29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no, vím, že je to asi hodně blbá otázka, ale jak daleko to máte v případě problémů do nemocnice? asi ani ležení v nemocnici není všespásné a dozvonit se občas pomoci je taky nad lidské síly a doma můžeš, když je hezky, aspoň lehnout ven, máš pořád po ruce nějakou zábavu (no, i když po zkušenostech, kdy jsem "proklidovala" velkou část těh.kvůli krvácení, je mi jasné, že i ta nejlepší zábava je z postele po pár dnech pěkně nezábavná
)
a že bys to moc řešila se mi vůbec nezdá - spíš naopak - hrozně obdivuju, s jakým nadhledem (aspoň z mého pohledu čtenáře) k tomu přistupuješ, já už bych měla po Tvých zkušenostech asi pěkně naděláno
jak to prožívá Tvůj chlopek?
a šicí stroj je náhodou jistota
Upravil(a) lenkaB (28. 7. 2010 7:57)
Není tady
Leni a kdo říká, že kolem mě neleží hromada exkrementů
Už se těším, až si půjdu lehnout před ten panelák Ale je fakt, že v nemocnici jsi jen v jedné místnosti, kdežto doma si můžu lehnout i do vany
Snažím se být nad věcí a spoustu věcí si nepřipouštět. V hloubi duše věřím, že to bude dobrý, ale na druhou stranu nevidím kolikrát světlo v tunelu. Je to ještěstrašně dlouhá doba. Mě to příjde, že ty vánoce snad ani letos nebudou a nepříjdou.
A manža? na zabití, jako každý chlap Ten se snaží zachovat jó extra svinský nadhled, ale už mi konečně začal hladit břuch (jo, už nemám špek, už mám bouličku
) a brát těhu jako realitu. Uvidíme, jak se bude o mě starat. Je fakt, že toho se bojím nejvíc, taky chcípnu hlady
si asi dneska ještě udělám zásoby pod polštář
Není tady
a nemocnici vidím skoro z okna - kdybych srovnala pár stromů a baráků se zemí
Není tady
Sadí držím pauchy
Lenko, no už jsme si včera s mamkou dělali srandu, že budu prádlo rovnou kydat vidlema a vařit v kotlích
Sářice jak dnes? Už jsi klidnější, nebos klusala na krev? Ani nevíš jak moc bych ti to přála
Není tady
Pavko, myslíš, že do dalšího roka bude třetí a zase chlap
?!?!?!?
Já mám pocit, že měla jít ještě dnes nebo zítra na krev. teda jinak, na krev jít měla, ale nevím, jesli dnes nebo zítra
Není tady
Ona se právě rozhodovala, že snad zítra ale známe jí, že
Hodila jsem ti do sz telefony, když se ti bude chtít.
Ses pos.... do vejšky néééé, já už končim, dvě děťátka fakt stačí
Není tady
tak už psala do dlouhoprdek, byla tam dneska
Pavko, pak ještě holčičku
Není tady
Kouká mě zvoní v uších
Pavko ahoj, fratuluju k dalšímu klukovi
Sadí mám to taky nahoru dolů, minule jsem začala na stejných hodnotách a v 6 to skončilo, tak si říkám jestli prostě to mám na začátku nízké nebo je zase něco špatně
Není tady
hezký večer, tedy vy jste kecky
Pavko, tak druhý kluk? hlavně ať je vše OK. kdo ví, nikdy neříkej nikdy
Sadí tak snad tentokrát vyšívání zabere a ty pěkně vydržíš do 30tt minimálně.
A Sáří, dvojnásobné HCG - jen tak dál ať pěkně roste a zprávy jsou jen a jen +
Není tady
Ahoj holky
Market tak ti spadnul kámen ze srdce...viď ,že UZ dopadnul dobře
Pavlí gratuluji k chlapečkovi (a už jsem moc zvědavá na jméno
) a náhodou dva kluci jsou fajn
a pak si střihneš ještě ještě tu holčičku ne
Romí tak už za chvilku už jsem na tu tvojí holčinku zvědavá
Sáří ani nedutám ale pevně věřím,že vše půjde tak krásně jako doposud
a gratuluji k super hcg
Sádí máš to sakramensky těžký tohle musí prostě už klapnou
držíme vše co máme
Leni,Peťule,Lenule ahoj
Není tady
Ahoj Gabu no když koukám na tvé hcg tak jsem asi 4 dny pozadu, tak mě pořád vrtá v hlavě co je špatně
Není tady
Prcku posílám palčáky na zítra a dej vědět
Není tady
No jsem dost unavená a tak se často povaluju
Ronjí jdu juknout
Není tady
Ahoj holky! To jsem tady teda dlouho nebyla, já vždycky něco přečtu, ale už nemám moc času psát. Mališku, velká pozdní gratulace k těhu!!! A Sáří, tobě držíme palečky
Není tady
Mali na zítra držím pěsti
Sáří co dál? Kdy bys měla jít na ultrazvuk? Nebo ještě znovu na krev?
Saďourková zatím nepsala tak se snad válí a odpočívá.
Díky za gratulace no jména budou zase těžký, manžel móžná akceptuje mýho Tomáše a dneska přišel s Antonínem. Fakt nevim, nějak se mi nic nelíbí ani co zbylo po výběru Štěpulky. Ještě, že je tolik času, takže opět odkládám kalendář na jindy...
Gabčo zatím si holku střihat fakt nechci, ještě mám moc v dobré paměti ty nevolnosti dva chlapáci mi budou stačit
tedy + manžel.
Není tady
Pavko, Tomáš je moc pěkný jméno! Gratuluju k chlapečkovi, docela Ti to utíká, vid?! Kdy máš termín?
Nevíš něco o Mufi? Už jsem jí tu dlouho neviděla...
Není tady
Ještě uvidíme co vyberem. Termín mám kolem 13.12.
S Mufčou jsem se viděla asi před 3 týdny, byla v pohodě, jen nemá čas na baboš. Holky jsou kouzelný a je s nima prča
Není tady
Silvi díky
Do zimňat jsem hodila zprávu od Saďourkový má to zdárně za sebou a válí se
Není tady