18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no, vím, e je to asi hodně blbá otázka, ale jak daleko to máte v případě problémů do nemocnice? asi ani leení v nemocnici není vespásné a dozvonit se občas pomoci je taky nad lidské síly a doma můe, kdy je hezky, aspoň lehnout ven, má pořád po ruce nějakou zábavu (no, i kdy po zkuenostech, kdy jsem "proklidovala" velkou část těh.kvůli krvácení, je mi jasné, e i ta nejlepí zábava je z postele po pár dnech pěkně nezábavná )
a e bys to moc řeila se mi vůbec nezdá - spí naopak - hrozně obdivuju, s jakým nadhledem (aspoň z mého pohledu čtenáře) k tomu přistupuje, já u bych měla po Tvých zkuenostech asi pěkně naděláno
jak to proívá Tvůj chlopek?
a icí stroj je náhodou jistota
Upravil(a) lenkaB (28. 7. 2010 7:57)
Není tady
Leni a kdo říká, e kolem mě neleí hromada exkrementů
U se těím, a si půjdu lehnout před ten panelák Ale je fakt, e v nemocnici jsi jen v jedné místnosti, kdeto doma si můu lehnout i do vany
Snaím se být nad věcí a spoustu věcí si nepřipoutět. V hloubi due věřím, e to bude dobrý, ale na druhou stranu nevidím kolikrát světlo v tunelu. Je to jetěstraně dlouhá doba. Mě to příjde, e ty vánoce snad ani letos nebudou a nepříjdou.
A mana? na zabití, jako kadý chlap Ten se snaí zachovat jó extra svinský nadhled, ale u mi konečně začal hladit břuch (jo, u nemám pek, u mám bouličku ) a brát těhu jako realitu. Uvidíme, jak se bude o mě starat. Je fakt, e toho se bojím nejvíc, taky chcípnu hlady si asi dneska jetě udělám zásoby pod poltář
Není tady
a nemocnici vidím skoro z okna - kdybych srovnala pár stromů a baráků se zemí
Není tady
Sadí drím pauchy
Lenko, no u jsme si včera s mamkou dělali srandu, e budu prádlo rovnou kydat vidlema a vařit v kotlích
Sářice jak dnes? U jsi klidnějí, nebos klusala na krev? Ani neví jak moc bych ti to přála
Není tady
Pavko, myslí, e do dalího roka bude třetí a zase chlap ?!?!?!?
Já mám pocit, e měla jít jetě dnes nebo zítra na krev. teda jinak, na krev jít měla, ale nevím, jesli dnes nebo zítra
Není tady
Ona se právě rozhodovala, e snad zítra ale známe jí, e
Hodila jsem ti do sz telefony, kdy se ti bude chtít.
Ses pos.... do vejky néééé, já u končim, dvě děátka fakt stačí
Není tady
tak u psala do dlouhoprdek, byla tam dneska
Pavko, pak jetě holčičku
Není tady
Kouká mě zvoní v uích
Pavko ahoj, fratuluju k dalímu klukovi
Sadí mám to taky nahoru dolů, minule jsem začala na stejných hodnotách a v 6 to skončilo, tak si říkám jestli prostě to mám na začátku nízké nebo je zase něco patně
Není tady
hezký večer, tedy vy jste kecky
Pavko, tak druhý kluk? hlavně a je ve OK. kdo ví, nikdy neříkej nikdy
Sadí tak snad tentokrát vyívání zabere a ty pěkně vydrí do 30tt minimálně.
A Sáří, dvojnásobné HCG - jen tak dál a pěkně roste a zprávy jsou jen a jen +
Není tady
Ahoj holky
Market tak ti spadnul kámen ze srdce...viď ,e UZ dopadnul dobře
Pavlí gratuluji k chlapečkovi (a u jsem moc zvědavá na jméno ) a náhodou dva kluci jsou fajn a pak si střihne jetě jetě tu holčičku ne
Romí tak u za chvilku u jsem na tu tvojí holčinku zvědavá
Sáří ani nedutám ale pevně věřím,e ve půjde tak krásně jako doposud
a gratuluji k super hcg
Sádí má to sakramensky těký tohle musí prostě u klapnou dríme ve co máme
Leni,Peule,Lenule ahoj
Není tady
Ahoj Gabu no kdy koukám na tvé hcg tak jsem asi 4 dny pozadu, tak mě pořád vrtá v hlavě co je patně
Není tady
Prcku posílám palčáky na zítra a dej vědět
Není tady
No jsem dost unavená a tak se často povaluju
Ronjí jdu juknout
Není tady
Ahoj holky! To jsem tady teda dlouho nebyla, já vdycky něco přečtu, ale u nemám moc času psát. Maliku, velká pozdní gratulace k těhu!!! A Sáří, tobě dríme palečky
Není tady
Mali na zítra drím pěsti
Sáří co dál? Kdy bys měla jít na ultrazvuk? Nebo jetě znovu na krev?
Saďourková zatím nepsala tak se snad válí a odpočívá.
Díky za gratulace no jména budou zase těký, manel móná akceptuje mýho Tomáe a dneska přiel s Antonínem. Fakt nevim, nějak se mi nic nelíbí ani co zbylo po výběru těpulky. Jetě, e je tolik času, take opět odkládám kalendář na jindy...
Gabčo zatím si holku střihat fakt nechci, jetě mám moc v dobré paměti ty nevolnosti dva chlapáci mi budou stačit tedy + manel.
Není tady
Pavko, Tomá je moc pěkný jméno! Gratuluju k chlapečkovi, docela Ti to utíká, vid?! Kdy má termín?
Neví něco o Mufi? U jsem jí tu dlouho neviděla...
Není tady
Jetě uvidíme co vyberem. Termín mám kolem 13.12.
S Mufčou jsem se viděla asi před 3 týdny, byla v pohodě, jen nemá čas na babo. Holky jsou kouzelný a je s nima prča
Není tady
Silvi díky
Do zimňat jsem hodila zprávu od Saďourkový má to zdárně za sebou a válí se
Není tady