domů s jedním... odmítla tam dál být... nechápu... doma má jetě 8mi letou holčinu a na to to svaluje ale já to prostě nepobírám... nebyla bych schopná odejít z nemocnice jen s jedním... prostě bych to nedala... jenome ona je v tomhle prostě jiná nebo co... tak se raději vyhýbám hovoru na toto téma...
tak u končím slohovku a jdu něco dělat... mějte se vechny moc moc fajn... chybíte mi cácorky
Není tady
Ahojky Mufi vy jste se stěhovali??A úplně do jinýho města nebo co???Kam????
Teda taky bych nedokázala odejít domů jen s jedním,divný. Moná to bere u jako ostřílená matka,těko říct.
Já mám dnes za sebou NT ve v pořádku, pohlaví vidět nebylo,hurá,nechci to vědět,doufám e to vydrím. No u jen 6 měsíců ne??? Akorát se to tam tak straně mlelo e dr. říkala e je to straný ídlo a nemohla ho chudáčka ani poměřit Fotku pro manu jsem vyfásla rozmazanou ,no za stovku neberte to ..
Mufi jj pupek je venku, docela rychle to vyletělo. Jinak se máme dobře, předělávali jsme doma nějaký pokoje, take chaos nad chaos tu byl,ale u se to začíná uklidňovat!!!!!
Není tady
Mufíčku ne děkuji, mě dvě zlatíčka budou stačit, já si "vystačim" s bagrama, autama, haldou pinavých hadrů a kotlema jídla. Barbie a růovou si odpustim. Ale co povíme si to za pár let a bude někde s někym plánovat svoje třetí ty, jo
Jsem ráda, e jste OK. Nám to nějak nevylo ten minulý týden, promiň. I tak jsme dorazili domu kolem estý, je to fakt cesta dlouhá.
Mali gratulace k dobrým výsledkům. Já to chtěla vydret u prvního, teď jsem byla zvědavka. Manel se nosí jako páv i kdy kvůli mě říká, e tu holku mi přál, ale je na něm znát jak se tetelí na kluka.
Jinak máme zase asi lenocha (jsem ráda), na ultazvuku jsem nějaký mletí snad nikdy neviděla.
Sádě mi ráno psala, snad bude OK. Je doma ne ve pitálu.
Není tady
dík za zprávy vem.
Mali, supr výsledky.. a tentokrát překvápko jo? to jsi dobrá. já bych asi nevydrela. kdy ted přebírám věci po Estí, tak jsem ráda, e to - snad fakt - bude holka
Mufí, jsem ráda za nějaké zprávy od vás. Přeji a je líp a líp. Holky musí být pořádná éra co? kdybys měla cestu sem (nevím, zda tu brácha furt jetě u Hájů bydlí), tak se ozvi - rády tě uvidíme. a dík za nabídku u nás stav stabilizovaný - zakonzervovaný. nemám sil k řeení čehokoliv.
dnes jsem bala na KO v porodce, take i tam jednoznačně rozhodnuto pro císaře. jsem vlastně v dané situaci docela ráda - i to, e mi to na sobě nezávisle potvrdili dva doktoři.termín poslední týden v srpnu, pravděpodoně. jen pokud by se porod rozjel sám a rychle, tak by mi ve finální fázi asi stejně čekali kletě. tak snad ne.
opatrujte se - a budu mírovat dalí novinky... Saďě, Sáří...
Není tady
Ahoj konecnice,
po dlouhe dobe sem nakukuji a ctu snad same dobre zpravy!
Sarice-nahlas radsi nic nerikam, jen telepaticky drzim palce!
Romisku-tak zase asi princezna? To abys za par let vozila vlozky nakladakem
Pavko-u tebe pro zmenu to vypada na Klapzubovu 11,ne?
Mufe-ohradka stale perfektni, Tobi to ma jak vybeh a ted se dvojnasob hodi, pred par dny totiz vysplhal po schodech do patra! Rekord ma nyni necele dve minuty. Navic mame jeste dva schody v obyvaku, ve kterych je snad nejakej magnet na mimina nebo co! Jakmile ho vypustim, masiruje k nim a po nich nahiru a uz se mi hrabe v pracovne v ucetnictvi, fakturach a slovnikach
Silviku-my jsme domluveny, uz se moc tesim!
No, chtela jsem jen pozdravit a poprat hezky leto. Budu nakukovat ale na dalsi vysledky
paaa
Není tady
ahoj jeibabky!!!!!!
Musela jsem se zvednout, jeliko střeva mě pkně serou a nes.... Počítač je výborné projímadlo jetě ani nenajel a u jsem byla na záchodě
Dneska u se cítím dobře, nejhorích bylo těch prvních 24 h. Dojít na záchod byla ílená dálka a to máme byt jenom o 65m2 To mě straně tahal podbříek. Jen troičku jsem pinila, jinak nic. Válím se a nechávám si vyvařovat.
Ve středu jdu na kontrolu, tak doufám, e bude ve v pořádku a bude tomu tak i nadále. Páčko, mizím zase do pelechu
Není tady
Sádě ráda tě vidím pěkně se opatruj, věřím e by si se nejraději probudila a tak za 3 měsíce.
Já jsem dnes v depce, testy od odběru stále stejné a tak se bojím e hcg nestoupá. U aby byla středa a měla jsem verdikt za sebou
Není tady
Sáři, přestaň testit!!! Ty testy u to hcg nezaznamenají
Není tady
hoj
Sadí, le, odpočívej..
Sáří, netesti.... vdy sama nejlíp ví, e od určité hranice to prostě testy nerozliují. a na středu samo drím palce na dobré zprávy...
já dnes odpo taky relaxuji, mám toho nějak dost... ale ve OK. za chvíli tu mám "zvěř" na večeři, tak jim jdu něco připravit. manel si vzal Estí ven, tak je chvíli klid.
Není tady
Holky jen nakukuju...
Sáří potichoučku gratuluju a netestuj, pak u hcg vysoké testy uplně blbne...to znám
Pavko gratulace ke chlapečkovi
Ronji krásné fotografie!!! Obdivuju Tvoje cestování. Můu se zeptat na zaměstnání, co dělá?? e tolik cestuje..moc krásný koníček a hlavně monosti e.. To my můem tak prstem po mapě
No a jetě musím najít Sadourka
Není tady
Ronji,lásko hoď mi heslíčko,a se můu podívat i na to zamčené albíčko
jinak fotečky paráda a... ty na fotkách nemá chybu,čelenky,halenky a bez sukně no prostě pohodářka kadým coulem je vidět e jste si to uili
Upravil(a) Gabu (2. 8. 2010 0:10)
Není tady
Romísku, Esterka je u tak straně veliká princezna, prosím tě po kom má ty blonďaté vlásky? Koukám e u to má za pár, tak přeji co nejpříjemnějí plánovaná porod
Sissi díky, budu se snait do středy nezcvoknout
Gabu, ké bych to dotáhla k taskové krásné kedlubničce jako má ty, pořád se na ni nemůu vynadívat
Ronjí u je ti líp?
Není tady
ahoj holky!!!! Mě asi ze mě samotné brzy hrábne. Leím 5 dena hlavou se mi honí vemoné hovadiny. Např., jestli tzen prďola přeil narkózu , neustále se kontroluji, jestli náhodou nepiním nebo nekrvácím, kdy mě někde píchne a dneska teda píchá pořádně, protoe si se mnou zase hrají střeva, tak pomalu potrácím ..... hauuuuu, hauuuuuu!!!!!
Navíc mi za ten týden porostly mé obr kozy, bolí jak sviňa a musela jsem vytáhnout déčkovou podprdu. za chvíli půjdu pro stany
Pořád jdu s váhou dolů, břicho mi neroste, no mám já to ale starosti. Pomóc, vyměním se!!!!!
Není tady
ahoj Sadí, na blbnutí má nárok - ale jen v mezích normy.
Sáří, já byla v dětství blondýna...a drím palčáky.
jen nakukuji a mizím... mám tu hramady prádla... blé.
Není tady
Sadí, zlatíčko, já po dlouhé době koukám sem a vidím tvůj metřík. Moc dríme palce!
A teď koukám, e je tu těch pupíků víc
Malinkej, Pavko, taky tfuj tfuj
Upravil(a) Gabrielle (2. 8. 2010 13:44)
Není tady
Sadi, par dni jsem byla mimo ale uz te zase pozorne sleduju a nervim s tebou!!! Holka, drz se, vime, ze to bude tezke, ale musime verit, ze jsi na spravne ceste..s tema strevama to je pech, nekdo na to vubec netrpi, oni fakt delaji paseku a clovek nevi co ho vlastne boli..drzim vsechny palce a pokud chces tak i moje Fka :-)
Není tady
Romí tak tím je vysvětleno mé podezření na cizího strejdu
Sadí moc na tebe myslím aby jsi to přetrpěla ve zdraví
Není tady
Sádě nepanikař a mazej leet. Nic ti nikde neteče, leda a se podělá, co bude taky dobrý. A uívej vláknitou stravu, a nemusí tlačit na velkou stranu. Tě tady hlídám, jsem hned za rohem. Mrňous se drí a chystá kozy na batu. ádné nervování. Teď překoná krizové období a pak pohodička. Moc ti to přeju a drím palečky.
Není tady
Ahoj holky,
Sadi já ti ani nevím co říct, mě by z toho samotné taky u dávno hráblo, podle mě jsi neskutečná, e jsi jetě příčetná. Tak se dr, myslím na tebe!
Sissi já jsem překladatelka, take mám to velké těstí, e si nemusím brát dovolenou...na druhou stranu zase nemám ádné placené volno. Jsem ráda, e se fotky líbí
Gabu klidně ti to heslo hodím, ale to jsou u jenom nudné fotky ze tří dnů, kdy jsme bydleli u mého kamaráda v Tenessee, vůbec jsem je netřídila, jen jsem je hodila na net, aby se taky mohl podívat. Ty ostatní co jsou v albu USA jsou přeci jen probrané a vytřízené
No a e na těch fotkách vypadám, co? Pěkná divočina, ale co...pořád různě rozcuchaná, vlasy věčně mokrý z vody, ale je léto, tak to k tomu asi patří. Jinak teď u zase jen v sukni nebo v atech Já kalhoty ne-eee
Není tady
Saďourku...vydret a leet...
Vechno bude v pohodě, jen odpočívej a nech se obskakovat...ty musí LEET...
Není tady
Ronji překladatelka??? Tyy jo, e já se neučila líp
Jinak tam vude vypadá super..taková free..cool
A to já bych taky nosila aty sukně..kdybych mohla vyrané nohy, tak můu prd
Není tady
Sissi já jsem to ani člověče nijak nestudovala...to se tak nějak samo vyskytlo. Zase si nemysli, e se v penězích topíme, etřili jsme na to a jetě to budem chvíli splácet Ale mám velké těstí a jsem za to opravdu vděčná, rozhodně je to lepí příjem ne invalidní důchod, co byla původní varianta.
A neblbni s tlustýma nohama, viděla jsi mě na těch fotkách??? Vdy já jsem, mírně řečené, krev a mlíko Ale nějak jsem přila na to, e ne se tím trápit,k to ta kila radi pořádně prodám
A e tam vypadám free, to je takový laskavý komentář na ten můj hippie zjev, děkuju
Není tady
Ronjí, já na ty fotky koukala fakt detailně.... a viděla jsem tam krásnou veselou cooool spokojenou kočku
Není tady